اقایون و خانمایی که طی چند روز گذشته تو -4 چوب حراج زده بودن به سهماشون و بعضی حقوقی های گرامی تشریف بیارید تو صف های خرید+4:D....
چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
در اصل توسط Hamidkhann پست شده است View Postاز همون زمان انتشار گزارشها مشخص بود جهت دهی شدن. نامه سهامداران و انعکاسش تو مجلس آقایان بورس نشین رو ترسونده و دارن نمادهای پتروشیمی رو رفع توقیف میکننسعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.
نظر
-
-
در اصل توسط گلاب خان پست شده است View Postسلام دوستان. گروه قند عجب فرصت خریدی داد. کساوه و شسینا رو با قمرو و قنقش عوض کردم. آیا میدونید قمرو هنوز داره جغندر جذب میکنه؟ آیا می دونید این دوتا سهم در صورت افزایش نرخ به 1700 به اندازه ثلث قیمتشون سود خواهند ساخت...<):)
ببخشید؛ قنقش نه؛ قشهد..<):)
نظر
-
دوستان با سلام و صبح بخیر
زیرمجموعه ومعادن همگی صف خرید میباشند و بصورت مشکوکی خود سهم داره جمع میشه و صفش هر لحظه سنگینتر
حواستون باشه گزارش ومعادن هنوز نیومده زیر مجموعه هاش (کنور .کچاد.کگل) همگی تعدیل خوبی دادند شاید خبری در راه هست
توصیه میشه یه مقداری از سبد روبه این سهم اختصاص بدید
نظر
-
غبشهر و غمارگ دیگه واقعا فروشنده نداره......
دوستان از گروه روی فاسمین و بی خیال بشید فکر کنید مشکل واقعی است فراور بهترین گزینه تواین گروه هر چند به نظرم این گروه هم دیگه بهترین نیست....سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.
نظر
-
شپديس و فولاژ و بكاب هم دارن ميان!!!پرفسور حسابي : جهان سوم جایی است كه هر كس بخواهد مملكتش را آباد كند،خانه اش خراب می شود و هر كس كه بخواهد خانه اش آباد گردد به ناچار باید در تخریب مملكتش بكوشد.
نظر
-
-
-
در اصل توسط سعید پور احمدی پست شده است View Postغبشهر و غمارگ دیگه واقعا فروشنده نداره......
دوستان از گروه روی فاسمین و بی خیال بشید فکر کنید مشکل واقعی است فراور بهترین گزینه تواین گروه هر چند به نظرم این گروه هم دیگه بهترین نیست....
نظر
-
-
سلام
کرماشا شیراز شبریز بازگشاییتحلیل رایگان
اینستاگرام: mehdipour.mohamad
توییتر: m_mehdipour
نظر
-
در اصل توسط سعید پور احمدی پست شده است View Postبازم شما مبنا رو بر صحت بزار برو سراغ گزارش خوب ها و ریسک نکن دوست من......
من روی گزارشهای فرآور کنور فخوز متمرکز شدم. بازدهی همه جوره عالیه.
فرآور 9 ماهه بیشتر از 90 درصد پوشش داده و نرخ LME روی رو 1900 فرض کرده در حالیکه امروز 2020 هستش
کنور تو سه ماهه باقیمونده بهاندازه 9 ماه گذشتش سود میسازه و شاید بیشتر
فخوز هم که توی بورس کالا خوب داره میفروشه
نظر
نظر