چی .......چرا؟؟؟؟

جمع کردن
X

• زمان
  • نمایش
پاک کردن همه
پست‌های جدید
  • سعید پور احمدی
    عضو فعال
    • شهریور ۱۳۹۰
    • ۱۳۳۹

در اصل توسط AVIN ۸۸۶۱ پست شده است مشاهده پست
    جناب پوراحمدي
    عرض سلام.....

بسيار بعيد هست...امروز برخلاف همه تبليغات اين دو روز گذشته، بازار روبه سهمهاي اصلي خواهد آورد . در گروه روي هم كه گل سرسبد فاسمين....امروز فملي هم در منفي كامل (اگر بدهند) كه عالي ...
    سلام آوین جان آره من خودم فراور دارم میخوام فاسمین و بخرم آخه صف الکی درست کردن اونم فروش ...........مسلما باید صف خرید بشه وقتی این بازی های صف فروش و قیمت مثبت ۳ و......میاد رو تابلو یعنی امروز صف خریده.باهات موافقم..........
    سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.

نظر

• mmis
      عضو عادی
      • شهریور ۱۳۹۱
      • ۲۳۵

در اصل توسط arashaj۷۴ پست شده است مشاهده پست
      پر ریسک جان دلبر ۵ تومنی در کار نخواهد بود
      شاید در صرافی به ۵ تومن برسد ولی مبادله ای همان است
      طی ۲ماهه قبل دلبر از ۲۷۰۰ به ۳۳۵۰ رسیده ولی مبادله ای همون ۲۴۵۰ تکون نخورده
      تمام صادر کننده ها موظفند دلبرشون رو با نرخ مبادله ای بفروشند
      چند سال قیمت تو ۱۰۰۰ تومان نگه داشتن چه شد آخرش ترکید
      هدفشون نگه داشتن دولار تو محدود ۲۰۰۰ تا ۲۵۰۰ تومنه قیمت واقعی دلار تو شرایط عادی ۱۸۰۰ تا ۲۰۰۰ تومنه در غیر اینصورت شرایط تعیین کنند قیمت دلار
      خوشبختی یافتنی نیست ساختنی است------برای کشتیهای بی حرکت موجها تصمیم می گیرند

نظر

• AVIN 8861
        عضو عادی
        • اردیبهشت ۱۳۹۱
        • ۲۱۰

در اصل توسط سعید پور احمدی پست شده است مشاهده پست
        سلام آوین جان آره من خودم فراور دارم میخوام فاسمین و بخرم آخه صف الکی درست کردن اونم فروش ...........مسلما باید صف خرید بشه وقتی این بازی های صف فروش و قیمت مثبت ۳ و......میاد رو تابلو یعنی امروز صف خریده.باهات موافقم..........
        كاملا......ضمنايك نكته در مورد گروه قند .... به نظرم اين گروه خيلي در صعود دوام نخواهند آورد ...هنوز چيزهايي براي صعود اين گروه كم هست....اتفاقي هنوز نيفتاده.....هرگز رالي مانند انتهاي تيرماه امسال فعلا تكرار نخواهد شد...پس بهتر است به سهمهاي كلاسيك بازار بپردازيم.....
        راستي ديروز ومعادن هم در منفي كامل يك هديه كادوپيچ بود....وقتي كچاد و كگل در بازار كامل منفي ديروز انقدر خوب مقاومت مي كردند معلوم بود ومعادن امروز....(هرچند ومعادن در ليست فعلي پرريسك عزيز نيست)
        آخرین ویرایش توسط AVIN ۸۸۶۱؛ ۱۳۹۱/۱۱/۰۱، ۰۸:۵۸.

نظر

• mmis
          عضو عادی
          • شهریور ۱۳۹۱
          • ۲۳۵

در اصل توسط پرریسک پست شده است مشاهده پست
          ببخشید تورم مگه ساعتی نشده ...

تو محله شما شاید نشده ...متاسفانه واقعیت رو باید پذیرفت ..
          تو زیمباوه تورم به حدی رسیده بود وقتی می رفتی رستوران غذابخوری تابیای بیرون قیمت غذا دوبرابر شده بود خدا نکنه ماهم به آنجا برسیم
          حدود بیست سال پیش یکی از آشناهمون می گفت روزی مرسه که با یه گونی پول می ری بازار یه گونی برنج می خری
          آخرین ویرایش توسط mmis؛ ۱۳۹۱/۱۱/۰۱، ۰۸:۵۹.
          خوشبختی یافتنی نیست ساختنی است------برای کشتیهای بی حرکت موجها تصمیم می گیرند

نظر

• bours
            عضو عادی
            • خرداد ۱۳۹۰
            • ۲۵۹

شدوص رو بفروشم؟

نظر

• msa407
              عضو عادی
              • مهر ۱۳۹۱
              • ۱۳۳

در اصل توسط bours پست شده است مشاهده پست
              شدوص رو بفروشم؟
              ها دیگه
              البته با توجه به نظر دوستان عرض کردم:D
              [COLOR="#۰۰۰۰FF"][B]نبرد من تنها با تاریکی است ! برای نبرد با تاریکی شمشیر نمیکشم ، چراغ می افروزم [/B][/COLOR]اشو زرتشت

نظر

• گلاب خان
                Banned
                • آذر ۱۳۹۱
                • ۱۶۶

سلام دوستان.
                با این گزارش دور از انتظار فرآور، من امروز از این سهم خارج شدم. خدائیش نامردی بود. آخه مگه میشه سهم ۹ ماه ۹۳ تومن بسازه بعد سالش رو ۱۰۱ اعلام کنه؟؟؟!!! گفتم بگم که یه وقت مدیون دوستان نشم.
                راستی پیشنهاد خرید امروز چی میتونه باشه؟؟
                <):)

نظر

• سعید پور احمدی
                  عضو فعال
                  • شهریور ۱۳۹۰
                  • ۱۳۳۹

در اصل توسط AVIN ۸۸۶۱ پست شده است مشاهده پست
                  كاملا......ضمنايك نكته در مورد گروه قند .... به نظرم اين گروه خيلي در صعود دوام نخواهند آورد ...هنوز چيزهايي براي صعود اين گروه كم هست....اتفاقي هنوز نيفتاده.....هرگز رالي مانند انتهاي تيرماه امسال فعلا تكرار نخواهد شد...پس بهتر است به سهمهاي كلاسيك بازار بپردازيم.....
                  راستي ديروز ومعادن هم در منفي كامل يك هديه كادوپيچ بود....وقتي كچاد و كگل در بازار كامل منفي ديروز انقدر خوب مقاومت مي كردند معلوم بود ومعادن امروز....(هرچند ومعادن در ليست فعلي پرريسك عزيز نيست)
                  در مورد قندی ها موافقم فکر نمیکنم چندان ادامه دار باشه مگر اینکه اتفاقی باشه که ما بیخبریم البته تکنیکال قشکر و قزوین و میدیدم نشون از رشد داشت.ومعادن برای بلند مدت بازدهی بالایی داره.....
                  سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.

نظر

• اشکبوس کهنه سوار
                    ستاره دار (۲)
                    • تیر ۱۳۹۱
                    • ۱۲۸۱

در مورد قندی ها موافقم فکر نمیکنم چندان ادامه دار باشه مگر اینکه اتفاقی باشه که ما بیخبریم البته تکنیکال قشکر و قزوین و میدیدم نشون از رشد داشت.ومعادن برای بلند مدت بازدهی بالایی داره.....
                    سعید جان من وارد فاسمین شدم...از خبهمن نوسانمو گرفتم...البته این توصیه به خرید یا فروش نیستا... نظرت چیه؟
                    در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.

نظر

• hasan85
                      عضو عادی
                      • اردیبهشت ۱۳۹۱
                      • ۱۵۷

دوستان غمارگ داره وارد ۳۵۰ تومان میشه نظرتون برای خرید چیه؟

نظر

• aur140
                        عضو عادی
                        • مرداد ۱۴۰۵
                        • ۱۴۰

سید گفت هنوز به روند صعودی وارد نشدند ولی در آستانه ورود هستند
                        [B]برنده شدن هميشه به اين معني نيست كه اولين باشي ، بلكه بدين معني است كه بهتر از قبل عمل كرده باشي![/B]

نظر

• دکتر یزدان
                          عضو عادی
                          • دی ۱۳۹۱
                          • ۱۳۳

با سلام
                          کساوه قبلا رو ۳۷۴ توصیه به خرید شد امروز بعد از ۵روز شاهد صف سنگین و پوشش ۹ ماهه عالی هستیم و احتمال بسته شدن و دیدن قیمتهای بالاتر میباشد

نظر

• omid f
                            عضو عادی
                            • دی ۱۳۹۱
                            • ۹۳

دوستان من نظرم فاذر هست اونم میان مدت دو تا سه ماهه!
                            پارسانم گزینه خوبیه فردا باید خریدنی باشه!
                            [COLOR="#۰۰۰۰CD"]www.mahak-charity.org/main/fa موسسه خیریه حمایت از کودکان سرطانی (محک) [/COLOR]

نظر

• آواچی
                              عضو فعال
                              • آذر ۱۳۹۰
                              • ۳۳۷

تعدیل کچاد و کگل روی کدال

http://codal.ir/Reports/EPSEstimateD...dxmRTUTg%۳d%۳d

نظر

• omid f
                                عضو عادی
                                • دی ۱۳۹۱
                                • ۹۳

آره در مورد قندیا نباید طمع به خرج داد!L-)
                                تاریخ اینو میگه من نمی گم[-(
                                [COLOR="#۰۰۰۰CD"]www.mahak-charity.org/main/fa موسسه خیریه حمایت از کودکان سرطانی (محک) [/COLOR]

نظر

در حال کار...