در اصل توسط mp3 پست شده است
View Post
چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
در اصل توسط بورسی پست شده است View Postمیترسم انقد ریالمون سقوط کنه اونایی که سه هزارمیلیارد اختلاس کردن رو بهشون بگن آفتابه دزد[COLOR="#0000FF"][B]نبرد من تنها با تاریکی است ! برای نبرد با تاریکی شمشیر نمیکشم ، چراغ می افروزم [/B][/COLOR]اشو زرتشت
نظر
-
در اصل توسط شفاف سازی پست شده است View Postورود اولین پله غمارک و غبشهر
گزارشات 12 ماهه در راهه:
غمارک 12 ماهه 91بالای 150 تومان
غبشهر 12 ماهه 91 بالای 350 تومانبعد از گرفتن دکترا من دارم ماهی گیر میشم !!!
لذتی که در خرید سهم در منفی هست، در بخشش هم نیست!!! /.:biggrinsmiley.:/
نظر
-
-
در اصل توسط شفاف سازی پست شده است View Postورود اولین پله غمارک و غبشهر
گزارشات 12 ماهه در راهه:
غمارک 12 ماهه 91بالای 150 تومان
غبشهر 12 ماهه 91 بالای 350 تومان
من موجه نشدم چه لزومی داشت اول 92 رو اعلام کنه بعد بیاد 91 رو بگه انها که پدر سهم رو دراوردند و ملت رو به خاک سیاه نشوندند خود من 40% با ضرر غبشهر رو دادم رفت حالا بیاد قیمتی
که شما میگید رو هم اعلام کنه چه فایده ای داره؟
نظر
-
دوستان اینجا کسی وکیل نیست راهنمایی کنه چه طور میشه از اعضای سازمان بورس به خاطر مسائل اخیر شکایت کرد؟ از طریق چه مرجع قضایی میشه این کار رو کرد؟ دوستان به عنوان مستنداات چه طور میتونیم شروع کنیم؟بعد از گرفتن دکترا من دارم ماهی گیر میشم !!!
لذتی که در خرید سهم در منفی هست، در بخشش هم نیست!!! /.:biggrinsmiley.:/
نظر
-
در اصل توسط Dr.boursi پست شده است View Postدوست خوبم شما که همین چند وقت پیش ....!
بله دوست عزیز
نمی خواهم دوباره حرف های گذشته را باز کنم
ولی خلاصه مطالب من این بود :
1- من سهم را گران نخواهم خرید غبشهر 1600- 1500- 1400 - 1300 و... برای من گران بود خوب مدت زیادی صبر کردم توی سهم دیگه سود کردم و امروز در قیمت 975 وارد شد.
2- بهترین زمان ورود به سهم : بهترین زمان ورود به سهم زمانی است که خواب سرمایه نداشته باشیم
3- بهترین قیمت ورود به سهم :
4- بهترین زمان خروج
انشاال... همه با یک سود خوب از سهم خارج خواهیم شد
نظر
-
در اصل توسط Dr.boursi پست شده است View Postدوستان اینجا کسی وکیل نیست راهنمایی کنه چه طور میشه از اعضای سازمان بورس به خاطر مسائل اخیر شکایت کرد؟ از طریق چه مرجع قضایی میشه این کار رو کرد؟ دوستان به عنوان مستنداات چه طور میتونیم شروع کنیم؟
برادر من سی واندی ساله به هر شکلی میزنن میرقصیم خوشبختانه درد هم که نداره فدات شم ما که داریم به بازنشستگی نزدیک میشیم امید خدا 3 سال دیگه اما وقتی به پسرم نگاه می کنم تازه خیلی چیزا تحملش سنگین میشه که اینا چی می خوان ببینن باز ما یک چیزایی یادمون هست هنوز مزه خوشی و ناخوشی زیر زبونمونه[COLOR="#800080"][SIZE=1][CENTER]نیما یوشیج در جشن یک سالگی فرزندش : پسرم یک بهار تابستان پاییز و زمستان را دیدی از این پس همه چیز جهان تکراری است جز مهربانی کردن[/CENTER][/SIZE][/COLOR]
نظر
-
پوشش متفاوت دو غذایی در نه ماهه
زمگسا در گزارش جدید خود بر اساس عملکرد 9 ماهه EPS خود را با تعدیل 6 درصدی روبرو کرده و از 3049 ریال به 3242 ریال افزایش داده است.در 9 ماهه واقعی نیز موفق به پوشش 87 درصدی شده است.سود شرکت نسبت به 9 ماهه سال قبل با رشد 34 درصدی ،تولید شرکت رشد 16 درصدی و مبلغ فروش نیز به دلیل افزایش نرخ فروش شیر رشد 88 درصدی را تجربه کرده است.شرکت صادرات و واردتی نیز ندارد
غالبر نیز در 9 ماهه سود هر سهم سال 91 خود را 53 تومان پیش بینی کرده است قبلا 514 ریال پیش بینی کرده بود.اما سود تلفیقی خود را از 60 به 84 تومان افزایش داده است.شرکت در 9 ماهه واقعی نیز 222 ریال ( معادل 42 درصد ) آن را پوشش داده است.در 9 ماهه سال قبل زیان 183 ریالی به ازای هر سهم شناسایی کرده بود و این نشان از رشد تولید و فروش در 9 ماهه امسال نسبت به 9 ماهه سال قبل بوده استآخرین ویرایش توسط farhad894؛ 2013/01/21, 19:47.
نظر
نظر