چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • پرریسک
    عضو فعال
    • Feb 2012
    • 6797

در اصل توسط parvaz پست شده است View Post
    با این اوصاف الان رسیدم به حرف شما که کم ریسک ترین سهام . سهام غذایی بازار هم روشون حساسیت نداره . مثالش غچین که واقعا روسفیدمون کرد
    تازه یکی دو هفته بعد وقتی تحریم ها زده شد ..دلبرها اون ور مرز ماند وبه جاش گفتن بیاید روغن شکر وبرنج ببرید اووقت همه میفهمن گروه غذایی یعنی طلا ...

غذا ودارو شامل تحریم نمیشه ...مردم نگران شکم نباشند ...فقط دیگه باید از خیلی از چیزها بگذرید مثل ماشین لب تاپ وخونه وازدواج وسفر و....

نظر

• پرریسک
      عضو فعال
      • Feb 2012
      • 6797

اما یک چیز دیگر ..

دوستان بنده تمایل ندارم کسی رو از بورس فراری بدم ..بلکه تا سه هفته قبل سرمایه خیلی خوبی رو تشویق ورود کردم وهمچنان در حال ورود بود بازدهی خوبی هم داشت میداد وهمه راضی وخوشحال ..در بهترین سهام بازار هم وارد شده بودیم در بهترین قیمت ..

که به یکباره سازمان اومد چند سهم رو بست بدون هیچ منطق ودلیلی...اونجا بود که به همه دوستان گفتیم خارج بشن با سود وضرر که اینجا جای ماندن نیست فعلا ...

گفتم بنده سرمایم رو از سره راه نیاودم بسپارم به یک عده تا اون رو نابود کنن..زحمت کشیده شده ..رنج ها برده شده ..خودم به جهنم ..نمی توانم شرمنده افرادی باشم که شاید کل سرمایش 5 میل باشه ..

تا وقتی اینها هستن گفتم حتی یک نفر وحتی یک ریال رو هم وارد نخواهیم کرد ..تا وقتی که سازمان سر عقل بیاد واز این کارها دست برداره ..سهم رو ببنده برا شفاف سازی ولی کمتر از یک هفته باز کنه ..

حق ندراه بیش از یک هفته بسته نگه داره ..حجم مبنا هم یا حذف کنه یا سهم ها رو مثل ادم ببره تو گره..

نظر

• shah_pasand
        عضو جدید
        • Dec 2012
        • 14

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
        تازه یکی دو هفته بعد وقتی تحریم ها زده شد ..دلبرها اون ور مرز ماند وبه جاش گفتن بیاید روغن شکر وبرنج ببرید اووقت همه میفهمن گروه غذایی یعنی طلا ...

غذا ودارو شامل تحریم نمیشه ...مردم نگران شکم نباشند ...فقط دیگه باید از خیلی از چیزها بگذرید مثل ماشین لب تاپ وخونه وازدواج وسفر و....
        با سلام خدمت پرریسک عزیز

با توجه به اینکه بنده سهم های فسرب 330 ، غمارگ 357 و شفن 1800 خریداری نمودم و سهم های بنده با توجه به جو بازار منفی می خورند ، با توجه به حدضررشان و یا سوددهیشان در کوتاه مدت آیا خروج از آن ها را در ضرر و خرید قندی ها را مناسب میدانید؟

با تشکر

نظر

• ایرانی
          ستاره دار(1)
          • Jun 2011
          • 2579

فایرا با این گزارش ضعیف و بد امیدها را از بین برد.

از این سهم انتظارات زیادی میرفت که متاسفانه با این گزارش ضعیف، در حق سهامدارانش ظلم کرد.

این همه دل خوش کردیم به فروش های بورس کالا و سرانجام با این گزارش معمولی و ضعیف ما را ناامید کرد.

نظر

• mehranmehr
            عضو عادی
            • Dec 2012
            • 26

ولی این احتمال هم هست که چون دولت میتونه با ارز مواد غذایی بخره، قیمت مواد غذایی رو افزایش نده و جیره بندیش (کوپنی) کنه. مثل زمان جنگ یا عراق زمان صدام.

نظر

• سعید پور احمدی
              عضو فعال
              • Sep 2011
              • 1339

مکاشفه ای که شاید درد شما هم باشد:

نوسان گیری گاهی خوبه و گاهی بد و البته اعصاب و قلب و داغون میکنه امروز بعد بازار نشستم حساب کتاب کردم دیدم از صبح زود که معمولا 7 بیدارم بررسی و استرس آخرسر بالانس سودم شد 50 هزار تازه اونم شامس آوردم روی خبهمن 2 بار سود و روی ولساپا و فاسمین ضرر نتیجه این شد والبته همیشه همین بوده نوسان گیری کاری بیهوده در کل بی ارزشه.

یه سری به سبد سکه هام زدم دیدم به به قیمت از 100درصد سود گذشته و با خودم رفتم تو فکر که آیا واقعا سکه خوب بوده و سهام بورس بده که گاهی به بیراهه و اعصاب خوردی میره؟!!نتیجه جالب بود آره من نیم سکه 300هزاری خریده بودم ولش کرده بودم و نمیرفتم چک کنم و تا 280 افت کرده بود و دوباره که رفته بود بالا روی 410 خریده بودم جالبه که افت کرده بوده و تا 330 افتاده بوده ولی من نگاهم نمیکردم و وقتی 3 ماه پیش 660 خریدم تا 570 ریخته بود و الان 700....خوب عمق مطلب گرفتید...

سکه سرمایه گذاری بوده که تمامی جوانب اقتصادی رشدش و تایید میکرده و گزینه خوبی بوده ولی هیچ خوب بدون نوسان وجود نداره و پیش خودم گفتم گزینه خوبی هست تو بورس که پتانسیل سکه داشته باشه و قیمت مناسب و بعد از ساعتی بررسی به غمارگ و غبشهر رسیدم.

تماس گرفتم با کهنه سوار که کمی از بازار عصبی و شاکی بود گفتم داداش قضیه سکه و سود اسنجور بوده بهترین روش اینه که ما تو 2 تا 3 سهم خوب فردا وارد بشیم و بی خیال بریم دنبال کار و مطالعه و این بهترین استراتژی میتونه باشه چون وقتی گزارش ها خوب نیست و بازار تو فاز نا معلومه این می تونه بهترین استراتژی باشه به دور از استرس و اعصاب خوردی.......
              سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.

نظر

• سعید پور احمدی
                عضو فعال
                • Sep 2011
                • 1339

این که ما داریم به سازمان و کار غلطش اعتراض میکنیم کاریه که جامعه ایران بهش نیاز داره این تحریم میتونه خروج از بازار باشه و نقد موندن میشه حتی شرکت هایی که بد دارن تا میکن و سهامدار اذیت میکنن و تولیداتشون و تحریم کرد مثلا اگه غبشهر بخواد حمایت معقول نکنه ما میتونیم روغن های برند و اون شرکت رو نخریم تا حساب کار دستشون بیاد دوستان این تاپیک به اندازه خودش در تغییر روند اشتباه ها موثره.........

نظر

• اشکبوس کهنه سوار
                  ستاره دار (2)
                  • Jul 2012
                  • 1281

فاسمین در گزارش پیش بینی خود نرخ تسعیر ارز را 1800 تومان در نظر گرفته بود که در اصلاحیه ای این نرخ را به 2100 افزایش داد.!!!
                  سوال اصلی اینجاست که طی چند ساعت چه اتفاقی در بازار ارز یا در اذهان مدیران شرکت رخ داد که این نرخ تسعیر به صورت مذکور تغییر یافت؟
                  تکلیف آن دسته از سهامدارانی که از ترس سود غیرقابل باور فاسمین سهم خود را با ضرر فروخته اند چیست و حق آنها برگردن که خواهد بود؟
                  در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.

نظر

• سعید پور احمدی
                    عضو فعال
                    • Sep 2011
                    • 1339

شنیده ها حکایت از پوشش 370 تومانی 12 ماهه غبشهر دارد

نکته جالب:شرکت غمارگ گزارش میده که ما وقت سرخاروندن نداریم و جابجایی نمیتونیم داشته باشیم و 3 شیفت داریم کار میکنیم اونوقت ملت فکر میکنن اون شفاف سازی کزایی میتونه صحت داشته باشه ای بابا.......
                    نوسان ذات بازاره ولی سهم خوب عاقبت به قله ها میره و رشد میکنه جایی که قپیرا بعد افزایش سرمایه و تقسیم سود رفت جایی که کپشیر بهش داره برمیگرده و جایی که حق شدوص در رسیدن بهش هست و هنوز این سهم حرف خواهدداشت و ما زود قانع شدیم و جایی که غبشهر و غمارگ خواهند رفت.........

امیدوارانه به فتح قله ها می اندیشیم.........
                    آخرین ویرایش توسط سعید پور احمدی؛ 2013/01/21, 21:52.

نظر

• Jamshidyar
                      كاربر فعال
                      • Oct 2011
                      • 556

در اصل توسط mehranmehr پست شده است View Post
                      ولی این احتمال هم هست که چون دولت میتونه با ارز مواد غذایی بخره، قیمت مواد غذایی رو افزایش نده و جیره بندیش (کوپنی) کنه. مثل زمان جنگ یا عراق زمان صدام.
                      به خاطر پایین اومدن ارزش پول ملی، اگر قیمت ها آزاد نشه، قاچاق زیاد میشه. دیگه چیزی برای مردم خودمون نمیمونه. البته اگر فرض کنیم داخل اینها قاچاقچی نباشه. تا به امروز که خیلی چیزها دیدیم. کلا این دولت، دولت تصمیم در لحظس.

یه چیز دیگه اینکه اتفاقات دو هفته بعد تیر خلاص بر پیکره کشور ما خواهد بود. شرایط اصلا طبیعی نیست. متاسفانه زمینه رو برای حمله نظامی دارن آماده می کنن. یه استاد بی شیله پیله ای داشتیم، میگفت آرزو می کنه جنگ بشه بره شهید شه! جدی جدی آرزوش داره برآورده میشه!!
                      آخرین ویرایش توسط Jamshidyar؛ 2013/01/21, 22:05.
                      موسسه خیریه حمایت از کودکان سرطانی (محک)
                      www.mahak-charity.org/main/fa

نظر

• mehranmehr
                        عضو عادی
                        • Dec 2012
                        • 26

در اصل توسط Jamshidyar پست شده است View Post
                        به خاطر پایین اومدن ارز پول ملی، اگر قیمت ها آزاد نشه، قاچاق زیاد میشه. دیگه چیزی برای مردم خودمون نمیمونه. البته اگر فرض کنیم داخل اینها قاچاقچی نباشه. تا به امروز که خیلی چیزها دیدیم. کلا این دولت، دولت تصمیم در لحظس.

یه چیز دیگه اینکه اتفاقات دو هفته بعد تیر خلاص بر پیکره کشور ما خواهد بود. شرایط اصلا طبیعی نیست. متاسفانه زمینه رو برای حمله نظامی دارن آماده می کنن. یه استاد بی شیله پیله ای داشتیم، میگفت آرزو می کنه جنگ بشه بره شهید شه! جدی جدی آرزوش داره برآورده میشه!!
                        خوب دقیقا کوپن قراره جلوی قاچاق رو بگیره دیگه. از وقتی شوک ارزی مهرماه بهم وارد شده، هیچ چی برام عجیب نیست.

نظر

• navid13
                          عضو عادی
                          • Nov 2012
                          • 38

من در بورس تجربه و سواد کمی دارم ( این چند ماه هم به لطف گفتگوی شما سود خوبی برده ام )، ولی از مجمع آینده فولاد این طور برداشت می کنم که در سایر شرکتها تعدیل سودی هم اگر بوده برای کمکهای بلا عوض! به ... (بدون ذکر نام!) خرج شده است. راستی از دوستان دو تا سوال داشتم :
                          1 - کوپن و کارت اعتباری دهک پایین (که نوعی از اوراق بهادار است) را آنلاین می شود معامله کرد؟
                          2- کسی میداند در زیمباوه چطور می شود کد بورسی گرفت؟!

نظر

• Jamshidyar
                            كاربر فعال
                            • Oct 2011
                            • 556

در اصل توسط mehranmehr پست شده است View Post
                            خوب دقیقا کوپن قراره جلوی قاچاق رو بگیره دیگه. از وقتی شوک ارزی مهرماه بهم وارد شده، هیچ چی برام عجیب نیست.
                            جامعه دهه 90 با دهه 60 زمین تا آسمون تفاوت داره. تازه قیمت همون کوپنی شده هم سر به فلک خواهد زد، باقی بماند. یادتون باشه سر دوزار یارانه هم تا تونستن گروه های هدف رو کم کردن. ضمنا اداره کردن به این شیوه عرضه هم می خواد که نخست وزیر زمان جنگ داشت و این آقایون ندارن.
                            موسسه خیریه حمایت از کودکان سرطانی (محک)
                            www.mahak-charity.org/main/fa

نظر

• سعید پور احمدی
                              عضو فعال
                              • Sep 2011
                              • 1339

سلامت را نمی خواهند پاسخ گفت

سرها در گریبان است

کسی سر بر نیارد کرد پاسخ گفتن و دیدار یاران را

نگه جز پیش پا را دید، نتواند

که ره تاریک و لغزان است

وگر دست محبت سوی کسی یازی

به اکراه آورد دست از بغل بیرون

که سرما سخت سوزان است

نفس، کز گرمگاه سینه می آید برون، ابری شود تاریک

چو دیوار ایستد در پیش چشمانت

نفس کاین است، پس دیگر چه داری چشم

ز چشم دوستان دور یا نزدیک ؟

مسیحای جوانمرد من ! ای ترسای پیر پیرهن چرکین

هوا بس ناجوانمردانه سرد است ... آی ...

دمت گرم و سرت خوش باد

سلامم را تو پاسخ گوی، در بگشای

منم من، میهمان هر شبت، لولی وش مغموم

منم من، سنگ تیپاخورده ی رنجور

منم، دشنام پست آفرینش، نغمه ی ناجور

نه از رومم، نه از زنگم، همان بیرنگ بیرنگم

بیا بگشای در، بگشای، دلتنگم

حریفا ! میزبانا ! میهمان سال و ماهت پشت در چون موج می لرزد

تگرگی نیست، مرگی نیست

صدایی گر شنیدی، صحبت سرما و دندان است

من امشب آمدستم وام بگذارم

حسابت را کنار جام بگذارم

چه می گویی که بیگه شد، سحر شد، بامداد آمد ؟

فریبت می دهد، بر آسمان این سرخی بعد از سحرگه نیست

حریفا ! گوش سرما برده است این، یادگار سیلی سرد زمستان است

و قندیل سپهر تنگ میدان، مرده یا زنده

به تابوت ستبر ظلمت نه توی مرگ اندود، پنهان است

حریفا ! رو چراغ باده را بفروز، شب با روز یکسان است

سلامت را نخواهند پاسخ گفت

هوا دلگیر، درها بسته، سرها در گریبان، دستها پنهان

نفسها ابر، دلها خسته و غمگین

درختان اسکلتهای بلور آجین

زمین دلمرده، سقف آسمان کوتاه

غبار آلوده مهر و ماه

زمستان است.

نظر

• شاهین محلوجی
                                عضو فعال
                                • Jun 2011
                                • 2050

غذا ودارو شامل تحریم نمیشه ...مردم نگران شکم نباشند ...فقط دیگه باید از خیلی از چیزها بگذرید مثل ماشین لب تاپ وخونه و ازدواج وسفر و....
                                با این وضعیت فعلی احتمالا همه دور این یکیو قلم گرفتن یکیشم خودم :D
                                جهــــان هــر کــــس بـــه وســــعت فــــــکر اوســـت...

نظر

در حال کار...
                                X