چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • اشکبوس کهنه سوار
    ستاره دار (2)
    • Jul 2012
    • 1281

نقل قول از پرریسک در خصوص سهام- فسپا

بالای 600 ...اونم کاملا بنیادی ..هر قدر پایین تر بتونید بخرید بهتر ...فقط شناور کمی داره ویه هویی بالا میره وسهامداری می خواد وموقع صف خرید هم عرضه نمیشه ..
    در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.

نظر

• اشکبوس کهنه سوار
      ستاره دار (2)
      • Jul 2012
      • 1281

هدف بالای 600 ...اونم کاملا بنیادی ..هر قدر پایین تر بتونید بخرید بهتر ...فقط شناور کمی داره ویه هویی بالا میره وسهامداری می خواد وموقع صف خرید هم عرضه نمیشه ..
      در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.

نظر

• شفاف سازی
        عضو فعال
        • Nov 2012
        • 2880

این پست صبح زده بودم ولی پاک شده است.
        باسلام خدمت دوستان و سروران عزیز
        دوستان من دیروز هر چی سعی و تلاش کردم وارد سایت گفتگوی بورسی بشوم موفق نشدم
        امروز آمدم وارد شدم و موفق شدم ولی هرچی دنبال تاپیک شفاف سازی گشتم پیدا نشد که نشد
        بیشتر جستجو کردم دیدم مطالب و دیتا های یک هفته پیش همگی پاک شده
        با خودم گفتم شاید خواب می بینم شاید امروز واقعا " پنجشنبه 91/9/23 می باشد و من داشتم خواب هفته آینده را می دیدم تاپیک شفاف سازی -سهام درجه یک - هروز بازار در حال انفجار - طوفان غدیر پدر بزرگ -پارسان پدر -و نوه و فرزندانشان شپدیس - کرماشا - زاگرس - شیراز - شبریز - مارون و...
        طوفان ومعادن - فولاد - فملی - فخوز -شیران - فاسمین - فرآور - کچاد و کگل - کروی - اخابر و غیره و غیره
        سریع رفتم به سایت tsetmc و آمار معاملات را چک کردم دیدم درست است معاملات به تاریخ 91/9/29 به خودم آمدم و مطمئن شدم خواب نیستم
        دوستان این مطالب را نوشتم تا بگویم احساس من این است عده ای از دوستان از نوشته های من دلگیر و دلخور هستند به همین جهت :
        1- تاپیک شفاف سازی پاک شده و بخاطر همه دوستان مجددا " ایجاد نخواهد شد.
        2- دوستان هدف این بوده مطالب همه دوستان مورد نقد وبررسی قرار بگیره و بتوانیم در کنار هم تصمیم درستی بگیرم و همه ما که با سرمایه های اندک خود که با هزاران امید و آرزو پای به بازار سهام گذاشته ایم سود ببریم دوستان من از همین جا از همه دوستان عزیز که خواسته و نخواسته از دست من دلگیر هستند معذرت خواهی می کنم و امیدوارم این جانب را حلال نمایند دنیا ارزش این همه دلخوری نداره ارزش دوست ها خیلی بیشتر از همه این حرف هاست
        همه این روز ها می گذره همه این سهام ها - مال و اموال می گذره و میره و انچیزی که می ماند خوبی هادوستی ها -و البته بدیها

دوستان با تفکری بیشتر چی می شد بدی ها - کدورت ها - رنجش ها - دوران بطالت زندگی - شکست های گذشته - عمر بر باده رفته گذشته و... مثل همین گفتگوی بورسی پاک می شد و انگار نه انگار که این زشتی ها وجود داشته .............
        با تشکر

نظر

• saeedte
          عضو فعال
          • May 2012
          • 478

جناب شفاف سازی فکر میکنم سوتفاهم شده برای حضرتعالی
          سایت در حال پاره ای تغییرات فنی بوده به همین خاطر پستها و احیانا تاپیکهایی که این اواخر ایجاد شده بودند پاک شدند
          قصدی در کار نبوده و صرفا بخاطر تغییرات فنی سایت بوده
          ازتون خواهشمندیم در صورت تمایل همچنان به فعالیتهای مفیدتون ادامه بدید و همه رو بهره مند بفرمایید

نظر

• شفاف سازی
            عضو فعال
            • Nov 2012
            • 2880

در اصل توسط saeedte پست شده است View Post
            جناب شفاف سازی فکر میکنم سوتفاهم شده برای حضرتعالی
            سایت در حال پاره ای تغییرات فنی بوده به همین خاطر پستها و احیانا تاپیکهایی که این اواخر ایجاد شده بودند پاک شدند
            قصدی در کار نبوده و صرفا بخاطر تغییرات فنی سایت بوده
            ازتون خواهشمندیم در صورت تمایل همچنان به فعالیتهای مفیدتون ادامه بدید و همه رو بهره مند بفرمایید

دوست خوبم
            سوء تفاهم نشه فعالیت داریم به امید خدا در تاپیک ها مختلف
            تاپیک شفاف سازی را مجدد ایجاد نخواهم کرد
            من سودم را مدیون شما ها می دانم واگر از تجزیه وتحیل های اینجانب بدرد دوستان بخورد در خدمتتان خواهیم بود
            باآرزوی موفقیت

نظر

• omid_amorous
              عضو عادی
              • Oct 2012
              • 56

دوستان ایران خودرو کی باز میشه به نظرتون

نظر

• sourena
                عضو فعال
                • Aug 2011
                • 1080

این نقل قول پرریسک عزیز در ساعات بازار دیروز و خرابی بورسی در سایت همسایه است
                در اصل توسط پرریسک پست شده است
                دوستان از عرضه در دو سهم پترو شیراز و اراک اصلا نترسید ..

اگر نقد هستید از گروه پترو این دوتا رو حتما بخرید ..البته حد ضرر زارید ..

شیراز با سود 200 تومان قیمت حداقل 800 تومانی دارد وشاراک با سود 250 تا 300 تومانی قیمت بالای 1000 تومن ..

شیراز سهامدار عمده داره عرضه می کنه تا شناور بره بالا ..مفت ترین سهام گروه پترو این دو تا هستن ..تصمیم اخر با شما..
                در اصل توسط عالمی پست شده است
                نقل قول از كاظم نادر علي

دیروز در برخی نمادها شاهد معاملات پرحجمی بودیم که برتری از آن خریداران بود برخی میگویند پول جدیدی اومده برخی میگویند پول دلار و سکه و...است که سرازیر بورس شده برخی میگویند پول جریان انحرافی است و...

آمار معاملات دیروز نشون میده نقدینگی خوبی توسط2-3بانک وارد بورس شده که باعث رشد حجم معاملات و شاخص شده

در نماد فولاد با اینکه دیروز کارکنان و مجموعه فولاد سنگین عرضه کردند (25میلیون سهم عرضه کردند)
                ولی خریدهای بانک ملت (15میلیون سهم دیروز خرید)سبب تشکیل دوباره صف خرید شد امروز هم باز خوب حمایت شد
                رو حفاری هم بانک ملت خریدار سهم است و امروز صفش کرد
                رو یکسری معدنیها و پتروشیمیها هم دوباره بانکهای ملت و تجارت خریداران اصلی هستند
                هلدینگ امید هم از2ماه پیش با فروش یکسری شرکتها200میلیارد وارد بازار کرده بود که عمدتا روی شبندر و یکسری نمادهای خاص فعال بود

در نماد مپنا هم صندوق عشایر مدتی است به جمع خریداران سهم پیوسته 38-40میلیون سهم خریده و شایع شده با کارکنان مپنا رایزنی کرده برای خرید2%سهام شرکت

شنیده شده دلار در بودجه سال92حوالی2000-2200تومن بسته می شود

نکته ای که هست در وضعیت فعلی هر چه تعداد سهام متنوعی داشته باشیم بیشتر میتونیم از وضعیت فعلی بهره برداری کنیم چون وقتی جو مثبت است بسته شدن نماد باعث عقب افتادن از بازار می شود و کار کردن روی تک سهام جالب نخواهد نبود.

امشب قرار است اوس محمود راجع گام دوم هدفمندی کردن صحبت کنه طبیعی است بعد رشد اخیر یه استراحت و درجا زدن شاخص و سهام شاهد باشیم ولی بعد مدتی کوتاه دوباره شاهد رشد قیمتی سهام و رشد پی بر ایی بازار خواهیم بود.
                سال 1392 می تونه یک سال طلایی و فراموش نشدنی برای بورس وبازار سرمایه باشه.

نظر

• Javad Paye
                  ستاره‌دار(1)
                  • Sep 2012
                  • 174

جعفرخان سلام.
                  گزارش شفن رو چطور می بینی، همچنین سودی که تاپایان سال میسازه و هدف قیمتی؟

نظر

• mobin
                    عضو فعال
                    • Jan 2011
                    • 590

گزارش هیئت مدیره ثامان به همراه تعدیل سود روی کدال قرار گرفت

سود واقعی سهم از 31 تومن به 43 تومن افزایش یافت

سهامهای این گروه با پی بر ایی 3و4 واقعاً وسوسه برانگیز شدند

فکر کنم بزودی شاهد حرکت مثبتی در گروه ساختمانی باشیم

نظر

• پرریسک
                      عضو فعال
                      • Feb 2012
                      • 6797

در اصل توسط mobin پست شده است View Post
                      گزارش هیئت مدیره ثامان به همراه تعدیل سود روی کدال قرار گرفت

سود واقعی سهم از 31 تومن به 43 تومن افزایش یافت

سهامهای این گروه با پی بر ایی 3و4 واقعاً وسوسه برانگیز شدند

فکر کنم بزودی شاهد حرکت مثبتی در گروه ساختمانی باشیم
                      پس رنج های این چند روز در ثامان مشخ شد هر چند تکنیکال سهم زودتر سیگنال داده بود .و.با این گزارش وتعدلی بالای 30 درصد ومجمع پیش رو به نظر کم کم باید برا بالای 200 اماده شد ..

نظر

• پرریسک
                        عضو فعال
                        • Feb 2012
                        • 6797

در اصل توسط Javad Paye پست شده است View Post
                        جعفرخان سلام.
                        گزارش شفن رو چطور می بینی، همچنین سودی که تاپایان سال میسازه و هدف قیمتی؟
                        سلام..

گزارش خوبی بود واحتیاط کامل در سهم دیده میشه با این همه میشه به سود 400 سهم امید داشت که با ÷ی بریا 4 میشه 1600 قیمت سهم وجای رشد همچنان داره ..

با این همه همچنان شاراک وشیراز مارون رو فعلا برا خرید برتر می بینم بعد کرمانشاه ابادان ..

نظر

• پرریسک
                          عضو فعال
                          • Feb 2012
                          • 6797

در اصل توسط کهنه سوار پست شده است View Post
                          بالای 600 ...اونم کاملا بنیادی ..هر قدر پایین تر بتونید بخرید بهتر ...فقط شناور کمی داره ویه هویی بالا میره وسهامداری می خواد وموقع صف خرید هم عرضه نمیشه ..
                          سهام خوب با بنیای قوی ورشد نکرده مانند بموتو فسپا شلعاب فلامی شفارس شکلر شدوص کپشیر و...اینها سهامی هستن که در روزهای استراحت سهام لیدر خود رو نشان خواهند داد ..یادتان باشه سهام خوب محکوم به صعود هست وسهام بد محکوم به سقوط...

صدرا از 400 سقوط کرد چون واقعا سهم بدی بود وگزارش ها هم این رو نشون میداد وکلی سهام دیگر که گزارش ها عالی بود وفقط از چشم بازار دور مانده بودند رشد کردند مثل همین فولاد ..

نظر

• پرریسک
                            عضو فعال
                            • Feb 2012
                            • 6797

دوتتی در مورد قیمتهای جهانی افت پرسید ..

باید بگم تا وقتی دلار در کشور روند صعود افت 10-20 درصدی قیمتهای جهانی اصلا مهم نیست وارزش برسی نداره ..

مثل قیمت انس جهانی ..با این افت های 10 درصدی انس جهانی منتظر سقوط ازاد سکه نباشید چون دلار جبران همه این افت رو می کنه وهمچنان بدون توافق برا دلبر تارگت ها بالا سرجاش هست ..

اگر رشدی برا بازار باشه فقط فقط در سایه سهام دلبری هست ..از سهام دلبری ان را بخرید که رشد کمتری کرده ..

نظر

• پرریسک
                              عضو فعال
                              • Feb 2012
                              • 6797

خوب الان جوی راه انداخته شده که میگن بازار در سهام دلبری رشد کرده ..جا نداره حباب دارن میشن از این حرفها ..

والا تا اینجا دلبر رو زیر 2500 دیدین ودلبر رفته رو 3100 وهمینطور داره میره بالا وصحبت از ارقام بالاست ..حالا چرا باید سهام دلبری افت کنند نداینم ..

از بین سهام دلبری مگر همشون رشد کردن ..مارون بببیند چقدر رشد کرده تازه رسید به قیمت عرضه اولیه ..یا شارک چند ماه قبل باای 900 بود الان رو 800 ویا خیلی هام دیگر ..بازار همش با هم رشد نکرد ....سهام معندی کمی سریع رشد کردن اونها شاید مدتی در جا بزنن ولی بقیه سهام نه ..

چون با تعدیل ها پی بریا زیر 3 دارن ..تازه دلبر بره رو 4000 که دیگه وا ویلا خواهد شد ..حالا دوستان میگین نمریه ..توافق میشه ..خوب بشه با توافق هم دارن دلبر وبودجه رو 2000 میبندن ..با توافق پی بریا بازار میره رو 7-8 وباز هم سهام دلبری که با پی بریا 4 ببیند تا کجا جای رشد دارن ..

در اخر اینها بالا نیان بقیه بازار که همش نیاز به تکنولوزی اونوری ها داره ونیاز به دلبر مفت وحمایت عمرا بالا بیان واینها با دلبر 1225 ورشکست بودن چه برسه به دلبر 2500 تومن مثال گروه خودرو ..هر رشدی در این گروه فقط تکنیکالی بخرید ونوسان بگرید همین ..

در ضمن تا روند صعود بخواد نزولی بشه یکی دوهفته فرصت خروج میده ..الکی دوستان جو منفی راه نندازن وبیخودی سهام خود رو مفت ندن ..انساسنها ترسو از سودهای بزرگ جا می مون ...وتازه زمانی که بازار میخواد رشد بزرگ بکنه خروج می کنن ..

فولاد از 200 شد 300 خیلی ها فکر کردن اخر راهه ولی از 300 اومد رو 500 ..

اره دوستان به سودهاتون اجازه بدید پیشروی کنن وداغاز سودها بزرگ سهام خود رو مفت ندید ..بازار صعود کلی فرصت خروج میده ..

سایپا یک شبه 100 تومن نشد ویا ایارن خودرو یک شبه 100 تومن نشد ویا زمیاد یک شبه زیر 70 نیومد ..ماها بالیا 300 همین سام معامله شدن هر که میخواست خروج میکرد وخیلی ها کردن ..

یا همنی صدرا یک شبه به این روز نیفتاد ماهها فرصت خروج داد ..

هر چند گروههای معدنی پترو فولاد روی مس با این دلبر با این بنیادی عالی کجا وگروهها خودرو صدرا کجا ...

نظر

• bashash
                                كاربر فعال
                                • Sep 2012
                                • 580

عمرتون به زيبايي شب يلدا وبلندي يلدا باد تقديم به تمام دوستان اين تاپيك بخصوص جناب پرريسك وساير اساتيد كه همواره رهنمون مي فرمايند@};-@};-@};-@};-
                                شنبه با شاراك :d
                                .......خداوند فرمودند :شادی ها را برای جمع کردن دوست آفریده ام ولی غم را برای انتخاب بهترین دوست...!

نظر

در حال کار...
                                X