در اصل توسط AVIN ۸۸۶۱ پست شده است
مشاهده پست
چی .......چرا؟؟؟؟
جمع کردن
X
-
سلام آوین جان آره من خودم فراور دارم میخوام فاسمین و بخرم آخه صف الکی درست کردن اونم فروش ...........مسلما باید صف خرید بشه وقتی این بازی های صف فروش و قیمت مثبت ۳ و......میاد رو تابلو یعنی امروز صف خریده.باهات موافقم..........سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.
-
چند سال قیمت تو ۱۰۰۰ تومان نگه داشتن چه شد آخرش ترکیددر اصل توسط arashaj۷۴ پست شده است مشاهده پستپر ریسک جان دلبر ۵ تومنی در کار نخواهد بود
شاید در صرافی به ۵ تومن برسد ولی مبادله ای همان است
طی ۲ماهه قبل دلبر از ۲۷۰۰ به ۳۳۵۰ رسیده ولی مبادله ای همون ۲۴۵۰ تکون نخورده
تمام صادر کننده ها موظفند دلبرشون رو با نرخ مبادله ای بفروشند
هدفشون نگه داشتن دولار تو محدود ۲۰۰۰ تا ۲۵۰۰ تومنه قیمت واقعی دلار تو شرایط عادی ۱۸۰۰ تا ۲۰۰۰ تومنه در غیر اینصورت شرایط تعیین کنند قیمت دلارخوشبختی یافتنی نیست ساختنی است------برای کشتیهای بی حرکت موجها تصمیم می گیرند
نظر
-
كاملا......ضمنايك نكته در مورد گروه قند .... به نظرم اين گروه خيلي در صعود دوام نخواهند آورد ...هنوز چيزهايي براي صعود اين گروه كم هست....اتفاقي هنوز نيفتاده.....هرگز رالي مانند انتهاي تيرماه امسال فعلا تكرار نخواهد شد...پس بهتر است به سهمهاي كلاسيك بازار بپردازيم.....در اصل توسط سعید پور احمدی پست شده است مشاهده پستسلام آوین جان آره من خودم فراور دارم میخوام فاسمین و بخرم آخه صف الکی درست کردن اونم فروش ...........مسلما باید صف خرید بشه وقتی این بازی های صف فروش و قیمت مثبت ۳ و......میاد رو تابلو یعنی امروز صف خریده.باهات موافقم..........
راستي ديروز ومعادن هم در منفي كامل يك هديه كادوپيچ بود....وقتي كچاد و كگل در بازار كامل منفي ديروز انقدر خوب مقاومت مي كردند معلوم بود ومعادن امروز....(هرچند ومعادن در ليست فعلي پرريسك عزيز نيست)آخرین ویرایش توسط AVIN ۸۸۶۱؛ ۱۳۹۱/۱۱/۰۱، ۰۸:۵۸.
نظر
-
تو زیمباوه تورم به حدی رسیده بود وقتی می رفتی رستوران غذابخوری تابیای بیرون قیمت غذا دوبرابر شده بود خدا نکنه ماهم به آنجا برسیمدر اصل توسط پرریسک پست شده است مشاهده پستببخشید تورم مگه ساعتی نشده ...
تو محله شما شاید نشده ...متاسفانه واقعیت رو باید پذیرفت ..
حدود بیست سال پیش یکی از آشناهمون می گفت روزی مرسه که با یه گونی پول می ری بازار یه گونی برنج می خریآخرین ویرایش توسط mmis؛ ۱۳۹۱/۱۱/۰۱، ۰۸:۵۹.خوشبختی یافتنی نیست ساختنی است------برای کشتیهای بی حرکت موجها تصمیم می گیرند
نظر
-
ها دیگهدر اصل توسط bours پست شده است مشاهده پستشدوص رو بفروشم؟
البته با توجه به نظر دوستان عرض کردم:D[COLOR="#۰۰۰۰FF"][B]نبرد من تنها با تاریکی است ! برای نبرد با تاریکی شمشیر نمیکشم ، چراغ می افروزم [/B][/COLOR]اشو زرتشت
نظر
-
در مورد قندی ها موافقم فکر نمیکنم چندان ادامه دار باشه مگر اینکه اتفاقی باشه که ما بیخبریم البته تکنیکال قشکر و قزوین و میدیدم نشون از رشد داشت.ومعادن برای بلند مدت بازدهی بالایی داره.....در اصل توسط AVIN ۸۸۶۱ پست شده است مشاهده پستكاملا......ضمنايك نكته در مورد گروه قند .... به نظرم اين گروه خيلي در صعود دوام نخواهند آورد ...هنوز چيزهايي براي صعود اين گروه كم هست....اتفاقي هنوز نيفتاده.....هرگز رالي مانند انتهاي تيرماه امسال فعلا تكرار نخواهد شد...پس بهتر است به سهمهاي كلاسيك بازار بپردازيم.....
راستي ديروز ومعادن هم در منفي كامل يك هديه كادوپيچ بود....وقتي كچاد و كگل در بازار كامل منفي ديروز انقدر خوب مقاومت مي كردند معلوم بود ومعادن امروز....(هرچند ومعادن در ليست فعلي پرريسك عزيز نيست)سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.
نظر
-
سعید جان من وارد فاسمین شدم...از خبهمن نوسانمو گرفتم...البته این توصیه به خرید یا فروش نیستا... نظرت چیه؟در اصل توسط سعید پور احمدی پست شده است مشاهده پستدر مورد قندی ها موافقم فکر نمیکنم چندان ادامه دار باشه مگر اینکه اتفاقی باشه که ما بیخبریم البته تکنیکال قشکر و قزوین و میدیدم نشون از رشد داشت.ومعادن برای بلند مدت بازدهی بالایی داره.....در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.
نظر
-
سید گفت هنوز به روند صعودی وارد نشدند ولی در آستانه ورود هستنددر اصل توسط سعید پور احمدی پست شده است مشاهده پستدر مورد قندی ها موافقم فکر نمیکنم چندان ادامه دار باشه مگر اینکه اتفاقی باشه که ما بیخبریم البته تکنیکال قشکر و قزوین و میدیدم نشون از رشد داشت.ومعادن برای بلند مدت بازدهی بالایی داره.....[B]برنده شدن هميشه به اين معني نيست كه اولين باشي ، بلكه بدين معني است كه بهتر از قبل عمل كرده باشي![/B]
نظر
-
با سلام
کساوه قبلا رو ۳۷۴ توصیه به خرید شد امروز بعد از ۵روز شاهد صف سنگین و پوشش ۹ ماهه عالی هستیم و احتمال بسته شدن و دیدن قیمتهای بالاتر میباشد
نظر
-
آره در مورد قندیا نباید طمع به خرج داد!L-)در اصل توسط سعید پور احمدی پست شده است مشاهده پستدر مورد قندی ها موافقم فکر نمیکنم چندان ادامه دار باشه مگر اینکه اتفاقی باشه که ما بیخبریم البته تکنیکال قشکر و قزوین و میدیدم نشون از رشد داشت.ومعادن برای بلند مدت بازدهی بالایی داره.....
تاریخ اینو میگه من نمی گم[-([COLOR="#۰۰۰۰CD"]www.mahak-charity.org/main/fa موسسه خیریه حمایت از کودکان سرطانی (محک) [/COLOR]
نظر

نظر