چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • HSC
    عضو فعال
    • Feb 2013
    • 316

در اصل توسط alizare1982 پست شده است View Post
    قشكر هم كه با خريد چغندر مازاد تعديل منفي داده! بازم ميگم قندي ها چهارشنبه منفي اند و بازار مثبت ميشه!
    من هم با شما موافقم. قندي ها بزرگترين نوسانشون رو در 6 ماهه اخير دادند كه همين آخرين نوسانو ميگم. از شنبه قنديها منفي و پترو و پالايشگاهيها + مي شوند.

وگرنه براي دهه ي فجر شاخص با كله سقوط ميكنه و آبروريزي ميشه . احتمالا در همين راستا شبندرو باز كنند اونم با تعديل مثبت سنگين

چون الان اونقدر جو بي اعتمادي و خروج سرمايه به بازار حاكم شده كه براي مثبت كردنش بازار به يك شوك سنگين اونم روي نمادهاي شاخص سازي

مثل شبندر نياز داره. . .

نظر

• MOSTAFA
      عضو فعال
      • Aug 2025
      • 989

سید جعفر
      نظرت در مورد تحریم جدید علیه جمهوری اسلامی ایران چیه؟!
      نفت در برابر غذا !!!!!!!!!!!
      ایا موفق میشن یا بازم دورشون میزنیم؟

نظر

• اشکبوس کهنه سوار
        ستاره دار (2)
        • Jul 2012
        • 1281

در اصل توسط negar پست شده است View Post
        لطفا میشه متن این گزارش را بگذارید
        شکر شاهرود در اطلاعیه ای اعلام کرده که با توجه به پایان بهره برداری چغندری و فروش محصولات فرعی،حدودا مقدار 680 تن تفاله چغندر مازاد بر پیش بینی قبلی حاصل شده است.ضمنا هزینه مالی پیش بینی در اطلاعات ارائه شده قبلی به مبلغ 8500 میلیون ریال برآورد شده بود که با توجه به وضعیت نقدینگی شرکت،پیش بینی می شود هزینه مذکور به مبلغ 10500 میلیون ریال افزایش یابد که با توجه به تفاضل درآمد و هزینه مذکور مبلغ 51 ریال در EPS اعلام شده قبلی تاثیر مثبت خواهد داشت

پرشین تحلیل
        در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.

نظر

• شفاف سازی
          عضو فعال
          • Nov 2012
          • 2880

در اصل توسط HSC پست شده است View Post
          دوستان ، راهنمايي كنيد ...

من شاراك رو 960 برداشتم . با 4 - 5 % ضرر بدم بره ؟؟ اگه بدم با چي عوضي بكنم؟

شفافسازي عزيز، بنظرت الان زاگرس و زيرمچجموعه هاي پارسان توان بالا رفتن دوباره رو دارن؟ بمونم با شاراك يا تعويضش كنم؟!

اين شاراك خستمون كرد. 1 ماهه باهاشم

ببینید دوست عزیزم
          اولا" تصمیم به خرید و انتخاب سهم را باید خودتان انجام بدید از لابلای تحلیل دوستان
          من چند ماه می گفتم وغدیر - پارسان - شپدیس - فاسمین - فولاد - وصندوق - مپنا و... یا سایر دوستان سهم هایی را تجزیه تحلیل کردند و این شما هستید که از بین سهم های معرفی شده سهمتون انتخاب کنید
          دوما " برای گرفتن نتیجه درست و بازدهی کامل باید صبر زیادی کرد یک ماه خیلی کمه برای گرفتن نتیجه
          مثلا" من به فرض مثال ومعادن رو دو سال داشتم هرچند تعداد کم خوب زمانی بود چند ماه سهم درجا می زد پایین می اومد ولی طی دو سال بالای 300 درصد بازدهی داد
          سوما" زمان و قیمت ورود به سهم خیلی مهم است من شاراک 780 وارد شدم و امروز با سود فروختم اما شما 960 وارد شدید قیمتش برای شما یک خورده تنده اونم یک سهمی که مالکش وبانک بی عرضه است
          چهارما" سهمی انتخاب کنید که صاحب داشته باشد از سهم حمایت کنه
          ببنید خدا را شکر در هیچ سهمی گیر نمی کنم چون زمان ورود به سهم و قیمت ورود به سهم برای من اهمیت داره
          صندوق 150 بود گفتم پایین این می خواد بشه چند فوقش با هاش می رم مجمع
          مپنا 160 بود همه دنبال صف های خرید بودند ولی من خودم راضی می کردم که مپنا 160 بخرم
          ومعادن 260 بود همین طور هرچند من تعدادی قبل از افزایش سرمایه داشتم
          وغدیر 400 بود قبل از افزایش سرمایه درجا می زد همه دنبال صف خرید بودند من غدیر خریدم 33% رایگان سهم داد الان قیمتش 460
          من نسخه ای که می تونم براتون بپیچم اینه
          1- سهم رو بشناسید تجزیه تحلیل کنید بخرید
          2- سهم رو زمانی بخرید که مستعد رشد باشد و رشد زیادی نداشته باشد
          3 - بر احساساتتون مسلط باشید و همیشه در صف خرید یا صف فروش نباشید
          من امروز غمارگ خریدم درست زمانی که همه از دستش خسته شدند خیلی ها یه زمانی در قیمت های بالاتر و درصف های خرید دنبال غبشهر و غمارگ بودند گفتیم نرید تو صف خرید می اد پایین می خریم اگه رفت بالا به جهنم که رفته می ریم سراغ سهم های مفت دیگه دیدید که اومد پایین
          اگر همه این چیزها را نمی دونی تجزیه تحلیل بنیادی بلد نیستی تکنیکال بلد نیستی سهم رو نمی شناسی چند تا سهم خیلی تاپ انتخاب کن مثل غدیر - فولاد - پارسان - فخوز - کرماشا - و معادن - کروی - فاسمین - وصندوق - و ... سهم هایی که طرفدار زیاد دارندسهم ها زیر نظر داشته باش در صف خرید وارد نشو اگر اتفاق خاصی در اون سهم نیافتاده و سهم بی خود و بی جهت 10 - 20 % پایین اومده همونو بخر در خرید عجله نکن - نترس سهم تموم نمی شه این نشد یکی دیگه مثل فاسمین که امروز اومد زیر 700 پله ای هم بخر خوب شما 690 بخری از اونی که 850 خریده 20 % جلوتری در میان مدت از تمام حرفه ای های بازار جلو می افتی
          وارد سهم های کوچک و سهم هائی که سهامدار عمده بی کفایتی می باشند نشو
          شرکت های کوچک یکی دوتا شون می گیره ولی بعضی از اونا ادم به خاک سیاه می نشونند
          موفق باشید

نظر

• mehr_bourse
            عضو فعال
            • Oct 2012
            • 336

با سلام
            من تو همه پتروشیمی های که دارم تو سودم تو مارون رفتم تو ضرر این مارون چیکار داره میکنه حد ضرر چند میدونید ؟ نظرتون رو بگید

مخصوصا جناب پرریسک و بقیه پترو بازها

نظر

• اشکبوس کهنه سوار
              ستاره دار (2)
              • Jul 2012
              • 1281

در اصل توسط alizare1982 پست شده است View Post
              قشكر هم كه با خريد چغندر مازاد تعديل منفي داده! بازم ميگم قندي ها چهارشنبه منفي اند و بازار مثبت ميشه!
              سلام دوست عزیز. کجای گزارش تعدیل منفی داشت؟

نظر

• اشکبوس کهنه سوار
                ستاره دار (2)
                • Jul 2012
                • 1281

تعدیل «ومعادن» + خبرها از کنور

ومعادن سود هر سهم سال مالی جاری خود بر اساس عملکرد 9 ماهه را از 673 ریال به 807 ریال افزایش داده است.تعدیل مثبت شرکت های زیرمجموعه و پيش بيني افزايش سود حاصل از فروش سرمايه گذاري ها علت تعدیل مثبت شرکت بوده است.کنور که برای تعدیل عایدی بسته شده سود هر سهمش در صورت های مالی ومعادن 493 تومان در نظر گرفته شده.این در حالی ست که قبلا 380 تومان پیش بینی کرده بود.( کنور تعدیل مثبت 30 درصدی دارد)

نظر

• اشکبوس کهنه سوار
                  ستاره دار (2)
                  • Jul 2012
                  • 1281

سهامداران بازهم نامه نوشتند؛این بار به رئیس سازمان بازرسی

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، درحالی روند نزولی شاخص بورس و قیمت سهام شرکت های بزرگ روز گذشته تکرار شد که بعد از نامه اعتراضی هفته پیش تعدادی از سهامداران به نماینده مجلس (که فارغ از مواضع اعلامی سهامداران و بدون تایید یا رد ادعاهای مطرح شده درخبرگزاری فارس منتشر شد) این بار هم جمع دیگری از سهامداران دست به نامه نگاری برای مسئولان کشور شدند.

این گروه این بار به رئیس سازمان بازرسی نامه نوشته و رونوشت آن را به رئیس قوه قضائیه و کمیسیون اصل 90 مجلس ارسال کرده اند. این نامه هم بدون تایید یا رد مواضع و پیشنهادات مطرح شده و با هدف اطلاع رسانی صرف و کمک به شفافیت بازار و بهبود شرایط منتشر می شود. دراین میان به مانند همیشه حق دفاع مسئولان سازمان بورس و اعلام مواضع و پاسخ به موارد مطرح شده سهامداران محفوظ است.

گو اینکه از قبل انتشار ، دریافت این نامه به اطلاع برخی مسئولان سازمان بورس رسیده است.

متن نامه سهامداران به رئیس سازمان بازرسی:

ریاست محترم سازمان بازرسی کل کشور ؛ حضرت حجت الاسلام و المسلمین جناب آقای پورمحمدی

با سلام و احترام
                  باتوجه به تاثیر بسزایی که بازارهای مالی به طور اعم و بورس اوراق بهادار به طور اخص در سرعت بخشیدن به رشد اقتصادی و نیل به توسعه همه جانبه دارد،تقویت نهادها و سازمانهای تشکیل دهنده بازار سرمایه و نظارت دقیق و مستمر بر آنها، از الزامات ضروری اقتصاد ایران بوده و در آینده این نیاز تشدید خواهد شد.

نقش اصلی بورس اوراق بهادار به عنوان رکن مهم و اساسی بازار سرمایه، جذب و هدایت پس اندازها و نقدینگی سرگردان جامعه به سمت تولید و تخصیص بهینه آن به سمت فعالیت های سودآور اقتصادی است. در سالی که از سوی مقام معظم رهبری(مدظله العالی) به عنوان"سال تولید ملی،حمایت از کار و سرمایه ایرانی"نامگذاری شده است،این نقش اساسی تر و مهمتر جلوه خواهد کرد.به گونه ای اگر شرایط مطلوب و امنیت لازم برای سرمایه گذاری اقشار مختلف جامعه فراهم گردد و فرهنگ سازی لازم صورت گیرد از طریق سازو کار بورس اوراق بهادار می توان به این مهم دست یافت. در این صورت با سوق دادن حجم عظیم نقدینگی سرگردان به سمت تولید ملی، علاوه بر رشد و شکوفایی اقتصاد کشور، تورم مهار گردیده و شاهد سفته بازی در بازارهایی مانند ارز، سکه، طلا، مسکن و خودرو نخواهیم بود.

متاسفانه عملکرد برخی از مدیران میانی سازمان بورس و اوراق بهادار به خصوص در یکماه اخیر،خلاف این مهم بوده است.انجام مصاحبه ها و اظهارنظر در خصوص روند قیمتی برخی از صنایع و شرکت ها از سوی برخی مدیران سازمان بورس که به عنوان مقام ناظر بازار سرمایه به اطلاعات نهانی شرکتها دسترسی دارند و اقدامات بعدی آنها شبهاتی را در ذهن بسیاری از سهامدارن ایجاد کرده که نیاز به بررسی و پاسخگویی دارد.

بستن نماد معاملاتی شرکت ها برای مدت طولانی که در برخی موارد به بیش از 8 ماه رسیده است، اعمال سلیقه در بازگشایی نمادها برخلاف دستورالعمل های مصوب بورس،اعمال سلایق شخصی در بستن نماد برخی از شرکت های بزرگ به بهانه شفاف سازی و بسیاری از موارد دیگر که دراین نامه مجال بررسی آن نیست،باعث ضرر و زیان بسیاری از سهامداران شده و خروج نقدینگی از بورس در طی روزهای اخیر و متاسفانه ورود آن به بازار ارز و سکه و افزایش قیمت آن را به دنبال داشته است.

اما آنچه ما را برآن داشت تا به حضرتعالی به عنوان ریاست محترم سازمان بازرسی کل کشور نامه بنویسیم، ارائه پیشنهادی است تا با عملی شدن آن، کمتر شاهد مشکلات گفته شده در بورس باشیم.

همان طور که مستحضرید، سازمان بورس و اوراق بهادار به عنوان یک نهاد عمومی، نقش بسیار مهمی در اقتصاد کشور عهده دار است.اعطای مجوز تشکیل بورسها، وضع قوانین و مقرارت در بورس اوراق بهادار،فرابورس و بورس کالا و نظارت بر اجرای آنها، اعطای مجوز انتشار انواع اوراق بهادار به شرکت ها،اعطای مجوز تاسیس نهادهای مالی مهم از جمله شرکت های تامین سرمایه،کارگزاری،سبدگردان،شرکت های سرمایه گذاری و.. و نظارت بر آنها، تنها بخشی از وظایفی است که قانون گذار برعهده سازمان بورس قرار داده است.

از طرفی این سازمان با توجه به وظایف و اختیارات خود، به کلیه اطلاعات نهانی شرکتهای پذیرفته شده در بورس و همچنین نهادهای تحت نظارت دسترسی دارد که اگر نظارت درست و مستمر بر عملکرد این سازمان انجام نگیرد، می تواند منشاء سوء استفاده در جهت ثروت اندوزی برخی از افراد گردد.

با تصویب قانون بازار اوراق بهادار در سال 1384، قرار بود سازمان بورس و اوراق بهادار، نهاد قانون گذار و ناظر بازارسرمایه باشد و نقش اجرایی بر عهده شرکتهای بورس و اوراق بهادار تهران، فرابورس و بورس کالا قرار گیرد، اما در حال حاضر، سازمان بورس در اکثر موارد هر سه نقش قانون گذار، ناظر و مجری را عهده دار است که علاوه بر ناسازگاری با روح قانون، باعث ایجاد مشکلات فراوانی در بازار سرمایه کشور گردیده است.

متاسفانه از زمان تاسیس سازمان بورس و اوراق بهادار در سال 1384، عملکرد این سازمان، مورد بررسی جدی هیچ سازمان و نهاد نظارتی قرار نگرفته است. این در حالی است که بسیاری از سهامداران و فعالان بازار سرمایه کشور از عملکرد این سازمان شاکی هستند، اما نمی دانند شکایت از این سازمان را نزد چه نهادی باید ببرند.

با توجه به اهمیت موضوع و مسایل پیش گفته، از آن مقام محترم خواهشمندیم براساس اصل174قانون اساسی و بر اساس مفاد ماده2 قانون تشکیل سازمان بازرسی کل کشور،دستور فرمایید هیاتی از کارشناسان خبره و بازرسان سازمان بازرسی جهت رسیدگی به شکایات سهامداران و فعالان بازار سرمایه تعیین گردد.با توجه به این که تالار حافظ بورس تهران،محل تجمع بسیاری از سهامداران است،پیشنهاد می شود هیات مذکور در شرکت بورس و اوراق بهادار تهران جهت دریافت شکایات مردمی به همراه مستندات مربوطه، استقرار یابد.

با توجه به نقش تاثیرگذار سازمان بورس و اوراق بهادار بر اقتصاد کشور، پیشنهاد می گردد واحد یا اداره ای در سازمان بازرسی کل کشور تحت عنوان نظارت بر بورسها، جهت نظارت برعملکرد این سازمان و رسیدگی به شکایات احتمالی تشکیل گردد. پیشاپیش از بذل عنایت جنابعالی کمال تشکر را داریم.

جمعی از سرمایه گذاران و فعالان بازار سرمایه

رونوشت: ریاست محترم قوه قضائیه حضرت آیت ا.. آملی لاریجانی

کمیسیون اصل 90 مجلس شورای اسلامی

نظر

• delaram
                    عضو جدید
                    • Dec 2012
                    • 10

در اصل توسط محمد حسن پست شده است View Post
                    خواهش میکنم
                    ببینید آینده رو باید اینطوری دید اوایل امسال آینده رو اینطوری دیدیم که اجرای تحریمهای نفتی کشور رو میبره به سمتی که کمبود ارز در کشور باشد و دلار بالا بکشه و در نتیجه سهام مرتبط با دلار جهش سود داشته باشد و رشد کند و برعکس سهام شرکتهای وارداتی و نیازمند به ارز دچار مشکل شوند که اینطور شد خوددروسازیها دچار مشکل شد داروسازیها کسی سراغش نمیره و بترانس تحریمها به چه روزیش انداخت
                    از حالا به بعد آینده اینطوری پیش بینی میشه که اقتصاد کشور به کل دچار رکود شود پروژه ها بخوابد آمار فروش کاهش پیدا کند صادرات کاهش پیدا کند و صنعت به سختی بتواند روپا وایستد در چنین شرایطی کشور فقط بتواند خورد و خوراک و نیازهای اولیه رو تامین کند هنر کرده است تورم حاد از نوع زیمباوه ای کشور را فرا خواهد گرفت و دلار دوباره بالا خواهد رفت پولها از تولید و صنعت به سمت طلا و ارز روان خواهد شد بیکاری و دزدی و فساد کشور را فرا خواهد گرفت و ....
                    حالا با این شرایط کی جرات می کند سهم بخرد آدم تعجب می کند از ایرانیها که فقط ایرانیها هستند که در این شرایط می توانند سهم بخرند و سود هم بکنند

وای توروخدا آینده رو یکم بهتر ببینید.....دپرس شدیم رفت....
                    وقتی تو قلب خدا این همه جا هست واسه تو.....چرخ گردون واسه تو چرخشو آغاز میکنه.

نظر

• HSC
                      عضو فعال
                      • Feb 2013
                      • 316

در اصل توسط شفاف سازی پست شده است View Post
                      ببینید دوست عزیزم
                      اولا" تصمیم به خرید و انتخاب سهم را باید خودتان انجام بدید از لابلای تحلیل دوستان
                      من چند ماه می گفتم وغدیر - پارسان - شپدیس - فاسمین - فولاد - وصندوق - مپنا و... یا سایر دوستان سهم هایی را تجزیه تحلیل کردند و این شما هستید که از بین سهم های معرفی شده سهمتون انتخاب کنید
                      دوما " برای گرفتن نتیجه درست و بازدهی کامل باید صبر زیادی کرد یک ماه خیلی کمه برای گرفتن نتیجه
                      مثلا" من به فرض مثال ومعادن رو دو سال داشتم هرچند تعداد کم خوب زمانی بود چند ماه سهم درجا می زد پایین می اومد ولی طی دو سال بالای 300 درصد بازدهی داد
                      سوما" زمان و قیمت ورود به سهم خیلی مهم است من شاراک 780 وارد شدم و امروز با سود فروختم اما شما 960 وارد شدید قیمتش برای شما یک خورده تنده اونم یک سهمی که مالکش وبانک بی عرضه است
                      چهارما" سهمی انتخاب کنید که صاحب داشته باشد از سهم حمایت کنه
                      ببنید خدا را شکر در هیچ سهمی گیر نمی کنم چون زمان ورود به سهم و قیمت ورود به سهم برای من اهمیت داره
                      صندوق 150 بود گفتم پایین این می خواد بشه چند فوقش با هاش می رم مجمع
                      مپنا 160 بود همه دنبال صف های خرید بودند ولی من خودم راضی می کردم که مپنا 160 بخرم
                      ومعادن 260 بود همین طور هرچند من تعدادی قبل از افزایش سرمایه داشتم
                      وغدیر 400 بود قبل از افزایش سرمایه درجا می زد همه دنبال صف خرید بودند من غدیر خریدم 33% رایگان سهم داد الان قیمتش 460
                      من نسخه ای که می تونم براتون بپیچم اینه
                      1- سهم رو بشناسید تجزیه تحلیل کنید بخرید
                      2- سهم رو زمانی بخرید که مستعد رشد باشد و رشد زیادی نداشته باشد
                      3 - بر احساساتتون مسلط باشید و همیشه در صف خرید یا صف فروش نباشید
                      من امروز غمارگ خریدم درست زمانی که همه از دستش خسته شدند خیلی ها یه زمانی در قیمت های بالاتر و درصف های خرید دنبال غبشهر و غمارگ بودند گفتیم نرید تو صف خرید می اد پایین می خریم اگه رفت بالا به جهنم که رفته می ریم سراغ سهم های مفت دیگه دیدید که اومد پایین
                      اگر همه این چیزها را نمی دونی تجزیه تحلیل بنیادی بلد نیستی تکنیکال بلد نیستی سهم رو نمی شناسی چند تا سهم خیلی تاپ انتخاب کن مثل غدیر - فولاد - پارسان - فخوز - کرماشا - و معادن - کروی - فاسمین - وصندوق - و ... سهم هایی که طرفدار زیاد دارندسهم ها زیر نظر داشته باش در صف خرید وارد نشو اگر اتفاق خاصی در اون سهم نیافتاده و سهم بی خود و بی جهت 10 - 20 % پایین اومده همونو بخر در خرید عجله نکن - نترس سهم تموم نمی شه این نشد یکی دیگه مثل فاسمین که امروز اومد زیر 700 پله ای هم بخر خوب شما 690 بخری از اونی که 850 خریده 20 % جلوتری در میان مدت از تمام حرفه ای های بازار جلو می افتی
                      وارد سهم های کوچک و سهم هائی که سهامدار عمده بی کفایتی می باشند نشو
                      شرکت های کوچک یکی دوتا شون می گیره ولی بعضی از اونا ادم به خاک سیاه می نشونند
                      موفق باشید
                      مرسي دوست عزيز .

مطالبي كه گفتي خيلي باارزشند . 100% حق با شماست.

من بيشتر سرمايم (حدود 70%) الان تو شبندر خوابيده و شايد علت اين آشفتگي من هم همينه . بنظرت شبندر جزء كدوم دسته از سهمهاست؟

ميشه اونو كنار پارسان و فولاد و ... جا داد و اونو كم ريسك به حساب بياريم؟ قيمت ورودم به شبندر روي 320 بود.

نظر

• Hamidkhann
                        Banned
                        • Dec 2012
                        • 476

در اصل توسط MOSTAFA پست شده است View Post
                        سید جعفر
                        مزاح میکنی؟!! کی دورشون زدیم که خودمون خبر نداریم؟!
                        اگه دورشون زده بودیم که الان حرف دلار و سکه نقل محافل نبود!

نظر

• Asadirad
                          عضو عادی
                          • Jan 2013
                          • 24

کاظم نادرعلی:

شركتهاي بزرگ بازار يا كانال صعودي دارند از پايين ميشكنند يا ترند صعودي 3-4ماهه را اماده ميشن بشكنند .
                          نظر من اينه شاخص تا34700طي2ماه اتي اصلاح خواهد شد
                          در اين اصلاح ذوب اهن حداقل تا284و تحت شرايطي حتي تا245تومن اصلاح ميشه
                          فولاد مباركه هدف377را در اين اصلاح ميتونه ببينه يا فملي تا600-585اصلاح بشه
                          شپديس بطرف4700-شيراز تا770-كرمانشاه حداقل فعلا855تومن و...

بطور خلاصه توصيه من طبق صحبتهاي چند روز پيش اينه همچنان بيش از35درصد سبد نقد باشه
                          مطمئنا هلدينگ خليج فارس طي2-3هفته عرضه ميشه و300-400ميليارد نقدينگي ميبلعه
                          بعد نفت پاسارگاد-ايرانول-پتروشيمي خراسان و هلدينگ شيميايي تامين عرضه ميشه كه اين آخري از خود هلدينگ خليج فارس هم بزرگتره
                          بنظر مياد با اين عرضه ها بازار فرصت ريكاوري نخواهد داشت
                          در اين بين بحث فاز دوم هدفمندي و اجبار شركتها به پرداخت ارز صادراتي به مركز مبادلات دو نكته مهم ديگر است

مثلا امسال زاگرس گازش را75تومن ديده سال بعد با گاز200تومن حدود 250ميلياردتومن افزايش هزينه خواهد داشت
                          سالانه 700ميليون دلار صادرات دارد اگر بجاي فروش در بازار ازاد به نرخ3هزار بياد بده2500به مركز مبادلات يعني 350ميلياردتومن سود كمتر
                          اينرا وقتي در كنار طرح هدفمندي و گران شدن خوراك قرار بديم ميبينيم با اين وضعيت سال بعد 350تومن سود بيشتر نميتونه بسازه

احتمالا يه جو مثبت كوتاه دوباره از حوالي36300بياد ولي شاخص نتونه بالاي37400تثبيت بشه احتمال افت تا34700بيشتر خواهد شد.

بعنوان مثال ذوب از306ممكن تا322هم برگرده ولي بعد با شكست306تا284در گام بعد ريزش كنه اونجا هم اگر بلوك معامله نشه يه شوك ديگه وارد بشه
                          يا كرمانشاه تا950بالا بياد بعد تا855اصلاح بشه
                          يا شيراز تا940بالا بياد بعد براي پر كردن گپ تا780اصلاح بشه
                          نكته ديگر اينكه
                          ابتداي كار شركتها نميان سود سال بعد با بحث فاز دوم هدفمندي دست بالا اعلام كنند.
                          الان اعلام بشه گاز خوراك سال بعد مثلا200-250تومن و ارز صادراتي هم بايد به مركز مبادلات پرداخت بشه اونوقت پتروشيميها با اين مفروضات سودي كه اعلام ميكنند اغلب از سود كنوني پايينتر خواهد بود.

نظر

• bashash
                            كاربر فعال
                            • Sep 2012
                            • 580

در اصل توسط MOSTAFA پست شده است View Post
                            سید جعفر
                            كوچه بن بسته ديگه جاي دورزدن نيست اگه شرايط همينطور بمونه:D
                            .......خداوند فرمودند :شادی ها را برای جمع کردن دوست آفریده ام ولی غم را برای انتخاب بهترین دوست...!

نظر

• راهکار جدید
                              عضو عادی
                              • Nov 2012
                              • 139

در اصل توسط bashash پست شده است View Post
                              كوچه بن بسته ديگه جاي دورزدن نيست اگه شرايط همينطور بمونه:D
                              دوست عزیزم دنده عقبو واسه همین روزا گذاشتن که تو کوچه بن بست گیر نکنی ....:D

نظر

• metitondar
                                عضو فعال
                                • Sep 2012
                                • 443

شاراک:

به نظرم در تایم فریم روزانه سیگنال خروج داده، شما چی فکر میکنین؟

نظر

در حال کار...
                                X