چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • سعید پور احمدی
    عضو فعال
    • Sep 2011
    • 1339

در اصل توسط AVIN 8861 پست شده است View Post
    جناب پوراحمدي
    عرض سلام.....

بسيار بعيد هست...امروز برخلاف همه تبليغات اين دو روز گذشته، بازار روبه سهمهاي اصلي خواهد آورد . در گروه روي هم كه گل سرسبد فاسمين....امروز فملي هم در منفي كامل (اگر بدهند) كه عالي ...
    سلام آوین جان آره من خودم فراور دارم میخوام فاسمین و بخرم آخه صف الکی درست کردن اونم فروش ...........مسلما باید صف خرید بشه وقتی این بازی های صف فروش و قیمت مثبت 3 و......میاد رو تابلو یعنی امروز صف خریده.باهات موافقم..........
    سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.

نظر

• mmis
      عضو عادی
      • Sep 2012
      • 235

در اصل توسط arashaj74 پست شده است View Post
      پر ریسک جان دلبر 5 تومنی در کار نخواهد بود
      شاید در صرافی به 5 تومن برسد ولی مبادله ای همان است
      طی 2ماهه قبل دلبر از 2700 به 3350 رسیده ولی مبادله ای همون 2450 تکون نخورده
      تمام صادر کننده ها موظفند دلبرشون رو با نرخ مبادله ای بفروشند
      چند سال قیمت تو 1000 تومان نگه داشتن چه شد آخرش ترکید
      هدفشون نگه داشتن دولار تو محدود 2000 تا 2500 تومنه قیمت واقعی دلار تو شرایط عادی 1800 تا 2000 تومنه در غیر اینصورت شرایط تعیین کنند قیمت دلار
      خوشبختی یافتنی نیست ساختنی است------برای کشتیهای بی حرکت موجها تصمیم می گیرند

نظر

• AVIN 8861
        عضو عادی
        • May 2012
        • 210

در اصل توسط سعید پور احمدی پست شده است View Post
        سلام آوین جان آره من خودم فراور دارم میخوام فاسمین و بخرم آخه صف الکی درست کردن اونم فروش ...........مسلما باید صف خرید بشه وقتی این بازی های صف فروش و قیمت مثبت 3 و......میاد رو تابلو یعنی امروز صف خریده.باهات موافقم..........
        كاملا......ضمنايك نكته در مورد گروه قند .... به نظرم اين گروه خيلي در صعود دوام نخواهند آورد ...هنوز چيزهايي براي صعود اين گروه كم هست....اتفاقي هنوز نيفتاده.....هرگز رالي مانند انتهاي تيرماه امسال فعلا تكرار نخواهد شد...پس بهتر است به سهمهاي كلاسيك بازار بپردازيم.....
        راستي ديروز ومعادن هم در منفي كامل يك هديه كادوپيچ بود....وقتي كچاد و كگل در بازار كامل منفي ديروز انقدر خوب مقاومت مي كردند معلوم بود ومعادن امروز....(هرچند ومعادن در ليست فعلي پرريسك عزيز نيست)
        آخرین ویرایش توسط AVIN 8861؛ 2013/01/20, 08:58.

نظر

• mmis
          عضو عادی
          • Sep 2012
          • 235

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
          ببخشید تورم مگه ساعتی نشده ...

تو محله شما شاید نشده ...متاسفانه واقعیت رو باید پذیرفت ..
          تو زیمباوه تورم به حدی رسیده بود وقتی می رفتی رستوران غذابخوری تابیای بیرون قیمت غذا دوبرابر شده بود خدا نکنه ماهم به آنجا برسیم
          حدود بیست سال پیش یکی از آشناهمون می گفت روزی مرسه که با یه گونی پول می ری بازار یه گونی برنج می خری
          آخرین ویرایش توسط mmis؛ 2013/01/20, 08:59.
          خوشبختی یافتنی نیست ساختنی است------برای کشتیهای بی حرکت موجها تصمیم می گیرند

نظر

• bours
            عضو عادی
            • Jun 2011
            • 259

شدوص رو بفروشم؟

نظر

• msa407
              عضو عادی
              • Oct 2012
              • 133

در اصل توسط bours پست شده است View Post
              شدوص رو بفروشم؟
              ها دیگه
              البته با توجه به نظر دوستان عرض کردم:D
              [COLOR="#0000FF"][B]نبرد من تنها با تاریکی است ! برای نبرد با تاریکی شمشیر نمیکشم ، چراغ می افروزم [/B][/COLOR]اشو زرتشت

نظر

• گلاب خان
                Banned
                • Dec 2012
                • 166

سلام دوستان.
                با این گزارش دور از انتظار فرآور، من امروز از این سهم خارج شدم. خدائیش نامردی بود. آخه مگه میشه سهم 9 ماه 93 تومن بسازه بعد سالش رو 101 اعلام کنه؟؟؟!!! گفتم بگم که یه وقت مدیون دوستان نشم.
                راستی پیشنهاد خرید امروز چی میتونه باشه؟؟
                <):)

نظر

• سعید پور احمدی
                  عضو فعال
                  • Sep 2011
                  • 1339

در اصل توسط AVIN 8861 پست شده است View Post
                  كاملا......ضمنايك نكته در مورد گروه قند .... به نظرم اين گروه خيلي در صعود دوام نخواهند آورد ...هنوز چيزهايي براي صعود اين گروه كم هست....اتفاقي هنوز نيفتاده.....هرگز رالي مانند انتهاي تيرماه امسال فعلا تكرار نخواهد شد...پس بهتر است به سهمهاي كلاسيك بازار بپردازيم.....
                  راستي ديروز ومعادن هم در منفي كامل يك هديه كادوپيچ بود....وقتي كچاد و كگل در بازار كامل منفي ديروز انقدر خوب مقاومت مي كردند معلوم بود ومعادن امروز....(هرچند ومعادن در ليست فعلي پرريسك عزيز نيست)
                  در مورد قندی ها موافقم فکر نمیکنم چندان ادامه دار باشه مگر اینکه اتفاقی باشه که ما بیخبریم البته تکنیکال قشکر و قزوین و میدیدم نشون از رشد داشت.ومعادن برای بلند مدت بازدهی بالایی داره.....
                  سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.

نظر

• اشکبوس کهنه سوار
                    ستاره دار (2)
                    • Jul 2012
                    • 1281

در مورد قندی ها موافقم فکر نمیکنم چندان ادامه دار باشه مگر اینکه اتفاقی باشه که ما بیخبریم البته تکنیکال قشکر و قزوین و میدیدم نشون از رشد داشت.ومعادن برای بلند مدت بازدهی بالایی داره.....
                    سعید جان من وارد فاسمین شدم...از خبهمن نوسانمو گرفتم...البته این توصیه به خرید یا فروش نیستا... نظرت چیه؟
                    در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.

نظر

• hasan85
                      عضو عادی
                      • May 2012
                      • 157

دوستان غمارگ داره وارد 350 تومان میشه نظرتون برای خرید چیه؟

نظر

• aur140
                        عضو عادی
                        • Aug 2025
                        • 140

سید گفت هنوز به روند صعودی وارد نشدند ولی در آستانه ورود هستند
                        [B]برنده شدن هميشه به اين معني نيست كه اولين باشي ، بلكه بدين معني است كه بهتر از قبل عمل كرده باشي![/B]

نظر

• دکتر یزدان
                          عضو عادی
                          • Jan 2013
                          • 133

با سلام
                          کساوه قبلا رو 374 توصیه به خرید شد امروز بعد از 5روز شاهد صف سنگین و پوشش 9 ماهه عالی هستیم و احتمال بسته شدن و دیدن قیمتهای بالاتر میباشد

نظر

• omid f
                            عضو عادی
                            • Jan 2013
                            • 93

دوستان من نظرم فاذر هست اونم میان مدت دو تا سه ماهه!
                            پارسانم گزینه خوبیه فردا باید خریدنی باشه!
                            [COLOR="#0000CD"]www.mahak-charity.org/main/fa موسسه خیریه حمایت از کودکان سرطانی (محک) [/COLOR]

نظر

• آواچی
                              عضو فعال
                              • Dec 2011
                              • 337

تعدیل کچاد و کگل روی کدال

http://codal.ir/Reports/EPSEstimateD...dxmRTUTg%3d%3d

نظر

• omid f
                                عضو عادی
                                • Jan 2013
                                • 93

آره در مورد قندیا نباید طمع به خرج داد!L-)
                                تاریخ اینو میگه من نمی گم[-(
                                [COLOR="#0000CD"]www.mahak-charity.org/main/fa موسسه خیریه حمایت از کودکان سرطانی (محک) [/COLOR]

نظر

در حال کار...
                                X