چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • پرریسک
    عضو فعال
    • Feb 2012
    • 6797

در اصل توسط ستاره بورس پست شده است View Post
    آخرسال شایدم همین دوماه قپیرا پیش بینی جدید را که اعلام کرد منتظرت میمونم چون منم رو بادهوا حرف نمیزنم....اون شخص حقیقی هم من میدونم وشما نمیدونی چرا میخره ...سفته بازهم نیست....اون میدونه توشرکت چه خبره واسه همین.....این نقطه چینها همش بعد دوماه دیگه پرخواهدشد...دلیل نداره یه صنعت همشون با هم بالا برند....قشیر پتانسیل روکنه تا بالا بره....همین قشهد من هم اعتقاد داشتم بهش ولی تو جذب چغندر به مشکل خورده البته طبق گزارش.....قزوین یه بدهی ارزی داره که یه ابهام هستش براش.....بقیه هم به وقتش پتانسیل روکنند بالا میروند بازار باهوش هستش....اون شخص حقیقی هم اگر میخاست سفته بازی کنه مگه میومد روقپیرا با این شناور وقیمت بالا سفته بازی کنه...میرفت رو غاذر ویا قثابت....مگه مغزخرخورده...چون درموردقپیرا اطلاعات نسبتا خوبی دارم ....با شما وارد بحث شدم وگرنه زمان بهترین پاسخ واسه هرتحلیلی هستش...فقط بدونید به کسی هیچ توصیه ای نمیکنم ونخواهم کرد قپیرا بخرد وخواهشا طبق حرفهای من ملاک خریدوفروش نباشه ..چون حوصله مدیون شدن ندارم ولی از نظرمن قپیرا شگفتی ساز خواهد شد......برا من بی سواد60درصد سود هم درسال کافی هستش که قپیرا از 800تا الان خوشبختانه90درصد داده که فکرنمیکنم متناسب باریسکم بازدهی بدی باشه.....درضمن حقیقی های معروفی این سهم رادر1100تا1200میفروختند که اگرکسی میدید صدباره فروخته بود ولی من به خاطر چهارتا فلش خریدو فروش نمیکنم که بخام دعا به جون کسی بکنم تا سهم را بالا بیاره...
    برا شما 60 درصد سود کافی هست ..

ولی همین قزوین رو ما از 340 گفتیم تا 1400 رفت ..همین برا شما کافی هست ..لازم نیست شما سهام قندی رو به بنده بشناسونی ..

در قندیها سهام بسیار بهترین از قپیرا هستن که بازدهی بسیار بالایی خواهند داشت ..

در ضمن بنده تعصب ندارم در روند صعود مطمئن باش سهام قندی هم زیر سر دارم به دوستان خواهم گفت ..

فعلا دوستان ما در رالی قبلی قشیر 400 خریدن تا 1300 رفت وقزوین 340 تا 1400 رفت وقشهد 1030 تا 2200 رفت ...این چند نمونه ..حالا بماند رالی قبل تر که در اراد سرمیاه قشکر 400 تومنی تا 1000 رفت ...بماند

در این چند ماه در جازدن قندیها هم برو ببین همین فولاد 250 تومنی که گفتیم داره میشه 500 تومن 100 درصد بازدهی ..از قندیها به جز قپیرا هیچ قندی رشد نرکد بلکه بالای 30 درصد افت کردن بعضی هاشون اونم در این بازار به شدت صعودی ..گفتم برو به جان اون حقیقی که پولش رو ریخته در این سهم دعا کن ....

اصفهان 4000 تومن بود گفتیم برید فخوز 1800 بخرید الان فخوز میره تا 3000 رو رد کنه اونوقت اصفهان داره برمی گرده رو 3000 برید بازدهی رو حساب کنید این یک نمونه بود ..همین اصفهان رو در 1300 تومن در تاپیکش گفتیم حوصله پست بالا اوردن ندارم تا 4000 رفت ...

نظر

• پرریسک
      عضو فعال
      • Feb 2012
      • 6797

در اصل توسط trade secret پست شده است View Post
      با سلام
      جناب پر ریسک وضعیت الان شبندر رو چطور می بینید. نسبت به مارون کدام یک سهم مناسب تری برای خرید می باشد
      با تشکر
      سلام
      شبندر بالای 354 روند صعود داره ولی چون رشد زیاد کرده بهام هم زیاد داره بنده در یان قیمتها نظری ندارم ممکنه بشه 1000 تومن ممکنه نشه ممکنه همین فردا ببندن به خاطر ابهام ممکنه نبند ..

بنده به شما مارون شیراز شاراک رو پیشنهاد میدم ..

نظر

• ata007
        عضو فعال
        • Nov 2011
        • 6291

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
        سلام..

انتظار سود حداقل 250 دارم با پی بریا 4 میشه 1000 تومن قیمت سهم 5 میشه 1250 تومن ..

حالا تا 300 هم جای سوداوری داره خود ببیند قیمت سهم مفته یا نیست ...از نظر من که مفت مفت هست ..فروشنده ها با فروش چه سهمی خرید می کنن من هم نمی دانم..
        آخه سید جان این قضیه خوراک و بحث ها ی پیرامونش خللی در سود آوریش نمیکنه؟

نظر

• ستاره بورس
          عضو عادی
          • Aug 2011
          • 80

برا شما 60 درصد سود کافی هست ..

ولی همین قزوین رو ما از 340 گفتیم تا 1400 رفت ..همین برا شما کافی هست ..لازم نیست شما سهام قندی رو به بنده بشناسونی ..

در قندیها سهام بسیار بهترین از قپیرا هستن که بازدهی بسیار بالایی خواهند داشت ..

در ضمن بنده تعصب ندارم در روند صعود مطمئن باش سهام قندی هم زیر سر دارم به دوستان خواهم گفت ..

فعلا دوستان ما در رالی قبلی قشیر 400 خریدن تا 1300 رفت وقزوین 340 تا 1400 رفت وقشهد 1030 تا 2200 رفت ...این چند نمونه ..حالا بماند رالی قبل تر که در اراد سرمیاه قشکر 400 تومنی تا 1000 رفت ...بماند

در این چند ماه در جازدن قندیها هم برو ببین همین فولاد 250 تومنی که گفتیم داره میشه 500 تومن 100 درصد بازدهی ..از قندیها به جز قپیرا هیچ قندی رشد نرکد بلکه بالای 30 درصد افت کردن بعضی هاشون اونم در این بازار به شدت صعودی ..گفتم برو به جان اون حقیقی که پولش رو ریخته در این سهم دعا کن ....

اصفهان 4000 تومن بود گفتیم برید فخوز 1800 بخرید الان فخوز میره تا 3000 رو رد کنه اونوقت اصفهان داره برمی گرده رو 3000 برید بازدهی رو حساب کنید این یک نمونه بود ..همین اصفهان رو در 1300 تومن در تاپیکش گفتیم حوصله پست بالا اوردن ندارم تا 4000 رفت ...
          بابا قصفها که اگرکسی سبد سهام داشت براش مشکل نبود...میتونست بابقیه بازارحال کنه.....قشرین هم رش کرد......درضمن قصفها وقلرست نسبت به پیکقیمتی 10تا12درصد افتکردند وقلرست سودهم تقسیم کرده کسی تو ضرر نیست ولی غبشهر وغمارگ که از40درصد هم گذشتند به نظرت حالا سهامداراش چطوری باین ضرر بفروشند بروند فولاد بخرند ...چون من تا یادمه وقتی فولادهم300بود شما میگفتی غمارگ وغبشهر لیدرند............درضمن من گفتم چون بیسوادم این60درصدهم ازسرم زیاده ولی شما که استاد هستید شونصد درصد هم کمه....

نظر

• پرریسک
            عضو فعال
            • Feb 2012
            • 6797

در اصل توسط ata007 پست شده است View Post
            آخه سید جان این قضیه خوراک و بحث ها ی پیرامونش خللی در سود آوریش نمیکنه؟
            امروز دلبر نزدیک 4 درصد رشد کرد تو سوداوریش تاثیر نداره ..دلبر اهداف بالایی داره ..

هیچ تاثیری نداره تا وقتی روند دلبر صعودی هست ..اینها رو الم کردن تا سهام رو هاپولی کنن ...در ضمن 9 ماه از سال گذشت همین حالان بالای 200 باید سود اعلام کنه برا نه ماهه ...

از نظر من مفت هست اینها همه برا خرید مفت سهام این ملت هست ..کلاهبرداری شاخ دم نداره در بورس هم دزدی هست از همه جا بیشتر..

نظر

• پرریسک
              عضو فعال
              • Feb 2012
              • 6797

بابا قصفها که اگرکسی سبد سهام داشت براش مشکل نبود...میتونست بابقیه بازارحال کنه.....قشرین هم رش کرد......درضمن قصفها وقلرست نسبت به پیکقیمتی 10تا12درصد افتکردند وقلرست سودهم تقسیم کرده کسی تو ضرر نیست ولی غبشهر وغمارگ که از40درصد هم گذشتند به نظرت حالا سهامداراش چطوری باین ضرر بفروشند بروند فولاد بخرند ...چون من تا یادمه وقتی فولادهم300بود شما میگفتی غمارگ وغبشهر لیدرند............
              سبد سهام رو هم خیلی بیشتر وقبل بنده توضیح دادم ..همون گفته خودت کسی سبد داشته باشه مشکلی نداره..

در ضمن شما اون رو دیدی ولی حد ضرر رو ندیدی د..اصلا میشه پرریسک یک سهم معرفی کنه براش حد ضرر نزاره ..همیچین چیزی ممکنه ...

هر کی دید کوتاه مدت داشت خروج کرد ..هر کی هم میان مدتی بود خودش انتخاب کرد با سهم موند الان هم میانگین میاره پایین ..در اینده بادزهی این دو تا رو با همون اصفهان قلر شما مقایسه می کنیم ..

حرف دیگه ای هست ..

در اخر اره اصفهان 10 درصد افت ودر کنار اون بازار در اون سهامی اینجا گفته شد بالای 50 درصد رشد ..این یعنی 60 درصد ضرر..اره قربونش اینجوری حساب کن ..

نظر

• ستاره بورس
                عضو عادی
                • Aug 2011
                • 80

سبد سهام رو هم خیلی بیشتر وقبل بنده توضیح دادم ..همون گفته خودت کسی سبد داشته باشه مشکلی نداره..

در ضمن شما اون رو دیدی ولی حد ضرر رو ندیدی د..اصلا میشه پرریسک یک سهم معرفی کنه براش حد ضرر نزاره ..همیچین چیزی ممکنه ...

هر کی دید کوتاه مدت داشت خروج کرد ..هر کی هم میان مدتی بود خودش انتخاب کرد با سهم موند الان هم میانگین میاره پایین ..در اینده بادزهی این دو تا رو با همون اصفهان قلر شما مقایسه می کنیم ..

حرف دیگه ای هست ..

در اخر اره اصفهان 10 درصد افت ودر کنار اون بازار در اون سهامی اینجا گفته شد بالای 50 درصد رشد ..این یعنی 60 درصد ضرر..اره قربونش اینجوری حساب کن ..
                بهتره بحث ادامه پیدانکنه...قندیها ازحدضرر 10درصد افت ولی غذاییها40درصد......

نظر

• پرریسک
                  عضو فعال
                  • Feb 2012
                  • 6797

بهتره بحث ادامه پیدانکنه...قندیها ازحدضرر 10درصد افت ولی غذاییها40درصد......
                  اره همنی جا تموم بشه بهتره ...

بنده صبرم زیاده ..غذاییها رو کاری ندارم روغینها 40 درصد افت ..هر چه بیشتر افت کنن بهتر شاید دل بعضی دوستان بیشتر خنک بشه..

در ضمن روند صعودی بشه بنده سهام قندی زیر سر دارم وخواهم خرید و..

چون شعار همیشگی واصلی ما ..با روند نباید جنگید ..با روند باید دوست بود ..

در گروه روغن هم با ورند نجنگدیم ..در همنی تاپیک گفته شد غمارگ 398 رو بشکنه تا زیر 350 میاد ..از این روشن تر واضح تر نمیشه گفت ..حالا هر کی مونده بنده می گم این دوست عزیز مطمئن باشه با سود خارج خواهد شد اونم با سود بالای 50 درصد حتی اگر خریدش 398 باشه ومیانگین پایین نیاورده باشه ..

نظر

• amir_s_75
                    عضو عادی
                    • Oct 2012
                    • 30

جناب پرریسک عزیز به نظرت بخوام پر ججم خرید کنم چی بخرل ؟

نظر

• mehdipour2000
                      عضو فعال
                      • Oct 2011
                      • 406

سهامی که یکی بیاد بالا ببردش دوزار نمیارزه... بند به یه نفر باشه همون نفر فردا سکته بزنه ....چی میشه؟
                      سهام باید خودش ارزنده باشه .... بنیادش خوب باشه نه سهامداری یه نفر.... برید ببینید تو تالار بورس چه خبره چه بلایی سر غاذر اومده... قمه کشیه
                      تحلیل رایگان
                      اینستاگرام: mehdipour.mohamad
                      توییتر: m_mehdipour

نظر

• اشکبوس کهنه سوار
                        ستاره دار (2)
                        • Jul 2012
                        • 1281

...یه دوستی باهام تماس گرفته می گه غبشهر خواست بپره خبرم کن... به قول حامد عجب یزیدیه...دی
                        در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.

نظر

• sourena
                          عضو فعال
                          • Aug 2011
                          • 1080

بابا قصفها که اگرکسی سبد سهام داشت براش مشکل نبود...میتونست بابقیه بازارحال کنه.....قشرین هم رش کرد......درضمن قصفها وقلرست نسبت به پیکقیمتی 10تا12درصد افتکردند وقلرست سودهم تقسیم کرده کسی تو ضرر نیست ولی غبشهر وغمارگ که از40درصد هم گذشتند به نظرت حالا سهامداراش چطوری باین ضرر بفروشند بروند فولاد بخرند ...چون من تا یادمه وقتی فولادهم300بود شما میگفتی غمارگ وغبشهر لیدرند............درضمن من گفتم چون بیسوادم این60درصدهم ازسرم زیاده ولی شما که استاد هستید شونصد درصد هم کمه....
                          قصفها و قلرست نسبت به پیک قیمت 20 درصد
                          قزوین 40 درصد
                          قشهد و قمرو 25 درصد افت کرده اند
                          رشد الان قپیرا بنظر من غیر عادیه
                          کافیه زیرش رو خالی کنند تا تمام گروه رو کلاً صف فروش کنه

پرریسک همیشه تاکید بر سبد سهام داشته و دارد و هرکس از پیشنهاداتش استفاده کرده مسلماً در سود بسیار خوبیه
                          سال 1392 می تونه یک سال طلایی و فراموش نشدنی برای بورس وبازار سرمایه باشه.

نظر

• پرریسک
                            عضو فعال
                            • Feb 2012
                            • 6797

در اصل توسط mehdipour2000 پست شده است View Post
                            سهامی که یکی بیاد بالا ببردش دوزار نمیارزه... بند به یه نفر باشه همون نفر فردا سکته بزنه ....چی میشه؟
                            سهام باید خودش ارزنده باشه .... بنیادش خوب باشه نه سهامداری یه نفر.... برید ببینید تو تالار بورس چه خبره چه بلایی سر غاذر اومده... قمه کشیه
                            احسنت ودورد بر شما ..

زیباترین سخن رو گفتی ..

چه قدر در همنی تاپیک سهم معرفی شد ..حامی نداشتن صف فروش می شدن احدی نبود حتی یک سهم بخره ..ولی همین سهام اونقدر ارزشمند بودن الان بالای 100 درصد رشد کردن وبازم میرن بالا ..

سهم خوب حامی میخواد چیکار ..حامی کیلو چنده ..

نظر

• پرریسک
                              عضو فعال
                              • Feb 2012
                              • 6797

در اصل توسط amir_s_75 پست شده است View Post
                              جناب پرریسک عزیز به نظرت بخوام پر ججم خرید کنم چی بخرل ؟
                              بنده شاراک شیراز کرمانشاه مارون رو پیشنهاد میدم در کنار فاسمین ...فملی..

این دو روغنی هم که عالی هستن دیگه نیاز به گفتن نداره ..فقط فعلا روند نزولی هست ولی از نظرم در کف قیمت هستن ..

نظر

• sourena
                                عضو فعال
                                • Aug 2011
                                • 1080

سلام
                                شبندر بالای 354 روند صعود داره ولی چون رشد زیاد کرده بهام هم زیاد داره بنده در یان قیمتها نظری ندارم ممکنه بشه 1000 تومن ممکنه نشه ممکنه همین فردا ببندن به خاطر ابهام ممکنه نبند ..

بنده به شما مارون شیراز شاراک رو پیشنهاد میدم ..
                                مطمئنم با تائید شما اگر فردا کل بازار قرمز نباشه شاراک هم مثل مارون و شیراز صف خرید محکم داره.سپاس
                                سال 1392 می تونه یک سال طلایی و فراموش نشدنی برای بورس وبازار سرمایه باشه.

نظر

در حال کار...
                                X