کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
سلام
جناب پريسك
فجر رو هنوز صعودي مي بيني؟
حد ضرر رو رد نكرده ولي نشوني از صعود نداره.... حجم معاملاتش حوصله ادم رو سرمي بره....
خريد 173 .... رد كنم يا نگهداري؟
ممنون
با سلام..حد ضرر فجر 160 هست وهدف قیمتی هم 240 تومن...حالا در بازار سهام بهتری سراغ دارید تعویض کنید..
با سلام.
پرریسک جان نظرت درباره وساپا چیه؟
در ضمن اهدف شمواد رو چه اعدادی میبینی؟
با سلام ..وساپا وارگایی مثبت زده ولی روند همچنان نزولی هست ..دوستان ریسک پذیر الان می تونند وارد بشن ولی دوستانی که مثل من عاشق روند صعودی هستن هر وقت بالای 239 رفت با حد ضرر 5 درصد وارد بشن...
پرريسك عزيز با توجه به قيمت بالاي اوره و رشد ان ايا خريد كرمانشاه در 350 و نگهداري بن به قصد مجمع گزينه خوبي است اولا اينكه تعديل داره دوم اگه بري مجمع و 45 تومان سود بگيري ميشه 300 اچه 91 رو تا 850 تعديل بده p/e 5 هم بدي بايد 450 بشه و اين يعني 50 درصد سود خالص
کرمانشاه سهم خوبی هست هر قدر پایین تر بخرید بهتر تکنیکالی هم با سابقه کم سهم نمیشه نظر چندانی داد ولی بنیادی سهم خوبیست وبا این نرخ ارز وصادرات تعدیل خوبی دارد....
کساوه رو 478 حمایت فیبوی 38% رو داره. امروز هم حجم خوبی داره میزنه . اگر این حمایتش بشکنه ، تا 448 میریزه . من خریدم. تارگتش 700
رکیش با تارگت 1450 در دسترسه.
قندیها هم که فعلا نوسان خوبی دادن. اگر این مثبت شدن ، موقتی باشه ، که فرصت خروج از قندیهای خوب مثل قثابت و قنیشا و قپیرا و قهکمت و قلرست هست . اگر صعود ادامه دار باشه که ما هم تو سودیم.
سمگا هم تارگت 190 رو نشونه رفته .
با سلام..
وبیمه با گروه ساختمان استارت زد اومد تا 125 والان با حمایت دلیران بالای 120 تثبیت شده ....با رالی بعدی بازار وبیمه میره برا بالای 140 وبعد اون هم شاید 180 ...سیگنال فروشی دیده نمیشه وسهامی بهتر از وبیمه هم در بازار یافتید که اهداف صعودی بالاتری داشت تعویض کنید ما که نیافتیم پس سهامداری می کنیم در صورت افت اضافه ...هر چند افتی در کار نیست ..
احتمالا در وبیمه معدن طلایی یافت شده......
بلوک می زنن رو قیمت 131 تومن......هدف قیمتی سهم چنده.....180 یا 200...........یا بالاتر............
غپینو حواسها جمع هدف 240..............
پرریسک عزیز سلام
یادش به خیر چقدر در قیمت های 80 تا 90 از ارزنده بودن وبیمه شما مطلب میزدید ...........................
خلاصه بهترین ها را برات آرزو دارم......................
جناب پر ريسك عزيز
به نظر شما حتايد كه الان چند وقتي است كه در قيمتهاي حول و حوش 300 درجا مي زنه مثل وبيمه است كه در قيمتهاي 70 تا 80 درجا مي زد؟؟
با سلام..
دوست من هر کسی روشی دارد برای خرید فروش...
بنده براساس روندها می خرم وبرای شناسایی روند صعودی ونزولی هم روش خاص خود رو دارم....
سهمی وارد روند صعودی شد با حد ضرر 5 درصد خرید می کنم وبعد صبر ....تا وقتی هم سیگنال فروش نگیرم خروج نمی کنم....
الان حتاید شاید از وبیه 80 تومنی هم ارزنده تر باشد...پی برای حتاید زیر 5 هست واقعا در این بازار ارزنده هست ...حد ضرر سهم 290 ..البته کف سهم رو 245 بسته شده ولی خوب برا کوتاه مدتی ها حد ضرر 290 مناسب هست ...روند صعودی هست وهدف قیمتی حتی بالای 500 هم میشه سهم رو دید....
نظر