چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ".احسان."
    عضو فعال
    • Sep 2012
    • 2676

اختصاص گوشه اي از سبد بين 5 الي 15 درصد به سهامي كه در زير ارزش واقعي معامله ميشوند، خالي از لطف نيست.
    به همين دليل توسعه و عمران كرمان سهم ناشناخته بازار رو انتخاب كردم.
    چند نكته در مورد بنيادي اين سهم وجود و چند نكته در مورد روند معاملاتي سهم.
    نكات در مورد بنيادي سهم:
    1- اين شركت داراي 22% سهام آرين ماهتاب گستر فعال در صنعت برق كشور است. نيروگاههاي تحت اختيار شركت آرين ماهتاب گستر ظرفيت توليد بالايي 3000 مگاوات توليد برق را دارند. سود حاصل از اين سرمايه گذاري توسعه و عمران كرمان بين 15 الي 25 تومان متغيير خواهد بود.
    2- اين شركت 3 پروژه با عنوان پروژه هاي طلايي يك و دو و سه كه توسط شركت مديريت پروژه هاي ساخت آريان اجرا مي شود، را در اختيار دارد. پروژه طلايي يك به اتمام رسيده است. اين پروژه شامل 3000 متر واحد اداري به قيمت هر متر 2.5 ميليون تومان و 500 متر واحد تجاري به قيمت 5.5 ميليون تومان است. هزينه پروژه 4 ميليارد تومان بوده، كه فروش آن حدود 5 ميليارد تومان براي شركت سودآوري خواهد داشت.
    پروژه طلايي دو نيز در حال اتمام است، اين پروژه دارايي 5000 متر واحد تجاري است. كه شامل 30 واحد تجاري و مسكوني خواهد بود.
    ساختمان طلايي در سعادت آباد- ميدان كاج- خيابان سرو غربي- ساختمان طلايي، نيز متعلق به سرمايه گذاري توسعه و عمران كرمان كه ارزش بالاي 10 ميليارد تومان را دارد.
    شركت همچنين 6% شركت ساختمان نوين را دارد، كه سود ناشي از اين سرمايه گذاري بين 1 تا 3 تومان به ازاي هر سهم است.
    در يكسال اخير شركت معادن روي را خريده و به نظر مي آيد. با توجه به آنكه كرمان بهشت معادن ايران است، تغيير استراتژي خود را به معدني هاي چون زغالسنگ، سنگ آهن و روي تغيير داده است.
    در سالهاي اخير سودهاي 30، 35 توماني توزيع كرده است.

نكات مربوط به حجم سهم در بازار
    در مجموع زير قيمت 100 تومان بيش از 500 هزار سهم فروشنده ندارد.
    ساختمان نوين در سه ماهه اخير 170 هزار سهم در قيمت 95 تومان خريداري كرده است.
    زير قيمتهاي 90 فروشنده بسيار كمي دارد.
    121 ميليون سهم به دست 150 هزار سهامدار جز با ميانگين كمتر از 800 سهم است.
    در مجموع بايد قيمت سهم بين 120 الي 150 تومان باشد،خوب مي بينيم كه قيمت بين 40 الي 60 درصد جا براي رشد دارد.

موفق و پرسود باشيد.
    آهاي آهاي يكي بياد يه شعر تازه تر بگه....
    کانال تلگرامی: STOCKMARKET100@

نظر

• alizare1982
      عضو فعال
      • Sep 2012
      • 590

خوبه چهارشنبه با سود كم از شپترو خارج شدم! وگرنه با اين گزارش بدون تعديل و با ريختن صف فردا مجبور ميشدم با ضرر خارج بشم!!!! :D
      پرفسور حسابي : جهان سوم جایی است كه هر كس بخواهد مملكتش را آباد كند،خانه اش خراب می شود و هر كس كه بخواهد خانه اش آباد گردد به ناچار باید در تخریب مملكتش بكوشد.

نظر

• پرریسک
        عضو فعال
        • Feb 2012
        • 6797

در اصل توسط سعید پور احمدی پست شده است View Post
        سلام حعفر جان استاد داری اشتباه میکنی این خبهمن فرق داره به خدا من 110شد دایم ازتالارزنگ زدبخر کف سهم 200من گفتم من سمت خودروی نمیرم بعد شروع کردبه رشد ورفت تو فازصعود جعفر پرتفوی شرکت و بازبینی کردی؟به قول مدیر عاملش که گفته بود بازار درمورد ما داره اشتباه محض میکنه چون ما تبدیل به بزرگترین هلدنیگ نفت و پتروشیمی و معدنی خواهم بود وتعدیل منفی دیگری نخواهم داشت شرکت با چین قرارداد تولید 7نوع ماشین با قیمت جدید رقیب پراید داره که تا الان ازتولید و فروش ماشین ضرری نداشته و سود پارسان و...مستقیم برای امسال منظور میشه.الان 3ماه شدید حقوقی جمع میکنه همه کارشناس های برجسته هدف سهم و200حداقل میبینن خود مزدا فروشش امسال رکورد زده...
        سلام..

کل سرکه ها رو نقد کرده وتبدیل به ملک شد هفته گذشته ..

احتمال زیاد 30 درصد از نقدینگی مجدد بورس هم نقد شده خارج بشه ...

در مورد اشتباه هم حرفی ندارم ...گفتم تکنیکالی وارد بشید دقت کنید ..در مورد پکرمان همون موقع هم کلی سهام معرفی شد که اگر بیشتر از پکرمان بازدهی نداده باشن کمتر هم ندادن ..

در ضمن از 270 فکر کنم 50 بار گفتیم هر کی دوست داشت پکرمان وارد بشه ...

با این همه بنده دیگر فعلا دارم از بورس خلارج میشم به دلیل تورم حاد وبسیار شدید که در بیرون از بورس وجود داره ..حالا در شهر دوستان وجود نداره ..طبق گفته خود دوستان .بعضی ها هم که میگن البه بله جیمبله ..

در ضمن از دو هفته قبل به سازمان هشدار داده شد که رویه خودش رو درست کنه که نکرد وگفتم ما به این سازمان سر سوزین احتیاج نداریم وغیر از ضرر این بورس تا حال چیزی نداشته ..منظور از ضرر عقب افتادن این جوره با رفتار مسئولان از حوز ه های دیگر هست وفوق فوق این بورس داره قدرت خرید حفظ می کنه با کلی فشار واسترس که نخواستیم ..

نظر

• اسمان
          عضو فعال
          • Sep 2012
          • 760

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
          بورس در کل با این گزارشات نه ماهه گند زد ...

به قول معروف گل بود به سبزه نیز اراسته شد ..

فعلا ملک 8 تومنی شد 18 تومن در عرض دو هفته ..

ملک 32 تومنی هم بالای 43 رو رد کرد ...بورس همچنان در خماری ...مسئولان برن حالشو ببرن ...
          درود
          بايد ديد چه ميزان ديگر قابليت رشد دارند ايا در اينده بازار ملك هم به گفته شما مانند بورس به سبزه اراسته نخواهد شد ؟؟؟؟

ايا گردانندگان اصلي حال حاضر بازار ملك در حال خروج و ذخيره و سيو سود 300 و بعضا 400 درصدي خود نيستند؟؟

شك نكنيد بعد از خروج مافياي ملك با سود هاي چند صد درصدي . كه شايد هم در حال حاضر خارج شده باشند ملك و اپارتمان در اينده نه چندان از يك كالاي سرمايه اي به يك كالاي مصرفي تبديل خواهد شد

بايد ديد و به نظاره نشست اينده بهترين قاضي خواهد بود

نظر

• پرریسک
            عضو فعال
            • Feb 2012
            • 6797

در اصل توسط اسمان پست شده است View Post
            درود
            بايد ديد چه ميزان ديگر قابليت رشد دارند ايا در اينده بازار ملك هم به گفته شما مانند بورس به سبزه اراسته نخواهد شد ؟؟؟؟

ايا گردانندگان اصلي حال حاضر بازار ملك در حال خروج و ذخيره و سيو سود 300 و بعضا 400 درصدي خود نيستند؟؟

شك نكنيد بعد از خروج مافياي ملك با سود هاي چند صد درصدي . كه شايد هم در حال حاضر خارج شده باشند ملك و اپارتمان در اينده نه چندان از يك كالاي سرمايه اي به يك كالاي مصرفي تبديل خواهد شد

بايد ديد و به نظاره نشست اينده بهترين قاضي خواهد بود
            اگر شما وارد ملک رشد کرده بشی بله نابود میشی..

مثل اونهایی که فولاد رو 250 نخریدن بالای 500 یادشون افتاد بخرن والان رشد تموم شد .و.

این ملکی بنده گفتم 15 سال پیش تا 30 میل هم معامله شده بود ..داشتن رو 8 میل میفروختن ..15 سال سقوط براش کافی بود ..

در ضمن کل شهر اینگونه نیست باید موقعیت شناس باشید ..مناطقی هستن که زیر قیمت دارن معامله میشن ..شما فکر می کنی اونی که فولاد 250 خریده ضرر می کنه ..خیر حالا حالا ها تو ضرر نمی ره ...چون در کف وارد شده ..

در ملک همین گونه هست ...در ضمن با این تورم موجود زمانی برگشت میخوره که تورم شما برگشت بخوره ..یعنی از دلبر گرفته تا کل احناست ..

در اخر بنده از سقوط بورس حرف نزدم بلکه دارم می گم بورس مثل ملک رشد کرده ای هست که نیاز به اخبار مثبت داشت تا رشد مجدد بکنه مثل تعدلی های مثبت در نه ماهه که رخ نداد یا تزریق نقدینگی شدید که اونم سازمان جلوش رو گرفت ..

بنده از در جازدن بورس به خاطر رفتار بد مسئولان گلایه کردم .وهمچنان گلایه دارم..

نظر

• bari
              عضو عادی
              • Jan 2012
              • 193

پرریسک عزیز کشرق هم میتونه بیاد تو لیست خرید با توجه به درجا زدن های این چند وقت

نظر

• amirh
                عضو جدید
                • Jul 2012
                • 9

آقا جعفر سلام من غبشهر دارم نگه دارم یا با غمارگ عوضش کنم با تشکر

نظر

• اسمان
                  عضو فعال
                  • Sep 2012
                  • 760

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
                  اگر شما وارد ملک رشد کرده بشی بله نابود میشی..

مثل اونهایی که فولاد رو 250 نخریدن بالای 500 یادشون افتاد بخرن والان رشد تموم شد .و.

این ملکی بنده گفتم 15 سال پیش تا 30 میل هم معامله شده بود ..داشتن رو 8 میل میفروختن ..15 سال سقوط براش کافی بود ..

در ضمن کل شهر اینگونه نیست باید موقعیت شناس باشید ..مناطقی هستن که زیر قیمت دارن معامله میشن ..شما فکر می کنی اونی که فولاد 250 خریده ضرر می کنه ..خیر حالا حالا ها تو ضرر نمی ره ...چون در کف وارد شده ..

در ملک همین گونه هست ...در ضمن با این تورم موجود زمانی برگشت میخوره که تورم شما برگشت بخوره ..یعنی از دلبر گرفته تا کل احناست ..

در اخر بنده از سقوط بورس حرف نزدم بلکه دارم می گم بورس مثل ملک رشد کرده ای هست که نیاز به اخبار مثبت داشت تا رشد مجدد بکنه مثل تعدلی های مثبت در نه ماهه که رخ نداد یا تزریق نقدینگی شدید که اونم سازمان جلوش رو گرفت ..

بنده از در جازدن بورس به خاطر رفتار بد مسئولان گلایه کردم .وهمچنان گلایه دارم..
                  درود
                  بنده در نوشته قبلي عرض نكردم كه حضرتعالي فرموديد بورس سقوط ميكند فقط عرض بنده اين بود ايا بازار مسكن به سبزه اراسته نخواهد شد ؟؟

شخصا مانند شما از درجا زدن بورس بسيار گله مند هستم و با شما در اين مورد هم نظرم ولي اعتقاد دارم كه در حال حاضر در كشور مان سهام شركتهاي بورس بعد از جان انسانها ارزانترين و مفت ترين موردي هست كه ميتوان ان را خريد و با سرمايه گذاري بر روي شركتهايي با بنيادين قوي و با ديد بلند مدت به سود قابل قبولي دست پيدا كرد

در حال حاضر به عقيده بنده بازار هاي موازي مانند طلا و سكه و ملك با رشد هاي چند صد درصدي ديگر جاي رشد ندارند به غير از نوسانات كوچك و زود گذر

در بازار ملك 80 درصد افراد جامعه توان و قدرت خريد ملك را از دست داده اند و تقاضا براي خريد به صورت چشم گيري كاهش پيدا كرده ولي از طرفي عرضه و ساخت فزوني گرفته است كه در سال اينده با توجه به پروژه هاي در حال احداث اشخاص حقيقي و حقوقي (((خصوصا مسكن مهر ))) بيشتر هم خواهد شد پس زماني هم كه عرضه بيش از تقاضا باشد به خودي خود قيمتها افت خواهد كرد حال ريسكهايي مانند افت قيمت دلار با توجه به توافقات احتمالي بماند كه خود ميتواند سقوط تمام قيمتها را در دست داشته باشد

ضمنا بايد به اين مهم هم توجه داشت كه بيشترين تقاضاي مسكن مربوط به متولدين دهه 60 است ((((كه اگر به خاطر داشته باشيد تقاضاي بالا همراه با كمبود اين دهه از شير خشك و پوشك و...... در كشور شروع شد تا به امروز كه به مسكن رسيده)))))
                  و بعد از اين دهه جمعيت جوان جامعه به شدت نزولي شده و كشور با ميانگين رشد نسبي افزايش سن مواجهه شده و خواهد شد
                  آخرین ویرایش توسط اسمان؛ 2013/01/18, 11:06.

نظر

• mmis
                    عضو عادی
                    • Sep 2012
                    • 235

سلام
                    دوستانی که می خوان سهام خودرویی بخرن عصر خودرو زده بود که احتمال کاهش تعرفه واردات خودرو هست پس یه تحقیق دراین زمینه هم بکنید که اگه اینجوری بشه خبر افزایش قیمت اخیرو بی اثر می کنه
                    خوشبختی یافتنی نیست ساختنی است------برای کشتیهای بی حرکت موجها تصمیم می گیرند

نظر

• Hamidkhann
                      Banned
                      • Dec 2012
                      • 476

بابا جان وقتی که سهامهای ناب دیگه ای وجود داره که ریسکشون در حد اپسیلونه آخه چه کاریه برین سراغ خودروییها که همش استرسه؟ مگه قحط السهامه؟

نظر

• erfanslash
                        عضو فعال
                        • Mar 2012
                        • 762

در گفتگو با مهر اعلام شد:
                        قیمتگذاری محصولات پتروشیمی جهانی شد/ دلایل گرانی برخی از پلیمرها

نظر

• mmis
                          عضو عادی
                          • Sep 2012
                          • 235

عصرخودرو
                          تلاش برای کاهش دوباره تعرفه خودرو به ثمر می نشیند؟
                          خوشبختی یافتنی نیست ساختنی است------برای کشتیهای بی حرکت موجها تصمیم می گیرند

نظر

• amir99ir
                            عضو عادی
                            • Nov 2012
                            • 31

در اصل توسط اسمان پست شده است View Post
                            درود
                            بنده در نوشته قبلي عرض نكردم كه حضرتعالي فرموديد بورس سقوط ميكند فقط عرض بنده اين بود ايا بازار مسكن به سبزه اراسته نخواهد شد ؟؟

شخصا مانند شما از درجا زدن بورس بسيار گله مند هستم و با شما در اين مورد هم نظرم ولي اعتقاد دارم كه در حال حاضر در كشور مان سهام شركتهاي بورس بعد از جان انسانها ارزانترين و مفت ترين موردي هست كه ميتوان ان را خريد و با سرمايه گذاري بر روي شركتهايي با بنيادين قوي و با ديد بلند مدت به سود قابل قبولي دست پيدا كرد

در حال حاضر به عقيده بنده بازار هاي موازي مانند طلا و سكه و ملك با رشد هاي چند صد درصدي ديگر جاي رشد ندارند به غير از نوسانات كوچك و زود گذر

در بازار ملك 80 درصد افراد جامعه توان و قدرت خريد ملك را از دست داده اند و تقاضا براي خريد به صورت چشم گيري كاهش پيدا كرده ولي از طرفي عرضه و ساخت فزوني گرفته است كه در سال اينده با توجه به پروژه هاي در حال احداث اشخاص حقيقي و حقوقي (((خصوصا مسكن مهر ))) بيشتر هم خواهد شد پس زماني هم كه عرضه بيش از تقاضا باشد به خودي خود قيمتها افت خواهد كرد حال ريسكهايي مانند افت قيمت دلار با توجه به توافقات احتمالي بماند كه خود ميتواند سقوط تمام قيمتها را در دست داشته باشد

ضمنا بايد به اين مهم هم توجه داشت كه بيشترين تقاضاي مسكن مربوط به متولدين دهه 60 است ((((كه اگر به خاطر داشته باشيد تقاضاي بالا همراه با كمبود اين دهه از شير خشك و پوشك و...... در كشور شروع شد تا به امروز كه به مسكن رسيده)))))
                            و بعد از اين دهه جمعيت جوان جامعه به شدت نزولي شده و كشور با ميانگين رشد نسبي افزايش سن مواجهه شده و خواهد شد
                            با نظر شما در مورد بازار مسکن کاملاً موافقم.

نظر

• hass
                              عضو عادی
                              • Nov 2012
                              • 20

پرریسک گرامی علت افزایش ناگهانی تسه چیست؟با سپاس

نظر

• dashti
                                عضو جدید
                                • Dec 2011
                                • 15

جناب پرریسک