در اصل توسط پرریسک پست شده است
View Post
چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
جهــــان هــر کــــس بـــه وســــعت فــــــکر اوســـت...
-
در اصل توسط شاهین محلوجی پست شده است View Postبیشترین ضربه و فشار رو دهه 60 هست که تو بدترین زمان.......
حالا نسل جدید ببین چه بلایی سر میاد ..میرخ مغازه سرکه بخره با این وضعیت میگن 10 میل بده یک سرکه بدیم ..میره خونه بخره تو شهر خود ما الان داره رقم های میلیاردی جا می افته ..
میهر لوزام خونه بخره یه جور...میره یه ساندویج بخره یه جور....کار هم که کلا نیست ..با این دلبر هم عمرا بتونه از کشور خارج بشه..
نظر
-
-
واقعا بد بخت نسل ما... دلار استارتشو زد فعلا صرافی بستن قیمت نمیدن میگن نوسانات زیاد شده:(... اینجا ایران سر زمین ماست که برای نابودی سرمایه ما هر کاری می کنند تازه داشت اعتماد به بازار بورس می امد که رسما سازمان ر.....X-( خدا رحم کنه.....در اصل توسط شاهین محلوجی پست شده است View Postبیشترین ضربه و فشار رو دهه 60 هست که تو بدترین زمان.......
نظر
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postدیگه اب از سر ما گذشته ..حالا میخواد دلبر بشه 100 هزار تومان یا 4 هزار تومان ..برامون فرقی نداره ..بدبخت شدیم رفت..
قوم ثمود
قوم عاد
قوم مدین
..
...
....
قوم ایران
خطاب به کشورهایی که هنوز مثل ما به قله های پیشرفت و عَدالت نرسیدن: فعتبرو یا أولی الأبصار
برگی از تاریخ معاصر:
... سرانجام و متاسفانه قطعنامه ۱۹۲۹ شورای امنیت صادر شد. قطعنامه و قطعنامه هایی که می توانست با تدبیر وعقلانیت بر کشور ما تحمیل نشود. تاکید بر این واقعیت نمک پاشیدن روی زخم نیست؛ بلکه از آن روست که تجاهل در این زمینه پیامدهای آن را وخیم تر خواهد ساخت. اینکه بگوئیم این قطعنامه چون یک دستمال استفاده شده است مصائب ناشی از سیاستهای پر هیاهو وعوامفریبانه راتخفیف نخواهد داد. البته در این میان، فحش و توهین به کشورهای دیگر ممکن است مصرف داخلی برای عده ای کم اطلاع داشته باشد اما در واقعیت بیرونی جز بدتر کردن اوضاع تاثیری نخواهد داشت. مگر تردید داریم که مسئولان این کشورها همواره منافع خود را در چهارچوب منافع ملی کشورشان تعریف می کنند و نه متاسفانه مانند برخی از سیاستمداران ما که منافع خود وجناح خود رابه جای منافع ملی جا می زنند. ..... برای اینجانب مانند روز روشن است که این قطعنامه بر امنیت و اقتصاد کشور ما اثرخواهد گذاشت. تولید ناخالص را پائین خواهد آورد، بیکاری را بیشتر خواهد کرد، مردم را در تنگنای مشکلات بیشترمعیشتی واجتماعی قرار خواهد داد، فاصله ما را ازکشورهای در حال رشد جهان بویژه کشورهای همسایه رقیب بیشتر خواهد ساخت و آخرین میخ را بر تابوت چشم اندازبیست ساله خواهد کوبید. کدام عقل سلیم است که نداند کشورما امروز پس از صدور قطعنامه آسیب پذیرتر و منزوی تر از گذشته شده است؟
سرنوشت کشورهای دیگر در منطقه که در دام لفاظی های مغرورانه ومیان تهی دولتیانشان افتادند وسرنوشت شوم و ترحم برانگیزی پیدا کردند باید جلوی چشم همه ما باشد...
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postدهه 60 ایطور بدبخت شدن ...
حالا نسل جدید ببین چه بلایی سر میاد ..میرخ مغازه سرکه بخره با این وضعیت میگن 10 میل بده یک سرکه بدیم ..میره خونه بخره تو شهر خود ما الان داره رقم های میلیاردی جا می افته ..
میهر لوزام خونه بخره یه جور...میره یه ساندویج بخره یه جور....کار هم که کلا نیست ..با این دلبر هم عمرا بتونه از کشور خارج بشه..
نظر
-
سلام به دوستان عزیز و اساتید محترم
این چیزی که میخوام بگم تماما واقعیته و نیاز به تحلیل و بررسی هم ندارد این چیزیه که با چشمای خودم دیدم
من دانشجوی ارشد برق هستم از 5 ماه پیش وارد بازار شدم 50 میل سرمایه از اطرافیانم گرفتم در حالیکه یه زمین 30 میلی هم داشتم
زمین رو نگه داشتم و سرمایم رو به سه قسمت بورس و سکه و بازار آزاد { عطاری و خوار و بار فروشی } تقسیم کردم.
حالا نتایج رو براتون مینویسم تو رو قرآن خودتون قضاوت کنید
زمین که الان 130 میل مشتری سفت و سخت پاش وایساده
سکه 800 خریدم الان 1422
از عطاری 60 درصد به پولی که گذاشته بودم اضافه شد
بور با کلی اعصاب خوردی هنوز 20 درصد بهم نداده شاید اشتباهاتی توی بورس کردم ولی این چند هفته مطمینم اشتباه ازمن نبوده و مسیولان بی شرف و خاین بورس دارن کثافتکاری میکنن خدایا خودت جوابشون رو بده
این حرفایی که زدم حقیقت بود
خودتان قضاوت کنید
نظر
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postدهه 60 ایطور بدبخت شدن ...
ولی واقعا به نظرتون با این وضع به کجا می ریم
سرمایه ها که به سمت دلالی و مشاغلی میره که هیچ گونه تولیدو ارزش افزوده ای ایجاد نمیکنه
هر چی خاک و معدن و نفت و گاز و...هر چیز بدرد بخور تو این سرزمین هست بار می شه میره این ورو اون ور کاش به جاش پول میدادن. واقعا چطوری مملکت اداره میشه؟[COLOR="#0000FF"][B]نبرد من تنها با تاریکی است ! برای نبرد با تاریکی شمشیر نمیکشم ، چراغ می افروزم [/B][/COLOR]اشو زرتشت
نظر
-
در اصل توسط msrezayi پست شده است View Postسلام به دوستان عزیز و اساتید محترم
این چیزی که میخوام بگم تماما واقعیته و نیاز به تحلیل و بررسی هم ندارد این چیزیه که با چشمای خودم دیدم
من دانشجوی ارشد برق هستم از 5 ماه پیش وارد بازار شدم 50 میل سرمایه از اطرافیانم گرفتم در حالیکه یه زمین 30 میلی هم داشتم
زمین رو نگه داشتم و سرمایم رو به سه قسمت بورس و سکه و بازار آزاد { عطاری و خوار و بار فروشی } تقسیم کردم.
حالا نتایج رو براتون مینویسم تو رو قرآن خودتون قضاوت کنید
زمین که الان 130 میل مشتری سفت و سخت پاش وایساده
سکه 800 خریدم الان 1422
از عطاری 60 درصد به پولی که گذاشته بودم اضافه شد
بور با کلی اعصاب خوردی هنوز 20 درصد بهم نداده شاید اشتباهاتی توی بورس کردم ولی این چند هفته مطمینم اشتباه ازمن نبوده و مسیولان بی شرف و خاین بورس دارن کثافتکاری میکنن خدایا خودت جوابشون رو بده
این حرفایی که زدم حقیقت بود
خودتان قضاوت کنید
بحث ما الان سه هفته هست همینه ..
بازدهی زمین شما از سرکه دلبر هم بالاتر بوده ..یعنی کل سرمایه رو به جای یک قطعه دو سه تا خریده بودی الان نیمه میلیارد شده بودی اونم در 5 ماه ..تازه به قول خودتون خریدار هم هست سفت وسخت ..
نظر
نظر