دلار 3180
چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
در اصل توسط بچه کف بازار پست شده است View Postسلام سید جان ببین کارگزار ناظر من چه پیامی داده واقعا" خروج توی قیمت 8883 خنده دار و مشکوک نیست ؟ فهمیده من شاراک خریدم می خواد از دستم در بیارهb-) جالبی این پیام اینه که شاراک تازه به قیمت قبل از توقف بر می گرده چیزی که همیشه شما تاکید کردی که چقدر از بازار عقبه
در نماد شاراک افزایش قیمت امروز در جهت رسیدن به قیمت قبل از توقف میباشد که به زودی به مقاومت 8883ریالی نزدیک شده و آن را لمس خواهد کرد. در این نقطه خروج سهامداران کوتاه مدت مناسب است/
ولی سهم 1200 تومانی رو زیر 900 فروختن ظلم هست ..شاراک میفروشی چی بخری..تنها سهم گروه پترو ومفت ترین سهم گروه هست فعلا ..البته شیراز عالی هست ولی شاراک یک چیز دیگر هست ..میبنید که در شاراک رو دست کرمانشاه عشق من بلند شده ..
مفت ندید سهم رو ...
نظر
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postپول خوبی وارد بازار شده .......کم کم پی بر ای پتروشیمی ها و فلزات و معدنی ها بالا میره .....دیگه سهم با پی بر ای زیر 4 تو بازار نمیمونه ....چون موقع مجمع دیگه کسی سهم با پی بر ای 10 رو نگه نمیداره .....بعد حمله میکنن به سمت سهم های با پی بر ای پایین .......ارزش معاملات 3 برابر شده .............تا ببینیم چی میشه ........به نظرت گروه بانکی و ساختمانی هم تکون میخورن؟
نظر
-
در اصل توسط sourena پست شده است View Postپرریسک جان درود
سپاسگزار و شاکر خدای بزرگیم به خاطر این روز پر برکت
وباز خدا را شاکرم برای وجود دوست و راهنمای مفیدی مثل شما
...وباور بفرمایید الان ناراحت و نگران وضعیت دوستان قندی هستم همقطاران قدیمی خودم چون تجربه بهار سیاه قندیها را داشتم امیدوارم بزودی روند صعودی
گروه قند نیز در کنار کل بازار شروع شود
قندیها باز هم پدیده خواهند شد ولی خوب هر سهمی وقتی دارد ...
اول باید این همه سهام مفت ریخته شده تو بازار بالا بیان بعد قیندهای ..
میشه غماگر با پی برای 3 ر ول کرد اصلا سهم دیگه خرید کرد ..میشه شاراک با سود 300 تومن رو ول کرد اونم در قیمت 800 تومن ..
نمیشه که ..بازار فعلا هجوم برده رو اینها ...
قندیها به وقتش خبر خواهم کرد ..در رالی قبلی هیچ کس جا نماند این بار هم جا نخواهید ماند ...صبور باشید ..
نظر
-
در اصل توسط amir99ir پست شده است View Postخدا نياره اون روزي رو كه اين پول بخواد از بازار خارج بشه ...
در ضمن این پول خارج بشه ..کجا میره ..روی ارز واون رو میبره بالا وهمین عامل مانع از ریزش بورس میشه ..
اگر بورس منفی بشه نقدینگی میره سمت ارز وجهش های عجیب می کنه ..اینها مجبور هستن بورس رو مثبت نگه دارن ...
در ضمن سهام تا یک هفته فرصت خروج میدن ..نگران نباشید واز رالی لذت ببرید ..نمونش قندیها برید ببینید چقدر فرصت خروج دادن همین قزوین در 1200 چند هفته معامله شد ..یک شبه نرسید به زیر 800 تومن..
نظر
-
-
گزارش شتران اووم تو كدال
اساتيد نظر بدن
[B][COLOR="#008000"][COLOR="#B22222"]@};- هر شخص خود مسئول خرید و فروش خود است-@};-[/COLOR][/COLOR][/B]
نظر
-
دلبر 3200 تومان ..سکه 1264 تومان ..
در زیر 1100 بارها گفته شد فرصت خرید هست ..همان زمان خیلیها گفتن بازار باید دصنعت عوض کنه چون دلبر چند تومن اومده بود پایین ولی خوب اشتباه کردن ...سهام دلبری همچنان در حال رشد ..
سکه داره میرسه به بازدهی 30 درصد ..گفتم روزی یک درصد بالا بره ماهی میشه 25 درصد فعلا که فنرش انگاری داره رها میشه...البته متاسفانه..ولی خوب با روند نمیشه جنگید هر قدر هم به ضرر ما باشه ..
نظر
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postدلبر 3200 تومان ..سکه 1264 تومان ..
در زیر 1100 بارها گفته شد فرصت خرید هست ..همان زمان خیلیها گفتن بازار باید دصنعت عوض کنه چون دلبر چند تومن اومده بود پایین ولی خوب اشتباه کردن ...سهام دلبری همچنان در حال رشد ..
سکه داره میرسه به بازدهی 30 درصد ..گفتم روزی یک درصد بالا بره ماهی میشه 25 درصد فعلا که فنرش انگاری داره رها میشه...البته متاسفانه..ولی خوب با روند نمیشه جنگید هر قدر هم به ضرر ما باشه ..[COLOR="#800080"][SIZE=1][CENTER]نیما یوشیج در جشن یک سالگی فرزندش : پسرم یک بهار تابستان پاییز و زمستان را دیدی از این پس همه چیز جهان تکراری است جز مهربانی کردن[/CENTER][/SIZE][/COLOR]
نظر
-
سلام سيد جان
خسته نباشيد
امروز قپيراي خريداري شده روي 1200 تومان رو 1500 فروختم و بلافاصله رفتم تو صف خريد شاراك كه متاسفانه بهم نرسيد ، به نظر شما خريد شاراك 880 توماني براي فردا خوبه ؟؟ با توجه به اينكه شما آون رو روي 800 تومان معرفي كرده بودين ؟؟ ممنون يا حق
نظر
نظر