سلام جناب پرریسک نظرتون در مورد خرید وملت چیه ؟
چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
شركت مشمول دستورالعمل رفع گره معاملاتي
به اطلاع مي رساند نمادهاي معاملاتي شمواد مشمول دستورالعمل رفع گره معاملاتي مي باشد.مديريت بازارسعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.
نظر
-
سلام. الله اكبر، واسه شبندر 141 ميليون صف چيدن! معلوم نيست چقدرش سوري باشه!!!!پرفسور حسابي : جهان سوم جایی است كه هر كس بخواهد مملكتش را آباد كند،خانه اش خراب می شود و هر كس كه بخواهد خانه اش آباد گردد به ناچار باید در تخریب مملكتش بكوشد.
نظر
-
شبندر و ذوب که خبر فروش بلوکی که دیشبم اشکبوس اشاره کرده بود منفجرشون کرده تو نمادهای دیگه هم که انگار بازار خسیس شده و دسته نمادهایی که تو این تاپیک و...معرفی شدن فروشنده ندارن ظاهرا بریم جلو بهترم میشه چون دیگه همه هدف شاخص رو 44000میدونیم و منتظر اصلاح بودیم که خوب اصلاحی هم نکرد و ژولیده پولیده داره میره ولی خوب اینجوری بدون اصلاح هم قشنگه......سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.
نظر
-
تشکیل صف سنگین خرید در نماد شدوص تا دقایقی دیگر..........سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.
نظر
-
گزارش بازار سهام روز 2 دی ماه
آرمان-آتی : در نخستین روز معاملاتی زمستان ، فضای تالار بورس گرم و معاملات از رونق خوبی برخوردار بود .سهامداران زمستان را درحالی آغاز کردند که شاخص با ورود به کانال 36 هزاری ،چشم انداز معاملات را سفید تر کرده است.
امروز با وجود آنکه انتظار استراحت موقت بازار می رفت اما رشد شاخص ادامه یافت و رکورد جدیدی در تاریخ بورس ایران ثبت شد. معاملات نمادهای پتروشیمی فناوران، فولاد خوزستان، پالایش نفت بندرعباس، سرمایه گذاری غدیر و پتروشیمی خارک بیشترین تاثیر را بر رشد شاخص به جای گذاشتند تا شاخص با رشد 280 واحدی به کانال 36 هزاری وارد شود.اعلام عدم تعدیل عایدی درگزارش های 9 ماهه فولاد و فملی سبب شد تا این نمادها امروز با عرضه سنگینی مواجه شوند.یکی از عرضه کنندگان امروز سهم فملی، صندوق ذخیره فرهنگیان بود. البته هر دو این نمادها برای گزارش 12 ماهه با تعدیل مواجه هستند.
نظر
-
با شما هستیم با بازاری زیبا و تنها میتوان شاکر خداوند بود برای شکر گذاری از خداوند دوستان از این پست تشکرکنید تا بازار سبز به کمک و یاری خدا ادامه هم داشته باشه......دوست دارم تعداد تشکرها رکورد بشه چون حرفه سپاسگذاری از خداوند یگانه استسعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.
نظر
-
قزوین فاتحه تمام. وقتی 811 رو شکوند برگشتش بسیار سخته........سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.
نظر
-
یه بابایی واسم نامه الکترونیکی زده که ای بابا چرا تبلیغ شدوص و میکنی مثلا فولاد که صفش سنگین تره...
دوست عزیز خواهشا با بی سوادی اونم آخر بی سوادی نظر ندید بابا تو رو خدا یه کم مطالعه صف و حجم مبنا و ......که دیگه مفاهیم اولیه است من شرمنده عزیزانم که اینطور پاسخ میدم و دوم اینکه دوست عزیز من کمترین سبدم شدوص هستش و حتی خود فولاد و از شدوص بیشتر دوست دارم شما کجا بودید وقتی تو قیمت های نازل گفتم بهترین تکنیکال ماله فولاده؟؟؟؟!!!به گذشته همین تاپیک مراجه کنید بهش میرسی.....سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.
نظر
-
-
بازگشايي نماد معاملاتي ثامان
به اطلاع مي رساند نماد معاملاتي شركت سامان گستر اصفهان با توجه به ارائه صورتهاي مالي حسابرسي شده سال مالي منتهي به 1391/06/31،( بدون محدوديت نوسان قيمت ) با استفاده از مكانيزم حراج تك قيمتي آماده انجام معامله مي باشد . مديريت بازارسعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.
نظر
-
در اصل توسط بچه کف بازار پست شده است View Postسعید جان خودتو ناراحت نکن
بابا صف 50 هزارتایی برای شدوص برابر صف 50 میلیونی فولاده
بچه ها رشد شاخص کندتر باشه به نفع همه هست مخصوصا به نفع یه سری نمادهای خاص ولی دست ما که نیست داره میره دیگه............سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.
نظر
نظر