در اصل توسط bashash پست شده است
View Post
چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
پرفسور حسابي : جهان سوم جایی است كه هر كس بخواهد مملكتش را آباد كند،خانه اش خراب می شود و هر كس كه بخواهد خانه اش آباد گردد به ناچار باید در تخریب مملكتش بكوشد.
-
سلام بر همه عزیزان بورسی وبه خصوص جناب پر ریسک عزیزمهم نیست که چقدر در جاده اشتباه پیش رفته ای! همین الان دور بزن
kianosh.parsa@yahoo.com
نظر
-
سید یه اتفاق بد اینه که تو نمادهای بزرگ حقوقی ها میفروشن و خریدارها حقیقی هستن این ریسک بازار رو برای افت بیشتر بالا نمیبره؟؟یا خودش آلارم منفی نیست مثلا تو فولاد و یا فملی یا و معادن و حتی پارسان و.......سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.
نظر
-
در اصل توسط سعید پور احمدی پست شده است View Postسید یه اتفاق بد اینه که تو نمادهای بزرگ حقوقی ها میفروشن و خریدارها حقیقی هستن این ریسک بازار رو برای افت بیشتر بالا نمیبره؟؟یا خودش آلارم منفی نیست مثلا تو فولاد و یا فملی یا و معادن و حتی پارسان و.......
پارسان که اصلا اعتقادی بهش ندارم بالای 1200 بارها گفتم ..
فملی در سهام بالا سهام خوبی هست ..فولاد هم بدک نیست ولی خوب کم اورد ..
نظر
-
إي جان! غبشهر منتظر بود تا من بخرمش! داره ميره واسه صف خريد! :Dپرفسور حسابي : جهان سوم جایی است كه هر كس بخواهد مملكتش را آباد كند،خانه اش خراب می شود و هر كس كه بخواهد خانه اش آباد گردد به ناچار باید در تخریب مملكتش بكوشد.
نظر
-
با ومعادن چه کار کنیم ؟؟؟مهم نیست که چقدر در جاده اشتباه پیش رفته ای! همین الان دور بزن
kianosh.parsa@yahoo.com
نظر
-
نمیدونم استراتژی درستیه یا نه ولی من بشخصه دو مدل سهم نمیخرم؛ اول: سهمی که پی به ای بالاتری نسبت به گروهش داشته باشه (تقریبا مثل شدوص) دوم: سهمی که قیمت پایانیش از قیمت آخرین معامله ی اون پائینتر باشه (مثل الان غبشهر). باید صبر کرد ببینیم میتونه توی مثب وایسه...<):)
نظر
نظر