چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
-
در اصل توسط پرریسک1 پست شده است View Postكسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.
نظر
-
-
در اصل توسط ایرج اکبری پست شده است View Postبا سلام یک سوال تکنیکالی می تواند در حال حاضر متوجه شد که کگل در چه موجی به سر می برد و در آینده در چه موجی قرار می گیرد با تشکر
در این مورد از جناب مسلم ...جناب درخشانی وخیلی از اساتید دیگر که در زمینه موج شماری واردن سوال کنید....
ما در الفبای تکنیکال مانده ایم واینها هم برا دل خوشی خودمان هست ودوستانی که به ما لطف دارن...
نظر
-
امروز قشکر 938 برداشتم. ایضا بکام 180 .
کرماشا که حجمشو ندادن.
تو گروه پترو ، یکی از مستعد ترین ها برای رشد کرماشا هست .
هم بخاطر بازی حق تقدمش کنترل شد. هم مقاومت اصلیشو شکسته .
4شنبه به کف کانال هم واکنش نشون داد.
دیتام آپدیت نیست. ولی ترندلاین rsi رو با معاملاتش شکسته:
نظر
-
در اصل توسط پرریسک1 پست شده است View Post
دوستان شمواد غپینو فجر بکام وگستر ....فراموش نشن................
نظر
-
-
-
سلام دوستان
مراقب فباهنر 112 تومني باشيد....البته من امروز دوباره براي شروع يه كوچولو خريدم...(محسن جان....ياد باهنر 93 تومني بخير)
رتكو.....در اصلاح و موج 4 از 3 خوبه
...................
محسن جان....براي وساخت من منتظر پايان اصلاح در محدوده 180 هستم (البته اگه 2069 را نبينه ميشه گفت الان در موج 4 از 5 اصلي هستيم)
..................
جعفر جان....از خگستر بيشتر بگو....من امروز خيلي وسوسه ميشدم براي شروع خريد، ولي جو خودرو مناسب نيست...ميترسم 192 تومن هم نتونه خوب حمايت كنهآخرین ویرایش توسط Amir P؛ 2012/04/08, 11:13.
نظر
-
در اصل توسط amir p پست شده است View Postسلام دوستان
مراقب فباهنر 112 تومني باشيد....البته من امروز دوباره براي شروع يه كوچولو خريدم...(محسن جان....ياد باهنر 93 تومني بخير)
رتكو.....در اصلاح و موج 4 از 3 خوبه
...................
محسن جان....براي وساخت من منتظر پايان اصلاح در محدوده 180 هستم
من دیدم وساخت رو حمایت 217 قرار داره ( فیبوی 61% و ترندلاین). پله اول وارد شدم. این ورود و خروج پله ای واقعا کارسازه
اگر حمایتو شکست ، میپریم بیرون . وگرنه پله دوم رو وارد میشیم;)
نظر
نظر