چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • eslami
    عضو فعال
    • Apr 2012
    • 789

در اصل توسط کهنه سوار پست شده است View Post
    اسلامی عزیز، بنده عین صحبت یکی از کارشناسان امور سهام غبشهر رو نقل قول کردم که ایشون گفتن که شنیدن تعدیل غبشهر منفیه.... بار قبل هم اگه بنده توصیه ی ایشون رو جدی گرفته بودم و لج نمی کردم در قیمت بالا وارد این سهم نمی شدم...
    در صداقت شما شكي ندارم.
    خيلي بد دوره زمونه ايي شده چند هفته قبل كمي سركه خريدم..........ربع گرفتم 361 الان شده بالاي 435............. اگه همه سرمايمو ميخريدم..........كلي تا حالا كاسب بودم.
    بقول يه عزيزي الان بورس شده دو سر باخت هم از تورم عقبه هم از رشد بقيه بازارها...... هم اينكه دنده عقب هم ميره............
    باشد كه هميشه زندگيمون پر از آرامش باشه..........حالا چه با پول چه بي پول.

نظر

• ron
      عضو عادی
      • Aug 2012
      • 243

وقتی داداش گلمون کهنه سوار از این سهم خارج بشه ما که دیگه ول معطلیم چهارشنبه ما هم از شاراک و غبشهر میریم بیرون جهنم
      [COLOR="#800080"][SIZE=1][CENTER]نیما یوشیج در جشن یک سالگی فرزندش : پسرم یک بهار تابستان پاییز و زمستان را دیدی از این پس همه چیز جهان تکراری است جز مهربانی کردن[/CENTER][/SIZE][/COLOR]

نظر

• شفاف سازی
        عضو فعال
        • Nov 2012
        • 2880

در اصل توسط parvaz پست شده است View Post
        یه سوال شما با کسی تو شرکت ارتباط دارید؟؟

ببینید دوست عزیزم
        زمان خیلی مهمه
        تحرکات بر روی بعضی از سهم ها در زمان انتشار گزارشات 3- 6-9-و 12 ماهه مهمه
        بعضی مواقع است دو هفته سه هفته و.. قبل از انتشار گزارشات سهامداران به فرض مثال با فرض تعدیل مثبت تشکیل صف های خرید را می دهند و سهم 30 - 40 % قبل از انتشار گزارش مثبت را خورده لذا نباید منتظر انتشار گزارش باشی چون قبل از انتشار سهم درصدشو خورده و افرادی درست چند روز قبل از انتشار گزارش خرید می کنند اغلب مواقع بازنده اند چون بعد از انتشار دو اتفاق می افتد
        1- اگر تعدیل مثبت باشه خوب سهم 30 - 40 درصد رشد کرده و دیگه رشد نخواهد کرد مثل زاگرس و مارون و...
        2- اگر تعدیل منفی باشه و یا تعدیلی در کار نباشه اونی تازه سهمو خریده به شدت ضرر خواهد کرد مثل فاسمین - فولاد - فملی - فرآور و...

اما غمارگ و غبشهر درست نقطه مقابل فرض بالا است
        این دو سهم در یکی دو ماه اخیر رشد نکردند بلکه افت هم داشتند پس نقطه برعکس قضیه بالاست پس قبل از انتشار گزارش بایست سهم را خرید باز هم دو اتفاق می افتد :
        1- اگر سهم تعدیل مثبت بده چون قبل از انتشار گزارش هیچ رشدی نکرده پس هنگام بازگشائی با جهش قیمتی مواجه خواهند شد.
        2- اگر تعدیلی در کار نباشه چون قبل از انتشار گزارش هیچ رشدی نداشته پس بعد از انتشار گزارش هم افتی نخواهد داشت.

پس خرید الان هیچ ترسی نداره چون بالا نخردیم که اگر تعدیل مثبت نداشت سهم به شدت صف فروش بشه اینو حس ششم به من می گه

یکی دو ماه قبل شایعه تعدیل eps شبهرن را گفتم چون سهم افت کرده تا 800 تومان اونو خریدم گفتم اگر تعدیل درست باشه که فبها و اگر تعدیلی در کار نباشه سهم افتش کرده و من ضرر نخواهم کرد
        گزارش شبهرن اومد همراه با تعدیل - 800 خریده بودم در دو سه مرحله 930 - 1100 و 1320 فروختم تمام

من امیدوارم همین اتفاق برای غمارک و غبشهر بیفته
        من با شرکت ارتباط خاصی ندارم یکی دونفر از دوستان اونجا کار می کنند
        فقط و فقط نزدیک گزارش سهم رو رصد کنید رشد کرده رشدنکرده
        اگر سهم به امید تعدیل 30 - 40 % کرده دیگه نخرید چون رشد شو کرده
        اگر سهم به امید تعدیل رشد نکرد بلکه افت کرده بخرید احتمال ضررش کم اما اگه ............

نظر

• اشکبوس کهنه سوار
          ستاره دار (2)
          • Jul 2012
          • 1281

در اصل توسط ron پست شده است View Post
          وقتی داداش گلمون کهنه سوار از این سهم خارج بشه ما که دیگه ول معطلیم چهارشنبه ما هم از شاراک و غبشهر میریم بیرون جهنم
          قصدم ناامید کردن هیچ کدوم از عزیزان نیس اما دوستان عزیز بهترین کار، نقد بودن و رصد اخبار و استفاده از فرصت های ناشی از اخباره ... بنده بارها گفتم که وقتی خبر خوبی در یک سهم منتشر شد، زمان فروش یک سهم فرا رسیده است، هر وقت هم که خبر منفی بی دلیلی از یک سهم شنیدید آن را بخرید...
          نمونه های عینی این مورد را در پست های بعدی خدمت دوستان عرض می کنم:
          آخرین ویرایش توسط اشکبوس کهنه سوار؛ 2013/01/28, 18:07.
          در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.

نظر

• اشکبوس کهنه سوار
            ستاره دار (2)
            • Jul 2012
            • 1281

در اصل توسط شفاف سازی پست شده است View Post
            ببینید دوست عزیزم
            زمان خیلی مهمه
            بعضی مواقع است دو هفته سه هفته و.. قبل از انتشار گزارشات سهامداران به فرض مثال با فرض تعدیل مثبت تشکیل صف های خرید را می دهند و سهم 30 - 40 % قبل از انتشار گزارش مثبت را خورده لذا نباید منتظر انتشار گزارش باشی چون قبل از انتشار سهم درصدشو خورده و افرادی درست چند روز قبل از انتشار گزارش خرید می کنند اغلب مواقع بازنده اند چون بعد از انتشار دو اتفاق می افتد
            1- اگر تعدیل مثبت باشه خوب سهم 30 - 40 درصد رشد کرده و دیگه رشد نخواهد کرد مثل زاگرس و مارون و...
            2- اگر تعدیل منفی باشه و یا تعدیلی در کار نباشه اونی تازه سهمو خریده به شدت ضرر خواهد کرد مثل فاسمین - فولاد - فملی - فرآور و...

این دو سهم در یکی دو ماه اخیر رشد نکردند بلکه افت هم داشتند پس نقطه برعکس قضیه بالاست پس قبل از انتشار گزارش بایست سهم را خرید باز هم دو اتفاق می افتد :
            1- اگر سهم تعدیل مثبت بده چون قبل از انتشار گزارش هیچ رشدی نکرده پس هنگام بازگشائی با جهش قیمتی مواجه خواهند شد.
            2- اگر تعدیلی در کار نباشه چون قبل از انتشار گزارش هیچ رشدی نداشته پس بعد از انتشار گزارش هم افتی نخواهد داشت.

پس خرید الان هیچ ترسی نداره چون بالا نخردیم که اگر تعدیل مثبت نداشت سهم به شدت صف فروش بشه اینو حس ششم به من می گه

یکی دو ماه قبل شایعه تعدیل eps شبهرن را گفتم چون سهم افت کرده تا 800 تومان اونو خریدم گفتم اگر تعدیل درست باشه که فبها و اگر تعدیلی در کار نباشه سهم افتش کرده و من ضرر نخواهم کرد
            گزارش شبهرن اومد همراه با تعدیل - 800 خریده بودم در دو سه مرحله 930 - 1100 و 1320 فروختم تمام

اگر سهم به امید تعدیل رشد نکرد بلکه افت کرده بخرید احتمال ضررش کم اما اگه ............
            شفاف سازی عزیز با توجه به اینکه این سهم 27 بهمن تا 4 اسفند گزارششو می ده ممنون می شم که در این خصوص با همفکری دوستان بهترین استراتژی رو اتخاذ کنیم... ضمن آنکه خرید غبشهر در 950 و فروش در 1000 مدتیه که مد شده و دوستان کوتاه مدتی می تونن هر باری که در 1000 این سهم کم آورد خالی کنن و بیان در 950 خرید کنن...
            ...تشکر ویژه بابت مطلب بالا...

نظر

• BETA
              عضو فعال
              • Jan 2013
              • 447

تاثیر افزایش قیمت گاز بر مبنای نرخ مبادلاتی بر سود خالص هر سهم شرکتهای پتروشیمی بورسی مطابق جدول زیر میباشد:
              تار و پود هستي ام بر باد رفت اما نرفت / عاشقي ها از دلم ديوانگي ها از سرم

نظر

• h00mi
                عضو فعال
                • Aug 2012
                • 504

دوستان از من میشنوید 4شنبه فرصت خریده نه فروش... هفته آینده همه چی مشخص میشه...

هر لحظه ی با تو بودنم محبوب است.. دور از تو همیشه در دلم آشوب است...
                هر وقت قرار است به من سر بزنی.. "اهواز" برای راه رفتن خوب است...

نظر

• اشکبوس کهنه سوار
                  ستاره دار (2)
                  • Jul 2012
                  • 1281

قصدم ناامید کردن هیچ کدوم از عزیزان نیس اما دوستان عزیز بهترین کار، نقد بودن و رصد اخبار و استفاده از فرصت های ناشی از اخباره ... بنده بارها گفتم که وقتی خبر خوبی در یک سهم منتشر شد، زمان فروش یک سهم فرا رسیده است، هر وقت هم که خبر منفی بی دلیلی از یک سهم شنیدید آن را بخرید...
                  نام سهم:کرماشا
                  خبر خوب:تعدیل مثبت در گزارش 9 ماهه
                  بهترین استراتژی: خرید این سهم یک ماه قبل از انتشار گزارش و استفاده از 20 تا 30 درصد افزایش قیمت ناشی از خبر مثبت
                  بدترین استراتژی: خرید سهم پس از رشد ناشی از خبر مثبت که نتیجه ای جز خواب سرمایه و باز شدن سهم در قیمت قبل از گزارش و یا کمتر از قبل نخواهد داشت.
                  دیگر سهامی که این مورد در آنها صادق بوده، فولاد، مارون، فاسمین، فرآور، شپترو، شاراک، غبشهر، غمارگ و ده ها سهم دیگر
                  نام سهم:شدوص
                  خبر بد:شایعه ی دروغین قطع گاز شرکت
                  بهترین استراتژی: خرید این سهم قبل از انتشار گزارش و استفاده از 80 درصد افزایش قیمت ناشی از تعدیل و معاملات روزهای بعد از تعدیل
                  بدترین استراتژی: توجه به شایعات دروغین و عدم خرید سهم
                  دیگر سهامی که این مورد در آنها صادق بوده، شفارس، کپشیر، قپیرا و ده ها سهم دیگر
                  چرا وقتی خبر خوبی در یک سهم منتشر شد، زمان فروش آن سهم فرا رسیده است؟ چون با توجه به برخورداری بعضی از افراد از خبر رانتی یا شم اقتصادی قوی و علم بالای اقتصادی برخی تحلیل گران، آن خبر تاثیر خود را بر قیمت سهم گذاشته است.
                  آخرین ویرایش توسط اشکبوس کهنه سوار؛ 2013/01/28, 18:31.

نظر

• eslami
                    عضو فعال
                    • Apr 2012
                    • 789

اگر همین تیکه از صحبتهای شما مد نظرمون باشه................شفاف سازی غبشهر............خبر بدی برای سهم.
                    پس باید خرید بشه؟؟؟

نظر

• HSC
                      عضو فعال
                      • Feb 2013
                      • 316

نام سهم:کرماشا
                      خبر خوب:تعدیل مثبت در گزارش 9 ماهه
                      بهترین استراتژی: خرید این سهم یک ماه قبل از انتشار گزارش و استفاده از 20 تا 30 درصد افزایش قیمت ناشی از خبر مثبت
                      بدترین استراتژی: خرید سهم پس از رشد ناشی از خبر مثبت که نتیجه ای جز خواب سرمایه و باز شدن سهم در قیمت قبل از گزارش و یا کمتر از قبل نخواهد داشت.
                      دیگر سهامی که این مورد در آنها صادق بوده، فولاد، مارون، فاسمین، فرآور، شپترو، شاراک، غبشهر، غمارگ و ده ها سهم دیگر
                      نام سهم:شدوص
                      خبر بد:شایعه ی دروغین قطع گاز شرکت
                      بهترین استراتژی: خرید این سهم قبل از انتشار گزارش و استفاده از 80 درصد افزایش قیمت ناشی از تعدیل و معاملات روزهای بعد از تعدیل
                      بدترین استراتژی: توجه به شایعات دروغین و عدم خرید سهم
                      دیگر سهامی که این مورد در آنها صادق بوده، شفارس، کپشیر، قپیرا و ده ها سهم دیگر
                      چرا وقتی خبر خوبی در یک سهم منتشر شد، زمان فروش آن سهم فرا رسیده است؟ چون با توجه به برخورداری بعضی از افراد از خبر رانتی یا شم اقتصادی قوی و علم بالای اقتصادی برخی تحلیل گران، آن خبر تاثیر خود را بر قیمت سهم گذاشته است.
                      آفرين پسر . با استراتژيت موافقم. در واقع خبراي بدو آدماي آگاه از داخل سازمان شايعه ميكنن تا سهمو هاپولي كنن و خودشون حالشو ببرن.

آفرين...

نظر

• اشکبوس کهنه سوار
                        ستاره دار (2)
                        • Jul 2012
                        • 1281

در اصل توسط eslami پست شده است View Post
                        اگر همین تیکه از صحبتهای شما مد نظرمون باشه................شفاف سازی غبشهر............خبر بدی برای سهم.
                        پس باید خرید بشه؟؟؟
                        اسلامی جان گفتم خبر بد بی دلیل نه هر خبر بدی...
                        بهترین جواب رو جناب شفاف سازی دادن
                        در اصل توسط شفاف سازی پست شده است View Post
                        ببینید دوست عزیزم
                        زمان خیلی مهمه

نظر

• nirvana_00
                          عضو عادی
                          • Feb 2012
                          • 172

اینم شاخص قندی ها وشکست سقف تاریخی .پس ازپایان موج 1 صعودی اصلاح WXY درقالب موج 2 و حال شروع موج سوم امید به تارگت 5400 در مرحله اول و هدف های بالاتر ایشالله

نظر

• اشکبوس کهنه سوار
                            ستاره دار (2)
                            • Jul 2012
                            • 1281

در اصل توسط HSC پست شده است View Post
                            آفرين پسر . با استراتژيت موافقم. در واقع خبراي بدو آدماي آگاه از داخل سازمان شايعه ميكنن تا سهمو هاپولي كنن و خودشون حالشو ببرن.

آفرين...
                            در سهم شدوص، خبر بد قطع گاز رو یکی از سهامداران دارای یک میلیون سهم که اون موقع عضو همین تاپیک بودن، منتشر کرده بودن که یک شب تا صبح باهاشون چونه زدم تا تونستم بفهمم که دارن چاخان می کنن!

این پست مربوط به روزای پخش شایعه دروغینه: حدود 40 روز پیش

در خصوص شدوص...هر کس فروشنده س دور و بر 400 باید پیاده بشه تا یاد بگیره بدون تحلیل وارد سهم نشه...این سهم برای نوسان گیری نیس...این سهم اهداف بالایی داره...
                            قیمت امروز سهم؟7377 ریال
                            بازدهی 85 درصد
                            آخرین ویرایش توسط اشکبوس کهنه سوار؛ 2013/01/28, 18:55.

نظر

• اشکبوس کهنه سوار
                              ستاره دار (2)
                              • Jul 2012
                              • 1281

در اصل توسط eslami پست شده است View Post
                              در صداقت شما شكي ندارم.
                              خيلي بد دوره زمونه ايي شده چند هفته قبل كمي سركه خريدم..........ربع گرفتم 361 الان شده بالاي 435............. اگه همه سرمايمو ميخريدم..........كلي تا حالا كاسب بودم.
                              بقول يه عزيزي الان بورس شده دو سر باخت هم از تورم عقبه هم از رشد بقيه بازارها...... هم اينكه دنده عقب هم ميره............
                              باشد كه هميشه زندگيمون پر از آرامش باشه..........حالا چه با پول چه بي پول.
                              داداش اسلامی عزیز، بازار مشکلی نداره... مشکل از خود ماست که فکر می کنیم همه ی پولی رو که برای سهام گذاشتیم، باید خرج کنیم... شما استاد مایی اما بهترین کار ممکن نقد موندن و شکار بهترین سهم ها در بهترین قیمت ها با کمترین خواب سرمایه است...فقط در روند صعودی وارد سهام با پشتوانه و ریشه دار می شیم...

نظر

• hector
                                عضو فعال
                                • Jan 2013
                                • 1764

کهنه سوار عزیز میشه این انتشار اخبار بد بی دلیل رو به کل بازار تعمیم داد؟
                                یعنی با توجه به اوضاع خوبه بعضی از سهما مثل پتروها کاشیا یا غذایی ها عده ای خواستن جو رو منفی کنند تا این سهما رو تو قیمتای پایین بخرنو بعد دوباره به ملت بفروشن
                                این جوری صدای کسی هم در نمیاد که آهای بازار حباب داره
                                اینم به نظرم میتونه یه سناریو باشه!!

نظر

در حال کار...
                                X