چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • پرریسک
    عضو فعال
    • Feb 2012
    • 6797

در اصل توسط bari پست شده است View Post
    پرریسک عزیز کشرق هم میتونه بیاد تو لیست خرید با توجه به درجا زدن های این چند وقت
    در جازدن دلیل رشد نیست ..بنیادی بررسی نکردم اگر اینده خوب روش سودسازی خوبی داره بخرید وگرنه صد سال هم در جابزنه دلیل خرید نمیشه..

نظر

• پرریسک
      عضو فعال
      • Feb 2012
      • 6797

در اصل توسط amirh پست شده است View Post
      آقا جعفر سلام من غبشهر دارم نگه دارم یا با غمارگ عوضش کنم با تشکر
      سلام..

غبشهر روند نزولی داره ..غمارگ هم هر قوت بادیتای اروز 350 رو رد کنه با حد ضرر 350 روند صعود میگیره ..ببیند غمارگ میتونه وارد روند صعود بشه ..

در ضمن فرقی نمی کنه اینها با هم رشد می کنن..

نظر

• پرریسک
        عضو فعال
        • Feb 2012
        • 6797

در اصل توسط hass پست شده است View Post
        پرریسک گرامی علت افزایش ناگهانی تسه چیست؟با سپاس
        خبر ندارم ..

فکر کنم افزایش تقاضا برا مسکن واپارتمان باشه که تقاضا برا این نوع تسه ها رو افزایش داده ها ..

تسه ها از نظرم مفت معامله میشن با این رشد شدید ملک..

نظر

• Godfathers
          عضو عادی
          • May 2011
          • 256

جعفر جان مثل اینکه خیلی ها فردا اماده خریدن گروه قندی هستن و فکر کنم شاهد صف خرید سنگین این گروه و عرضه کم باشیم.

نظر

• پرریسک
            عضو فعال
            • Feb 2012
            • 6797

در اصل توسط Godfathers پست شده است View Post
            جعفر جان مثل اینکه خیلی ها فردا اماده خریدن گروه قندی هستن و فکر کنم شاهد صف خرید سنگین این گروه و عرضه کم باشیم.
            منتظر باشید ..چه عرض کنم ..

نظر

• mah1364
              عضو عادی
              • Dec 2012
              • 72

سلام جناب پرریسک خرید شاراک برای شنبه خوبه ؟
              زندگی آنقدر کوتاه است که بعضی ها فقط میرسند کارهای ضروری خود راانجام دهند!!! . فرد هند فاین

نظر

• پرریسک
                عضو فعال
                • Feb 2012
                • 6797

در اصل توسط mah1364 پست شده است View Post
                سلام جناب پرریسک خرید شاراک برای شنبه خوبه ؟
                سلام..

فعلا بازار گند زده با گزارشات ...توصیه ندارم ..

شاراک هم گفتم بالای 977 با حد ضرر 977 خوبه ..ببینم می تونه بشکنه یا نه..

نظر

• arashsefid
                  عضو عادی
                  • Jan 2013
                  • 205

«پترو ریال»
                  توصیه من انتشار و اعتبار دهی از طریق نسل جدید از پتروریال از طریق تولید کنندگان سوخت کربنی است (به خصوص تولید کنندگان دولتی) که در قبال میزان مشخصی از گاز طبیعی در پرداخت قابل بازگشت است. (در واقع منظور کریس کوک آن است که در قبال فروش میزان مشخصی از گاز طبیعی از سوی تولید کنندگان، به انتشار پول یا همان پترو ریال در کشور از سوی فروشندگان اقدام شود)

اهمیت و نکته جالب این روش در این است که به این طریق بهای سوختهای کربنی در ایران ممکن است مجدداً به سطح بهای جهانی نزدیک شود، و در قبال آن یارانهها از طریق "پترو ریال" به افراد پرداخت شود و نه به طریق تورم زایی که اکنون بانک مرکزی از طریق متعارف صورت میدهد.

نظر

• mah1364
                    عضو عادی
                    • Dec 2012
                    • 72

جناب پرریسک ممنون از جوابت ذوب روز اول بازگشایی بفروشیم یا نگه داریم
                    زندگی آنقدر کوتاه است که بعضی ها فقط میرسند کارهای ضروری خود راانجام دهند!!! . فرد هند فاین

نظر

• پرریسک
                      عضو فعال
                      • Feb 2012
                      • 6797

در اصل توسط mah1364 پست شده است View Post
                      جناب پرریسک ممنون از جوابت ذوب روز اول بازگشایی بفروشیم یا نگه داریم
                      بالای 305 روند کوتاه وبالای 290 روند میان مدت صعودی هست ..رفتن زیر 290 خروج وحد ضرر 290 بزارید..

نظر

• trade secret
                        عضو عادی
                        • Dec 2012
                        • 75

با سلام
                        جناب پر ریسک امکان داره که ماهیگیری رو به من آموزش بدید. البته دوره های تحلیل تکنیکال گذاراندم ولی قدرت تحلیل مانند شما ندارم ممنون میشم در صورتی که بتوانم از تجربیات شما استفاده کنم اگه جزوه ویا کتاب خاصی هست که به من معرفی کنید و یا در صورت امکان برایم میل نمایید
                        با تشکر فراوان از راهنمایی های شما

نظر

• صداقت2
                          عضو فعال
                          • Sep 2012
                          • 704

با سلام

پر ریسک خان

به نظر شما ممکنه مدتی اقبال به سمت سهام کوچک برود؟

شلعاب را برای خرید مناسب می دانید؟ حجم معاملات و نقد شوندگی اش بسیار کم می باشد. روند شلعاب از کجا صعودی می شود؟

گزارشات اخیر مهندسی شده ارایه شده و ممکن است بازار چند روزی اصلاحی باشد - با توجه به فرمایشات قبلی تان که همیشه در بازار فرصت خرید و سود آوری است - پیشنهاد جدیدی دارید؟

امیدوارم شما هم با کسب سود در مسکن - دوباره با انرزی بیشتری در بازار ادامه دهید.

ممنون
                          صداقت همیشه بهترین است.

نظر

• محمود گرگانی
                            عضو فعال
                            • Sep 2012
                            • 973

سلام جناب پرریسک معامله بلوک ذوب در عدم کاهش قیمت چقدر موثره؟
                            بس عمارت که بود خانهٔ رنج
                            بس خرابی که شود پردهٔ گنج

نظر

• پرریسک
                              عضو فعال
                              • Feb 2012
                              • 6797

در اصل توسط trade secret پست شده است View Post
                              با سلام
                              جناب پر ریسک امکان داره که ماهیگیری رو به من آموزش بدید. البته دوره های تحلیل تکنیکال گذاراندم ولی قدرت تحلیل مانند شما ندارم ممنون میشم در صورتی که بتوانم از تجربیات شما استفاده کنم اگه جزوه ویا کتاب خاصی هست که به من معرفی کنید و یا در صورت امکان برایم میل نمایید
                              با تشکر فراوان از راهنمایی های شما
                              با سلام..

ما خود پیش دوستان شاگردی می کنیم ..

بنده خود هم جزوه وکتاب خاصی نخواندم واعتقادی هم ندارم وتکنیکال وبنیادی رو علم خاصی هم نمی دونم ..

یک علم بسیار ساده که این رو بزرگ کردن تا خیلی ها رو بچاپن..

بنده اصل کاریم توجه به سوداوری گذشته شرکتها بعد زمان حال شرکتها وبعد هم پیش بینی اینده شرکتها با توجه به اوضاع کشور هست ..

در مورد تکنیکال هم فقط روند صعودی ..بالا بخرید روند صعود بخرید ..مثال فولاد از 200 تا250 رشد کرد ولی در 250 تازه روند صعودی شد بعدش تا 500 امد ..روش تشخیص هم تکنیکالی هست ..به وقتش خواهیم گفت ..

بعد گذاشتن حد ضرر رعایت درصد وبعد صبر..

روانشاسی بازار هم بسیار مهم هست مخصوصا در بورس ایران ..

مثال قندیها در استانه روند صعود هستن ...اینجا با حد ضرر 4 درصد زیر قیمت خرید میشه درصدی از سبد رو خرید ..ولی حد ضرر حتما رعایت بشه ..

نظر

• پرریسک
                                عضو فعال
                                • Feb 2012
                                • 6797

در اصل توسط صداقت2 پست شده است View Post
                                با سلام

پر ریسک خان

به نظر شما ممکنه مدتی اقبال به سمت سهام کوچک برود؟

شلعاب را برای خرید مناسب می دانید؟ حجم معاملات و نقد شوندگی اش بسیار کم می باشد. روند شلعاب از کجا صعودی می شود؟

گزارشات اخیر مهندسی شده ارایه شده و ممکن است بازار چند روزی اصلاحی باشد - با توجه به فرمایشات قبلی تان که همیشه در بازار فرصت خرید و سود آوری است - پیشنهاد جدیدی دارید؟

امیدوارم شما هم با کسب سود در مسکن - دوباره با انرزی بیشتری در بازار ادامه دهید.

ممنون
                                با سلام..

در بازار هستم فقط روند بازدهی بازار بسیار کند هست فعلا ...

در مورد شرکتها قندیها در استانه روند صعود قرار گرفتن بینم می تونن وارد بشن بالا بمونن یانه مثال قزوین بالای 870 تثبیت بشه با حد ضرر 870 دوستان یم تونن وارد بشن ..قشهد بالای 1640 وقمرو بالای 1530 ..

در مورد سلعاب بالای 436 باید بمونه تا روند صعود حفظ بشه..

نظر

در حال کار...
                                X