چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • atashgah
    عضو عادی
    • Jan 2012
    • 89

پر ریسک جان سلام
    وتوکا روند صعودی گرفته؟؟

نظر

• atashgah
      عضو عادی
      • Jan 2012
      • 89

پر ریسک جان امروز وبشهر باز شد نظرتون در مورد وبشهر چیه؟؟

نظر

• nasernet
        عضو عادی
        • Oct 2011
        • 42

اگه جنگ شد چی !! که با این اوضاع هیچی بعید نیست

سلام دوستان

خوب این سوالی است که برای کل بازار پیش می آید و همه را بسوی ارز و طلا سوق می دهد، چون واقعا اگر جنگی باشد این سهام کاغذ پاره ای می شود که امکان نقد شدنش کم و پر ریسک می شود.
        اما بیاییم برعکس فکر کنیم. ( البته این نوع فکر کردن خیلی پر ریسک است و مانند قمار یا باخت کامل و یا برد کامل است و مسئولیت این نوع قمار با خود افراد است.)
        امروز صبح داشتم فکر می کردم ما سهام دارها خیلی اشتباه می کنیم که میایم تو بورس سرمایه گذاری می کنیم. داشتم فکر می کردم بهترین استراتژِی این است که در حالت ها و زمان های عادی به صورت پله ای طلا و ارز بخریم و نگهداری کنیم. و در چنین مواقعی ( البته هنوز هم مثل ساله گذشته وقتش نشده، هر وقت دلار بالای 2400 شد و هر وقت سکه بالای 950 شد.) آنها را بفروشیم و بیاییم در بورس سهام 3 تا 100 تومانی بخریم. و دوباره اگه شانس ما زد و همه چیز خوب شد سهام های دو تا 100 تومانی را دانه ای 100 بفروشیم و طلا و ارز فروخته شده ما دوباره ارزان می شود و از فروش سهام مقدار آنها را افزایش دهیم تا دوباره خبری شود. تو کشور ما هم که تا دلتون بخواد در سال از این اخبار زیاده
        یعنی در هر دو سرمایه گذاری سودهای کلانی کنیم. البته گفتم ریسک های خودش بکنار.
        این طوری ما خلاف اغلب افراد شنا کرده ایم(که اکثرا هم در هر دو زمینه زیان می کنند یعنی هم سهام رو بالا می خرند و پایین به ما می فروشند و هم ارز و طلا را از ما بالا می خرند و مجبورند پایین تر نقد کنند). یادمه در سال 11 سپتامبر 2001 خیلی از افراد از این طریق پولهای خوبی به جیب زدند.
        هر کی مثل من فکر می کنه یا فکر می کنه این روش معامله جواب می ده لطفا زیر پست من تشکر بزاره.
        می خوام آمار بگیرم.
        جناب پرریسک شما که پرریسکی نظرت در مورد این نوع معامله چیه؟

نظر

• masome
          عضو عادی
          • Nov 2011
          • 186

سلام جعفرجان این وبشهر چرا بسته بود و کل حجم امروز رو سهامداراش خرید داشتن اونم 2درصد بالاتر از قیمت پایانی؟ درسته بازار جون نداره؟ اوند این سهمو چطور میبینی؟

نظر

• bourse
            عضو فعال
            • Sep 2011
            • 1346

در اصل توسط atashgah پست شده است View Post
            پر ریسک جان سلام
            وتوکا روند صعودی گرفته؟؟
            با اجازه دوست خوبم جناب پررسیک به نظرم وتوکا امروز به سه دلیل گزینه مناسبی بود 1- واگرایی مخفی مثبت 2- قرار گرفتن در کف معتبر 3- الگوی هارمونیک AB=CD البته روند سهم صعودی نیست . خوشحال میشم نظر پررسیک عزیز را هم بدونم

نظر

• پرریسک
              عضو فعال
              • Feb 2012
              • 6797

در مورد وتوکا...
              بله واگرایی مخفی مثبت هست ولی هنوز معلوم نیست این واگرایی شکل بگیره یا نه ..پس به این نمیشه استناد کرد...

کف حمایت محکم سهم 240 بود مثل اب خوردن شکست والان همین قیمت مقاومت سهم هست حمایت بعدی سهم 209 تومن ...
              از نظر من سهم یه پول بک به 240 می کنه وبعد مجدد به سمت 209 میره اونم بشکنه شاید وتوکای رو روی قیمتهای زیر 180 ملاقات کنیم...روند نوزلی هست وفوقش چند درصد نوسان رو به بالا ..هر وقت 240 رو شکست وبالاش تثبیت شد شاید بشه گفت سهم تونسته از روند نزولی خارج بشه....فعلا بالایی نمی بینم وبه نظرم فرصت خروج باشه..

نظر

• هادی129
                عضو عادی
                • Apr 2012
                • 296

پرریسک عزیز سلام
                این نظر یکی از دوستان تکنیکال در مورد کاذر است نظرتون چیه ؟
                ایا فردا وقت خریدشه ؟

(در موج 1 هستیم و این احتمال وجود داره که این موج تمام شده باشه اما توجه کنید که این موج 1 از جنس موج 3 است
                پس موج 2 نمیتونه اصلاح زیادی داشته باشه چه از نظر قیمت و چه زمان
                به نظر من این سهم بیش از دو برابر قیمت فعلیش ارزش داره و در این قیمتها فروش اشتباست )

نظر

• sabz1
                  عضو عادی
                  • Mar 2012
                  • 76

sسهمهایی که کمتر منفی می خورند را باید زیر نظر داشت و شکار کرد

نظر

• پرریسک
                    عضو فعال
                    • Feb 2012
                    • 6797

در اصل توسط هادی129 پست شده است View Post
                    پرریسک عزیز سلام
                    این نظر یکی از دوستان تکنیکال در مورد کاذر است نظرتون چیه ؟
                    ایا فردا وقت خریدشه ؟

(در موج 1 هستیم و این احتمال وجود داره که این موج تمام شده باشه اما توجه کنید که این موج 1 از جنس موج 3 است
                    پس موج 2 نمیتونه اصلاح زیادی داشته باشه چه از نظر قیمت و چه زمان
                    به نظر من این سهم بیش از دو برابر قیمت فعلیش ارزش داره و در این قیمتها فروش اشتباست )
                    با سلام...
                    جناب مسلم حق استادی بر ما دارن ...
                    ایشون با موج شماری پیش میرن ودید میان مدت دارن ومعمولا دنبال سهامی که وارد موج 3 شدن هستن واونها رو معرفی می کنن...پس در این روش باید صبر داشت ودید میان مدت تا بازدهی خوب نصیب شود البته حد ضرر هم باید داشت...

از نظر من کاذر حمایت قوی 109-110 رو در پیش داره بتونه دوام بیاره برا سهم عالیه وسهم مجدد در راه صعود مقاومت 130 واینم بشکنه روند سرعت میگره...

شما می تونید پله ای تا 100 وارد بشید با حد ضرر 100...

در ضمن دنبال این نباشید که درست در کف قیمتی وارد بشید قبلا هم گفتم بنده دنبال پیدا کردن کف قیمتی وسقف قیمتی نیستم ....تا وقتی روند نوزلیه خرید نمی کنم وتا وقتی روند صعودیه فروش نمی کنم همین...مگر شرایط بحرانی پیش بیاد....

کاذر همچنان در میان مدت صعودی هست واگر 109 رو بشکنه شاید کوتاه مدت کمی رشدش طول بکشه..باید منتظر ماند دید رو چه قیمت وبه چه جهتی حرکت می کنه..

نظر

• هادی129
                      عضو عادی
                      • Apr 2012
                      • 296

خیلی لطف کردی پرریسک عزیز
                      ممنون

نظر

• bolinger
                        عضو فعال
                        • Dec 2011
                        • 459

سلام جعفر خان نظر شما درباره وبشهر و صورتهی مالی 90 چیه (ارائه صورتهای مالی حسابرسی شده منتهی به1390/12/29 ، از425 به 732 ریال)
                        به ما فرمود طیب ، ده دلاری می شود صدرا
                        چرا پس می فروشند مفت ، سهم ده دلاری را ؟

نظر

• پرریسک
                          عضو فعال
                          • Feb 2012
                          • 6797

در اصل توسط bolinger پست شده است View Post
                          سلام جعفر خان نظر شما درباره وبشهر و صورتهی مالی 90 چیه (ارائه صورتهای مالی حسابرسی شده منتهی به1390/12/29 ، از425 به 732 ریال)
                          امیدوارم دوستان ببخشن ...امروز شاید نتونم سوالات دوستان رو پاسخگو باشم چون شارز اینترنتم تموم شده وفعلا امکان شارز مجدد ندارم تافردا...

الان با دایل اپ وصل شدم که خیلی کند هست....

در مورد وبشهر هنوز گزارش رو ندیدم ولی خوب از قرار معلوم بسته بود برا تعدلی ..واگر این تعدلی رو داده باشه که طوفان کرده سهم ...

قبلا هم اشاره شد سهم با نفوذ بالای 203 روند صعود گرفته وتا قوتی زیر 215 نیاد این روند پایدار هست ...مقاومتهای مهم سهم قبلا اشاره شد 240 هست بشکنه 280 والبته الان فعلا 230 هم به عنوان یک مقاومت سر راه سهم قرار داره ...در کل سهم فعلا روند صعودی داره اگر روند صعودی این سهم وتعدیل اون مثل خیلی از سهام دیگر مثل خکاوه سوخت نشه...همین که تو این بازار ضرر نزده باید خدا رو شاکر باشیم..

نظر

• پرریسک
                            عضو فعال
                            • Feb 2012
                            • 6797

در اصل توسط bolinger پست شده است View Post

ببخشید بنده با همین سرعت کند الان گزارش وبشهر رو دیدم ..سود حسابرسی شده 32 تومن اعلام شده....
                            این سود 73 تومن ببخشید بنده پیدا نکردم....

نظر

• bolinger
                              عضو فعال
                              • Dec 2011
                              • 459

در سایت سازمان بورس و در قسمت دلایل گشایش نمادهای معاملاتی آورده شده است

در بند 2 سایر اطلاعات( آدرس http://codal.ir/Reports/InterimState...a5VrQe7Q%3d%3d)
                              شرکت پيش بيني سود هر سهم سال مالي 90 شرکت اصلي را با سرمايه 024ر3 ميليارد ريال در ‏تاريخ هاي 26/11/89 ، 08/12/89 ،22/12/89 (حسابرسي شده) و در تاريخ 02/05/90 مبلغ 300 ريال و در تاريخ 30/07/90 مبلغ 320 ريال و در تاريخ 26/10/90 و 30/11/90 و 17/2/91 (حسابرسي شده) مبلغ 321 ريال اعلام نموده بودکه بر اساس صورتهاي مالي حسابرسي شده مبلغ 325 ريال تحقق يافته است. ‏ همچنين شرکت پيش بيني سود هر سهم تلفيقي سال مالي 90 را در تاريخ هاي 08/12/89 و 22/12/ 89 (حسابرسي شده) و 30/11/90 و 17/2/91 (حسابرسي شده) مبلغ 425 ريال اعلام نموده بود که بر اساس صورتهاي مالي حسابرسي شده سود پايه و تقليل يافته تلفيقي هر سهم به ترتيب مبلغ 741 و 732 ريال مي باشد.‏
                              آخرین ویرایش توسط bolinger؛ 2012/06/10, 22:27.
                              به ما فرمود طیب ، ده دلاری می شود صدرا
                              چرا پس می فروشند مفت ، سهم ده دلاری را ؟

نظر

• green
                                عضو عادی
                                • Dec 2011
                                • 99

پرريسك جان خگستر بهتر است براي خريد يا مپنا ؟

نظر

در حال کار...
                                X