چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • پرریسک
    عضو فعال
    • Feb 2012
    • 6797

در اصل توسط امير سينا پست شده است View Post
    سلام پر ريسك عزيز
    مي خواستم در مورد روند سهام قندي طي يكي دو هفته اينده بدونم نظرتون چيه ؟ چون احتمالا تا يكي دو هفته ديگه نرخ ارز مرجع اعلام بشه ، و تحليلتون در مورد تاثيراتش رو اين گروه رو بفرماييد ممنون ميشم
    سلام..

تاثیرش همین بس که این گروه پی برای بالای 10 دارن ..

از اینجا به بعد باید منتظر موند تا تکنیکالی وارد روند صعود بشن ..خیلی ها در راه اصلاح گروه قند مقاومت کردن همنی دلیل باعث شد این گروه اصلاحش طولانی بشه ...

فعلا که روند نزولی هست ولی خوب این به معنای افت نیست ..گفتم هر که دوست داشته باشه قشهد برترین وبهترنی هست می توانید بخرید ..هیمنجوری هم با این نرخ شکر جای رشد داره حالا شکر بره بالا که بهتر نره هم باز هم از نظرم در کف قیمتی هست ..جای افت زیادی نداره..

نظر

• پرریسک
      عضو فعال
      • Feb 2012
      • 6797

در اصل توسط جعفری پست شده است View Post
      با سلام
      اقای پرریسک یک سوال ذهن منو بد جور مشغول کرده
      اینکه
      1. چرا بازار هیچ توجهی به ااس وبا غمیشه نکرد قبل از مجمع وحتی سایر ساختمانیها بجز وساخت که انهم دلیلی جز ساختمانی بودن دارد؟(فردا اخرین روز معاملاتی ااس)است
      2. اینکه بگویم نمیدانست سود بالا تقسیم میکند شاید درست نباشد
      3. باید در نظر داشته باشیم این بازار بازاری بود که حتی به مپنا هم رحم نکرد
      با سلام..

بازار بورس ما نگاه می کند پول کجا می رود می دود همان جا ...نوبت گروه ساختمان هم می شود ...

دلیل خاصی موجود نیست تنها دلیل شاید وجود سهام بسیار بسیار ارزنده تر از این گروه باشه مثل فولاد روی مس پترو ها ..اول اینها باید رشد کنن اونوقت نوبت اینها هم میشه..

نظر

• hamid_farahy
        عضو فعال
        • May 2012
        • 463

پر ریسک عزیز آخرین پله غبشهر رو میخوام خرید کنم . برای فردا مناسب میدونین ؟

نظر

• ستاره بورس
          عضو عادی
          • Aug 2011
          • 80

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
          اینم از مارون ..حالا برید قندی بخرید نمی دونم این سهمه سهام درپیت بخرید ..

مارون کسی نکاشم نمی کرد ...گفتم اومده در صدر گروه پتارو ..حالا نوبت شیراز هست بره برا 1000 تومن ..
          آره قندیها درپیتند ...اصلا جیزند به خصوص قپیرا.....فعلا تو بازدهی کم نمیاره ....1050خریدم( اون موقع که خیلی درپیت بودوغبشهر لیدر1500بود).... 80تومن سود مجمع گرفتم...ولی این درپیتی(قپیرا)1450تومنه فردا میشه45درصد1.5ماهه....اگه این درپیت را کسی 1200هم خریده بود با سود مجمه 30درصد داده اونم با آرامش....تا باشه از این درپیتها:d...واقعا پرریسک تحلیلگر قابلیه فقط یه کم بعضی مواقع تعصبی عمل میکنه......قپیرا تکنیکالی ..بنیادی سیگنال داد ولی هیچ نظری به جز قندیهای درپیت بیرون نیومد....

نظر

• پرریسک
            عضو فعال
            • Feb 2012
            • 6797

در اصل توسط sourena پست شده است View Post
            جعفر جان
            از نظر مثبتت روی شاراک دلگرم شدم
            فکر میکردم خیلی قبولش نداری
            ... اما شپترو چرا اینجوریه؟.. هفته پیش که جماعت پترو گیج می زدند پرحجم و باصف خرید رفت بالا ، دیروز و امروز که گروه خوب می ره بالا این ساز مخالف میزنه!
            ما که با اعتقاد به هدف 1300 تا 1500 شما؛ از محدوده صف فروش اضافه کردیم
            روند همچنان صعودی هست ...

در مورد شاراک کی گفتم قبولش ندارم گفتم کمی بهتر از این وجود داره ولی شاراک خود بهترین هست ...شاید فردا اخرین فرصت خریدش باشه ..

نظر

• پرریسک
              عضو فعال
              • Feb 2012
              • 6797

در اصل توسط ستاره بورس پست شده است View Post
              آره قندیها درپیتند ...اصلا جیزند به خصوص قپیرا.....فعلا تو بازدهی کم نمیاره ....1050خریدم( اون موقع که خیلی درپیت بودوغبشهر لیدر1500بود).... 80تومن سود مجمع گرفتم...ولی این درپیتی(قپیرا)1450تومنه فردا میشه45درصد1.5ماهه....اگه این درپیت را کسی 1200هم خریده بود با سود مجمه 30درصد داده اونم با آرامش....تا باشه از این درپیتها:d...واقعا پرریسک تحلیلگر قابلیه فقط یه کم بعضی مواقع تعصبی عمل میکنه......قپیرا تکنیکالی ..بنیادی سیگنال داد ولی هیچ نظری به جز قندیهای درپیت بیرون نیومد....
              کسی نگفت درپیت هست گفتم رشد سفته بازی هست ..

شما قبول نداری نداشته باش ..نمیشه کل گروه در جابزنه فقط یک سهم بیاد بالا ..همین چند روز قبل دلیل رشد قپیرا روشن شد ..شخص خقیقی پول ریخته تو سهم به شدت داره میخره وحمایت می کنه میاره بالا ..

سهام افتابه سازی هم پول بیاد پشتش رشد می کنه ...برو به جان اون شخص حقیقی دعا کن که پولش رو ریخته تو این سهم ..این همه قندی مفت عمرا قپیرا خرید می کردم در این قیمتها وبازم می گم قندی بخرم قپیرا نمیخرم میخواد بشه 100 هزار تومان ..

کل گروه قند در این چند ماه در جازدن وهر کی مونده فقط فقط سرش کلاه رفته ..حالا میخواد باور کنه میخواد باور نکنه ..شما تعصب داری دوست من ..

در ضمن قپیرا 1200 بود غبشهر 1000 بود گفتم غبشهر خریدش برا کل گروه قند وغذایی برتری داره ..غبشهر تا 1700 رفت ..70 درصد بازدهی ..قپیرای شما با سود مجمع هم نتونسته اون بازدهی 70 رو بده ...

تحلیل گر قابل هم شمایید ..ما کاره ای نیستیم...

نظر

• ".احسان."
                عضو فعال
                • Sep 2012
                • 2676

در اصل توسط ata007 پست شده است
                در اصل توسط احسان_بورس پست شده است
                عطا جان امكان داره، من بگم!!! البته همين جا!!!!
                شما که تاج سر هستي احسان جان اگه امکان داره که سراپا گوشيم @@11
                عطا جان اين تحليل منه از روند سودسازي سال آينده كنور
                1- محاسبه سود شركت بدون طرحهاي توسعه انجام دادم:
                گونه محاسبه كردم با قيمت هر تن 68 دلار سنگ آهن ميتونه براي سال آينده حدود 650 تومان سود بسازه.....فارغ از طرح هاي توسعه اش....
                فقط كافي است 150 هزار تن توليد كند، كه شدني است....
                قيمت هر تن سنگ آهن 68 دلار...
                قيمت هر دلار 2500 تومان.
                خوب شايد بگوييد چرا 58 كه خود شركت نگرفتيم، دليل اينست كه دلار رو 3000 تومان نگرفتيم....در واقع فرقي نمي كند شما 58 دلار و دلاري 3000 تومان بگيريد يا 68 دلار هر دلار 2500 تومان....

650 تومان را 10% رو به دليل عوارض صادراتي كم كنيم، مي شود حدود 600 تومان
                پس ما سود شركت رو بدون طرحهاي توسعه اش كه انتهاي امسال به نتيجه مي رسد، حدود 600 تومان در نظر گرفتيم....

2- افزايش سوداوري بدليل طرح هاي توسعه...
                الف) طرح توسعه مهم شركت، كه اوايل سال 92 به بهره برداري مي رسد.
                كارخانه كنستانتره سازي همدان با ظرفيت 600.000 تن كنستانتره با عيار 68%!!! شروع به كار خواهد كرد. در شروع كار ظرفيت 500.000 تن را دارد، كه قيمت رو فرضاهر تن 90 دلار بگيريم( در اطلاعات قيمتي هر تن كنستانتره نيازمند كمك شما هستم) ، سودسازي مي شود حدود 280 تومان با دلار 2500 تومان!!!! در صورتيكه ظرفيت كامل باشد مي شود سود سازي 340 تومان

ب) طرح توسعه ديگر شركت كه انتهاي امسال به بهره برداري ميرسد،ظرفيت توليد 325 هزار تن را دارد، با مينيمم گرفتن همه پارامتر چيزي بين 200 تا 300 تومان سودسازي مي كند....

ج)طرح توسعه ديگري دارد، براي احداث كارخانه توليد كنستانتره با ظرفيت 675 هزار تن....كه مي رود براي تداوم سود آوري در سالهاي 93 و بعد.....

خوب جمع مي زنيم:
                600+280+200=1080 تومان پيش بيني سود سال بعد كنور نازنين.....با اين قيمت دلار بيشتر از اين نشود، كمتر نيست....

پرسود باشيد
                آهاي آهاي يكي بياد يه شعر تازه تر بگه....
                کانال تلگرامی: STOCKMARKET100@

نظر

• پرریسک
                  عضو فعال
                  • Feb 2012
                  • 6797

در اصل توسط dashti پست شده است View Post
                  جناب ÷ر ریسک لطفا سئوال منم جواب بدین
                  ممنونم
                  وساخت تا وقتی بالای 290 هست روند صعود داره ..بنده توصیه به تعویض سهام در روند صعود با سهام دیگر ندارم ..وساخت هم در این قیمتها نطری ندارم خیلی پایین تر در 210 گفتیم برا خرید خوب بود الان احتمال رشد تا بالای 400 هم وجود داره ولی خوب کمی ریسک سهم بالا رفته..

نظر

• پرریسک
                    عضو فعال
                    • Feb 2012
                    • 6797

در اصل توسط javad73 پست شده است View Post
                    جعفر جان امروز دلیران دوباره 5میلیون تا سهم از وملت اضافه کرده
                    به نظرت هنوز هدف بالای 100تومن داره؟
                    بالای 49 مجدد در روند صعود قرار میگیره ولی خوب دلیران قصد جمع کردن داره وتا وقتی به تعداد دلخواه جمع نکنه فکر نکنم اجازه رشد بده ..با این همه تکنیکالی بالای 49 مجدد در مدار صعود هست ...

دفعه قبل هم گفتم فقط فقط تکنیکالی..

نظر

• پرریسک
                      عضو فعال
                      • Feb 2012
                      • 6797

در اصل توسط aur140 پست شده است View Post
                      سيد جان انس جهاني رو چطور پيش بيني مي كني ؟ البته اگر اطلاعاتش رو داري؟
                      بازار جهانی بنده نه دیتا دارم بررسی هم نکردم ..

بازار هم با دلبر بیشتر حال می کنه تا بازار جهانی ..تاثیراتش در بازار داخل ما کمه مگر اینکه واقعا دیگه بازار جهانی افت وحشتانکی بکنه وگرنه بالای 1600 انس مشکلی نداره ..

نظر

• پرریسک
                        عضو فعال
                        • Feb 2012
                        • 6797

در اصل توسط متین2 پست شده است View Post
                        جناب استاد.لطفا در باره پکویر و بخصوص ساروم میشه نظرتونو بگین.من ساروم 3900 خریدمه.ممنونم از لطفتون.پایدار باشید.
                        هدف پکویر 280 گفته بودیم که رسید ..تا وقتی بالای 250 باشه روند کوتاه مدت صعودی هست ...پکرمان گفتم اومده در صدر گروه لاستیک

گروه سیمان با هم حر کت می کنند ولی نمی دونم چرا حس می کنم به زودی بازی این گروه هم اغاز میشه البته نمودارهاشون میگه ..بالای 347 بیاد میره در مدار صعود ویهم خوبیست اهداف خوبی داره ولی خوب باید بیان اول در روند صعود ..

همیشه سعی کنید در روند صعود سهم بخرید..

الان گروه پترو مس ریو فولاد اینها در روند صعود هستن دور دور اینهاست ..

نظر

• ستاره بورس
                          عضو عادی
                          • Aug 2011
                          • 80

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
                          کسی نگفت درپیت هست گفتم رشد سفته بازی هست ..

شما قبول نداری نداشته باش ..نمیشه کل گروه در جابزنه فقط یک سهم بیاد بالا ..همین چند روز قبل دلیل رشد قپیرا روشن شد ..شخص خقیقی پول ریخته تو سهم به شدت داره میخره وحمایت می کنه میاره بالا ..

سهام افتابه سازی هم پول بیاد پشتش رشد می کنه ...برو به جان اون شخص حقیقی دعا کن که پولش رو ریخته تو این سهم ..این همه قندی مفت عمرا قپیرا خرید می کردم در این قیمتها وبازم می گم قندی بخرم قپیرا نمیخرم میخواد بشه 100 هزار تومان ..

کل گروه قند در این چند ماه در جازدن وهر کی مونده فقط فقط سرش کلاه رفته ..حالا میخواد باور کنه میخواد باور نکنه ..شما تعصب داری دوست من ..

در ضمن قپیرا 1200 بود غبشهر 1000 بود گفتم غبشهر خریدش برا کل گروه قند وغذایی برتری داره ..غبشهر تا 1700 رفت ..70 درصد بازدهی ..قپیرای شما با سود مجمع هم نتونسته اون بازدهی 70 رو بده ...

تحلیل گر قابل هم شمایید ..ما کاره ای نیستیم...
                          آخرسال شایدم همین دوماه قپیرا پیش بینی جدید را که اعلام کرد منتظرت میمونم چون منم رو بادهوا حرف نمیزنم....اون شخص حقیقی هم من میدونم وشما نمیدونی چرا میخره ...سفته بازهم نیست....اون میدونه توشرکت چه خبره واسه همین.....این نقطه چینها همش بعد دوماه دیگه پرخواهدشد...دلیل نداره یه صنعت همشون با هم بالا برند....قشیر پتانسیل روکنه تا بالا بره....همین قشهد من هم اعتقاد داشتم بهش ولی تو جذب چغندر به مشکل خورده البته طبق گزارش.....قزوین یه بدهی ارزی داره که یه ابهام هستش براش.....بقیه هم به وقتش پتانسیل روکنند بالا میروند بازار باهوش هستش....اون شخص حقیقی هم اگر میخاست سفته بازی کنه مگه میومد روقپیرا با این شناور وقیمت بالا سفته بازی کنه...میرفت رو غاذر ویا قثابت....مگه مغزخرخورده...چون درموردقپیرا اطلاعات نسبتا خوبی دارم ....با شما وارد بحث شدم وگرنه زمان بهترین پاسخ واسه هرتحلیلی هستش...فقط بدونید به کسی هیچ توصیه ای نمیکنم ونخواهم کرد قپیرا بخرد وخواهشا طبق حرفهای من ملاک خریدوفروش نباشه ..چون حوصله مدیون شدن ندارم ولی از نظرمن قپیرا شگفتی ساز خواهد شد......برا من بی سواد60درصد سود هم درسال کافی هستش که قپیرا از 800تا الان خوشبختانه90درصد داده که فکرنمیکنم متناسب باریسکم بازدهی بدی باشه.....درضمن حقیقی های معروفی این سهم رادر1100تا1200میفروختند که اگرکسی میدید صدباره فروخته بود ولی من به خاطر چهارتا فلش خریدو فروش نمیکنم که بخام دعا به جون کسی بکنم تا سهم را بالا بیاره...درضمن تو این دوماه قشرین هم 60تا70درصد داد...دلیل نداره کسی انقدر سهامبازی کنه..شما الان خودتون به خیلیها میگید غبشهروغمارگ بالا میرند وباید درصدی ازسبد باشه وتوصیه به نگهداری به همه میکنید با اینکه حدضررها هم ردشده ...پس میشه گفت اونها هم دوماهه داره درجا میزنند وسهامداراش جا موندند نه به نظرمن چه مشکلی داره سهامداری کنیم بعضی مواقع بازدهی سالانه مهمه نه روزانه وماهانه....یه روزی تو کوچه ما عروسی یه روز تو کوچه همسایه قرار نیست ما همه جا همه کاره باشیم....شرمنده که بحث طولانی شد....ازنظرمن واقعا تحلیلگرقابلی هستید..یاحق...
                          آخرین ویرایش توسط ستاره بورس؛ 2012/12/18, 23:24.

نظر

• hamid_farahy
                            عضو فعال
                            • May 2012
                            • 463

پر ریسک عزیز آخرین پله غبشهر رو میخوام خرید کنم . برای فردا مناسب میدونین ؟

نظر

• پرریسک
                              عضو فعال
                              • Feb 2012
                              • 6797

گذوه لبنی روزی که هر روز مثبت میخورن گفتیم اینها فقط فقط سفته بازی هستن مراقب باشید ..غپاک تعدیل منفی وحشتناک داد در کنار اون دو تا لبنی دیگه پشت سر هم گره منفی 12 درصد ..

بنیاد ارزش میانگین پایین اوردن هم ندارن ...

بعضی سهام هم با سفتهبازی دارن میبرن پایین اون دو تاروغنی..اینده روش می کنه برد با چه کسانی ..در هر گروهی سهام خوب هم هست سهام بد هم هست ..بهترنی رو بخردی که در صورت افت ارزش خرید در قیمت پایین ورفتن به مجمع داشته باشه ..

نظر

• erfan

با سلام
                                جناب پر ریسک وضعیت الان شبندر رو چطور می بینید. نسبت به مارون کدام یک سهم مناسب تری برای خرید می باشد
                                با تشکر

نظر

در حال کار...
                                X