چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • saeedte
    عضو فعال
    • May 2012
    • 478

جعفرجان با این گزارشای کولاک پالایشگاهیها (شپنا و شتران) اوضاع شبریزو چطور میبینی ؟
    قبلا گفته بودی امسال ۱۰۰ میتونه بسازه لذا خریدش تو این قیمتا زیاد توجیهی نداره اما اگه بخواد مثلا سود ۲۰۰ اعلام کنه مثل شپنا باز باید بهش فکر کنیم مجدد
    یه بررسی بکنی ممنون میشم
    خبر موثق دارم یکی از حقوقیهای خیلی خوشنام بازار هم رو شبریز نظر داره حتی تو این قیمتا

نظر

• پرریسک
      عضو فعال
      • Feb 2012
      • 6797

در اصل توسط hanny پست شده است View Post
      سلام سيد جان
      خسته نباشيد
      امروز قپيراي خريداري شده روي 1200 تومان رو 1500 فروختم و بلافاصله رفتم تو صف خريد شاراك كه متاسفانه بهم نرسيد ، به نظر شما خريد شاراك 880 توماني براي فردا خوبه ؟؟ با توجه به اينكه شما آون رو روي 800 تومان معرفي كرده بودين ؟؟ ممنون يا حق
      سلام..

هدف اول شاراک 1200 تومن بعد 1500 هست ..

از نظر شما در 880 فرصت خرید هست یا فروش ..

مفت ترین سهم گروه هست در کنار شیراز ..

بنده دارم به شپترو 1500 فکر می کنم که شپترو در برابر شاراک رقمی نیست ..شاراک هنوز به قیمت بالیا 900 چند وقت قبل هم نرسیده ..بازار این همه رشد کرده ..

همچنان این سهم مفت هست در این قیمتها ..

نظر

• پرریسک
        عضو فعال
        • Feb 2012
        • 6797

در اصل توسط saeedte پست شده است View Post
        جعفرجان با این گزارشای کولاک پالایشگاهیها (شپنا و شتران) اوضاع شبریزو چطور میبینی ؟
        قبلا گفته بودی امسال ۱۰۰ میتونه بسازه لذا خریدش تو این قیمتا زیاد توجیهی نداره اما اگه بخواد مثلا سود ۲۰۰ اعلام کنه مثل شپنا باز باید بهش فکر کنیم مجدد
        یه بررسی بکنی ممنون میشم
        خبر موثق دارم یکی از حقوقیهای خیلی خوشنام بازار هم رو شبریز نظر داره حتی تو این قیمتا
        والا سهمی رشد کنه از لیستم می ره بیرون ..چون حوصله دردرسر ندارم ..شبریز زیر 600 مفت بود در این قیمتها نظری ندارم ..

من فقط فقط شاراک وشیراز رو پیشنهاد میدم فعلا ..

شراز هم زیر 1000 باز شد بخرید با این روند قیمتی شکل گرفته شراز بسیار ارزنده هست با توجه به قیمت همگروهها در زیر 1000..

نظر

• پرریسک
          عضو فعال
          • Feb 2012
          • 6797

در اصل توسط mobin پست شده است View Post
          پرريسك جان به نظرت با اين رشد وحشتناك ملك و آپارتمان اميدي به اين گروه ساختمان هست؟در ضمن در صورت امكان در مورد وضعيت تكنيكي بموتو هم راهنمايي فرماييد
          گروه ساختمان هم شروع می کنن به رشد ...شرایط تکنیکالی بایدد روند صعود بگیرن ..

فعلا بازار رو قسمت دلاری متمرکز شده هر چند از نظرم باید این سهام رو در یابد..

از گروه ساختمان ثامان ثباغ اس پ ثشرق ثتران ثاباد تکنیکال خوبی دارن ..

بموتو بالای 325 تثبیت بشه کار تمومه ..

نظر

• پرریسک
            عضو فعال
            • Feb 2012
            • 6797

در اصل توسط mmis پست شده است View Post
            جناب پرریسک نظرتون در مورد ساروم چیه ؟
            گروه سیمان همگی باهم بالا میان وساروم هم از بهترنیهای گروه هست ..

دو سه روز بتونن مثبت بمون روند صعود میگیرن ...

بالای 355 بتونه تثبیت بشه مقاومت رو شکسته ...باید ببینم گروه سیمان چه می کنن ...همگی در استانه شکست مقاومت هستن ..

نظر

• صداقت2
              عضو فعال
              • Sep 2012
              • 704

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
              سلام..

لطف داری دوست گلم..

اینجا سهام درپیت معرفی نمیشه ..سهامی گفته میشه که قبلش ساعتها بنیادی بررسی شده وبعد با تکنیکال زمان اغاز روند صعود پیدا شده به دوستان میگیم..کسی با سهام گفته شده سهامداری کنه مطمئن باشه ضرر نمی کنه چون سهم خوب ضرر نمی زنه تازه اگر در کف قیمت باشه ..

غمراگ با سود 100 تومن وغبشهر با سود 400 تومن چطوری میخوان ضرر بزنن ..شاید در جابزنن ولی بعد مدتی منفجر میشن مثل مارون 1900 تومنی که مفت ترین سهم گروه پترو بود وبازار دنبال خرید خارک 2200 تومنی بود ان زمان الان بازدهی رو قیاس کنید روزی 5 درصد میخوره اونم با این صف بسیار قوی...
              با سلام
              به نظرم تمامی نظرات دوستان و عزیزان بسیار مغتنم است ولی جناب پر ریسک علاوه بر معرفی سهام روتین بازار (سهام دلاری و..) بعضا ریسک تحلیل گری بالاتری نسبت به سایر دوستان می نماید و به قولی 2 تا گل هم به بازار آوانس می دهد و سهامی نظیر : فلامی - شلعاب - شفارس - شدوص - غمارگ - غبشهر و.... را برای میان مدت پیشنهاد می دهد که با بررسی سوابق می توان گفت که ایشان در این زمینه نمره قابل قبولی کسب کرده اند.
              البته بهتر است نظرات انتقادی هم شنیده شود که می تواند به تقویت و پویایی سایت کمک کند.
              این سایت و مخصوصا تایپیک چی .... چرا؟ از کارآمد ترین سایت های بورسی است و خدا به صاحب آن و خوانندگان و منتقدهایشان توفیق روز افزون عنایت فرماید.
              شاد و پیروز و سربلند باشید.

با سلام
              ضمن تشکر خالصانه خدمت پر ریسک خان گرامی
              در سبدم تعدادی فرآور دارم که از رشد بازار و هم گروهی هایش عقب مانده - بنظرتان با این سهم بمانم یا فردا با سهامی نظیر: غمارگ - غبشهر - شاراک (که تعدادی امروز خریدم) یا سهام بکر دیگری که مد نظر شماست عوض کنم.
              لطفا راهنمایی فرمایید.
              ممنون
              صداقت همیشه بهترین است.

نظر

• saeedte
                عضو فعال
                • May 2012
                • 478

والا سهمی رشد کنه از لیستم می ره بیرون ..چون حوصله دردرسر ندارم ..شبریز زیر 600 مفت بود در این قیمتها نظری ندارم ..

من فقط فقط شاراک وشیراز رو پیشنهاد میدم فعلا ..

شراز هم زیر 1000 باز شد بخرید با این روند قیمتی شکل گرفته شراز بسیار ارزنده هست با توجه به قیمت همگروهها در زیر 1000..
                من که به لطف خدا و با راهنمایی به موقع شما شبریزو 450 گرفتم و بالای 920 دادم رفت اما ظاهرا خبرایی داره که اگه مطمئن شدم بهت خبر میدم جعفر جان ;)
                به خاطر ضرری که یه بار تو قندیا از بابت طمع متحمل شدم این بار دیگه ریسک نکردم و بیشتر از صد و خرده ای درصد رشد نگه نداشتم

نظر

• پرریسک
                  عضو فعال
                  • Feb 2012
                  • 6797

در اصل توسط ron پست شده است View Post
                  درود سید جان بگم باید سرتاپاتو طلا گرفت کم گفتم عزیز قابل بدونی به نیتت امروز یک قربانی نذر کردیم کامل دادیم پرورشگاه دسترسی به خودت که نیست بلکه خدای شما قبول کنه قدردانیم همه رقم
                  بارها گفتم بازم میگم دوستان خیلی لطف دارن به بنده ..

نذر شما هم قبول باشه ..همیشه در کنار خانواده خوش وخرم وسلامت باشید ...

- - - Updated - - -

در اصل توسط ron پست شده است View Post
                  درود سید جان بگم باید سرتاپاتو طلا گرفت کم گفتم عزیز قابل بدونی به نیتت امروز یک قربانی نذر کردیم کامل دادیم پرورشگاه دسترسی به خودت که نیست بلکه خدای شما قبول کنه قدردانیم همه رقم

نظر

• sourena
                    عضو فعال
                    • Aug 2011
                    • 1080

در اصل توسط MOSTAFA پست شده است View Post
                    قشرین و قثابت چه حجمی زدن.چه خبره ؟!!!
                    اگر به این گروه علاقمندید پیشنهاد من قمرو و قشهد هست
                    سال 1392 می تونه یک سال طلایی و فراموش نشدنی برای بورس وبازار سرمایه باشه.

نظر

• پرریسک
                      عضو فعال
                      • Feb 2012
                      • 6797

در اصل توسط صداقت2 پست شده است View Post
                      با سلام
                      به نظرم تمامی نظرات دوستان و عزیزان بسیار مغتنم است ولی جناب پر ریسک علاوه بر معرفی سهام روتین بازار (سهام دلاری و..) بعضا ریسک تحلیل گری بالاتری نسبت به سایر دوستان می نماید و به قولی 2 تا گل هم به بازار آوانس می دهد و سهامی نظیر : فلامی - شلعاب - شفارس - شدوص - غمارگ - غبشهر و.... را برای میان مدت پیشنهاد می دهد که با بررسی سوابق می توان گفت که ایشان در این زمینه نمره قابل قبولی کسب کرده اند.
                      البته بهتر است نظرات انتقادی هم شنیده شود که می تواند به تقویت و پویایی سایت کمک کند.
                      این سایت و مخصوصا تایپیک چی .... چرا؟ از کارآمد ترین سایت های بورسی است و خدا به صاحب آن و خوانندگان و منتقدهایشان توفیق روز افزون عنایت فرماید.
                      شاد و پیروز و سربلند باشید.

با سلام
                      ضمن تشکر خالصانه خدمت پر ریسک خان گرامی
                      در سبدم تعدادی فرآور دارم که از رشد بازار و هم گروهی هایش عقب مانده - بنظرتان با این سهم بمانم یا فردا با سهامی نظیر: غمارگ - غبشهر - شاراک (که تعدادی امروز خریدم) یا سهام بکر دیگری که مد نظر شماست عوض کنم.
                      لطفا راهنمایی فرمایید.
                      ممنون
                      فراور مقاومت بسیار سختی رو بهش خورده واگر تونه بالای 770 دوام بیاهر این مقاومت شکسته میشه وهدف سهم میره برا بالای 850 تومن ..با حد ضرر 750 فعلا سهامداری کنید وچند روز صبر کنید ..اگر نتوانست تحمل کند خروج کند ولی به نظرم این سهم از مقاومت رد شده به سمت بالای 850 خواهد رفت..

نظر

• shahmir
                        عضو فعال
                        • Feb 2012
                        • 368

جعفر جون

ممنون ميشم نظرت رو درخصوص شپنا هم بدونم با توجه به تعديلش درزمان باز شدن در چه محدودهاي خريد رو مناسب ميبيني؟
                        در مورد شراز هم كه گفتي زير 1000 فرصت خريده اگر اشتباه نكنم چون فرابورسي هست با دامنه نوسان 50% حداكثر ميتونه ياز بشه كه اگر اينطور باشه يعني شراز = طلاي خاص !

نظر

• علی بابا
                          عضو فعال
                          • Mar 2012
                          • 972

جناب پرربسک نظر شما در مورد فنوال چیه؟
                          ممنون
                          سلامتی و برکت بزرگترین نعمت ها هستند. بزرگترین آرزو هم عاقبت بخیری است. انشالله نصیبمان شود.

نظر

• sourena
                            عضو فعال
                            • Aug 2011
                            • 1080

سلام..

هدف اول شاراک 1200 تومن بعد 1500 هست ..

از نظر شما در 880 فرصت خرید هست یا فروش ..

مفت ترین سهم گروه هست در کنار شیراز ..

بنده دارم به شپترو 1500 فکر می کنم که شپترو در برابر شاراک رقمی نیست ..شاراک هنوز به قیمت بالیا 900 چند وقت قبل هم نرسیده ..بازار این همه رشد کرده ..

همچنان این سهم مفت هست در این قیمتها ..
                            در تایید فرمایشتون خود من اوایل آبان و درست روز قبل از بستن نماد به سفارش
                            آقای حمید اعرابی-دنیای بورس در بورکس- وارد این سهم شدم با قیمت 880 تومن!
                            و جالب اینجاست که به لطف گزارش کذایی فردا تازه با صف خرید به این قیمت میرسه
                            هرچند که من با خرید در قیمتهای پایین میانگینم رو به 820 رسوندم
                            2 ماه خواب پول در این بازار عالی .درست همزمان با اون شراز خریده بودم 470 تومن...
                            این سهم انگار اصلا رشد نکرده و بی تعارف الان باید بالای1100 تومن صف خرید داشت
                            سال 1392 می تونه یک سال طلایی و فراموش نشدنی برای بورس وبازار سرمایه باشه.

نظر

• saeedte
                              عضو فعال
                              • May 2012
                              • 478

- - - Updated - - -

سید واقعا شاید ندونی چقدددددر دعای خیر پشت سرته
                              بخاطر مناعت طبعت ، خیرخواهیت و...
                              منم خدایی بعد از نماز و تو زیارت که احیانا قسمت میشه گاهی اوقات و خلاصه تو بزنگاههای استجابت اگه قابل باشم همیشه دعاگوی خودت و خانوادت بوده و هستم
                              خدا خیرت بده @};-

نظر

• shadi
                                کاربر فعال
                                • Jul 2011
                                • 914

جناب پر ریسک به تعداد زیادی وبشهر در قیمت 210 تومان دارم آیا آنها را با ضرر بفروشم و شاراک اضافه کنم یا نه البته شاراک

هم 10000 تایی در قیمت 740 دارم و با توجه به رشد شاخص متاسفانه در ضرر بالایی هستم آخه سبد سهام من غمارگ 395

هست که این چند روز میانگین آوردم رو 340 و قندی قشرین و قشکر دارم خلاصه کلی تو ضرر هستم اگر لطف کنیید و راهنمایی

فرمایید سپاسگزار می شوم مرسی

نظر

در حال کار...
                                X