چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • *وطن*
    عضو عادی
    • Mar 2012
    • 37

در اصل توسط Dr.boursi پست شده است View Post
    بدون شرحی دیگر از کهرام

سهامدار سهم درصد
    شركت آزمون احياسپاهان-سهامي خاص-
    2 M
    2.670
    شخص حقيقي
    1 M
    1.540
    شركت سرمايه گذاري دليران پارس-سهامي خاص- 907,000 1.200
    شخص حقيقي 871,000 1.160

سهامداران ( 91/11/5 ) (در پایان روز معاملاتی)
    سهامدار سهم درصد
    شركت آزمون احياسپاهان-سهامي خاص-
    2 M
    2.670
    شخص حقيقي
    1 M
    1.540
    شركت سرمايه گذاري دليران پارس-سهامي خاص- 907,000 1.200
    شخص حقيقي 880,000 1.170
    شخص حقيقي 752,449 1.000

نظر

• Hamidkhann
      Banned
      • Dec 2012
      • 476

سلام
      در مورد دوتا پترویی که امروز تعدیل مثبت خوردن:

شاراک:

شفن:

حقوقی هردو مناسبه و میتونه سهم رو به طور منطقی بالا ببره

نظر

• پرریسک
        عضو فعال
        • Feb 2012
        • 6797

در اصل توسط mehrdad89 پست شده است View Post
        با سلام جناب پرريسك

آيا فخوز و شخارك رو براي ورد سنگين صلاح ميدانيد در اين قيمت با ديد يك ماهه ؟

البنه بنده ٨٠٪ از سهامهاي معرفي شده توسط شما در سبدم دارم بخصوص شاراك ، ولي در مورد اين دو سهم بخصوص فخوز كه شما تاكيد داشتيد با ديد يك ماهه ميخواستم بدونم ؟

تشكر
        با سلام..

خارک بالای 2350 وفخوز بالای 2800 برا خرید مورد تایید هستن ...

نظر

• Hamidkhann
          Banned
          • Dec 2012
          • 476

سید بزرگوار دیدگاه کلیتون راجع به شنبه چیه؟ سبز قرمز یا بینابین؟

نظر

• پرریسک
            عضو فعال
            • Feb 2012
            • 6797

در اصل توسط hector پست شده است View Post
            با سلام
            جناب پر ریسک سوالی در مورد سهام هایی مثل وملت وسپه وتوصا واز این دست سهاما داشتم
            چرا اینا رشد نمیکنن؟
            با سلام..

هیچ وقت دنبال چرایی نباش ..

بازار بورس هست خوشش میاد نخره ..زور که نمی تونیم بهش بگیم..

شما اگر سهم رو برسی کردی بنیادی ارزش داشت اینده دار بود ..تکنیکالی در روند صعود بود بخر وبا حد ضرر سهامداری کن ..

سهام سرمایه گذاری بارها گفتم بدترین سهام بورس هستن ..به جای اینها خود سهم رو بخر ..

مثال به جای وسپه می تونی خود ککگل وکچاد رو بخری ..یا به جای وتوصا میتونی فایرابخری..

البته در روند صعود ..

نظر

• پرریسک
              عضو فعال
              • Feb 2012
              • 6797

در اصل توسط Hamidkhann پست شده است View Post
              سید بزرگوار دیدگاه کلیتون راجع به شنبه چیه؟ سبز قرمز یا بینابین؟
              دوستان چکار دارن بازار چجویه ..؟؟

حد ضرر ها گفته شده ..دست داشتید بخردی حد ضرر بزارید نداشتید هم تماشا کنید ...

شاخص کل بتونه بیاد بالای 37400 بازار میره در روند صعود کوتاه مدت خودش وصعودی خوبی می کنه نتونه بره اون بالا تا وقتی بالای 36750 هست روند میان مدت صعودی هست وباز هم مشکلی نیست میشه سهامداری کرد با سهام شاخص ساز ..

ولی شکست رقم بالا به معنای اخطار خروج هست..

نظر

• پرریسک
                عضو فعال
                • Feb 2012
                • 6797

[QUOTE=صداقت2;271558]
                در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
                از گروه پترو همچناند .. شاراک در صدر صدر لیست خریکرماشناه اومد در رتبه دوم ..خدایی این کرماشناه کولاک کرد از همه پتروها در گزارش دهی وغافلگیری برتر بود ..شفن وخارک در رتبه بعدی ..

شیراز هم در بعد البته میدونم شیراز حمایت شدید میشه ولی خوب بنده تنها چیزی که برام مهم نیست حامی هست ..
                پتروهای بالا دلبر رو 2500 دیدن نهایت با اینهمه تعدیل بالا دادن وپوشش جانانه اگر مثل زاگرس وشیراز دلبر رو بالای 3000 می دیدن چه گزارش هایی میدادن ..

با سلام

به مرحمت شما هم شیراز و هم شاراک به مقدار مساوی در پرتفوی دارم و همه ما در این مورد مدیون درایت شما در کشف سهام پر پتانسیل هستیم ولی ضمیر ناخودآگاهم شیراز را یه چیز دیگه

ای می دونه

هر چند که شما هم احتمال اهداف 2 برابری قیمت فعلی را می دهید. شیراز بر عکس شاراک و کرماشا از حمایت حقوقی قدری بهره می گیره و بالا بودن p/e آن نسبت به سایر هم گروهی هایش

بیانگر پیشی گرفتن از سایر هم گروهی هایش می باشد.

منتظر شراز و شبندر هم می مانیم.

استاد با توجه به قیمت شبریز - قیمت مناسب برای خرید شپنا و تارگتش کجاست؟
                ممنون

هر قدر شیراز بالا بره گروه هم باخودش بالا می بره وتازه اینکه در گروه خودش همین الان سهامی هستن که از شیراز هم ارزنده تر هستن ولی گفتم بازار میتونه هر سهمی بخره ولی خوب پرریسک هم هر سهمی که خودش قبول کنه میخره ..فعلا شاراک در صدر کرمانشاه در رده بعدی خریدم هست ..

در مورد شپنا زیر 1200تا1300 میشه به خرید فکر کرد ...حالا بالاتر باز بشه باید کمی دقت کرد وبررسی....

نظر

• امیر علی
                  عضو عادی
                  • Sep 2012
                  • 120

شب خوش جناب پرریسک
                  یک نگاه کوتاه هم شده به گزارش قنیشا میکنید ؟ http://www.codal.ir/Reports/EPSEstim...1l1%2bvw%3d%3d
                  خواه ناخواه این تفکر در بورس رایج شده که قندیها بتای منفی دارن.اگر قرار بر رشد قندیها باشه آبا به معنی ریزش بازار هست و بالعکس؟
                  در سبد ما اکثر سهام معرفی شده شما از هر گروه هست.قندی ، پتروشیمی و ...
                  قبلا از راهنماییتون ممنونم

نظر

• پرریسک
                    عضو فعال
                    • Feb 2012
                    • 6797

در اصل توسط امیر علی پست شده است View Post
                    شب خوش جناب پرریسک
                    یک نگاه کوتاه هم شده به گزارش قنیشا میکنید ؟ http://www.codal.ir/Reports/EPSEstim...1l1%2bvw%3d%3d
                    خواه ناخواه این تفکر در بورس رایج شده که قندیها بتای منفی دارن.اگر قرار بر رشد قندیها باشه آبا به معنی ریزش بازار هست و بالعکس؟
                    در سبد ما اکثر سهام معرفی شده شما از هر گروه هست.قندی ، پتروشیمی و ...
                    قبلا از راهنماییتون ممنونم
                    گزارش بدی نبود ..ولی قندیها اونقدر قیمت بالا دارن ورشد پیشخور شده که هر قدرم تعدیل میدن بازم به جای نمیرسن ..البته در برابر این قیمت واین پی برای این تعدیلها که به حساب نمیان ..

با این همه اگر شکر به رقمهای بالای 1600 برسه اونوقت میتونن تعدیل های خوبی بدن وبه نظرم خواهند داد ..

بله گروه قند در مدار صعود قرار گرفتن باید دید می تونن دوام بیارن وخود رو بالا بشکن یا کم خواهند اورد وبازار مثبت میشه ...

فعلا گزارش های بازار در سهام که جدید گزارش دادن بسیار برتر بوده مگر اینکه خبری مثل چند برابر شدن حامل ها وغیره بازار رو به منفی بکشونه ...

امیدوارم تا 22 بهمن یه حالی در سهام لیدر بدن وبعد هر بلایی خواستن سر بازار بیارن..

نظر

• mobin
                      عضو فعال
                      • Jan 2011
                      • 590

پرریسک جان

آیا بموتو هنوز در روند صعود قرارداره؟

نظر

• alizare1982
                        عضو فعال
                        • Sep 2012
                        • 590

سلام سيد جان. ايران با آزانس حول و حوش 17 يا 18 بهمن جلسه دارن! بوي كنار اومدن با هم مياد و احتمال زياد مذاكرات مثبت باشه. و همانطور كه خودتونم گفتين بوي توافق با قدرت هام احساس ميشه. ميخوام بدونم با اين احتمالات اكه خبري بشه، سهام شاخص ساز چطور ميشن؟ پترويي ها چطور ميشن؟ خوبه براشون يا نه؟!!!!
                        مرسي سيد جان
                        پرفسور حسابي : جهان سوم جایی است كه هر كس بخواهد مملكتش را آباد كند،خانه اش خراب می شود و هر كس كه بخواهد خانه اش آباد گردد به ناچار باید در تخریب مملكتش بكوشد.

نظر

• سعید پور احمدی
                          عضو فعال
                          • Sep 2011
                          • 1339

در اوج بدبیاری ها و ناامیدی های این روزهای بورس به رشد بسیار خیره کننده شاخص اعتقاد داشتم و در این کش و قوس اخیر و بازگشایی نمادها هم بر سر رای خود استوار موندم ولی هرگز هدف قابل فتحی که انتهای رشد برای بازار باشه متصور نبودم و شاخص نامحدود با توجه به مدیریت مدیران میتونه تا بی نهایت از نظر من رشد داشته باشه...

دوستان گزارش های اخیر آخر هفته هم که خوب و خوش آتیه بود و افق های روشن که گاه ازش دم میزدیم و احساسی برداشت میشد و ما هر چه بیشتر دلایل برای امیدهای بالا به بازار ارائه میکردیم بیشتر به اتهام سفسته گرفتار میشدیم و برای مخالفان بسی شفاف تر شد...

دوستان هنوز هم اعتقاد داریم که در بورس اگر چه نمادهای خوب بیشتر شده بخاطر مزیت رشد قیمت ارزهای خارجی اما هنوز هم بسی نماد بی آتیه هست بنابراین با دقت به انتخاب بشینید و با امید به این اصل که تازه بازار تنها بر تورم چیره شده و درواقع رشدهای بسیاری پیش رو داره اگر هنوز در ضرر هستید که خوب کم هم نیستن از دوستانی که با این همه رشد شاخص هنوز بازدهی کلی منفی دارن بسیار زمان خوبی پیش روی شماست فقط باید صبور باشید و گزارش ها رو دقیق بخونید سهم ها رو بررسی کنید با رایزنی ببینید کدوم نمادها جای رشد بیشتری دارن و اونها رو انتخاب کنید و افق سودآوری رو در روزهای پایانی سال مالی اکثر نمادها بیشتر منظور کنید تا سود محضی که الان در دسترسه......

تقریبا ۷ تا ۸ ماه پیش بود که بازدهی سبد سرمایه گذاریم به یمن وجود سکه و طلا مثبت بود و بدترین بازدهی سالانه از آن سبد بورسیم بود و تفکراتم درهم و برهم و تپش قلب و تاکی کاردی مهمان شب هنگامم.اندیشیدم و فورا به نتیجه رسیدم که باید تمرکزم رو بیشتر کنم و خودم رو نبازم و امیدوار باشم و به کتابخانه رفتم و شاید ۱تقسیم بر ۵۰۰قسم از ضرری که در بورس داشتم رو صرف خرید چند کتاب در مورد کنترل استرس و مدیریت مالی و صبر و.........کردم و من مال باخته در مدت کوتاهی تونستم خودم و جمع کنم و به شرایط خوبی برسم و به فتح قله ها بیاندیشم.......

امروز هم اگر ۹۰ درصد پولم رفته باشه با همون تفکرات مثبت و دقت و برخورداری از استراتژی موثر و به کارگیری کمک های اساتید بورس و کسانی که شناخت روان شناسانه خوبی علاوه بر دانش فنی و آکادمیکی داشته باشن و مهمتر از همه امید و صبر میتونم در مدت کوتاهی به سود برسم و بنابراین شماها که باهوش تر و کارکشته تر از من هم هستید هم میتونید این کار رو انجام بدید......

به امید فتح قله ها با بورس ایران زمین.
                          آخرین ویرایش توسط سعید پور احمدی؛ 2013/01/25, 09:35.
                          سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.

نظر

• صداقت2
                            عضو فعال
                            • Sep 2012
                            • 704

در اصل توسط سعید پور احمدی پست شده است View Post
                            در اوج بدبیاری ها و ناامیدی های این روزهای بورس به رشد بسیار خیره کننده شاخص اعتقاد داشتم و در این کش و قوس اخیر و بازگشایی نمادها هم بر سر رای خود استوار موندم ولی هرگز هدف قابل فتحی که انتهای رشد برای بازار باشه متصور نبودم و شاخص نامحدود با توجه به مدیریت مدیران میتونه تا بی نهایت از نظر من رشد داشته باشه...

دوستان گزارش های اخیر آخر هفته هم که خوب و خوش آتیه بود و افق های روشن که گاه ازش دم میزدیم و احساسی برداشت میشد و ما هر چه بیشتر دلایل برای امیدهای بالا به بازار ارائه میکردیم بیشتر به اتهام سفسته گرفتار میشدیم و برای مخالفان بسی شفاف تر شد...

دوستان هنوز هم اعتقاد داریم که در بورس اگر چه نمادهای خوب بیشتر شده بخاطر مزیت رشد قیمت ارزهای خارجی اما هنوز هم بسی نماد بی آتیه هست بنابراین با دقت به انتخاب بشینید و با امید به این اصل که تازه بازار تنها بر تورم چیره شده و درواقع رشدهای بسیاری پیش رو داره اگر هنوز در ضرر هستید که خوب کم هم نیستن از دوستانی که با این همه رشد شاخص هنوز بازدهی کلی منفی دارن بسیار زمان خوبی پیش روی شماست فقط باید صبور باشید و گزارش ها رو دقیق بخونید سهم ها رو بررسی کنید با رایزنی ببینید کدوم نمادها جای رشد بیشتری دارن و اونها رو انتخاب کنید و افق سودآوری رو در روزهای پایانی سال مالی اکثر نمادها بیشتر منظور کنید تا سود محضی که الان در دسترسه......

تقریبا ۷ تا ۸ ماه پیش بود که بازدهی سبد سرمایه گذاریم به یمن وجود سکه و طلا مثبت بود و بدترین بازدهی سالانه از آن سبد بورسیم بود و تفکراتم درهم و برهم و تپش قلب و تاکی کاردی مهمان شب هنگامم.اندیشیدم و فورا به نتیجه رسیدم که باید تمرکزم رو بیشتر کنم و خودم رو نبازم و امیدوار باشم و به کتابخانه رفتم و شاید ۱تقسیم بر ۵۰۰قسم از ضرری که در بورس داشتم رو صرف خرید چند کتاب در مورد کنترل استرس و مدیریت مالی و صبر و.........کردم و من مال باخته در مدت کوتاهی تونستم خودم و جمع کنم و به شرایط خوبی برسم و به فتح قله ها بیاندیشم.......

امروز هم اگر ۹۰ درصد پولم رفته باشه با همون تفکرات مثبت و دقت و برخورداری از استراتژی موثر و به کارگیری کمک های اساتید بورس و کسانی که شناخت روان شناسانه خوبی علاوه بر دانش فنی و آکادمیکی داشته باشن و مهمتر از همه امید و صبر میتونم در مدت کوتاهی به سود برسم و بنابراین شماها که باهوش تر و کاکشته تر از من هم هستید هم میتونید این کار رو انجام بدید......

به امید فتح قله ها با بورس ایران زمین.
                            با سلام

دوست خوبم

روحیه من هم خیلی به شما شباهت دارد و اگه تعریف از خود نباشد بیانگر شخصیت صادق شما است.

با صلابت و شادابی و کمی هم توام با bashash یت ادامه دهید.

پر ریسک خان هم که هوای دوستان را دارد.

به امید شیفت منابع مالی بازار های موازی به بازار سرمایه جهت مهار تورم و حمایت از تولید!!!!
                            صداقت همیشه بهترین است.

نظر

• سعید پور احمدی
                              عضو فعال
                              • Sep 2011
                              • 1339

دوستان یکی از گزارش ها خوبی که این روزها در کدال نشست گزارش غمهرا بود که توصیه دارم شما هم یه نگاهی بهش بندازید و به نظرم جای تعدیلات بیشتر هنوز برای این نماد مفروضه.......

این سهم با ضریب ارزش 1.1 و بدون افق سوداوری منفی و پیش بینی رشد سوداوری به نظرم میتونه از گزینه های قابل بررسی برای سرمایه گذاری باشه...

نظر

• سعید پور احمدی
                                عضو فعال
                                • Sep 2011
                                • 1339

این روزها شاهد یک شفاف سازی عالی و خوب از شرکت صنایع شیمایی ایران بودیم اینجا لازمه که به همه سهامداران این سهم تبریک بگیم و اینکه افق سود آوریتون رو مدیریت با کلاس و با شعور نمادتون تا پایان سال 92 تضمین کرده و سهم و از حاشیه و سوداگری جدا میکنه میتونه یک درس اخلاقی باشه برای دیگر شرکت ها.........

نظر

در حال کار...
                                X