چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • AVIN 8861
    عضو عادی
    • May 2012
    • 210

سلام...
    وضعيت دقيقا اين جوريه كه "طرف" شاراك با پي به اي زير پنج رو (كه الان مورد غضب هست) رو مي فروشه تا قزوين و قنيشا با پي به اي بالاي 20 (كه الان عزيز دل هستند) رو بخره...انصافا اگه منطقي فكر كنيم "طرف" داره كار درستي انجام ميده!! ....در اين مملكت عالي با اقتصاد فوق عالي با بورس بهتر از فوق عالي انتظار داشتيد مثلا بنيادي سهم و سودآوري سهم در اقبال ماركت موثر باشه؟؟؟؟؟

نظر

• پرریسک
      عضو فعال
      • Feb 2012
      • 6797

سازمان زرنگ درست دست گذاشته رو دو سهم خوب بازار ..اراک وکرمانشاه ..اینها صف فروش باشن چی مخواد بره بالا ...سازمان انگاری بدجور میخواد از حقیقی ها انتقام بگیره ..عجب...والا اینها ایرانی هستن ..این سهامدارها به حد کافی از تورم عقب موندن دیگه جایز نیست ضرر هم بکنن خدا رو خوش نمیاد..

نظر

• پرریسک
        عضو فعال
        • Feb 2012
        • 6797

در اصل توسط AVIN 8861 پست شده است View Post
        سلام...
        وضعيت دقيقا اين جوريه كه "طرف" شاراك با پي به اي زير پنج رو (كه الان مورد غضب هست) رو مي فروشه تا قزوين و قنيشا با پي به اي بالاي 20 (كه الان عزيز دل هستند) رو بخره...انصافا اگه منطقي فكر كنيم "طرف" داره كار درستي انجام ميده!! ....در اين مملكت عالي با اقتصاد فوق عالي با بورس بهتر از فوق عالي انتظار داشتيد مثلا بنيادي سهم و سودآوري سهم در اقبال ماركت موثر باشه؟؟؟؟؟
        سلام..

قیاس درستی نیست ..

گروه قند چون سرمایه کم دارن وموجودی بالا اگر نرخ شکر بره بالای 1600 سود بالایی دارن وارزش خرید رو دارن ..

ولی خوب این دلیل نمیشه طرف سهام پترو با پی برای زیر 3 با سود مجمع رو مفت بده ..اشکال از فروشنده های گروه پترو هست اونها هم شاید بشه گفت گناهی ندارن تا کی صبر کنن ..سه ماه صبر بعد شاراک باز رو همون قیمت در بیرون از سرکه ارز ملک وهر کوف رشد کرد غیر سهام ..دیگه طرف میزنه به سیم اخر ومیفروشه ..از نظر من حق داره ..

مشکل سازمان بورس هست که بازار رو به این روز انداخت..

نظر

• Shivana44
          عضو عادی
          • Jan 2013
          • 142

مثل اینکه کسی استقبال نکرد

نظر

• گلاب خان
            Banned
            • Dec 2012
            • 166

سلام...
            در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
            سازمان زرنگ درست دست گذاشته رو دو سهم خوب بازار ..اراک وکرمانشاه ..اینها صف فروش باشن چی مخواد بره بالا ...سازمان انگاری بدجور میخواد از حقیقی ها انتقام بگیره ..عجب...والا اینها ایرانی هستن ..این سهامدارها به حد کافی از تورم عقب موندن دیگه جایز نیست ضرر هم بکنن خدا رو خوش نمیاد..

دوستان اگه یادتون باشه دیروز یه مطلب زدم و گفتم فعلا اون بالایی ها میخوان ترمز پتروها رو بکشن و سرمایشون رفته توی گروه قند. شاهد مثالم هم بازگشایی بدون محدودیت قزوین و با محدودیت شاراکه. هنوز هم بر سر این تحلیلم هستم. پیشنهاد میکنم تا اردیبهشت ماه سراغ گروههایی بغیر از قند و شاید غذایی نرید. اگر هم میرید فقط در حد نوسان. به پی به ای هم زیاد کار نداشته باشید. توی روند صعودی، پی به ای زیاد اهمیت نداره.<):)

نظر

• msa407
              عضو عادی
              • Oct 2012
              • 133

درود
              دوستان سعید پور احمدی یک مقداری دلخور شده از دست بعضی دوستان
              باید قبول کنیم که ایشون با صداقت سعی میکردن محیط دوستانه موجود رو صمیمی تر کنن تو این تاپیک و اطلاعات خوبی در اختیار خوانندگان قرار میدادند جا داره از ایشون یه تشکر بشه دوستان میتونن در تاپیک خود ایشون این کار رو انجام بدن
              فکر کنم اینقدر حق داشته باشه که ما ازش یه تشکر کوچیک بکنیم و از دلش در بیاریم
              این تاپیک
              [COLOR="#0000FF"][B]نبرد من تنها با تاریکی است ! برای نبرد با تاریکی شمشیر نمیکشم ، چراغ می افروزم [/B][/COLOR]اشو زرتشت

نظر

• پرریسک
                عضو فعال
                • Feb 2012
                • 6797

در اصل توسط گلاب خان پست شده است View Post

دوستان اگه یادتون باشه دیروز یه مطلب زدم و گفتم فعلا اون بالایی ها میخوان ترمز پتروها رو بکشن و سرمایشون رفته توی گروه قند. شاهد مثالم هم بازگشایی بدون محدودیت قزوین و با محدودیت شاراکه. هنوز هم بر سر این تحلیلم هستم. پیشنهاد میکنم تا اردیبهشت ماه سراغ گروههایی بغیر از قند و شاید غذایی نرید. اگر هم میرید فقط در حد نوسان. به پی به ای هم زیاد کار نداشته باشید. توی روند صعودی، پی به ای زیاد اهمیت نداره.<):)
                سبد برا این روزهاست ..

قشهد قمرو قزوین در لیست سبز بودن ...قشیر هم با حد ضرر 1100..

نظر

• پرریسک
                  عضو فعال
                  • Feb 2012
                  • 6797

در اصل توسط saeedte پست شده است View Post
                  خرید بنیادی مثل اینکه فایده نداره
                  شیراز کرماشا شاراک و...............
                  شکربن و قزوین خرید شد
                  خرید بنیادی به وقتش..

همین سهام وقتی در جاز میزدن بازار بالای 100 درصد سود داد در سهام بنیاید ناشکر نباشید ..

نظر

• Diyako
                    عضو عادی
                    • Nov 2012
                    • 170

جالبه در کرماشا حقوقی نفروخته بلکه حقوقی ایرانیان هم داره میخره
                    حقیقی هست که میفروشه

حالا نمیدونم این حقیقیها که میفروشن از سهم چی میخواستن که با این تعدیل خوب از خریدشون پشمیون شدن ؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!

نظر

• AVIN 8861
                      عضو عادی
                      • May 2012
                      • 210

سلام..

قیاس درستی نیست ..

گروه قند چون سرمایه کم دارن وموجودی بالا اگر نرخ شکر بره بالای 1600 سود بالایی دارن وارزش خرید رو دارن ..

ولی خوب این دلیل نمیشه طرف سهام پترو با پی برای زیر 3 با سود مجمع رو مفت بده ..اشکال از فروشنده های گروه پترو هست اونها هم شاید بشه گفت گناهی ندارن تا کی صبر کنن ..سه ماه صبر بعد شاراک باز رو همون قیمت در بیرون از سرکه ارز ملک وهر کوف رشد کرد غیر سهام ..دیگه طرف میزنه به سیم اخر ومیفروشه ..از نظر من حق داره ..

مشکل سازمان بورس هست که بازار رو به این روز انداخت..
                      موافقم كه قياس درستي نيست و البته بحثي هم در ارزندگي بعضي از قندي ها نيست..... اما واقعيت اينه كه اصلا و ابدا معيار درستي در اين بورس باقي نگذاشتند...اون از دلايل احمقانه بازگشايي پترو اراك اون از بازگشايي قزوين....معلوم هست كه سرمايه از گروه پترو فرار مي كنه ..سرمايه ماهيتش اينه كه از جاي با ريسك زياد فرار مي كنه....

نظر

• پرریسک
                        عضو فعال
                        • Feb 2012
                        • 6797

موافقم كه قياس درستي نيست و البته بحثي هم در ارزندگي بعضي از قندي ها نيست..... اما واقعيت اينه كه اصلا و ابدا معيار درستي در اين بورس باقي نگذاشتند...اون از دلايل احمقانه بازگشايي پترو اراك اون از بازگشايي قزوين....معلوم هست كه سرمايه از گروه پترو فرار مي كنه ..سرمايه ماهيتش اينه كه از جاي با ريسك زياد فرار مي كنه....
                        سرمایه از گروه پترو فرار کرد کجا رفت ؟؟؟

دوست من لیدر بازار این گروه هست ..کل بازارت صف فروش شده ..باز دم پتروها گرم ..

با این کار سرمایه از بورس داره خارج میشه وگرنه راهی جز برگشت رو گروه پترو نداره ..

- - - Updated - - -

در اصل توسط Diyako پست شده است View Post
                        حقیقی هست که میفروشه

حالا نمیدونم این حقیقیها که میفروشن از سهم چی میخواستن که با این تعدیل خوب از خریدشون پشمیون شدن ؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!
                        فعلا تا 850 بیاد ببینم چی میشه..

نظر

• Jamshidyar
                          كاربر فعال
                          • Oct 2011
                          • 556

پرریسک جان ظاهرا توجیه اینها تحریم های 18 بهمن هست.
                          موسسه خیریه حمایت از کودکان سرطانی (محک)
                          www.mahak-charity.org/main/fa

نظر

• bours
                            عضو عادی
                            • Jun 2011
                            • 259

در اصل توسط Diyako پست شده است View Post
                            حقیقی هست که میفروشه

ناراحت نشو دوست من
                            خب مثلا یکی مثل من با 68 درصد سود در 4 ماه از کرماشا خارج شدم.... چون دلش رو ندارم ببینم مثل فاسمین سودم کم کم داره دود میشه و قیمت سهم به این ارزندگی هر روز بیاد پایین... درضمن هروقت از روند پتروها مطمئن شدیم برمیگردیم روشون

نظر

• AVIN 8861
                              عضو عادی
                              • May 2012
                              • 210

سرمایه از گروه پترو فرار کرد کجا رفت ؟؟؟

دوست من لیدر بازار این گروه هست ..کل بازارت صف فروش شده ..باز دم پتروها گرم ..

با این کار سرمایه از بورس داره خارج میشه وگرنه راهی جز برگشت رو گروه پترو نداره ..

- - - Updated - - -

فعلا تا 850 بیاد ببینم چی میشه..
                              بله ....متاسفانه واقعيت تلخ همين است كه سرمايه داره از بورس فرار مي كنه و به بازارهاي موازي ميره....بازارهايي كه آقاي سرمايه خودت هستي ..بازارهايي كه نه پولت و مالت بلوكه ميشه و نه به عطسه و حال برخي آقايان وابسته هست و نه استرس و فشارخون و هزار تا مريضي توش داره ...از همه مهمتر سودش هم چند برابره......چرا سرمايه ها نره اونجاها؟؟؟؟؟؟؟؟

نظر

• mp3
                                عضو عادی
                                • Jan 2013
                                • 43

موافقم اقا سعید خالصانه و بی منت بچه ها رو راهنمایی میکنن

نظر

در حال کار...
                                X