چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • space_mohamad
    عضو فعال
    • Dec 2012
    • 313

استاد پرریسک ،
    شبهرن را نگه داریم ؟ یا رد کنیم بره ؟
    حد ضررش چقدره ؟
    "قانون شماره 1 : هرگز پول از دست ندهید. قانون شماره 2: هرگز قانون شماره 1 را فراموش نکنید " ;) وارن بافت

نظر

• morteza93
      عضو فعال
      • Apr 2012
      • 516

در اصل توسط Hamidkhann پست شده است View Post
      شاخص کل:

تکنیکال و فاندامنتال هردو شهادت به سقوط شاخص میده
      آخرین کندل این نمودار مربوط به 9 اسفنده...
      ولی با کلیات عرایضتون موافقم...
      یا هدف می گذاری و برای هدف خودت کار می کنی یا مجبوری برای هدف دیگران کار کنی، انتخاب با خودته!!!

نظر

• bahane
        Banned
        • Feb 2013
        • 76

ما چند روز قبل 1 سخنرانی قراع فرمودیم... گویا این بار علی هاش باید بشه محمدحسن
        آقا جون فکر کن...عبرت بگیریم...بذار رفیق بمونیم

سلام بر سیییییدددد عزیییییز

من که اگر یه روز 1 حرف از سید نشنوم سریع "ویتامین پرریسک" خونم میفته و میرم تو کمای سردرگمی در بورس...حتی اگر نه قبول داشته باشم نه عمل کنم !

دلم نمیخاد همه چی رو رو کنم اما حالا که اقا علی 2000 مخالف ایشونه منم نقطه نظرات حکیمانه!! خودمو در مورد این تاپیک و سید گل بیان میکنم

1- اولا اینجا یقه کسی رو نمیگیرن که فلان سهم رو بخر یا فلان سهم رو نخر...اگر کسی سیگنالهای اینجا رو قبول نداره ؛ خب عمل نکنه!

2- شاید علی میخاد جلوی ضرر خوانندگان تاپیک رو بگیره...خب دوستان بیان با احترام نظراتشون رو زیر نظر سید بگن تا رفقا هردو تا رو بخونن و بررسی کنن. فقط جوانمردانه و محترمانه پست بزنید کافیه!

3-بنده چون دیرعمل میکنم و باتردید و وسواس بعد از رشد بعضی از سهام معرفی شده از سید واردشون شدم و ضرر کمی کردم و خارج شدم اما مهم اینه که سهم رو شناخته بودم و از پتانسیل صعودش آگاه بودم و وقتی اصلاح کرد در همین غمارگ وارد شدم

4-فرموده شد بعضی از دوستان تو آراد با خرید قپیرا نابود شدن...بنده تعجب میکنم چون
        سید حدضرر 5% رو که با کارمزد 6.5% میشه در استراتژی خرید و فروش در ابتدای این تاپیک ذکر کرده...اگر به حرفهای سید عمل کنیم چطور با 6.5% نابود میشیم

5-اسم سید پرریسک هست...بسیاری از سیگنالهایی که میده واقعا پرریسکه اگرنمیتونی ریسک کنی وارد نشو برادر...اگرم شدی جواب نداد حداقل راضی شو به حدضرر و الفرار...چرامقاومت تا حد نابودی؟؟!

6-کسانی که اینجا هستند 1 دلبستگی به سید دارن که میان و میخونن و سوال و جواب میکنن و قبولش دارن...خدا تو اون قرآن به تو جوانمرد گفته به بت بت پرست فحش نده...چرا برای هدایت من و بقیه و جلوگیری از ضرر امثال من جسارتهایی بر زبان میاری که دوستان سید همه بیان مقابلت موضع بگیرن. محترمانه بگو حرفت رو قبول ندارم دلیل تکنیکال . بنیادیمم ایناس.اونجور رفتار نکن جوامرد!

7-به دوستان جعفرخان که دوستان منم هستن میگم برادرای عزیز در مقابل صدای مخالف موضع تند نگیرید...بذارید صدای مخالف همیشه باشه...شاید هم گاهی اتفاقی که اون مخالف میگه عملی بشه و ما حرفی نداشته باشیم...چون این اقتصاد رو هزار تحلیلگر نتونستن تحلیل کنن و در هر مقطعی تحلیل بعضیها راست و بعضیها نادرست شد. نه بخاطر اینکه راستگو یا دروغگو بودن بلکه به خاطر تغییرلحظه به لحظه پارامترهای موثر بر اقتصاد خصوصا در کشور پر تب و تاب ما!

8- علی اقا شما برای من نامه نانوشته ای...نامه نانوشته غلط نداره...اگر 1 تاپیک زدی و تحلیلات رو نوشتی و من سیگنالات رو دیدم و جواب گرفتم خودم میام لاگین میکنم زیر پات تشکر میریزم...کی بدش میاد دوستی داشته باشه که بهش سود برسونه اونم جاش 1 تشکر خشک و خالی بزنه زیر پستش! از حالا 1 تحلیل بده رو عشقت قپیرا بعد از بازگشایی اگر 3 کندل رفت بالا و روندش ادامه داشت از من 1 آفرین داشته باش چون ملاکم برا همین سید هم همینه!

9-حرفی برا گفتن ندارم چون از عدد 9 خوشم میاد حیفم اومد حرفام بند 9 نداشته باشه :-) ==D به افتخارش...

-----------------------------------------------------------------------

من همیشه این تاپیک رو میخونم و چون خیلی وقتا لاگین نمیکنم شاید تشکر نزنم اما از همینجا از سید بخاطر تاپیک پرثمرش که زحمات بی دریغش رو بی توقع به ما تقدیم میکنه و از دوستان بخاطر حضور گرمشون صمیمانه تشکر میکنم

سلامت و شاد و موفق باشید

نظر

• Shivana44
          عضو عادی
          • Jan 2013
          • 142

جناب پرریسک
          با سلام
          لطفا در مورد حد ضرر جدید بموتو نظرتون را بفرمایید
          در مورد شبهرن حد ضرر جدید چنده ؟

نظر

• علیرضا1
            عضو فعال
            • Feb 2011
            • 853

سلام جناب پرريسك عزيز ،نظرتون در مورد ركيش چيه،؟به نظرتون وارد روند صعودي شده؟
            حد ضرر در مورد فاذر رو ٢٤٠فرموده بودين،يعني اينكه امروز بايد از فاذر خارج ميشديم ؟ممنون
            "ايجادو ساخت ارتباطات با انسانهاي بيشتر،اوج بلوغ يك انسان است"

نظر

• bahane
              Banned
              • Feb 2013
              • 76

دوست عزیز HSC

یه سر به تاپیک رفیقت بزنی اوضاع حساب و کتاب نماد شپاس و بازار بیشتر دستت میاد

تاپیک :

قیمت عرضه اولیه و قیمت بازگشایی نماد

لینک : http://forums.boursy.com/showthread....A7%D8%AF/page4

نظر

• bahane
                Banned
                • Feb 2013
                • 76

ضمنا

چون در خیلی موارد دوستان از عملکرد سازمان بورس ابراز نارضایتی کردن
                تاپیکی تهیه کردم که دوستان اعتراضاتشون ذکر کنن تا اگر جرقه امیدی از نظارت بر بی قانونی های سازمان در نهادهای ناظر مثل مجلس زده شد
                این تاپیک مجموعه ای تخلفات رو مستند کرده باشه تا پیگیری کنن

لطفا دوستان به تاپیک شکایات-شما-از-سازمان-بورس-مرجعی-برای-شناخت-نقض-قانونها-و-فسادها-در-سازمان-بورس-تهران سربزنید

لینک :
                http://forums.boursy.com/showthread....B1%D8%A7%D9%86

نظر

• mohammad_ma
                  عضو عادی
                  • Feb 2013
                  • 27

در اصل توسط MOSTAFA پست شده است View Post
                  شاراک با سود مجمع پ.ای =2 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

واما شبندر ..............بازار باید همیشه یک صدرا داشته باشه این دفه شبندر
                  چی؟ قابل مقایسه نیستن باهم
                  صدرا هم واسه خودش یک یلی بود ولی الان......آیا قصه ی صدرا برای شبندر تکرار میشود؟
                  سلام .
                  ببخشید جسارت می کنم ... ولی من آخرین پی بر ای شاراک رو تو سایت بورس 4.77 دیدم .

اگه اشتباه می کنم ، لطفاً تصحیح کنید . ممنون .

نظر

• شفاف سازی
                    عضو فعال
                    • Nov 2012
                    • 2880

در اصل توسط محمد حسن پست شده است View Post
                    کسی که خوابه میشه بیدارش کرد ولی کسی که خودشو به خواب زده نمیشه
                    نه برید کل بورس رو بخرید
                    آخه مرد حسابی اگر روزی 10 تا سهم معرفی کنی 20 روز دیگه متوجه میشی که کل بورس رو معرفی کردید
                    کسی که به یک سهم یا تعدادی سهم اطمینان داشته باشد همون یک سهم را معرفی می کند و بازدهی هم می گیرد

بابا هر شب می اییم این تاپیک رو بخونیم می بینیم دوباره یکی پیدا شد و قد علم کرد و حرف های نامربوط زد
                    دوست عزیز
                    1- جناب پرریسک کی روزی 10 سهم معرفی می کنه مجید جان ایشون خیل سوالات سهامداران رو جواب می ده ایا پاسخ سوالات خلق الله را دادن معرفی کردن سهامه ؟؟؟
                    اتفاقا " جواب همه سوالات را می ده و این نشان از توانایی بالای ایشون داره
                    شما اگر می تونید یه تایپیک ایجاد کنید تا این بچه ها بتونند سوالاتشون از شما بپرسند اون موقع معلوم خواهد شد که شما چقدر ناتوان هستید
                    از حفاری می پرسند شما در جواب قشرین رو خواهید گفت
                    شدوص رو می گند تحلیل کنید تحلیل قلرست رو خواهید گفت
                    نمودار پترو رو خواهند خواست شما نمودار قندیها رو می کنید
                    از شما می پرسند شبریز چه تولید می کند شما جواب خواهید قند
                    دوست عزیز سهام قندی شاید 1% بورس را هم تشکیل نده پس 99% سهامداران سهامشون چیکار بکنند سوالاتشون از کی بپرسند

2- معما چو حل شود اسان شود

وقتی آقای پرریسک با هزار اما و اگر یک سهمی رو معرفی می کنند طرف بدون رعایت اما و اگر ها چشم بسته سهمو می خره اگر سود کرد همه جا جار می زنه که سود کرده و اگر زیان کرد تازه تحلیلش گل می کنه
                    اگر تحلیل بلد بودی خوب نمی خریدی تحلیل بعد از حل شدن معما به درد .... می خوره

3 - آیا جناب پرریسک در مقابل تحلیل و معرفی سهام از شما دستمزد می گیره در استخدام شماست درصد می گیره الان چون ضرر کردند طلبکار می شوند

از تمامی دوستانی که خودشون رو صاحب نظر می دونند و استاد خواهشمندیم نظرات خودشون برای خودشون نگاه دارند یا برای خود تایپیکی ایجاد نمایند تا بدین وسیله کمک بزرگی به سایر دوستان بنمایند
                    عزیزان من گاها" کاربرانی را می بینم که بسیار مبتدی هستند و تازه وارد این دوستان به این تاپیک پناه اورده اند یا حتی بسیاری از سهامداران با تجربه
                    این دوستان با سرمایه های اندک خود می خواهند راه درستی را برای پیشرفت خود ترسیم نمایند لذا با این حرف های نیش دار کاری نکنیم که جناب پرسیک را ناراحت و سایر دوستان را فراری
                    پس اجازه بدیم این دوستان هر سوالی دارند از جناب پرریسک بپرسند
                    آخه این آقای پررسیک از این همه جواب دادن چی گیرش می اد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/ وجدان بیدار شو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خودتو به خواب نزن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ آیا تو هم می تونی همه این سوالات ایکی ثانیه جواب بدی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ آیا توانی داری ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ آیا علمشو داری ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ آیا به روح اعتقاد داری ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

نظر

• سنایی
                      عضو فعال
                      • Aug 2025
                      • 364

تحلیل تکنیکال و فوندامنتال شما از جناب پرریسک قابل ستایش است. شما انسان قدر شناسی هستی. با تشکر

نظر

• سنایی
                        عضو فعال
                        • Aug 2025
                        • 364

در اصل توسط شفاف سازی پست شده است View Post
                        بابا هر شب می اییم این تاپیک رو بخونیم می بینیم دوباره یکی پیدا شد و قد علم کرد و حرف های نامربوط زد
                        دوست عزیز
                        1- جناب پرریسک کی روزی 10 سهم معرفی می کنه مجید جان ایشون خیل سوالات سهامداران رو جواب می ده ایا پاسخ سوالات خلق الله را دادن معرفی کردن سهامه ؟؟؟
                        اتفاقا " جواب همه سوالات را می ده و این نشان از توانایی بالای ایشون داره
                        شما اگر می تونید یه تایپیک ایجاد کنید تا این بچه ها بتونند سوالاتشون از شما بپرسند اون موقع معلوم خواهد شد که شما چقدر ناتوان هستید
                        از حفاری می پرسند شما در جواب قشرین رو خواهید گفت
                        شدوص رو می گند تحلیل کنید تحلیل قلرست رو خواهید گفت
                        نمودار پترو رو خواهند خواست شما نمودار قندیها رو می کنید
                        از شما می پرسند شبریز چه تولید می کند شما جواب خواهید قند
                        دوست عزیز سهام قندی شاید 1% بورس را هم تشکیل نده پس 99% سهامداران سهامشون چیکار بکنند سوالاتشون از کی بپرسند

2- معما چو حل شود اسان شود

وقتی آقای پرریسک با هزار اما و اگر یک سهمی رو معرفی می کنند طرف بدون رعایت اما و اگر ها چشم بسته سهمو می خره اگر سود کرد همه جا جار می زنه که سود کرده و اگر زیان کرد تازه تحلیلش گل می کنه
                        اگر تحلیل بلد بودی خوب نمی خریدی تحلیل بعد از حل شدن معما به درد .... می خوره

3 - آیا جناب پرریسک در مقابل تحلیل و معرفی سهام از شما دستمزد می گیره در استخدام شماست درصد می گیره الان چون ضرر کردند طلبکار می شوند

از تمامی دوستانی که خودشون رو صاحب نظر می دونند و استاد خواهشمندیم نظرات خودشون برای خودشون نگاه دارند یا برای خود تایپیکی ایجاد نمایند تا بدین وسیله کمک بزرگی به سایر دوستان بنمایند
                        عزیزان من گاها" کاربرانی را می بینم که بسیار مبتدی هستند و تازه وارد این دوستان به این تاپیک پناه اورده اند یا حتی بسیاری از سهامداران با تجربه
                        این دوستان با سرمایه های اندک خود می خواهند راه درستی را برای پیشرفت خود ترسیم نمایند لذا با این حرف های نیش دار کاری نکنیم که جناب پرسیک را ناراحت و سایر دوستان را فراری
                        پس اجازه بدیم این دوستان هر سوالی دارند از جناب پرریسک بپرسند
                        آخه این آقای پررسیک از این همه جواب دادن چی گیرش می اد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/ وجدان بیدار شو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خودتو به خواب نزن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ آیا تو هم می تونی همه این سوالات ایکی ثانیه جواب بدی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ آیا توانی داری ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ آیا علمشو داری ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ آیا به روح اعتقاد داری ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
                        تحلیل تکنیکال و فوندامنتال شما از جناب پرریسک قابل ستایش است. شما انسان قدر شناسی هستی. با تشکر

نظر

• رها
                          عضو جدید
                          • Feb 2013
                          • 10

در اصل توسط beny_63 پست شده است View Post
                          من حرفه ای نیستم اما جسارتا دوست من اگر کمی مطالعه کنید متوجه می شید که نباید در سبد اینهمه سهم همگروه داشت، حتی اگر طلا باشند! البته تا نظر استاد پرریسک چی باشه
                          شما درست میگید. من خیلی تازه کارم. شپنا بهم ارثیه رسیده . بقیشم طبق تعریف دیگران خریده ام

نظر

• فرید
                            عضو عادی
                            • Nov 2012
                            • 160

در اصل توسط mehdi2006 پست شده است View Post
                            پرريسک جان سلام،
                            در مورد شفارس ميشه نظرت رو بگی ؟امروز فروشنده زیادی نداشت!!!!!!!نظرت چی در موردش؟؟؟؟چون بنیادشم قبلا گفتی خوبه حتی بهتر از شصدوس اما قيمت يکی دوبرابر شد اما شفارس اندر خم يک کوچه..ممنون.
                            سید جان سلام
                            این موضوع سوال منم هست . یه راهنمایی میکنی بیاییم بیرون با باشیم باهاش؟
                            ممنون و ارادت

نظر

• يگانه
                              کاربر فعال
                              • Mar 2011
                              • 616

فاراک به نظرم واگرایی منفی زده

نظر

• MOSTAFA
                                عضو فعال
                                • Aug 2025
                                • 989

در اصل توسط mohammad_ma پست شده است View Post
                                سلام .
                                ببخشید جسارت می کنم ... ولی من آخرین پی بر ای شاراک رو تو سایت بورس 4.77 دیدم .

اگه اشتباه می کنم ، لطفاً تصحیح کنید . ممنون .
                                197 +110=310 تقریبا
                                720 تقسیم بر (نماد تقسیم کجای کیبورده؟!!!) 310 = 2.3

گزارش شخاس باز نمیشه برام
                                سودش چنده؟
                                اینم چند روز دیگه عرضه ی اولیه میشه زیرمجموعه ی پارسانه

نظر

در حال کار...
                                X