چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • گلاب خان
    Banned
    • Dec 2012
    • 166

موافقم

در اصل توسط mmis پست شده است View Post
    تو اروپا مردم به خاطر فقر و بیچاره گی و محتاج بودن به نان شب اعتراض نمی کنند تنها رفاه آنها کاهش یافته تا اینجور طرزفکرها وجود دارد آقایون هر بلایی بخوان سر مردم می آورند واقعا یا این همه نفت و ثروت خداددی وضع مردم نباید اینجوری باشد سال 81 هم پراید سه برابر قیمت واقعی به مردم فروخته می شد الان هم همنجوره وای به حال ما که پراید شده معیار سنجش وضعیت اقتصادی ما پراید اصلا ارزش خرید نداره کی میاد 17 میلیون بده تابوت بخره
    وضعیت مردم ایران باید خیلی بهترازاین باشه یکی از مدیران شرکت سایپا می گفته ما می خواهیم قیمتامون جهانی کنیم ما هم می گیم قیمتاتون جهانی کنید تعرفه واردات هم بردارید ببینم کی می آد 17 میلیون بده پراید بخره متاسفانه مدیران این کشور همه بصورت رابطه ای و پارتی بازی انتخاب می شوند و چون علم مدیریت ندارند در هنگام مشکلات همیشه راحترین راه یعنی گران کردن اجناس و سوار شدن بر دوش مردم و گذر از سختیها را انتخاب می کنند
    تنها راه تنبیه کردن این خودروسازهای پرادعا نخریدن است یک ماه مردم خودرو نخرن از ماه بعد برای فروش خودرو التماس می کنند مثل دوسال پیش مه با 3 میلیون پیش و 5 میلیون واه بدون بهره پراید می فروختن

با شما کاملا موافقم. باید دیدها وسیع تر و انتقادها اصولی تر و سازنده تر بشه. بگذریم از اینکه توی کشوری جهان سومی هستیم که مدیرانش بیشتر به فکر مدیریت اند تا مردمیت. همین عربستان و عربهاش که ما خودمون رو خیلی برتر از اونا میدونیم، میدونن وقتی گرونی میشه چکار باید بکنند. پدر من بواسطه شغلش خیلی به عربستان سفر میکنه. میگفت یکبار مرغ چند ریالی توی عربستان گرون شد. عربا گفتند ما مرغ نمیخریم تا روی دستتون بمونه و بگنده. یک هفته بعد مرغ ارزونتر از حالت اولش شد!! حالا عین همین توی کشور ما هم اتفاق افتاد. ببینید ملت همیشه در صحنه چه کردند. کاری کردند که جیب دلالها تا خرخره پر شد. یعنی مردم به ابتدائی ترین قانون اقتصاد هم توجه نمیکنند که وقتی قیمت رفت بالا، تقاضا باید بیاد پائین؛ نه اینکه بره بالا!!!
    <):)
    آخرین ویرایش توسط گلاب خان؛ 2013/02/07, 11:15.

نظر

• parvaz
      عضو فعال
      • Feb 2010
      • 555

در اصل توسط گلاب خان پست شده است View Post
      2- پتانسیل ایران قطعا بالاتر از این حرفهاست؛ تا جایی که ایرانیها قدرت تشکیل حکومت جهانی را نیز دارند (نمونه تاریخی: حکومتهای هخامنشی و ساسانی). جهت گیری ما در عرصه بین الملل به نظر من درست است. یعنی اگر میخواهیم حکومتی مثل حکومت هخامنشی داشته باشیم، نباید از استراتژی کنونی کوتاه بیایم. البته به برخی برخوردها و حرفها در عرصه بین الملل ایراد دارم. بزرگترین بلای جان این مملکت، همین منابع غنی هستند که ای کاش نداشتیم این منابع رو. جالبه بدونید که بهترین اقتصاد، اقتصاد بعد از جنگ هستش. چون همه چیز ویران شده و باید از نو ساخته بشه. نمونش ژاپن که دوتا بمب اتمی افتاد توش و الان ببینید کجاست. یکی از دلایل پیشرفتشون، نداشتن نفت و منابع هست که مجبورشون کرد خودشون بسازن نه اینکه با پول نفت، بریزن توی شکمشون.
      با حرف شما کاملا مخالفم بزرگترین بلای جان مملکت ما منابع غنیمون نیست بلکه جهل و عوام زدگی مردم بوده که تو کل تاریخ ایران به چشم میخوره...
      3- تصمیمات در عرصه اقتصادی در جهت رفاه گرفته شده منتهی در جهت رفاه اجرا نشده و ای کاش توی اجراش بیشتر دقت میشد.
      رفاه یا گدا پروری رفاه یه مسله یک بعدی نیست که فقط به مادیات ربط بدیم بلکه باید کلی تر دیده بشه
      4- پیشرفت تکنولوژی نه تنها دستاورد حکومت ما نیست، بلکه دستاورد هیچ حکومتی توی دنیا نیست. حکومت یک استراتژی و مبنای فکری برای اداره یک جامعه است (مثل حکومت اسلامی، حکومت لائیک و ...). پیشرفت تکنولوژی نتیجه ارتقای دانش انسانهاست که به حکومت ربطی نداره. شاید بشه اینطور گفت که سیاستهای دولتی 8 سال گذشته، بر این بوده که تکنولوژی وارد زندگی مردم بشه و به عنوان رانت و وسیله پول در آوردن در اختیار عده ای خاص نباشه.
      اتفاقا نقشه عمده حکومت در ارتقا فرهنگی و اجتماعی و فکری جامعه هست . نمونش در زمان رنسانس اروپا که بعد از اون اروپا تونست به سمت تکنولوژی پیش بره

5- ایدئولوژی حکومت ما، ایدئولوژی اسلامی و حاکمیت اسلام بر تمام عالم است. البته فکر کنم منظور شما استراتژی است. خب استراتژی در راستای ایدئولوژی تعریف میشه. استراتژی بین المللی حکومت ما، محافظت از تمامیت ارضی و جلوگیری از هرگونه تضییع حقوق حقه تمامی ایرانیان در اولویت اول و تمامی مسلمانان (البته نه سلفی ها) در درجه دوم میباشد. لازمه این استراتژی هم هرچیزی ممکنه باشه. از کمک به گروهای مبارز در لبنان و سوریه گرفته تا کسب محبوبیت در کشورهای مختلف. این کار رو تمامی کشورهای بزرگ دنیا هم انجام میدن. مثلا فرانسه در مالی. آمریکا در کره جنوبی و قطر و عربستان و قزاقستان و ترکیه. روسیه و ایران در سوریه و ...

یکی از مشکلات ما ایدیولوژی عوامانه و بدون تعقل و از روی احساساته که باعثش همین سران حکومت هستند
      با عرض پوزش به جهت ورود به بحث

نظر

• کيانوش
        عضو فعال
        • Dec 2011
        • 6613

با دلار 2500تومان اتاق بازرگاني که مبناي همه مبادلات کالايي و اقتصادي کشور قرار گرفته است.
        مي بايست.سهامداري کرد.
        پالايشگاهها-شتران و شراز و شبريز و شبندر و شاوان
        پتروها-شاراک و کرمانشا و زاگرس و شفن و شصفها و شيران و پرديس و خارک و...
        فلزات-ذوب و فولاد و فخوز و فخاس
        معدنيها-فملي
        روايها-کروي و فاسمين و فراور و فسرب را که بودجه خود را با دلار 1800تومان بسته اند.
        سنگ اهن-کچاد و کگل و ومعادن و واميد و وسپه و..
        سيمانيها-سغرب و ساروم و درود و سمازن و.......که هنوز نشکفته اند.
        قنديها-قمرو-و قصفا-قزوين -قشير-قچار و....
        ميشه از هر گروه 5تا 30درصد در پرتفوي داشت.

نظر

• Hamidkhann
          Banned
          • Dec 2012
          • 476

جالب بود.
          پدرخانم بنده معلم هست با 29 سال سابقه کار. سال 81 یه پراید خرید که امشب اسناد معامله ی اون رو از آرشیوش بیرون آورده بود. جالب بود. اون سال یه پراید کاربراتوریه ساده بوده 5900000 تومان. بعد فیش حقوق همون سالش رو هم دیدم که حدود 182000 تومان بود. یعنی بایستی حدود 32 ماه حقوقش رو پس انداز میکرده تا یه پراید بخره.
          اما الان فیش حقوقش رو دیدم حدود 950000 تومان دریافتیش بود و پراید تازه شده 17 میلیون.
          من نمیخوام طرفداری از کسی بکنم و خودم هم کلی انتقاد دارم ولی خدائیش خودتون قضاوت کنید که وضع مردم بهتر شده یا بدتر. درسته توی یک سال اخیر نوسانات اقتصادی خیلی زیاد شده ولی تا قبل از اون و توی دولت نهم و اوایل دولت دهم واقعا رفاه مردم بالا رفت و به نظر من بزرگترین خیانت محمود هم همین بود که سعی کرد رفاه مردم رو بالا ببره غافل از اینکه مردم ما رو رفاه زده کرد.
          ای کاش ما اینقدر زود گذشته ی خودمون و شرایط سختی رو که داشتیم رو فراموش نمیکردیم. همین فراموش کاری هاست که امروز بعضی ها رو به ورطه ی ناشکری انداخته و نتیجه ناشکری و کفران نعمت هم میشه فقر!! «شکر نعمت، نعمتت افزون کند*** کفر، نعمت از کفت بیرون کند» یادش بخیر توی صف وایسادن برای یه پیت نفت. یادش بخیر توی صف وایسادن برای تلفن عمومی. یادش بخیر توی صف وایسادن برای یه کپسول گاز. یادش بخیر نونوایی به هر نفر بیشتر از سه تا نون نمیداد.
          بچه درسته که الان گرونی زیاد شده و به خیلی ها فشار میاد ولی به نظر من هنوز اوضاع خیلی بهتر از 10 سال قبله. فرقش اینه الان مردم ما رفاه زده شدن. اگه مردم ما همون مردم 10 سال قبل بودن، الان براحتی از این برهه از تاریخ عبور میکردیم.
          یکی از فامیلهای ما تازه از گرجستان برگشته؛ میگفت غذای یک وعده یک ایرانی، به اندازه غذای یک روز یک خانواده 2 نفره ی گرجستانیه!!
          دوستان بیایم بجای این همه منفی بافی و شکایت، کمی واقع بین باشیم و شکر نعمتهایی رو که داریم رو در حد توان بجا بیاریم تا خدا حلال مشکلات باشه.
          یک حدیث با این مضمون از پیامبر (صلی الله علیه و آله) میخوندم که فرمودند: «هرگاه قومی مورد غضب خداوند قرار بگیرند، قیمتها در آن قوم بالا میرود».
          انشاالله خدا ازمون راضی بشه و مسئولین هم وظایفشون رو فراموش نکنند...
          شب خوش<):)
          دوست عزیز دلیل اینکه ما دیگه تو صف نون یا تلفن وای نمی ایستیم اقدامات رئیس جمهور اخیر نیست بلکه کارها در دولتهای گذشته انجام شده و با این دیدگاه که جمعیت ما زیاده و رو به افزایش. اما تو این دولت رشد جمعیت تقریباً متوقف شده و در واقع نتیجه اقدامات سالهای گذشته الان داره نتیجه میده. هرچند که در حقیقت باید خیلی خیلی جلوتر می بودیم.
          و در کنار اینها هزار و یک نقد به دولت نه چندان مشروع فعلی وارده که اینجا جای بحثش نیست.

نظر

• mmis
            عضو عادی
            • Sep 2012
            • 235

سازمان حمایت قیمتهای جدید تکذیب کرد
            اگه قیمتها تایید نشده بری چی زدید توسایت پس چرا شرکتا سریع از شب تا صبح پیش فروش قطعی زدن توسایتاشون برای مثال سمند se 19 میلیون پیش پرداخت تحویل خرداد تازه گفته در صورت تغيير در مشخصات يا افزايش هر يك از نرخ هاي قانوني، در زمان ارسال دعوتنامه محاسبه و دريافت خواهدشد البته نگفته تغییر کنه یعنی اگه کاهش پیدا کنه همینه که هست نه خبری از تحویل فوری و فروش نقدی یعنی قیمت بالاتر از بازار آزاد از مردم می گیرند تازه خرداد تحویل می دن این خودش بدترازاحتکار وتحویل ندان خودروست و قیمتهای بازار آزاد آفزایش میده ویه جور تحریک مردم به خریده البته اول خودرهای که تو دستشون باد کرده و بصورت قاچاقی نمی تون تو بازار آزاد بفروشند به قیمت بالاتراز بازار آزاد به مردم قالب می کنن نمردیم موندیم معنی قطعی رو هم فهمیدیم
            اینها هم دندون مردم شمردن قیمت ها رو بالا می زنن اگه مردم خریدن خریدن نخریدن قیمتها رو یه کم پایین می ارن یکی از دستانمون تو سایپا می گفت تو یه سالن کوچک تو سایپا 800 تا خودرو پراید پارک کردن وتنها یه ساعت یا تیغه برف پاکن برداشتن و میگن کسریه می گفت من موندم چطور اونهمه خودرو تو یه سالن کوچک جا دادن
            آخرین ویرایش توسط mmis؛ 2013/02/07, 12:00.
            خوشبختی یافتنی نیست ساختنی است------برای کشتیهای بی حرکت موجها تصمیم می گیرند

نظر

• parvaz
              عضو فعال
              • Feb 2010
              • 555

مردم بی بخار

در زمان قدیم پادشاهی زندگی میکرد که یک وزیر سیاستمدار داشت، یکی روز پادشاه در فکر بود و وزیر سوال کرد قربان در چه فکری هستید؟!؟!
              پادشاه گفت در فکری هستم که چطور از این مردم پول بیشتری بگیرم که مشکل ساز هم نشود!!
              وزیر گفت قربان من یک راه حل دارم اینکه از این به بعد هر کس که قصد ورود به شهر رو داشت مبلغ 2 سکه پرداخت کند
              پادشاه گفت نه نه ... اینجوری بر ضد ما شورش میکنند، چون بدون دلیل ازشون پول گرفتیم !!!
              وزیر گفت این کار را به من بسپار
              از فردا اعلام شد که هر کس قصد ورود به شهر را دارد باید مبلغ 2 سکه بپردازد
              پادشاه مظرب بود و منتظر شورش مردم بود
              ولی هیچ کس عکس العملی نشان نداد و از فردا هر کس که وارد شهر میشد مبلغ 2 سکه پرداخت میکرد
              وضع به همین منوال گذشت تا یک روز پادشاه به وزیر گفت: من فکر میکردم مردم شورش کنن و تخت مارا پایین بکشند!!!
              در این حال وزیر گفت این مردم بدتر از اونی هستن که شما فکر میکنید، میخواهم به شما ثابت کنم، از این به بعد برای ورود به شهر هر کس باید هر کس 5 سکه پرداخت کند..
              پادشاه گفت اینبار حتما شورش میکنن و کار ما تمام است
              ولی وزیر گفت قربان این امر را به من واگذار کنید و فقط چهره واقعی این مردم را ببینید
              اینبار هم مث بار اول هر کس وارد شهر میشد 5 سکه پرداخت میکرد و بدون هیچ حرفی داخل شهر میشد
              اینبار وزیر اعلام کرد که هر کس از شهر هم بخواهد خارج شود باید 5 سکه دیگر هم بپردازد
              باز پادشاه ترسید و وزیر باز گفت قربان به من واگذار کنید
              کار به جایی رسید که هر کس وظیفه خود میدانست که هم برای ورود و هم برای خروج از شهر 5 سکه بپردازد
              تا اینکه یک روز پادشاه به وزیر گفت که مردم خیلی خشمناک هستند و به همین زودی ها بساط تاج و تخت ما رو پایین خواهند کشید
              در این حال وزیر پوزخندی زد و گفت برای اثبات نادرستی حرف شما میخوام دست به کار بزنم
              گفت از این به بعد هر کس بخواهد از شهر خارج شود علاوه بر 5 سکه باید یک کشیده هم از مامور ما بخورد!
              پادشاه اینبار به هم اشفت و گفت کم همچین دستوری نمیدهم، چون این دیگر برای مردم غیر قابل تحمل است و حتما کار ما تمام است
              وزیر گفت قربان برای اینکه به شما ثابت کنم، فردا صبح شما به قسمت برج دروازه شهر بیایید و از بالا شاهد ماجرا باشید
              فردا آن روز مردم برای خروج از شهر صف کشیده بودند و یک مامور 5 سکه از آنها دریافت میکرد و به آنها کشیده میزد تا خارج شوند
              که ناگهان از بین جمعیت یک نفر فریاد زد :این چه وضعی است، ما را مسخره کرده اید
              در همین حین پادشاه که از بالا شاهد ماجرا بود به وزیر نگاهی با ترس انداخت و گفت دیدی؟!؟!
              همین الان شورش سنگینی رخ میدید و کار تاج و تخت ما پایان می یابد!!
              مامور از شخص پرسید چرا فریاد میزنی ؟!؟!!؟ مشکل تو چیست؟؟!؟!
              مرد گفت ما همه کار و زندگی داریم و تعداد ماموران شما کم است
              چند مامور دیگر بیاورید که سریعتر کار ما رو راه بیاندازند که به کار و زندگی خود برسیم.

نظر

• پرریسک
                عضو فعال
                • Feb 2012
                • 6797

جالب بود.
                پدرخانم بنده معلم هست با 29 سال سابقه کار. سال 81 یه پراید خرید که امشب اسناد معامله ی اون رو از آرشیوش بیرون آورده بود. جالب بود. اون سال یه پراید کاربراتوریه ساده بوده 5900000 تومان. بعد فیش حقوق همون سالش رو هم دیدم که حدود 182000 تومان بود. یعنی بایستی حدود 32 ماه حقوقش رو پس انداز میکرده تا یه پراید بخره.
                اما الان فیش حقوقش رو دیدم حدود 950000 تومان دریافتیش بود و پراید تازه شده 17 میلیون.
                من نمیخوام طرفداری از کسی بکنم و خودم هم کلی انتقاد دارم ولی خدائیش خودتون قضاوت کنید که وضع مردم بهتر شده یا بدتر. درسته توی یک سال اخیر نوسانات اقتصادی خیلی زیاد شده ولی تا قبل از اون و توی دولت نهم و اوایل دولت دهم واقعا رفاه مردم بالا رفت و به نظر من بزرگترین خیانت محمود هم همین بود که سعی کرد رفاه مردم رو بالا ببره غافل از اینکه مردم ما رو رفاه زده کرد.
                ای کاش ما اینقدر زود گذشته ی خودمون و شرایط سختی رو که داشتیم رو فراموش نمیکردیم. همین فراموش کاری هاست که امروز بعضی ها رو به ورطه ی ناشکری انداخته و نتیجه ناشکری و کفران نعمت هم میشه فقر!! «شکر نعمت، نعمتت افزون کند*** کفر، نعمت از کفت بیرون کند» یادش بخیر توی صف وایسادن برای یه پیت نفت. یادش بخیر توی صف وایسادن برای تلفن عمومی. یادش بخیر توی صف وایسادن برای یه کپسول گاز. یادش بخیر نونوایی به هر نفر بیشتر از سه تا نون نمیداد.
                بچه درسته که الان گرونی زیاد شده و به خیلی ها فشار میاد ولی به نظر من هنوز اوضاع خیلی بهتر از 10 سال قبله. فرقش اینه الان مردم ما رفاه زده شدن. اگه مردم ما همون مردم 10 سال قبل بودن، الان براحتی از این برهه از تاریخ عبور میکردیم.
                یکی از فامیلهای ما تازه از گرجستان برگشته؛ میگفت غذای یک وعده یک ایرانی، به اندازه غذای یک روز یک خانواده 2 نفره ی گرجستانیه!!
                دوستان بیایم بجای این همه منفی بافی و شکایت، کمی واقع بین باشیم و شکر نعمتهایی رو که داریم رو در حد توان بجا بیاریم تا خدا حلال مشکلات باشه.
                یک حدیث با این مضمون از پیامبر (صلی الله علیه و آله) میخوندم که فرمودند: «هرگاه قومی مورد غضب خداوند قرار بگیرند، قیمتها در آن قوم بالا میرود».
                پدر خانم شما سال 81 با حقوق 180 تومنی چند تا سرکه تمام میتونست بخره؟؟؟؟امروز چند تا میتونه بخره ..

سال 81 پریاد رو انداختن به ملت همیشه در صحنه با اون قیمت کذایی دلیل نمیشه الان که کمی حقوقی ها رفته بالا یعین رفاه بیشتر شده ..میدانید چند سال یک خط موبایل رو بالای یک میل انداختن به مردم ..الان 5 هزار تومن یک سیم کارت ..یعنی رفاه وسطح درامد مردم بیشتر شده ؟؟؟؟؟

تا وقتی این تفکر در مردم باشه هر چی سرشون بیاد حقشونه ..کشوری که با کره جنوبی همپا بود الان به جای رسیده با گرجستان قیاس میشه ..چرا با قطر مقایسه نمی کنید ..

اینطور شد برید شکر کنید که به حال روز کره شمالی نیفتادیم...اونجا همدیگه رو میخرون ..البته اینطوری پیش بره به اون وضع هم شاید گرفتار بشیم ..

در ضمن چند وقت دیگر هم پریاد میشه 30 میل مجدد به همون دوران برخواهیم گشت زیاد نگران نباشید ..

نظر

• mobin
                  عضو فعال
                  • Jan 2011
                  • 590

جالب بود.

دوست عزیز مقایسه حقوق با قیمت پراید اصلاً قیاس درستی نیست....بخاطر اینکه خودرو در ایران در شرایط عادی دو تا سه برابر قیمت جهانیش معامله میشده و الان هم اگر خودروسازان را رها کنند میخوان پراید رو 30میلیون بفروشند...بنابراین قیمت خودرو خیلی از شرایط نرمالی برای مقایسه برخوردار نیست..

شما باید حقوق افراد رو با کالاهای دیگر که روند طبیعی دارند مقایسه کنید ...

مثلاً مسکن ...به عنوان مثال قیمت هر متر آپارتمان در سال 81 در منطقه پیروزی بین 300 تا 350 تومن بوده والان 3800 تا 4500

سکه در سال 81 ..69 تومن والان 1500

رهن کامل یک واحد 90 متری در سال 81 کمتر از9میلیون بود الان بین 70 تا80 میلیون

گوشت 3500 شده 25000

پنیرپاستوریزه کیلویی 800 شده 8000

نظر

• پرریسک
                    عضو فعال
                    • Feb 2012
                    • 6797

در اصل توسط mmis پست شده است View Post
                    تو اروپا مردم به خاطر فقر و بیچاره گی و محتاج بودن به نان شب اعتراض نمی کنند تنها رفاه آنها کاهش یافته تا اینجور طرزفکرها وجود دارد آقایون هر بلایی بخوان سر مردم می آورند واقعا یا این همه نفت و ثروت خداددی وضع مردم نباید اینجوری باشد سال 81 هم پراید سه برابر قیمت واقعی به مردم فروخته می شد الان هم همنجوره وای به حال ما که پراید شده معیار سنجش وضعیت اقتصادی ما پراید اصلا ارزش خرید نداره کی میاد 17 میلیون بده تابوت بخره
                    وضعیت مردم ایران باید خیلی بهترازاین باشه یکی از مدیران شرکت سایپا می گفته ما می خواهیم قیمتامون جهانی کنیم ما هم می گیم قیمتاتون جهانی کنید تعرفه واردات هم بردارید ببینم کی می آد 17 میلیون بده پراید بخره متاسفانه مدیران این کشور همه بصورت رابطه ای و پارتی بازی انتخاب می شوند و چون علم مدیریت ندارند در هنگام مشکلات همیشه راحترین راه یعنی گران کردن اجناس و سوار شدن بر دوش مردم و گذر از سختیها را انتخاب می کنند
                    تنها راه تنبیه کردن این خودروسازهای پرادعا نخریدن است یک ماه مردم خودرو نخرن از ماه بعد برای فروش خودرو التماس می کنند مثل دوسال پیش مه با 3 میلیون پیش و 5 میلیون واه بدون بهره پراید می فروختن
                    خدایی دوستان به جای اینکه بگن اون زمان پریاد رو قالب کردن اومدن این کردن معیار رفاه ..

کسی نیست بگه اون زمان سرکه چند بود ..بقیه کالها چند بودن ..

یک دو نه پریاد عقب مونده بود اونم نترسید چند روز دیگه 30 میل رو رد می کنه تا خیال دوستان راحت بشه ...

یادمه چندین سال ابمیوه بود 100 تومن ..همش با خودم میگفتم این همه سال همه چی گروه شد ولی این ابمیوه از 100 تومن تکون نخورد چرا ؟؟بعد فهمیدم طرف این ابمیوه رو داشته با قیمت 10 سال بعد میفروخته ...پراید همینطور ..خط موبایل زمانی بود یک میل تومن ..

نظر

• msa407
                      عضو عادی
                      • Oct 2012
                      • 133

سلام.
                      هدف بنده ایجاد بحث در تاپیک نبود و صرفا نظرات شخصی رو نوشتم ولی پاسخ شما دوست خوبم رو اینطور میدم.
                      1- بنده هرگز معتقد نیستم و ادعا هم نکردم که کشور به بهترین نحو اداره میشه (البته فقط در حوزه ی اجرایی و تصمیم گیری های اقتصادی)
                      2- پتانسیل ایران قطعا بالاتر از این حرفهاست؛ تا جایی که ایرانیها قدرت تشکیل حکومت جهانی را نیز دارند (نمونه تاریخی: حکومتهای هخامنشی و ساسانی). جهت گیری ما در عرصه بین الملل به نظر من درست است. یعنی اگر میخواهیم حکومتی مثل حکومت هخامنشی داشته باشیم، نباید از استراتژی کنونی کوتاه بیایم. البته به برخی برخوردها و حرفها در عرصه بین الملل ایراد دارم. بزرگترین بلای جان این مملکت، همین منابع غنی هستند که ای کاش نداشتیم این منابع رو. جالبه بدونید که بهترین اقتصاد، اقتصاد بعد از جنگ هستش. چون همه چیز ویران شده و باید از نو ساخته بشه. نمونش ژاپن که دوتا بمب اتمی افتاد توش و الان ببینید کجاست. یکی از دلایل پیشرفتشون، نداشتن نفت و منابع هست که مجبورشون کرد خودشون بسازن نه اینکه با پول نفت، بریزن توی شکمشون.
                      3- ...
                      4- پیشرفت تکنولوژی نه تنها دستاورد حکومت ما نیست، بلکه دستاورد هیچ حکومتی توی دنیا نیست. حکومت یک استراتژی و مبنای فکری برای اداره یک جامعه است (مثل حکومت اسلامی، حکومت لائیک و ...). پیشرفت تکنولوژی نتیجه ارتقای دانش انسانهاست که به حکومت ربطی نداره. شاید بشه اینطور گفت که سیاستهای دولتی 8 سال گذشته، بر این بوده که تکنولوژی وارد زندگی مردم بشه و به عنوان رانت و وسیله پول در آوردن در اختیار عده ای خاص نباشه.
                      5- ایدئولوژی حکومت ما، ایدئولوژی اسلامی و حاکمیت اسلام بر تمام عالم است. البته فکر کنم منظور شما استراتژی است. خب استراتژی در راستای ایدئولوژی تعریف میشه. استراتژی بین المللی حکومت ما، محافظت از تمامیت ارضی و جلوگیری از هرگونه تضییع حقوق حقه تمامی ایرانیان در اولویت اول و تمامی مسلمانان (البته نه سلفی ها) در درجه دوم میباشد. لازمه این استراتژی هم هرچیزی ممکنه باشه. از کمک به گروهای مبارز در لبنان و سوریه گرفته تا کسب محبوبیت در کشورهای مختلف. این کار رو تمامی کشورهای بزرگ دنیا هم انجام میدن. مثلا فرانسه در مالی. آمریکا در کره جنوبی و قطر و عربستان و قزاقستان و ترکیه. روسیه و ایران در سوریه و ...
                      ببخشید عزیزان که زیاد حرف زدم. دیدم دو روز تعطیلیه گفتم تاپیک خالی نچرخه!!!<):)

1- در حوضه ی اجتماعی چی؟ دوست عزیز در حوزه فرهنگی چی؟ ایا فرهنگی که توی تلویزیون و رسانه های جمعی و..برو بالاتر توی گفتار بزرگان حکومتی نشر داده میشه مقبول شماست ؟ایا هاله ی نور همین بگم بگم حمایتهای بی جا، دستگیری های بی مورد و ... رو شما تایید میکنید؟ احساس شما از دیدن یک پلیس در جامعه چیست دوست عزیز ،خوشایند یا ناخشایند؟؟؟؟!
                      ایا وقتی نیروی امنیتی؟!! از دیوار مردم بالا میره تا دیش ماهوارش رو برداره بدون هیچ حکم قضایی این ترویچ چه چیزی است؟ ایا چند درصد از مردم جامعه با توجه به قوانین حاکم مجرمند؟!!50 درصد!!... 70درصد یا شاهد 85 درصد جامعه ماهواره دارند و مجرمند!!!! رفتار اجتماعی در برخوردهای اجتماعی از نظر شما چه جایگاهی دارد؟و...
                      22- بله مدیریت جهانی!! یعنی ما در این شرایط توان مدیریت جهانی داریم مثال ما مثل فردی میماند که هنوز نمیتونه روی پای خودش بایسته و محتاج دیگران است ولی به همه زبان درازی میکند پس "اسیاب به نوبت" بگذارید ابتدا ما پتانسیل لازم را بدست آوریم بعد به فکر مشت زدن به دهان این و آن باشیم
                      3-...
                      4- بله کشورهای مختلف جهان به همراه موج پیشرفت تکنولوژی از امکانات تکنولوژی برتر استفاده میبرند با اندکی تاخیر، مثل وجود اتوموبیلهایی با کیسه ی هوا ...یا مثل موبایل و ... سطح رفاه اجتماعی نیز به همین منوال رشد میکند و شرط این است که ما به نقطه اول موج نزدیکتر شویم نه در آخر موج باشیم اینهایی که شما فرمودید پیشرفت محسوب نمیشه.
                      منابع غنی بلای جان نیست بلکه همه رو بارکردن و فرستادن اونور (خام فروشی ) بلای جان است عدم بهره وی از منابع بلای جان است ما نمیگیم بیان پول نفت رو بین مردم تقسیم کنن ولی میگیم تکنولوژی رو از همون دانشمندانی که شما فرمودید بگیرن بیارن اینجا تا ماصاحب تکنولوژی بشیم یا دانشمندان خودمون رو فراری ندن اونور حداقل!!!
                      5-نه دوست عزیز منظور من همون ایدئولوژی است مشکل ما همین نگاه ایدئولوژیک هست ، هدفی اشتباه که ما رو در راه اشتباه انداخته
                      امیدوارم فرزندانمان بتوانند سربلند از ایرانی بودن خوشبختی رو احساس کنن
                      امیدوارم فضای اجتماعی جامعه مجال این صحبتها رو در سطح کارشناسان و به صورت عمومی بدهد که همانا راه پیشرفت فضای باز اجتماعی و سیاسی ونه امنیتی در کشور است
                      پایدنده وپیروز باشید
                      با سپاس از همه ی دوستان
                      آخرین ویرایش توسط msa407؛ 2013/02/07, 12:53.
                      [COLOR="#0000FF"][B]نبرد من تنها با تاریکی است ! برای نبرد با تاریکی شمشیر نمیکشم ، چراغ می افروزم [/B][/COLOR]اشو زرتشت

نظر

• parvaz
                        عضو فعال
                        • Feb 2010
                        • 555

مقام معظم رهبری/ تکمیل میشود
                        مسئولان این بداخلاقیها را کنار بگذارند/ در آینده با مردم صحبت میکنم/ من انقلابیم و حرف را صریح میگویم/ مذاکره با آمریکا مشکلی را حل نمیکند

نظر

• پرریسک
                          عضو فعال
                          • Feb 2012
                          • 6797

در اصل توسط parvaz پست شده است View Post
                          مقام معظم رهبری/ تکمیل میشود
                          مسئولان این بداخلاقیها را کنار بگذارند/ در آینده با مردم صحبت میکنم/ من انقلابیم و حرف را صریح میگویم/ مذاکره با آمریکا مشکلی را حل نمیکند

http://fararu.com/fa/news/140799/%D9...A9%D9%86%D8%AF
                          گفتم که فعلا توافقی در کار نیست ..چون اونوریها شرایطی گذاشتن که فکر نکنم اینوری ها اون شریاط رو قبول کنن ..چون اگر قرار بود قبول کنن زیر بار این همه تحریم نمی رفتن ...

شریاط غرب همچنان همان شریاط قبلی هست وهیچ تغییری نکرده ..

نظر

• parvaz
                            عضو فعال
                            • Feb 2010
                            • 555

سکه اتی هم صف خرید شد...کی میگه تحریمها اثر نداره/؟....دژمن

نظر

• سهم دوست
                              ستاره دار (1)
                              • Nov 2011
                              • 161

جالب بود.

سلام.
                              هدف بنده ایجاد بحث در تاپیک نبود و صرفا نظرات شخصی رو نوشتم ولی پاسخ شما دوست خوبم رو اینطور میدم.
                              1- بنده هرگز معتقد نیستم و ادعا هم نکردم که کشور به بهترین نحو اداره میشه (البته فقط در حوزه ی اجرایی و تصمیم گیری های اقتصادی)
                              3- تصمیمات در عرصه اقتصادی در جهت رفاه گرفته شده منتهی در جهت رفاه اجرا نشده و ای کاش توی اجراش بیشتر دقت میشد.
                              ببخشید عزیزان که زیاد حرف زدم. دیدم دو روز تعطیلیه گفتم تاپیک خالی نچرخه!!!<):)

با شما کاملا موافقم. باید دیدها وسیع تر و انتقادها اصولی تر و سازنده تر بشه. بگذریم از اینکه توی کشوری جهان سومی هستیم که مدیرانش بیشتر به فکر مدیریت اند تا مردمیت. همین عربستان و عربهاش که ما خودمون رو خیلی برتر از اونا میدونیم، میدونن وقتی گرونی میشه چکار باید بکنند. پدر من بواسطه شغلش خیلی به عربستان سفر میکنه. میگفت یکبار مرغ چند ریالی توی عربستان گرون شد. عربا گفتند ما مرغ نمیخریم تا روی دستتون بمونه و بگنده. یک هفته بعد مرغ ارزونتر از حالت اولش شد!! حالا عین همین توی کشور ما هم اتفاق افتاد. ببینید ملت همیشه در صحنه چه کردند. کاری کردند که جیب دلالها تا خرخره پر شد. یعنی مردم به ابتدائی ترین قانون اقتصاد هم توجه نمیکنند که وقتی قیمت رفت بالا، تقاضا باید بیاد پائین؛ نه اینکه بره بالا!!!
                              <):)
                              دوست خوبم نظر شما کاملا محترم است
                              ولی فکر می کنم باید شما سال 85 و حقوق و قیمت پراید و .... را مقایسه کنید تا بتوانید با گذشت یک سال متوجه کارنامه و عملکرد اقتصادی یک دولت شوید نه سال 81 را که 3 سال قبل از شروع یک دولت است!
                              در مورد مقایسه با گرجستان فکر کنم دوستان نظر دادند ، اقتصاد ایران باید حداقل با عربستان، قطر و کشورهای نفت خیز مقایسه و سطح رفاه جامعه بررسی شود!
                              به تازگی نظراتی را می بینم در مورد نخریدن مرغ در عربستان و یا شیر در آلمان به هنگام گران شدن قیمت ، آیا تورم این دوکشور با ایران قابل مقایسه است که توقع داشته باشید هموطن شما با گران شدن یک جنس آن را نخرد؟؟؟
                              بله اگر در کشور ما هم همه چیز قیمت ثابتی داشت ، با افزایش قیمت یک کالا مردم نمی خریدند چون مطمئن بودند که قیمت کاهش می یابد ولی متاسفانه در ایران مردم تجربه کرده اند که هر گرانی مقدمه گرانی بعدی است و حتی ممکن است همین جنس را پس فردا به کل نتوانند بخرند
                              پس لطف کنید از مثال های شیک و سطح بالا برای اقتصاد ایران نزنید که خنده دار است!!!!!!!!
                              [COLOR="#000080"][B][I]ماییم و نوای بی نوایی *** بسم لله اگر حریف مایی[/I][/B][/COLOR]

نظر

• محمد حسن
                                عضو فعال
                                • Apr 2011
                                • 423

در اصل توسط ahmad30_n پست شده است View Post
                                آمریکا غنی سازی اورانیوم را پذیرفت

تا دوشنبه هفته بعد معلوم ميشه اين همه خبر خوب درست بوده و يا براي كنترل بازار تو اين چند روز استفاده شده .!
                                ايشالله كه درست باشه( ولي بدونيد اگرهم قرار به توافق باشه ، تو دولت بعدي ، آقاي هاشمي ميشه)
                                در اصل توسط محمد حسن پست شده است View Post
                                خبر را کامل بخونید با 5 درصد از اول هم مشکلی نبود مهم اون سه شرطیست که تعیین کردند البته یک شرط مهمتر هم بازدید از پارچین و بحث نظارت و امضای پروتکل الحاقیست که در این خبر نیومده است اینها کار را سخت کرده است
                                قابل توجه اونهایی که با تیترسازی یک سایت دم از توافق بزرگ میزدند امروز سخنان رهبر را بشنوید و دیگر حرف از توافق نزنید و برنامه هایتان با خیال راحت بر مبنای فرض بر عدم توافق بچینید

(البته روی سخنم با نقل کننده این خبر نیست)

نظر

در حال کار...
                                X