چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • پرریسک
    عضو فعال
    • Feb 2012
    • 6797

در اصل توسط بابک 52 پست شده است View Post
    با سلام و احترام خدمت جناب آقای پر ریسک

خسته نباشید دوست من و درود فراوان بر شما

در خصوص کاذر سوال داشتم از حضورتون

کاذر به دلیل اینکه مالک 14.5 % کسرا هستش و سیاست تقسیم سود کسرا تغییر کرده از 54 تومن به 162 تومن افزایش داشته، احتمال تعدیل مثبت دارد

می خواستم نظرتون را در خصوص کاذر بدونم و اینکه تا کجا میتونه صعود کنه

با سپاس فراوان

با سلام..

بنیادی نظری ندارم ..

تکنیکالی بالای 138دوام بیاره تا 180 جای رشد داره .حد ضرر 138..

نظر

• hanny
      عضو فعال
      • Nov 2013
      • 395

در اصل توسط hanny پست شده است View Post
      سيد جان
      به نظر شما چقدر زمان مي بره غمارك حدودا كه به اين قيمتا (800) برسه ؟؟ مجمعش كي هست ؟؟ آخه من 2 ماه ديگه چك دارم و بايد تا اون موقع حتما غماركهامو بفروشم (به هم دليل نمي خوام تو مجمع شركت كنم ) ممنون يا حق
      سيد جان
      به شدت نيازمند راهنمائي شما هستم .ممنون

نظر

• پرریسک
        عضو فعال
        • Feb 2012
        • 6797

در اصل توسط amirmostafavi72 پست شده است View Post
        سلام پرریسک عزیز ضمن تشکر از زحمات شما ، به نظر شما میدکو تو معدنی ها به درد سرمایه گذاری می خوره؟
        سلام..

به دید بلند مدت بله ولی خوب من باشم کنور رو انتخاب می کنم چون این سهم بسیار حرفها برا گفتن دارد واز 1900 تومن یادمه گفته شد این سهم کگل دوم هست ولی کگل کوچک مثل پست بانک در بانکی ها که حالا حالا جا برا افزایش سرمایه داره..

نظر

• hamid_farahy
          عضو فعال
          • May 2012
          • 463

پر ریسک گرامی خرید غمارگ برای فردا روی 340 مناسب میباشد؟

نظر

• پرریسک
            عضو فعال
            • Feb 2012
            • 6797

در اصل توسط hanny پست شده است View Post
            سيد جان
            به شدت نيازمند راهنمائي شما هستم .ممنون
            زمان دست بنده نیست ..

اگر بتونه بالای 340 دوام بیاره خیلی زود میره برا ی بالای 400 وبعد هم با اومدن گزارش ها وقتی بازار به سهم ایمان اورد به سمت اهداف بالا..البته شایدم بست وبا تعدیل به اونجا ها رسید ..

ولی خوب بنده برا افرادی که سرمایه های ضروری خود رو وارد بورس می کنن یا وام رو وارد بورس می کنن یا خونه میفروشن میان تو بورس یا قرض می کنن میان تو بورس هیچ پیشنهادی ندارم ..

پترو اصفهان الان بسته شده اگر کسی با پول قرضی خرید میکرد الان چه حالی داشت ..در صدر لیست خرید ما بود وهست ..

پولی رو بیاردی در بورس که نیاز ندارید ودر ضمن در مورد سرمایه موجود در بورس سر سوزنی حساب نکنید ...زد فردا جنگ شد بورس هم قفل شد چه می کنید..؟؟؟؟؟؟

نظر

• سیگنال
              Banned
              • Nov 2012
              • 714

لیدر بازار گروه روی می باشند این گروه از رشد شاخص بهره چندانی نبردند و حال وقته حرکتشان رسیده
              علاوه بر کروی و فاسمین به زنگان توجه داشته باشید سهمی فرا بورسی با شناور کم.

واتی و هم گروهانش انروز فوق العاده بودند ولصنم در این قیمتها مفت است

نظر

• ".احسان."
                عضو فعال
                • Sep 2012
                • 2676

در اصل توسط سعید پور احمدی پست شده است View Post
                تک سودی داداش احسان؟خوب بگو ما هم بررسی کنیم........تو این فروم همه با هم هستیم یا همه یا هیچکس اسنجا قوانین مرام ومرفت حاکمه منم حجم بزرگی شدوص 400 تومنی خریدم ولی شب قبلش گفتم مناسبه والان تو سود بزرگی هستیم با دوستان.........
                سلام سعيد جان
                فردا انشالله ميخوام روي مثبت بخرم، حين ساعت 9 خدمت شما عرض خواهم كرد. سهم بلند مدتي است، و با توجه به شرايط پيش اومده مي تونه بالاي 2 3 4 برابر قيمت فعلي پيدا كند.... زمانش فكر نكنم براي رشد 70% بيشتر از 4 ماه شود....در مجموع به اندازه اي تو سبدتون قرار بدين كه وقتي 3 4 برابر شد بفروشين، با 20 30% قانع نباشين....به بالا و پايينش هم نگاه نكنيد.....
                آهاي آهاي يكي بياد يه شعر تازه تر بگه....
                کانال تلگرامی: STOCKMARKET100@

نظر

• bashash
                  كاربر فعال
                  • Sep 2012
                  • 580

جناب پرريسك آيا اين تحليل يا ديد كه وتوكا معادن فلزات كوچك شده هستش درسته يعني mp3 ومعادن :D
                  .......خداوند فرمودند :شادی ها را برای جمع کردن دوست آفریده ام ولی غم را برای انتخاب بهترین دوست...!

نظر

• دکتر یزدان
                    عضو عادی
                    • Jan 2013
                    • 133

جناب پرریسک دقیقا روزی که ذوب رو شما روند صعودی براش متصور شدید

سازمان ذوب رو بست بنظر شما ایا همون نظرتون در مورد ذوب صادقه ؟

کلا ذوب رو چطور سهمی میدونید ؟

مرسی

نظر

• حبیب
                      عضو عادی
                      • Jan 2011
                      • 252

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
                      بار ها گفته شد بالای 230 دوام بیاره هدف سهم 300 هست ..

فعلا که دوام اورده حد ضرر بره رو 230 ..

این سهم رشد نکرده رشد خواهد بود..
                      ممنون
                      برا همین هم وتوکا امروز توجهم را جلب کرد

نظر

• کارآمد
                        عضو فعال
                        • Jan 2011
                        • 315

در اصل توسط paiezan پست شده است View Post
                        شاخص غذایی ها خورد به سقف کانال نزولی و واکنش نشون داد و نتونست بشکنه پس صف خریدی نخواهیم داشت
                        سلام دوست عزیز اصلاح غمارگ رو تا کجا می بینید؟

نظر

• yousef
                          عضو فعال
                          • May 2011
                          • 808

سلام دوستان.امروزتعدادی شاراک به قصدنوسان خریده بودم ولی حالاباکمی بررسی تصمیم به نگه داری گرفته وفرداشایداضافه هم بکنم.البته خیلی فرصت نشده کاملاازجنبه بنیادی بررسیش کنم فقط فعلاازدولحاظ باسایرپتروشیمی های بورسی مقایسه اش کردم به شرح زیر:

1-درصدافزایش قیمت از30/7تاکنون(از30/7درنظرگرفتم چون دراین تاریخ شاراک بسته شد):

کرماشا42-شخارک28.9-شپدیس38.9-مارون33.3-شیراز93.5-زاگرس54.4-شفن45.9-شاراک فقط4.5درصد!

جالبه همه پتروشیمی هاازاون تاریخ تاحالاقیمتشون حداقل30درصدرشدکرده وشاراک فقط4.5درصد!...به نظرمیرسه شاراک ازاین لحاظ خیلی ازبقیه عقب افتاده وحالاحالاهابایدبره بالاتاازاین لحاظ به بقیه برسه...به نظرمن شاراک بایددرصدرلیست خریدپتروشیمی هاباشه...

2-درصدرشدسودپیش بینی12ماهه نسبت به مقدارسودمحقق شده6ماهه:

کرماشا39.2-شخارک72.2-شپدیس71.5(نسبت به 9ماهه)-مارون103-شیراز45.4-زاگرس171-شفن57.5-شاراک فقط14.8!

منظورم ازاین اعداداینه که مثلاشیرازدر6ماهه747ریال سودبدست آورده وپیش بینی 12ماهه خودش رو45.4درصدبالاتر1086ریال اعلام کرده.چطورهمه پتروشیمی هاپیش بینی12ماهه شون نسبت به سودبدست اومده6ماهه حداقل40درصدبالاتره ولی شاراک فقط14درصدبالاتر...مگه شاراک ازجنبه خوراکی که میگیره و صادراتی که داره و دلاری که میگیره ومالیاتی که میده بابقیه پتروشیمی هاکاملافرق داره وشبیه هیچ کدومشون نیست؟..به نظرمیرسه شاراک پتانسیل تعدیل بسیارتپلی داره وشایدباگزارش9ماهه بازارروغافلگیرکنه!...

نظر

• گوجه
                            عضو جدید
                            • Oct 2012
                            • 7

[size=5]
                            سلام دوستان خسته نباشید
                            چند وقتیه صف فروش غشان(شیر پگاه خراسان) خیلی نظرمو جلب کرده
                            این سهم تو 2 ماه اخیر حدود 50% تصحیح کرده و الان تو قیمت خوبیه
                            گزارش شرکت رو هم بررسی کردم شرکت مبلغ 454 ریال به ازای هر سهم سود پیش بینی کرده که سوده معقول و خوبی به نظر می رسه
                            من خودم هفته پیش 2 پله تو 2 روز خریدم یقین دارم به زودی بازار میاد رو سهم و صفه فروشش جمع میشه و اون موقع دیگه واسه خرید دیره
                            شما هم سهم رو بررسی کنید و اگه مناسب دیدید خرید کنید

نظر

• بورسی
                              عضو جدید
                              • Oct 2012
                              • 15

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
                              دوستان شفن اومده در صدر لیست خرید گروه پترو ...

البته بعد شیراز وشاراک ...هدف قیمتی سهم حدود 2500 تومن ..
                              بعد حالا بعضیا برن هی بانکی و خودرویی بخرن ببینن چی میشه. تشکر فراوان بابت سهم های معرفی شده ما که حسابی خریدیم.:d

نظر

• اشکبوس کهنه سوار
                                ستاره دار (2)
                                • Jul 2012
                                • 1281

در منفی ترین روز بازار حقوقی ها چه سهمی خریدند ؟؟

دیروز یکی از منفی ترین روزهای بازار سهام بود که طی آن شاخص بورس بیش از 506 واحد نزول کرد .مهمترین دلیل بازار برای عرضه عدم شفافیت اطلاعاتی در حوزه نرخ خوراک پتروشیمی ها و ... بود ضمن اینکه توقف نمادها نیز بر این نگرانی افزود.

بررسی معاملات روز گذشته نشان می دهد رفتار سرمایه گذاران حقوقی و حقیقی در خرید و فروش تقریبا متعادل بوده و سهم شان از ارزش معاملات تقریبا یکسان بوده است. اما سرمایه گذاران حقوقی بیشتر خریدار بودند تا فروشنده .

62 درصد از خریدهای روز گذشته را حقوقی ها انجام دادند درحالیکه سهم شان در فروش41 درصد ثبت شده است. این سرمایه گذاران خرد بودند که بیشترین سهم را روز گذشته عرضه کردند.

روز گذشته سرمایه گذاران حقوقی نمادهای پارسان، شپدیس، فولاد، ملی مس، وکار ، کگل، شفن، غدیر، کچاد، فخوز ، کبافق راخریدند و عرضه کننده عمده این نمادها حقیقی ها بودند.

همچنین نمادهای رانفور، وسپه،قثابت، شخارک، ونوین، سرود، حکشتی،کمنگنز، سیمان خاش ، داروسازی سینا، سیمان فارس ،سیمان خزر، ونیرو، وبهمن را نیز خریدند.

سرمایه گذاران حقیقی نمادهای بانک ملت، صادرات، صنعتی بهشهر،برخی قندی ها و سیمانی ها، فسرب،کالسیمین،فخاس ، شاراک، فراور، کاشی و سرامیک و برخی خودرویی ها را به مالکیت خود دراوردند.

مپنا، کروی ، ومعادن و باما بطور یکسان بین هر دو گروه مورد تقاضا قرار گرفتند.شفارا ، فولاژ و درازک نیز در دستان حقیقی ها جابجا شدند.
                                بیشتر عرضه های روز گذشته بویژه در نمادهای بزرگ توسط سرمایه گذاران حقیقی انجام شد. این موضوع نشان می دهد بازار به سمت تقویت تقاضا در حال حرکت است .
                                آخرین ویرایش توسط اشکبوس کهنه سوار؛ 2012/12/31, 19:46.
                                در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.

نظر

در حال کار...
                                X