چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • پرریسک
    عضو فعال
    • Feb 2012
    • 6797

در اصل توسط بچه کف بازار پست شده است View Post
    سلام سید جان
    وقتی شما مارون معرفی کردی راحت می شد خرید من خودم روی 18200 مارون خریدم الان فکر کنم تا 25000 یکله بره
    بدون راهنمایی شما من یکی که به درو دیوار می زنم وقتی بازار منفی می شه و وقتی مثبت می شه هول می شم خدایی سیگنالای که میدی حرف نداره کارت درسته
    سلام..

لطف داری دوست گلم..

اینجا سهام درپیت معرفی نمیشه ..سهامی گفته میشه که قبلش ساعتها بنیادی بررسی شده وبعد با تکنیکال زمان اغاز روند صعود پیدا شده به دوستان میگیم..کسی با سهام گفته شده سهامداری کنه مطمئن باشه ضرر نمی کنه چون سهم خوب ضرر نمی زنه تازه اگر در کف قیمت باشه ..

غمراگ با سود 100 تومن وغبشهر با سود 400 تومن چطوری میخوان ضرر بزنن ..شاید در جابزنن ولی بعد مدتی منفجر میشن مثل مارون 1900 تومنی که مفت ترین سهم گروه پترو بود وبازار دنبال خرید خارک 2200 تومنی بود ان زمان الان بازدهی رو قیاس کنید روزی 5 درصد میخوره اونم با این صف بسیار قوی...

نظر

• سعید پور احمدی
      عضو فعال
      • Sep 2011
      • 1339

جعفر فکر کنم بهترین استراتژی تو این بازار میتونه عدم خرید وفروش باشه چون اکثر برترین ها صف خریدن و چیزی که گیر بیاد واسه خرید ضیعفتره........راستی جعفر چه رالی راه انداخته مپنا......
      سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.

نظر

• پرریسک
        عضو فعال
        • Feb 2012
        • 6797

در اصل توسط salarnight پست شده است View Post
        از ساعت 10 این صف شدید شاراک شروع شد
        با تشکر از پرریسک جان عزیز
        کرماشا و شیراز و مارون که دیگه دست نیافتنی شدن
        پرریسک جان به نظرت شاراک فرصت خرید میده با این صف ؟؟؟
        دوست من یعنی شما هنوز خرید نکردی ..

الان چند روزه دارم می گیم فقط فقط شاراک ..شاراک زیر 100 مفت هست در طالع سهم 1500 هم دیدیه میشه ..اگر حقوقی بده بله ..شانس خود رو امتحان کرده در صف بروسد شاید وسپه صف رو داد ...تازه گفتم بعد 1000 شاراک میشه لیدر گروه پترو ..

زمانی که شاارک بالای 900 بود گروه پترو 30 درصد زیر این قیمتها بودن الان شارک ریز 900 هست ..واقعا خنده داره قیمتش..

نظر

• پرریسک
          عضو فعال
          • Feb 2012
          • 6797

در اصل توسط سعید پور احمدی پست شده است View Post
          جعفر فکر کنم بهترین استراتژی تو این بازار میتونه عدم خرید وفروش باشه چون اکثر برترین ها صف خریدن و چیزی که گیر بیاد واسه خرید ضیعفتره........راستی جعفر چه رالی راه انداخته مپنا......
          بهترین روش تعویض سهام رشد کرده با رشد نکرده هست ..

مثال بنده خارک داشتم در تعویض اون با شیراز شاراک درنگ نمی کردم ...

سهام رشد کرده رو با رشد نکرده ها تعویض کنید تا سودتان چند برابر شود ..

نظر

• javad73
            عضو عادی
            • Oct 2012
            • 140

اینم از حجم مبنا شیراز

نظر

• saeedte
              عضو فعال
              • May 2012
              • 478

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
              دوست من سهمت رو فروختی باید اونی هم که خریده سود کنه یا نه ..بکو خدا بده برکت وناشکری نباش ..

دوست من اگر با شیراز وشاراک ومارون تعویض کرده باشی الان باید خوشحال باشی..اهداف اینها بالاتر هست ..

غمارگ وغبشهر همین الان حداقل 100 درصد سود میدن ..چیزی که زیاده سهام مفت هست ..فقط اونی سود می کنه که صبور باشه...
              خدا خیرت بده که دلگرمی میدی ;)
              آره یه مقدارشو شاراک گرفتم شیرازم که از قبل داشتم یه مقدارشم به عنوان سود به کارگزار گفتم بریزه به حساب
              برا اون مقدار که خیر سرم خواستم سود شناسایی کرده باشم ناراحتم :))

نظر

• سعید پور احمدی
                عضو فعال
                • Sep 2011
                • 1339

دیروز و پترو صف فروش بود بررسی کردم دیدم بابا ارزش بنیادیش بالاتر از این حرفهاست یه مقدار خریدم و حالا...........سوال و دیروزم در مورد وپترو مرور کنید موجوده

دوستان منطق بازار همیشه صحیح نیست حالا میخواد خرد جمعی باشه یا هر چیز ..........
                آخرین ویرایش توسط سعید پور احمدی؛ 2012/12/23, 10:51.
                سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.

نظر

• salarnight
                  عضو عادی
                  • Nov 2012
                  • 66

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
                  دوست من یعنی شما هنوز خرید نکردی ..

الان چند روزه دارم می گیم فقط فقط شاراک ..شاراک زیر 100 مفت هست در طالع سهم 1500 هم دیدیه میشه ..اگر حقوقی بده بله ..شانس خود رو امتحان کرده در صف بروسد شاید وسپه صف رو داد ...تازه گفتم بعد 1000 شاراک میشه لیدر گروه پترو ..

زمانی که شاارک بالای 900 بود گروه پترو 30 درصد زیر این قیمتها بودن الان شارک ریز 900 هست ..واقعا خنده داره قیمتش..
                  سلام
                  بنده خرید کردم ولی تا یه سری دیگه از سهام رو فروختم تا بیشتر بخرم صف شدید شد
                  حالا حتما چک میکنم فرصت داد حتما می خرم
                  با تشکر

نظر

• پرریسک
                    عضو فعال
                    • Feb 2012
                    • 6797

دوستان در سهام مفت وعقب مانده اگر روند صعود اغاز بشه هیچ جلودار نخواهد بود ..

الان در شیراز عرضه رو نگاه کنید ..هر قدر عرضه میشه تقاضا می بلعه ..در شاراک همینطور ..

دوستان پی بریا بازار داره میره رو 6-7-8 ...از خرید سهام اینده با پی بریا زیر 4 نترسید ومطمئن باشید سود می کند ...

از سهام رشد کرده دوری کنید سهامی که حس می کنید قیمتش پر هست رو با سهام مفت تعویض کنید ...

نظر

• حسینی
                      عضو عادی
                      • Mar 2011
                      • 137

بنظرم کسانی که از پتروشیمی ها جاموندند تو صف شیراز برن چون فعلا پارسان هر روز داره خوب حال میده

نظر

• پرریسک
                        عضو فعال
                        • Feb 2012
                        • 6797

در اصل توسط saeedte پست شده است View Post
                        خدا خیرت بده که دلگرمی میدی ;)
                        آره یه مقدارشو شاراک گرفتم شیرازم که از قبل داشتم یه مقدارشم به عنوان سود به کارگزار گفتم بریزه به حساب
                        برا اون مقدار که خیر سرم خواستم سود شناسایی کرده باشم ناراحتم :))
                        کار خوبی می کنی سود ها رو بکش بیرون وتبدیل به سکه بکن یا هر چیزی که دوست داشتی ...

در ضمن امید با حد ضرر 600 سهم خوبی هست ونسبت به همرگوهها از رشد عقب افتاده وهدف بالای 700 داره..

نظر

• noori
                          عضو عادی
                          • Oct 2012
                          • 206

سید عزیز نظرت روی فملی چیه؟

نظر

• اشکبوس کهنه سوار
                            ستاره دار (2)
                            • Jul 2012
                            • 1281

شدوص

شدوص با شکست 428 وارد فاز صعودی شد و در حال حاضر در قیمت 464 صف خرید دارد. اولین مقاومت سهم 498 می باشد.
                            در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.

نظر

• shamlo
                              عضو عادی
                              • Jul 2012
                              • 130

ظاهرا" به غبشهر و غمارگ اجازه رشد نمی دهند از زمانیکه شاخص حدود3100 تا الان که نزدیک37000 غبشهر 60% افت کرده و بازار 50% رشد؟؟؟؟؟؟/

نظر

• capitalist
                                عضو عادی
                                • Apr 2012
                                • 77

جناب پرریسک
                                نظرتون در مورد رکیش چیه؟خیلی وقته داره درجا میزنه!

نظر

در حال کار...
                                X