چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • farhad894
    عضو عادی
    • Oct 2012
    • 251

سلام دوستان دلیل اینکه سهمی 15درصد تعدیل مثبت میده 20درصد با نوسان مثبت بازش میکنن چیه و سهمی 49 درصد تعدیل مثبت مثبت میده و با نیم درصد مثبت بازش میکنن چیه دوستان به ما هم بگین دلیلش را یاد بگیریم واقعا علت چیه ؟

نظر

• farhad894
      عضو عادی
      • Oct 2012
      • 251

عیدی هر خانواده 360 تا 416 هزار تومان
      انتخاب:تجزیه و تحلیل اعتبار 5600 میلیارد تومانی کمک اقتصادی شب عید و تقسیم آن بین 7 دهک درآمدی - بنا به گفته رئیس جمهور- در دو سناریو نشان میدهد هر ایرانی 90 تا 104 هزار تومان و هر خانوار 4 نفره 360 تا 416 هزار تومان کمک اقتصادی ( نقدی و غیرنقدی) دریافت خواهد کرد.

رئیس کمیسیون عمران مجلس امروز دوشنبه در گفتگو با مهر، گفته است که کل مبلغ کمک اقتصادی به اقشار کمدرآمد در شب عید 5600 میلیارد تومان خواهد بود، ضمن اینکه دولت از هر منبعی که میتواند، این اعتبار را تامین خواهد کرد.

در همین حال، محمود احمدی نژاد رئیس جمهور گفته است که 7 دهک درآمدی مشمول کمک جبرانی شب عید خواهند بود. حال با توجه به این دو اظهارنظر، میتوان ارقام برآوردی از مبلغ کمک اقتصادی شب عید ( نقدی و غیرنقدی) بدست آورد.

در حال حاضر بیش از 74 میلیون ایرانی ماهانه یارانه نقدی 45500 تومانی را دریافت میکنند.

براساس اعلام مسئولان دولتی، دولت ماهیانه حدود 3400 میلیارد تومان یارانه نقدی به ایرانیان پرداخت میکند.

حال اگر 7 دهک درآمدی به گفته احمدی نژاد مشمول کمک جبرانی شوند، تاکیدات قبلی دولتمردان نشان میدهد که حدود 62 میلیون نفر ( سناریوی اول) مشمول این نوع کمک خواهند شد.

حال اگر اعتبار 5600 میلیارد تومانی - مبلغ کل کمک اقتصادی- بین 62 میلیون ایرانی تقسیم شود، به هر ایرانی حدود 90 هزار تومان میرسد. در واقع کمک اقتصادی به هر ایرانی که جزو هفت دهک درآمدی است، حدود 90 هزار تومان خواهد بود. به عبارت دیگر، اگر هر خانوار ایرانی را به طور متوسط 4 نفره درنظر بگیریم، کمک اقتصادی شب عید به هر خانوار حدود 360 هزار تومان میشود.

در همین حال، سناریوی دوم اینکه اگر اعتبار 5600 میلیارد تومانی بین 54 میلیون ایرانی که 70 درصد جمعیت کشور میشود، توزیع شود، حدود 104 هزار تومان کمک اقتصادی به هر نفر و 416 هزار تومان به هر خانوار - به طور متوسط چهارنفره- خواهد رسید.

به گفته محمود احمدی نژاد رئی

نظر

• شفاف سازی
        عضو فعال
        • Nov 2012
        • 2880

در اصل توسط farhad894 پست شده است View Post
        سلام دوستان دلیل اینکه سهمی 15درصد تعدیل مثبت میده 20درصد با نوسان مثبت بازش میکنن چیه و سهمی 49 درصد تعدیل مثبت مثبت میده و با نیم درصد مثبت بازش میکنن چیه دوستان به ما هم بگین دلیلش را یاد بگیریم واقعا علت چیه ؟

اولا" ممکنه سهم چند هفته قبل از انتشار تعدیل عایدی رشدش کرده باشه مثل زاگرس و مارون و خیلی های دیگه
        ثانیا" خود گزارش تعدیل داده شده با مفروضاتی تهیه شده باشه که جا برای تعدیلات بعدی نداشته باشه مثل زاگرس که نرخ دلار را بالای 3000 تومان دیده درحالیکه شرکت های دیگه پایین تر گرفته اند
        ثالثا" اینجا بورس ایرانه هر اتفاقی که خارج از عقل باشه می تونه اتفاق بیفته
        مثال : وصندوق در 150 نه صف خریدی داشت نه نفت ایرانولی - نه نفت پاسارگادی - نه پترو جمی - نه تعدیل مثبتی چند ماه قبل
        کلیه شرکت هایش زیانده بودندو.....
        ( البته من عاشق اینجور سهمهایی هستم برای سرگرمی یک 10000 تایی در 150 شکار کردم شد یک میلیون و پانصد هزارتومان)
        ما چند ماه بعد :
        بعد از تقسیم 30 تومان سود الان ن ن ن ن ن قیمت سهم 330 تومان و صفففففففففففففففففف خرید چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
        وصندوق :
        همه شرکتاش به یکباره سود ده شدند
        به تازگی 25 % پترو جم رو مفت دادند به وصندوق
        40 % ایرانول - نفت پاسارگاد و کل سهام دیگه رو مفت دادند به وصندوق
        به خاطر همین وصندوق صف خرید شده
        اینه بازار ایران - اینه تجزیه و تحلیل سهام و....
        اگه وصندوق به 600 تومان هم رسید تعجب نکنید
        عجب این 10000 سهم ما چقدر می ارزه ؟؟؟؟اگه می دونستم بیشتر می گرفتم
        حالا در کنار این با کلی تحلیل و به به و چه چه 8 میلیون فاسمین خریدیم که تازه داریم می رسیم به پله اول
        عجبا وصندوق در 150 تومان زورشون می اومد بخرند ساعت 11 می شد کلا" 800 هزارتا معامله
        الان ساعت 9 و یک ثانیه نشده 10 - 20 -30 میلیون اونم در بازار منفی معامله یا صف خرید
        بازار ایرانه ایرانه
        فاسمین باید منفی بشه چون به یکباره شمش روی کلیویی 3000 تومان شده 7000 تومان همه چی برعکس
        تو این بازار می خواهی سود کنی بیشتر مواقع باید همه چی برعکس ببنی
        قیمت محصولات فاسمین رفت بالا باید بجای خرید سهم اون باید بفروشی
        قیمت محصولات فاسیمن دوبرابر شد سود شرکت کم می شه
        تجزیه تحلیل می کنی فاسیمن در 9 ماهه تعدیل مثبت خواهد داد برعکس فکر کن تعدیل مثبت نخواهد دادو....

البته در این میان وغدیر - وزیر مجموعه هایش ( پارسان - کرماشا - شپدیس و... ) حسابشون از بقیه بازار جداست نه استرسی - نه نگرانی - نه دوز کلکی - نه دروغی - نه پنهانکاری من واقعا" امسال با غدیر - پارسان و کرماشا حال کردم دمشون گرم

من امروز هرچند با سود ولی از شر شاراک راحت شدم همش استرس همش دوز وکلک - همش نگرانی - یک مثبت دو روز منفی - همش دروغگویی - همش دستکاری و.... برو به سلامت بازم دم غدیر و زیرمجموعه هایش گرم.............

نظر

• ron
          عضو عادی
          • Aug 2012
          • 243

جناب کهنه سوار عزیز یک سئوال که شاید برای خیلی از ما بعد آموزشی داشته باشه
          من الان سبدم به ترتیب اهمیت عبارت هست از وغدیر شپدیس شیران فولاد شاراک (ومعادن کرماشا فخوز غبشهر غمارگ قزوین وآتی)
          که سهم های داخل پرانتز درچند مرحله نوسان های خوبی بهم دادن حالا هم از هرکدام ماکزیمم 1000 تا دارم و با توجه به شرایط ایجاد شده به عنوان خرید پله اول برام محسوب میشد اما روندی رو که شما و جناب پوراحمدبه تصویر می کشید برای من اینگونه تداعی میشه که فرار بهترین استراتژی هست در سهمهای اولیه با توجه به بنیادی قوی و وزن سنگین موجود در سبد شاید به نوعی تعصبی دارم بر خورد می کنم فقط تنها نگرانی که حس می کنم شاراک هست حالا با توجه به اینکه نزدیک به 30 هم نقد هستم باز خالی کردن سبد حتی با ضرر و رو آوردن به بازار های موازی علی الخصوص دلبر که نسبتا تجربه خوبی هم در اون دارم مناسب هست؟
          نمی تونیم منکر این واقعیت بشیم که رفتارهای دوستان این تایپیک حتی بر روی تک تک استراتژی های ما تاثیر گذار هست چرا که صداقت رو اینجا لمس کردیم
          [COLOR="#800080"][SIZE=1][CENTER]نیما یوشیج در جشن یک سالگی فرزندش : پسرم یک بهار تابستان پاییز و زمستان را دیدی از این پس همه چیز جهان تکراری است جز مهربانی کردن[/CENTER][/SIZE][/COLOR]

نظر

• شفاف سازی
            عضو فعال
            • Nov 2012
            • 2880

در اصل توسط farhad894 پست شده است View Post

اولا" ممکنه سهم چند هفته قبل از انتشار تعدیل عایدی رشدش کرده باشه مثل زاگرس و مارون و خیلی های دیگه
            ثانیا" خود گزارش تعدیل داده شده با مفروضاتی تهیه شده باشه که جا برای تعدیلات بعدی نداشته باشه مثل زاگرس که نرخ دلار را بالای 3000 تومان دیده درحالیکه شرکت های دیگه پایین تر گرفته اند
            ثالثا" اینجا بورس ایرانه هر اتفاقی که خارج از عقل باشه می تونه اتفاق بیفته
            مثال : وصندوق در 150 نه صف خریدی داشت نه نفت ایرانولی - نه نفت پاسارگادی - نه پترو جمی - نه تعدیل مثبتی چند ماه قبل
            کلیه شرکت هایش زیانده بودندو.....
            ( البته من عاشق اینجور سهمهایی هستم برای سرگرمی یک 10000 تایی در 150 شکار کردم شد یک میلیون و پانصد هزارتومان)
            ما چند ماه بعد :
            بعد از تقسیم 30 تومان سود الان ن ن ن ن ن قیمت سهم 330 تومان و صفففففففففففففففففف خرید چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
            وصندوق :
            همه شرکتاش به یکباره سود ده شدند
            به تازگی 25 % پترو جم رو مفت دادند به وصندوق
            40 % ایرانول - نفت پاسارگاد و کل سهام دیگه رو مفت دادند به وصندوق
            به خاطر همین وصندوق صف خرید شده
            اینه بازار ایران - اینه تجزیه و تحلیل سهام و....
            اگه وصندوق به 600 تومان هم رسید تعجب نکنید
            عجب این 10000 سهم ما چقدر می ارزه ؟؟؟؟اگه می دونستم بیشتر می گرفتم
            حالا در کنار این با کلی تحلیل و به به و چه چه 8 میلیون فاسمین خریدیم که تازه داریم می رسیم به پله اول
            عجبا وصندوق در 150 تومان زورشون می اومد بخرند ساعت 11 می شد کلا" 800 هزارتا معامله
            الان ساعت 9 و یک ثانیه نشده 10 - 20 -30 میلیون اونم در بازار منفی معامله یا صف خرید
            بازار ایرانه ایرانه
            فاسمین باید منفی بشه چون به یکباره شمش روی کلیویی 3000 تومان شده 7000 تومان همه چی برعکس
            تو این بازار می خواهی سود کنی بیشتر مواقع باید همه چی برعکس ببنی
            قیمت محصولات فاسمین رفت بالا باید بجای خرید سهم اون باید بفروشی
            قیمت محصولات فاسیمن دوبرابر شد سود شرکت کم می شه
            تجزیه تحلیل می کنی فاسیمن در 9 ماهه تعدیل مثبت خواهد داد برعکس فکر کن تعدیل مثبت نخواهد دادو....

البته در این میان وغدیر - وزیر مجموعه هایش ( پارسان - کرماشا - شپدیس و... ) حسابشون از بقیه بازار جداست نه استرسی - نه نگرانی - نه دوز کلکی - نه دروغی - نه پنهانکاری من واقعا" امسال با غدیر - پارسان و کرماشا حال کردم دمشون گرم

من امروز هرچند با سود ولی از شر شاراک راحت شدم همش استرس همش دوز وکلک - همش نگرانی - یک مثبت دو روز منفی - همش دروغگویی - همش دستکاری و.... برو به سلامت بازم دم غدیر و زیرمجموعه هایش گرم.............

نظر

• درویش
              عضو عادی
              • Dec 2012
              • 103

حدود یکماه قبل دوستم10تا ربع سکه خرید350 امروز عصر که تو فردوسی بودم 450 تومن میفروختن یعنی تو همین یکماه 1 تومن سود حالا مسلما تا شب عید سودش میشه 2 تومن اون وقت من رفتم کلی سمایه خریدم 215 تومن الان شده 133 تومن . 2 سال قبل که خزامیا تو اوج بود 300 خریدم بعدش فروختم 180 اگه همون موقع پراید خریده بودم 7تومن الان کلی تو سود بودم .بعدش از خودم انتظار دارم که حالم خوب باشه .
              [COLOR="#A52A2A"]عشق در لحظه پدید می آید و دوست داشتن در امتداد زمان[/COLOR]

نظر

• "mohsen"
                عضو عادی
                • Oct 2012
                • 34

دوستان نمیدونم چرا احساس میکنم این تاپیک کمی شور و حالشو از دست داده- مدیریت مطالبی که میزارید رو به جای دیگه منتقل میکنه؟ یا من اشتباه میکنم؟

نظر

• BETA
                  عضو فعال
                  • Jan 2013
                  • 447

منم اشتباه کردم مقداری از سرکه هامو فروختم و وارد این بورس.... شدم.بورس دستوری به درد نمی خوره.کل شرافت بازار سرمایه به شفافیتشه٫که لکه دارش کردن.
                  تار و پود هستي ام بر باد رفت اما نرفت / عاشقي ها از دلم ديوانگي ها از سرم

نظر

• اشکبوس کهنه سوار
                    ستاره دار (2)
                    • Jul 2012
                    • 1281

در اصل توسط hector پست شده است View Post
                    کهنه سوار عزیز میشه این انتشار اخبار بد بی دلیل رو به کل بازار تعمیم داد؟
                    یعنی با توجه به اوضاع خوبه بعضی از سهما مثل پتروها کاشیا یا غذایی ها عده ای خواستن جو رو منفی کنند تا این سهما رو تو قیمتای پایین بخرنو بعد دوباره به ملت بفروشن
                    این جوری صدای کسی هم در نمیاد که آهای بازار حباب داره
                    اینم به نظرم میتونه یه سناریو باشه!!
                    بله در خصوص کل بازار هم خبرهای منفی بی دلیلی منتشر می شه که بر بازار تاثیر بدی می زاره. ضمن این که عده ای قصد سیاسی کردن اقتصاد رو دارن. در چنین شرایطی بهتره که در این سهم ها اگر در روند صعود هستند و به اونها ایمان داریم با سهم بمونیم و هر پله پایین اومدن سهم رو یه فرصت استثنایی خرید بدونیم. سهم خوب محکوم به صعوده...حدضرر هم فراموش نشه
                    ...مهمترین اصل اینه که با پریدن از یه سهم به سهم دیگه فقط جیب کارگزاری ها رو پر می کنیم و متحمل ضرر می شیم... بهتره با بازار دوست باشیم و از روزهای منفی برای شکاراستفاده کنیم...
                    در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.

نظر

• nirvana_00
                      عضو عادی
                      • Feb 2012
                      • 172

در اصل توسط nirvana_00 پست شده است View Post
                      اینم شاخص قندی ها وشکست سقف تاریخی .پس ازپایان موج 1 صعودی اصلاح WXY درقالب موج 2 و حال شروع موج سوم امید به تارگت 5400 در مرحله اول و هدف های بالاتر ایشالله

چنگال اندرو که در نمودار می بینید موید هدف 5400 شاخص قند و شکرمی باشد.

نظر

• HSC
                        عضو فعال
                        • Feb 2013
                        • 316

دوستان ، راهنمايي كنيد ...

من شاراك رو 960 برداشتم . با 4 - 5 % ضرر بدم بره ؟؟ اگه بدم با چي عوضي بكنم؟

شفافسازي عزيز، بنظرت الان زاگرس و زيرمچجموعه هاي پارسان توان بالا رفتن دوباره رو دارن؟ بمونم با شاراك يا تعويضش كنم؟!

اين شاراك خستمون كرد. 1 ماهه باهاشم

نظر

• MOSTAFA
                          عضو فعال
                          • Aug 2025
                          • 989

« و ما ارسلناك الا رحمة للعالمین »

و ما ترا جز رحمتي براي جهانيان نفرستاديم.

آیه 107 سوره انبیاء

ميلاد نور دو عالم بر همه دوستان مبارك.

نظر

• ناظم
                            عضو فعال
                            • May 2011
                            • 508

ای کاش به جای خرید سهام خصوصا صدرا چند قبر در بهشت زهرائ خریده بودم وحالا می فروختم البته الان هم دیر نیست

نظر

• alizare1982
                              عضو فعال
                              • Sep 2012
                              • 590

قشكر هم كه با خريد چغندر مازاد تعديل منفي داده! بازم ميگم قندي ها چهارشنبه منفي اند و بازار مثبت ميشه!
                              پرفسور حسابي : جهان سوم جایی است كه هر كس بخواهد مملكتش را آباد كند،خانه اش خراب می شود و هر كس كه بخواهد خانه اش آباد گردد به ناچار باید در تخریب مملكتش بكوشد.

نظر

• negar
                                ستاره دار(2)
                                • Aug 2025
                                • 536

در اصل توسط alizare1982 پست شده است View Post
                                قشكر هم كه با خريد چغندر مازاد تعديل منفي داده! بازم ميگم قندي ها چهارشنبه منفي اند و بازار مثبت ميشه!
                                لطفا میشه متن این گزارش را بگذارید

نظر

در حال کار...
                                X