چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • parvaz
    عضو فعال
    • Feb 2010
    • 555

در اصل توسط hamid_farahy پست شده است View Post
    آنهایی که حرف از غبشهر 1000 تومانی میزدند لطفا بیان 1133 بدن تا حجم مبنا پر بشه . این قیمت غبشهر و غمارک من و یاد قزوین 275 تومانی میندازه که تا 1400 صعود کرد . پر ریسک عزیزمان هرجا هست شاد و خرم باشن.
    احتمالا تو صف فروش قندیها موندند
    :p

نظر

• mehdi020
      عضو عادی
      • May 2012
      • 40

غدیر

با سلام
      دوستان خرید غدیر را با توجه به مجمع نزدیک صلاحه تا چه قیمتی

نظر

• تکنیکالیست
        عضو فعال
        • May 2012
        • 1101

گروه غذایی

غپینو غدام ، غبشهر ، غمارک ، غاذر همگی استارت زدند
        ......

نظر

• اشکبوس کهنه سوار
          ستاره دار (2)
          • Jul 2012
          • 1281

در اصل توسط mehdi020 پست شده است View Post
          با سلام
          دوستان خرید غدیر را با توجه به مجمع نزدیک صلاحه تا چه قیمتی
          سلام دوست عزیز...احتمال اینکه غدیر با صف فروش باز بشه هست...امروز بنده که فقط نظاره گر خواهم بود...چو فردا شود فکر فردا کنیم... دوست عزیز جسارت نباشه ها اگر خریدی هم داشتین لطفاً تدریجی... در این شرایط خرید یکباره ی سهم به صلاح نیست...درصد یادتون نره...
          در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.

نظر

• اشکبوس کهنه سوار
            ستاره دار (2)
            • Jul 2012
            • 1281

در اصل توسط alizare1982 پست شده است View Post
            مرسي كهنه سوار عزيز. منم همين حدس رو ميزنم. ولي عرضه حقوقي منو به شك انداخته!!!
            خوب حقوقی فروشنده، باید جایی که مشتری باشه سهماشو بفروشه وگرنه صف فروش می شه... ولی تو حد ضررتو بزار...باقی قضایا باد هواست... تا وقتی سهم وارد روند نزول نشده سهامداری کن.

نظر

• پرریسک
              عضو فعال
              • Feb 2012
              • 6797

در اصل توسط rajoo پست شده است View Post
              جعفر جان فکر نمی کنی در مورد این دو سهم خیلی تعصبی شدی؟
              در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
              نه اصلا...

بده رو 1000 گفتیم اومد 1700 غبشهر 70 درصد داد ..

غمارگ رو 260 اومد تا 450 اینم نزدیک 100 درصد داد ..

حالا واقعا چرا اینها؟؟؟دوست من بقیه بازار اگر 50 درصد جای رشد داشته باشه اینها 150 درصد جای رشد دارن حالا خودتون بخونید اخرقصه را..

در ضمن رو بازگشایی غمارگ اولین کسی بودم وشاید تنها کسی که گفتم غمارگ بره زیر 398 تا زیر 350 احتمال افت داره ولی می تریم اینم مثل سکه که 110 رو ندید اصلا 350 رو هم نبینه ..

در ضمن در این مدت کلی سهام معرفی شد از تمام گروهها ..دوستان همه حواسشون به این دوتا سهمه چون همه می دونن چه خبره...اینده روشن می کند درست پیش رفتیبم یا اشتباه ..

تا دیروز گروه قند مثبت صف خرید بود گفته شد اینها عمرا بالا برن ونرفتن ونخواهند رفت ..تا وقتی فولاد 350 تومنی هست کی میاد قندی بخره ..یا کرمانشاه 730 تومنی با این گزارش که ترکونده یا بقیه سهام ..
              قندیها اول برادری خود ثابت کنند بعد بالا برن ..تا اینجا هم خیلی بالاا اومدن ..تا گزارش نه و12 ماهه می گم خبری نیست ..نوسان 10-15 درصد اسمش رشد نیست ..وقت تلف کردنه ..
              کاری به صف خرید فروش ندارم ..از دوستانی که این مدت هم به ما لطف کردن وهر چی دوست داشتن گفتن تشکر می کنم ..

هر چند در بالا افت تا زیر ۳۵۰ اشاره شده بود ..ولی خوب سر سوزنی از تارگت گفته شده عقب نشینی نکرده ونمی کنم وغمارک بالای ۸۰۰ تومن وغبشهر بالای ۲۰۰۰ رو رویت خواهمی کرد وحسرت رو دل خیلی ها خواهد ماند ...

حالا بروید از بقیه سهام بازار سود کسب کنید هر قدر سود کنید به ای این سدو سهم نخواهد نرسید ..گذشت زمان این رو ثابت خواهد کرد که در قزوین ثابت کرد در شمواد کرد در شیران کرد در شپترو کرد ودر خیلی از سهام ولی خوب ....

در بورس ۹۰ در صدر افراد ضر می کنن ۱۰ درصد سود ..ان ۱۰ درصد افراد صبور هستن که سهام خوب خریده صبر کرده ومسپولیت خرید رو خود بر عده میگیرن مثل انسان های ضعیف موقع ضرر وشکست دنبال مقصر نمی کردن به معنای واقعی کلمه افرادی سود می کنن که بزرگ شدن ....

نظر

• bours
                عضو عادی
                • Jun 2011
                • 259

در اصل توسط سعید پور احمدی پست شده است View Post
                حد ضرر اول کچاد 1060 تومان بعدی 951 تومان

حد ضرر کگل 986 تومان و بعدی 869 تومان

حد ضرر فراور 706 تومان

حد ضرر فاسمین 700 تومان

حد ضرر کروی 690 تومان
                فکر میکنم 290 تومان درست باشه سعید جان

نظر

• bours
                  عضو عادی
                  • Jun 2011
                  • 259

کاری به صف خرید فروش ندارم ..از دوستانی که این مدت هم به ما لطف کردن وهر چی دوست داشتن گفتن تشکر می کنم ..

هر چند در بالا افت تا زیر ۳۵۰ اشاره شده بود ..ولی خوب سر سوزنی از تارگت گفته شده عقب نشینی نکرده ونمی کنم وغمارک بالای ۸۰۰ تومن وغبشهر بالای ۲۰۰۰ رو رویت خواهمی کرد وحسرت رو دل خیلی ها خواهد ماند ...

حالا بروید از بقیه سهام بازار سود کسب کنید هر قدر سود کنید به ای این سدو سهم نخواهد نرسید ..گذشت زمان این رو ثابت خواهد کرد که در قزوین ثابت کرد در شمواد کرد در شیران کرد در شپترو کرد ودر خیلی از سهام ولی خوب ....

در بورس ۹۰ در صدر افراد ضر می کنن ۱۰ درصد سود ..ان ۱۰ درصد افراد صبور هستن که سهام خوب خریده صبر کرده ومسپولیت خرید رو خود بر عده میگیرن مثل انسان های ضعیف موقع ضرر وشکست دنبال مقصر نمی کردن به معنای واقعی کلمه افرادی سود می کنن که بزرگ شدن ....
                  به به سلاااام
                  منور فرمودید
                  جای خالیتون خیلی حس میشد
                  بسیار چشم انتظار بودیم

نظر

• اشکبوس کهنه سوار
                    ستاره دار (2)
                    • Jul 2012
                    • 1281

خوش اومدی داداش...ما چراغو روشن نگه داشتیم تا بیای...
                    ...سکان کشتی رو در دست بگیر که خیلی مسئولیت سنگینیه... اشک تو چشام حدقه زده داداش...مرسی که هستی

نظر

• صداقت2
                      عضو فعال
                      • Sep 2012
                      • 704

با سلام
                      رسیدن به خیر
                      از آمدن شما خوشحالیم و امیدوارم حضورتان مستدام و پر رنگ باشد.
                      استاد
                      پله ای فلامی را خریدم و منتظر برگشت + سهم هستم تا خریدم را تکمیل کنم - بنظرتان از امروز خریدنی است.
                      ممنون
                      صداقت همیشه بهترین است.

نظر

• alizare1982
                        عضو فعال
                        • Sep 2012
                        • 590

سلام جناب پرريسك. باور كن در نبودتون اصلا حس اومدن توي سايت بورسي رو نداشتم. فقط ميومدم حرفا هاي جناب كهنه سوار و آقا سعيد و آقا بابك و چن تن از دوستان رو يه نگاه بندازم. دلمون براتون تنگ شد حسابي! خوش اومدي. >:d<
                        پرفسور حسابي : جهان سوم جایی است كه هر كس بخواهد مملكتش را آباد كند،خانه اش خراب می شود و هر كس كه بخواهد خانه اش آباد گردد به ناچار باید در تخریب مملكتش بكوشد.

نظر

• پرریسک
                          عضو فعال
                          • Feb 2012
                          • 6797

[

در اصل توسط صداقت2 پست شده است View Post
                          با سلام
                          رسیدن به خیر
                          از آمدن شما خوشحالیم و امیدوارم حضورتان مستدام و پر رنگ باشد.
                          استاد
                          پله ای فلامی را خریدم و منتظر برگشت + سهم هستم تا خریدم را تکمیل کنم - بنظرتان از امروز خریدنی است.
                          ممنون
                          با سلام..

پرریسک کسی نیست که تحلیل هاش هر دو ماه یکبار عوض بشه ...

هنوز هم لیدر بازار سهام دلاری هستن وهر رشدی در گروهها دیگه رو فقط نوسان می بینم از گروه خودر گرفته تا تجهیزات وسهامداری در این گروهها سر سوزنی توصیه نیمشه چون کشور اوضاعش خرابه خراب.و

تمام تحلیل ها سر جاش هست لیدر بازار سهام دلاری هستن واز دلاری ها بهتنری ها گفته شدن ..برا شپترو هدف ۱۳۰۰ گفتیم که داره میرسه برا کرماشناه هدف ۹۰۰ گفتیم که خواهد رسید برا مارون ۲۵۰۰ وبرا فخوز ۳۰۰۰..

برا فلامی ۲۸۰ وبعد ۴۰۰...

بنده سر سوزنی از هدف های قیمتی گفته شده عقب نمی نشینم چون واقعا بررسی کردم ..

پکویر هم به ۲۸۰ رسید مدتی قبل معرفی شده بود ....

فقط فقط سهام دلاری بقیه بازار فقط نوسان بگیرید وسهامداری توصیه نمیشه ...گروه قند همچنان روند نزولی داره وقزوین هم به ۸۰۰ داره میرسه فعلا ..

نظر

• راهکار جدید
                            عضو عادی
                            • Nov 2012
                            • 139

[

با سلام..

پرریسک کسی نیست که تحلیل هاش هر دو ماه یکبار عوض بشه ...

هنوز هم لیدر بازار سهام دلاری هستن وهر رشدی در گروهها دیگه رو فقط نوسان می بینم از گروه خودر گرفته تا تجهیزات وسهامداری در این گروهها سر سوزنی توصیه نیمشه چون کشور اوضاعش خرابه خراب.و

تمام تحلیل ها سر جاش هست لیدر بازار سهام دلاری هستن واز دلاری ها بهتنری ها گفته شدن ..برا شپترو هدف ۱۳۰۰ گفتیم که داره میرسه برا کرماشناه هدف ۹۰۰ گفتیم که خواهد رسید برا مارون ۲۵۰۰ وبرا فخوز ۳۰۰۰..

برا فلامی ۲۸۰ وبعد ۴۰۰...

بنده سر سوزنی از هدف های قیمتی گفته شده عقب نمی نشینم چون واقعا بررسی کردم ..

پکویر هم به ۲۸۰ رسید مدتی قبل معرفی شده بود ....

فقط فقط سهام دلاری بقیه بازار فقط نوسان بگیرید وسهامداری توصیه نمیشه ...گروه قند همچنان روند نزولی داره وقزوین هم به ۸۰۰ داره میرسه فعلا ..
                            یکی یه دونه ای به مولا >:d<

نظر

• پرریسک
                              عضو فعال
                              • Feb 2012
                              • 6797

مارگارین برا سال بعد سود بالای ۱۰۰ وحتی ۱۵۰ انتاظر دارم بنیادی کامل هدف قیمتی فقط بنیادی میشه بالای ۸۰۰ تومن ..بالیا ۱۰۰ درصد بازدهی برا غبشهر انتاظر سود ۵۰۰ دارم وهدف بالای ۲۰۰۰..

خالا فروش زمین وافزایش سرمیاه به کنار...

رييس اداره ساماندهی منطقه 20 خبر داد:

کارخانه روغن نباتی ورامین و مارگارین از شهر خارج می شوند/صدور رای تعطیلی برای هزار و 971 واحد صنفی مزاحم

رئیس اداره ساماندهی شهرداری منطقه 20 از تعطیلی واحدهای صنفی مزاحم سطح منطقه خبر داد.

حیدری در گفتگو با خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران، گفت: در حال حاضر 7 هزار واحد صنفی اعم از تولیدی،خدماتی و صنعتی در سطح منطقه فعال هستند که از این میان 2 هزار و 781 واحد جزء مشاغل مزاحم هستند که در کمیسیون بند 20 شهرداری برای آنان پرونده تشکیل شده است.
                              وی ادامه داد: از این تعداد برای هزار و 971 واحد رای تعطیلی و برای 810 واحد رای تمهیداتی صادر شده است.
                              حیدری در خصوص رای های تمهیداتی تصریح کرد: براساس این رای واحد صنفی متخلف باید ظرف مدت مقرر نسبت به رفع مشکل آلایندگی با رعایت اصول لازم اقدام کند که در غیر اینصورت مشمول رای تعطیل خواهد شد.
                              رئیس اداره ساماندهی منطقه 20 در پایان خاطر نشان کرد:در این میان صنایعی هستند که حکم خروج از شهر داریم از جمله کارخانه روغن نباتی ورامین و کارخانه مارگارین که باید تا شهریور 92 از سطح شهر خارج شوند این در حالیست که در حال حاضر هم با مهلتی که از شورای شهر گرفته اند با رعایت اصول و ضوابط فعالیت می کنند و در زمان مقرر از شهر خارج می شوند./ل

نظر

• امیر علی
                                عضو عادی
                                • Sep 2012
                                • 120

سلام و عرض ادب جناب پرریسک
                                از اومدنتون انقدر خوشحال شدم که انگار سبدم 50 درصد سود داده<:-p

لطفا شفارس و شدوص رو هم بررسی بفرمایید.حد ضرر فعال شده بفروشیم یا میانگین بیاریم پایین؟
                                قبلا از راهنماییتون ممنون

نظر

در حال کار...
                                X