صف شیراز داره میپره
چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
در اصل توسط بچه کف بازار پست شده است View Postسعید جان یاد تذکرات درباره شدوص می افتم مثل همون دیگه0:-)
این غبشهر برنامه داشت من و اشکبوس دیر فهمیدیم البته تقصیر خودمون بود به بنیاد سهم اکتفا میکردیم و تکنیکال کوتاه مدت و منظور نداشتیم تا اینکه در بررسی کامل گفتن سهامداری قصد خروج داشته و یک حقیقی نسبتا پر سهام که یه سهامدار هم تصمیم به خارجکردن نوسان گیرها از سهم میگیره تا روند سهم منطقی بشه و از نوسانات شدید هیجانی خارج بشه و امروز به شخصه به این نتیجه زسدم که پایان حرکت حمایتی معکوسشون شروع شده........بازم از دوستانی که تو این سهم اعصابشون بهم ریخت ولی بالاخره موندن معذرت میخوام به شخصه....سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.
نظر
-
صف شیراز جمع شد بهترین فرصت خرید بوددر سرزمینی که سایه آدمهای کوچک بزرگ شد،در آن سرزمین آفتاب در حال غروب است!!!(( دکتر شریعتی ))@};-
نظر
-
-
فكر كنم امروز بازار ركورد معاملات رو بزنه!!!!!!!!!!!!!پرفسور حسابي : جهان سوم جایی است كه هر كس بخواهد مملكتش را آباد كند،خانه اش خراب می شود و هر كس كه بخواهد خانه اش آباد گردد به ناچار باید در تخریب مملكتش بكوشد.
نظر
-
آنلاین من رسما قاطی کرد. آمار ده دقیقه پیش رو نشون میده!
نظر
-
در اصل توسط سعید پور احمدی پست شده است View Postشدوص و کپشیر و من خیلی تاکید داشتم و مرد بودن آبرو داری کردن بازار جان شما از دوستهای عزیز من هستی راستی اسم کوچیکت رو بگو بد نیست بدونم.........
این غبشهر برنامه داشت من و اشکبوس دیر فهمیدیم البته تقصیر خودمون بود به بنیاد سهم اکتفا میکردیم و تکنیکال کوتاه مدت و منظور نداشتیم تا اینکه در بررسی کامل گفتن سهامداری قصد خروج داشته و یک حقیقی نسبتا پر سهام که یه سهامدار هم تصمیم به خارجکردن نوسان گیرها از سهم میگیره تا روند سهم منطقی بشه و از نوسانات شدید هیجانی خارج بشه و امروز به شخصه به این نتیجه زسدم که پایان حرکت حمایتی معکوسشون شروع شده........بازم از دوستانی که تو این سهم اعصابشون بهم ریخت ولی بالاخره موندن معذرت میخوام به شخصه....
نظر
-
-
در اصل توسط ahmad30_n پست شده است View Postبنظر من وضعيت امروز playback به حمايتهاي شكسته است و براي قند هم playback به مقاومت شكسته
نظر اساتيد چيه[B][COLOR="#008000"][COLOR="#B22222"]@};- هر شخص خود مسئول خرید و فروش خود است-@};-[/COLOR][/COLOR][/B]
نظر
-
چه شود!!! شپديس هم اومده!!!!!!!پرفسور حسابي : جهان سوم جایی است كه هر كس بخواهد مملكتش را آباد كند،خانه اش خراب می شود و هر كس كه بخواهد خانه اش آباد گردد به ناچار باید در تخریب مملكتش بكوشد.
نظر
-
نظر