jafar ta hasti nazaret o dar morede SHALAAB migi?kheyli chesham o gerefte
چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
-
در اصل توسط برزیل پست شده است View Postمن نظرم رودرمورداین دوسهم چندباربهت گفتم وازینکه غبشهرروهنوزداری اونهم باضررناراحت شدم بنظرم تابازارنسبت به این دوسهم مطمئن نشه فعلا جایی نمیرن
اماچه کنیم تااین ضررجبران بشه کارسختیه من کلا به هیچکس پیشنهادسهمی رونمیدم چون ممکنه ضررکنه ومدیونش بشم
فباهنر رو خریدم 102 تومن تا 83 تومن هم رفت(30 درصد ضرر)...در 83 تومن، میانگین پایین آوردم و در 141 تومن فروختم. جبران 30 درصد ضرر بعلاوه 40 درصد سود(70 درصد کارکرد در کمتر از 4 ماه)... حالا 4 ماه نه و 6 ماه...حاضرم صبر کنم و حداقل 70 درصد و حداکثر 140 تا 200 درصد کارکرد از این سهم غبشهر بگیرم...آخرین ویرایش توسط اشکبوس کهنه سوار؛ 2012/12/17, 00:33.در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.
نظر
-
در اصل توسط سعید پور احمدی پست شده است View Postjafar ta hasti nazaret o dar morede SHALAAB migi?kheyli chesham o gerefte
رشد کمی هم کرده وهدف سهم رو بالای ۶۰۰ می بینم ..ولی گفتم این سهام کمی از دید دور هستن ارام واهسته میان بالا چون چاره ای ندارن وبنده اصلا یادم نمیاد کسی شلعاب خریده باشه ضرر کرده باشه در این چند سال ..
نظر
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postبا یاری خدا ونظر لطف اون بالای امیدواریم ..
بنده نوستراموش نیستم وپیشگو هم نیستم ولی خوب تنها چیزی که در این چند سال بورس یاد گرفتم این هست که سهام خوب مجبور هست بالا بره چاره ای نداره ..از اسمون سنگ هم بباره باید بالابره ومیره .
از جوابت هم بسیار بسیار ممنونم...تمام سال من بی تو...
نظر
-
در اصل توسط rasaunited پست شده است View Postسلام سید جان نظرت روی ولصنم چیه؟
به نظرت فرصت خروج داد خارج شیم؟؟
البته مقدارش کمه و خرید روی 205 هستش.
بازم ممنون از زحماتت[FONT=Arial][SIZE=3][/SIZE][/FONT][COLOR="#0000CD"][B][FONT=Arial][FONT=Arial Black]گر زمین و زمان به هم دوزی ........... ندهندت اضافه بر روزی[/FONT][/FONT][/B][/COLOR];)
نظر
-
در اصل توسط rasaunited پست شده است View Postجعفر خان مارو دوست نداری؟؟؟ما که خیلی دوست داریم
سعی کنید سهام اصلی رو بخرید واگر زیر مجموعه ها به شدت مثبت بودن وگیر نیامدن اونها رو بخرید مثل ومعادن امید وغدیر ..
گروه لیزینک همین گونه ..این سهم برگ برندش واتی وشیران هستن وقبل باز شدن شیارن هم رشد خوبی کرده بود در ۱۶۶ همینجا هم گفتیم با حد ضرر ۱۶۶ برا خرید عالیه ..
شیران که اون بالا سرش اوردن واین سهم هم با بازار نشدن شیارن به این روز افتاد د..ولی خوب خودتان دیدید شیران در چه قیمتی داشت باز میشد وتازه این اول کار شیران بود ..
وصنم بالا خواد رفت وقتی که شیران بیاد تا نیاد خبری نیست شما هم یا باید با ضرر خروج کنید ویا باید میانکین بیارید پایین ..با دید میان مدت سهامداری از نظر من این سهم به شما ضرر نخواهد زد چون گفتیم شیران طلاست وفراتر از طلا..
نظر
-
-
در اصل توسط alibaghdadi2010 پست شده است View Postباسلام
جناب پرریسک همه درمورد ورود میپرسن من یه سوال در مورد خروج دارم
کی باید از یک سهم خارج شد؟
باید هدف شخصی گذاشت؟(مثلا 40%بگیرم و خارج بشم حالا چ سهم 40%دیگه بده چ نده)یا نه؟
من الان قپیرا دارم از950 باید خورد خورد خارج شم یا یه دفه ای؟
نظر
-
در اصل توسط کهنه سوار پست شده است View Postبرزیل عزیز، من در خصوص این سهم ساده تر نگاه کردم...مسئله بسیار ساده س... اینطوری نگاه کردم که سهمی رو 153(به جای 1530) خریدم و الان رسیده به 110(به جای 1100) تومن. حالا مسئله راحت تر شد. حالا با چنین سهمی که می دونی 250 (به جای2500) می ارزه چیکار می کنی؟ از این سهم ها زیاد ندیدی؟
فباهنر رو خریدم 102 تومن تا 83 تومن هم رفت(30 درصد ضرر)...در 83 تومن، میانگین پایین آوردم و در 141 تومن فروختم. جبران 30 درصد ضرر بعلاوه 40 درصد سود(70 درصد کارکرد در کمتر از 4 ماه)... حالا 4 ماه نه و 6 ماه...حاضرم صبر کنم و حداقل 70 درصد و حداکثر 140 تا 200 درصد کارکرد از این سهم غبشهر بگیرم...
نظر
-
-
آقا مرتضی کجائی داداش؟کمتر غیبت داشته باش،از نظراتت استفاده میکنیم...در اصل توسط morteza93 پست شده است View Postاینم تقدیم به کسایی که وتوکا دارن یا میخوان وارد بشن
خط قرمز روند سهم که که میبینیم شکسته شده... و پولبک هم انجام شده و امروز بعد از خورد به خط روند برگشته به سمت بالا...
کندلش هم بالای حمایتش بسته شده... هدف اولش 2485 و بعدیش 2630...
البته اینا نظرات و مشاهدات شخصیه...
خواستم به صاحب تاپیک درس پس بدم و ایشون مشقامو خط بزنن...
اگر جایی خطایی یا مشکلی دیدید حتما بهم گوشزد کنید...
بهترین تفریح خوابه!
نظر
-
-
پیش به سوی فتح قله ها....
بچه ها صبور باشید و به شعار این تاپیک ایمان کامل داشته باشیم.......سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.
نظر
نظر