چی .......چرا؟؟؟؟

جمع کردن
X

• زمان
  • نمایش
پاک کردن همه
پست‌های جدید
  • yahya3004
    عضو عادی
    • اردیبهشت ۱۳۹۱
    • ۶۰

سلام جعفر خان
    می خواستم نظرتون رو درباره وملت بدونم؟؟؟ امروز حدود ۳۱ میلیون معامله شد و در نهایت با صف خرید بسته شد.. آیا این نشون دهنده اینه که روند صعودیش قویه؟؟
    باتشکر فراوان

نظر

• bours
      عضو عادی
      • خرداد ۱۳۹۰
      • ۲۵۹

جهت سهولت کار دوستان و عدم تکرار مکررات جمع بندی از چند صفحه اخیر:

کرمانشاه با حد ضر ۵۵۰.. اهداف کرمانشاه ۷۰۰...۸۰۰
      سیمان هگمتان حد ضرر ۲۷۷...اهداف هگمتان بالای ۳۵۰...۴۰۰.. میان مدت ۵۰۰
      بموتو با حد ضرر ۲۸۰ ....اهداف بموتو ۳۶۰...... بالای ۴۵۰
      غبشهر با حد ضرر ۱۲۵۰..اهداف غبشهر ۱۸۰۰ پله اول وبعد بالای ۲۰۰۰ و بعد ۳۰۰۰
      سدرو با حد ضرر۴۱۵......اهداف سیمان دورد بالای ۵۴۰... ۶۰۰
      شراز با حد ضرر ۴۲۰.....اهداف شراز ۴۸۰
      شبندر با حد ضر ۲۱۱ میان مدت ۱۹۵.....اهداف شبندر ۲۴۰
      قشیر با حد ضرر ۱۱۸۰ .. اهداف قشیر هم ۲۰۰۰
      قنیشا با حد ضرر ۱۵۵۰....اهداف قنیشا بالای ۲۰۰۰
      غمارگ حد ضرر ۲۶۰.....اهداف غمارگ ۵۰۰ بعد ۶۰۰
      کاذر با حد ضرر ۱۰۰ ومیان مدت ۹۰ ...اهداف کاذر ۱۱۰-۱۱۵ وهدف اصلی ۱۴۰ بعد ۱۸۰
      ولساپا حد ضرر ۱۹۰.......اهداف ولساپا ۲۴۰....بالای ۳۰۰
      شفارسحد ضرر ۳۱۰ .... بالای ۳۲۰ همچنان در روند صعود هست
      آخرین ویرایش توسط bours؛ ۱۳۹۱/۰۷/۲۳، ۱۶:۳۹.

نظر

• hamed6416
        عضو عادی
        • شهریور ۱۳۹۱
        • ۴۲

نقل قولی از جناب پرریسک عزیز
        متاسفانه در بین سهامدارن اینجور جا افتاده که همه چی رو به دلار ربط میدن ..با شکر ۱۳۳۰ تومن قزوین ۱۴۰۰ تومن بدون هیچ حبابی باید کف قیمتش باشه ...ولی خوب بیچاره اونهایی که بدون تحلیل از ۳۴۰ همینطور دارن میفروشن وخوش به حال اونهایی که همینطور دارن میخرن ..

حتی اونهایی که قزوین قبل افزایش سرمایه بالای ۸۰۰ خرید کردن هم رفتن در سود اون افزایش سرمایه هم کلا براشون مفت در اومد ....ولی خوب اونهایی که قشرین ۱۰۰۰ خریدن حالا حالا باید چوبشو بخورن چون اونها از اون دسته افرادی هستن که همه چی رو به دلار میسنجن وفکر می کنن هر گردی گردو هست ...

منتظر پرواز قزوین هستم با شکر ۱۳۳۰ تومن ورسیدن به قیمت اصفهان .....تا ۶ ماه اینده شکر ۱۳۳۰ بمونه هیچ بازم خیالی نیست ولی بشه ۱۵۰۰ چه شود ...صبر می کنیم ..

پرریسک جان شما فرمودی دستهای از جنس دخالت در دل گروه قندوشکر هست که ....

چگونه میشه تشخیص داد که این دستها و دخالتها کات شده و روند داره طبیعی پیش میره؟؟

ببخشد سئواله بیجا و خصوصی می پرسم ! ولی آیا هنوز شما قشیر و قزوین هم دارید؟؟

ممنونم از شما

نظر

• Giallorossi
          عضو عادی
          • شهریور ۱۳۹۱
          • ۲۱۸

جعفر خان وضعیت شفارس رو چطور میبینی
          دو سه روزه وضعیت جالبی نداره
          به نظرت کی برمیگرده؟

نظر

• bours
            عضو عادی
            • خرداد ۱۳۹۰
            • ۲۵۹

در اصل توسط hamed۶۴۱۶ پست شده است مشاهده پست
            متاسفانه در بین سهامدارن اینجور جا افتاده که همه چی رو به دلار ربط میدن ..با شکر ۱۳۳۰ تومن قزوین ۱۴۰۰ تومن بدون هیچ حبابی باید کف قیمتش باشه ...ولی خوب بیچاره اونهایی که بدون تحلیل از ۳۴۰ همینطور دارن میفروشن وخوش به حال اونهایی که همینطور دارن میخرن ..

حتی اونهایی که قزوین قبل افزایش سرمایه بالای ۸۰۰ خرید کردن هم رفتن در سود اون افزایش سرمایه هم کلا براشون مفت در اومد ....ولی خوب اونهایی که قشرین ۱۰۰۰ خریدن حالا حالا باید چوبشو بخورن چون اونها از اون دسته افرادی هستن که همه چی رو به دلار میسنجن وفکر می کنن هر گردی گردو هست ...

منتظر پرواز قزوین هستم با شکر ۱۳۳۰ تومن ورسیدن به قیمت اصفهان .....تا ۶ ماه اینده شکر ۱۳۳۰ بمونه هیچ بازم خیالی نیست ولی بشه ۱۵۰۰ چه شود ...صبر می کنیم ..

چگونه میشه تشخیص داد که این دستها و دخالتها کات شده و روند داره طبیعی پیش میره؟؟

ممنونم از شما

با اجازه پرریسک عزیز
            دوست خوبم من پاسخ سوال آخر شمارو از پست های قبل پرریسک میدم:

نقل قول نوشته اصلی توسط سعید پور احمدی:
            در مورد قندی ها با جعفر موافقم بازیگران بدی داره وما پیش چشم هامون سهم های برتری داریم غبشهر کرماشا بموتو فسرب فاسمین و کاما و سیمانی ها.........

نقل قول نوشته اصلی توسط پرریسک:
            اگر گروهی بخوان بازی رو به هم بزنن..بنده اصلا اصراری ندارم تو بازیشون شرکت کنم ووقتم رو تلف کنم ..این همه سهام خوب ..فعلا بیرون هستیم تا بازی اینها تموم بشه ..

نظر

• پرریسک
              عضو فعال
              • بهمن ۱۳۹۰
              • ۶۷۹۷

ممنونم از شما

در مورد اینکه چرا گروه قند به این روز افتادن دلیلش اینه دوستان رشد این گروه رو به افراد ربط دادن ..یعنی فلان شخص این گروه رو بالا برد وحالا چون فلان شخص از این گروه بیرون اومده این گروه باید بریزه..خوب وقتی گروهی رو به افراد ربط میدن اون گروه توش گند زده میشه ..سهام باید اون قدر ارزشمند باشه که خودش بالا بره بدون هیچ حامی ..اومدیم حامی زبونم لال افتاد مرد...مگه من چلاقم تحلیل بلد نیستم که به خاطر حامی سهم خرید فروش کنم .

هر گاه این تفکر از سهامدراان گروه قند بیرون رفت این گروه رشد می کنن ..مدتی قبل این گروه راحت رشد می کرد چو این مسائل درش نبود ..

در مورد سبد هم نیازی به گفتن نمی بینم ...این همون تفکر بالاست که گفتم شما به جای اینکه به فکر اینکه باشی که بنده چی دارم ندارم ببین این گروه ارزش خرید داره یا نه اگر داشته باشه بالا میره نداشته باشه بنده ۹۹ درصد شناور این گروهها رو هم جمع کنم روزی با مخ میاد پایین چون این میگن سفته بازی.و....

پس با دلایل بنیادی وتکنیالی بخرید...

همچنان میگم لیست خرید قندی قشیر قشهد قزوین قمرو هگمتان قنیشا وقپیرا ..با شکر بالای ۱۵۰۰ تومن جای رشد ۵۰ درصد دیگر دارن ......با شکر بالای ۱۵۰۰ ..حالا صحبت از دلار بالی ۶۰۰۰ هست واونقوت شکر بشه ۱۷۰۰ ۱۸۰۰ منتظر رشد ۱۰۰ درصد باشید ولی گفتم باید این تفکر حامی وافراد از ذهن دوستان قندی خارج بشه وسهام فقط به خاطر خود سهم بخرن نه به خاطر افراد وحامی واین حرفها ....

نظر

• پرریسک
                عضو فعال
                • بهمن ۱۳۹۰
                • ۶۷۹۷

در اصل توسط Giallorossi پست شده است مشاهده پست
                به نظرت کی برمیگرده؟
                بالای ۳۲۰ همچنان در روند صعود هست وحد ضرر ۳۱۰ ..اینکه پشت سر هم مثبت نمی خوره دلیل بد بودن نتست..وضع وحالش خوبه ونگرانی نداره ..

نظر

• پرریسک
                  عضو فعال
                  • بهمن ۱۳۹۰
                  • ۶۷۹۷

در اصل توسط yahya۳۰۰۴ پست شده است مشاهده پست
                  سلام جعفر خان
                  می خواستم نظرتون رو درباره وملت بدونم؟؟؟ امروز حدود ۳۱ میلیون معامله شد و در نهایت با صف خرید بسته شد.. آیا این نشون دهنده اینه که روند صعودیش قویه؟؟
                  باتشکر فراوان
                  سلام..حد ضرر ۴۲...

روند صعودی ...

نظر

• hamed6416
                    عضو عادی
                    • شهریور ۱۳۹۱
                    • ۴۲

در اصل توسط پرریسک پست شده است مشاهده پست
                    در مورد اینکه چرا گروه قند به این روز افتادن دلیلش اینه دوستان رشد این گروه رو به افراد ربط دادن ..یعنی فلان شخص این گروه رو بالا برد وحالا چون فلان شخص از این گروه بیرون اومده این گروه باید بریزه..خوب وقتی گروهی رو به افراد ربط میدن اون گروه توش گند زده میشه ..سهام باید اون قدر ارزشمند باشه که خودش بالا بره بدون هیچ حامی ..اومدیم حامی زبونم لال افتاد مرد...مگه من چلاقم تحلیل بلد نیستم که به خاطر حامی سهم خرید فروش کنم .

هر گاه این تفکر از سهامدراان گروه قند بیرون رفت این گروه رشد می کنن ..مدتی قبل این گروه راحت رشد می کرد چو این مسائل درش نبود ..

در مورد سبد هم نیازی به گفتن نمی بینم ...این همون تفکر بالاست که گفتم شما به جای اینکه به فکر اینکه باشی که بنده چی دارم ندارم ببین این گروه ارزش خرید داره یا نه اگر داشته باشه بالا میره نداشته باشه بنده ۹۹ درصد شناور این گروهها رو هم جمع کنم روزی با مخ میاد پایین چون این میگن سفته بازی.و....

پس با دلایل بنیادی وتکنیالی بخرید...

همچنان میگم لیست خرید قندی قشیر قشهد قزوین قمرو هگمتان قنیشا وقپیرا ..با شکر بالای ۱۵۰۰ تومن جای رشد ۵۰ درصد دیگر دارن ......با شکر بالای ۱۵۰۰ ..حالا صحبت از دلار بالی ۶۰۰۰ هست واونقوت شکر بشه ۱۷۰۰ ۱۸۰۰ منتظر رشد ۱۰۰ درصد باشید ولی گفتم باید این تفکر حامی وافراد از ذهن دوستان قندی خارج بشه وسهام فقط به خاطر خود سهم بخرن نه به خاطر افراد وحامی واین حرفها ....
                    خوب یه جا شما میگی با شکر ۱۳۳۰ تومنی ۱۴۰۰ تازه کف سهم قزوین باید باشه.

الان میگی با شکر بالای ۱۵۰۰ تومن جای رشد ۵۰ درصدی دارن؟!!!! با شکر ۱۵۰۰(تاکید بر ۱۵۰۰ کردی)

بعدش دوست من این گروه قندوشکر به دلیل کم بودن سرمایه هرکسی از هر جنسی میتونه بیاد عمده بخره و روند را تغییر بده! مانند پارسال که هرچی تعدیل از بهمن تا تیر ماه شد نابود شد و پیش خور

خیلی ممنون از پاسختون

نظر

• پرریسک
                      عضو فعال
                      • بهمن ۱۳۹۰
                      • ۶۷۹۷

خوب یه جا شما میگی با شکر ۱۳۳۰ تومنی ۱۴۰۰ تازه کف سهم قزوین باید باشه.

الان میگی با شکر بالای ۱۵۰۰ تومن جای رشد ۵۰ درصدی دارن؟!!!! با شکر ۱۵۰۰(تاکید بر ۱۵۰۰ کردی)

بعدش دوست من این گروه قندوشکر به دلیل کم بودن سرمایه هرکسی از هر جنسی میتونه بیاد عمده بخره و روند را تغییر بده! مانند پارسال که هرچی تعدیل از بهمن تا تیر ماه شد نابود شد و پیش خور

خیلی ممنون از پاسختون
                      قیمت قزوین همین الان چنده ..

با ۱۴۰۰ چقدر فاصله داره ..خیلی ببخشید چند درصد از ۱۴۰۰ فاصله گرفته بنده معذرت میخوام از شما ..سهم زیر ۴۰۰ تومنی شده ۱۴۰۰ حالا چند درصد افت کرده ببخشید ..

بله با ۱۳۳۰ ۱۴۰۰ میشه کف سهم ولی نمی تونه رشد کنه ولی با ۱۵۰۰ میتونه ۵۰ درصد دیگه بالا بره افتاد ....شک ۱۵۰۰ نشه رشد نمی کنه مطمئن باشید ..

در مورد قسمت دوم خوب شما که تو این تفکر هستی وارد این گروه نشوید .....برید رو سهام مثل شپترو که رو ۵۰۰ معرفی کریدم یا ذوب ۱۳۰ تومنی یا کرمانشاه ۴۲۰ تومنی که هر کی از راه رسید نمی تونه اینها بالا پایین کنه ..

نظر

• hamed6416
                        عضو عادی
                        • شهریور ۱۳۹۱
                        • ۴۲

بله با ۱۳۳۰ ۱۴۰۰ میشه کف سهم ولی نمی تونه رشد کنه ولی با ۱۵۰۰ میتونه ۵۰ درصد دیگه بالا بره افتاد ....شکر ۱۵۰۰ نشه رشد نمی کنه مطمئن باشید ..

من جوابم رو گرفتم !!
                        الهی به امید تو ...
                        ممنون

نظر

• hamid_farahy
                          عضو فعال
                          • اردیبهشت ۱۳۹۱
                          • ۴۶۳

پر ریسک عزیز پسهند و پکویر و کفرا رو تحلیل میکنین ؟ ممنون

نظر

• سعید پور احمدی
                            عضو فعال
                            • شهریور ۱۳۹۰
                            • ۱۳۳۹

ba tashakor faravan az dosti ke sahmhaee ke jafar to listeshe ba ahdaf va mohemtar az hame hade zarar list kardan.
                            Dostan bazan kam lotfi mikonan bad ham hagh be janeb miyan ke sod nakardim o...alan ye mahe jafar dad mizane kermansha khobe bad yeki emroz miyad mige jafar to kermansha khabariyeh!
                            Dostan khahshan ba tamarkoz o deghat komak konan betonim az jafar kamale estefadaro bebarim o bi jahat khastashon nakonim.
                            سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.

نظر

• ahmad30_n
                              عضو عادی
                              • مرداد ۱۴۰۵
                              • ۲۰۷

در اصل توسط Giallorossi پست شده است مشاهده پست
                              به نظرت کی برمیگرده؟
                              در اصل توسط پرریسک پست شده است مشاهده پست
                              بالای ۳۲۰ همچنان در روند صعود هست وحد ضرر ۳۱۰ ..اینکه پشت سر هم مثبت نمی خوره دلیل بد بودن نتست..وضع وحالش خوبه ونگرانی نداره ..
                              با توجه به نمودار تكنيكال شفارس بنظر از فردا بايد صف خريد شه و تا ۳۹۰ حداقل مي ره
                              جناب پرريسك نظرتون راجع به وايران و وگستر و رانفور چيه ؟ بنظر همين روزا بايد استارت بزنن.
                              [B][COLOR="#۰۰۸۰۰۰"][COLOR="#B۲۲۲۲۲"]@};- هر شخص خود مسئول خرید و فروش خود است-@};-[/COLOR][/COLOR][/B]

نظر

• h00mi
                                عضو فعال
                                • مرداد ۱۳۹۱
                                • ۵۰۴

جعفر خان خواهشا در مورد اخابر هم نظرتان را بگویید...

هر لحظه ی با تو بودنم محبوب است.. دور از تو همیشه در دلم آشوب است...
                                هر وقت قرار است به من سر بزنی.. "اهواز" برای راه رفتن خوب است...

نظر

در حال کار...