چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Jamshidyar
    كاربر فعال
    • Oct 2011
    • 556

در اصل توسط داروساز پست شده است View Post
    پر ریسک جان قدیما فکر می کردم اشکال از جای دیگر هست ولی مدت هاست فهمیدم مشکل اصلی خود ما ملت نجیب هستیم که فقط سکوت کردن بلدیم....
    نجابت اندازه داره. از یکجایی که رد شد جسارتا میشه ..... حماقت هم قاطیش بشه میشه ....
    آخرین ویرایش توسط Jamshidyar؛ 2013/01/30, 20:14.
    موسسه خیریه حمایت از کودکان سرطانی (محک)
    www.mahak-charity.org/main/fa

نظر

• alizali
      کاربر فعال
      • Jan 2013
      • 457

در اصل توسط MOSTAFA پست شده است View Post
      دوستان
      برای ششیران باید گزارش چدنماهه رو منتظر باشیم؟!!
      3 ماهه؟
      9 ماهه؟!!
      گزارشش کی میاد؟!
      گزارش نه ماهه که در واقع گزارش سال مالی است

نظر

• درویش
        عضو عادی
        • Dec 2012
        • 103

آیا سکه میتونه مرز 1/500 رو رد کنه ؟
        آخرین ویرایش توسط درویش؛ 2013/01/30, 20:01.
        [COLOR="#A52A2A"]عشق در لحظه پدید می آید و دوست داشتن در امتداد زمان[/COLOR]

نظر

• alibaghdadi2010
          عضو فعال
          • Jul 2011
          • 378

با این شور و اشتیاقی که مردم دارن دلار میخرن سکه به راحتی 1500رو رد میکنه احتمالا
          من فردا بر سکه هام اضافه میکنم
          وشاید دلار
          بهتر از نقد موندنه
          شاراکم بذاریم برا مجمع

نظر

• parvaz
            عضو فعال
            • Feb 2010
            • 555

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
            زمانی که همه ناامید بشن وقت برگشت بازار هست ..
            باز هم میگم بازار بنیادی هیچ مشکلی نداره بلکه کلی دلیل برای رشد داره دلبر بالای 3500 تومن کافیه برا رشد این بازار ..

ولی خوب بحث سر جاماندن بورس از بازارهای رقیب در کوتاه مدت هست ..در ضمن زمان خروج دو تا سه هفته قبل بود ..الان که قیمت ملک کشیده بالا سرکه کشیده بالا دلبر کشیده بالا خروج برا خرید چی ؟؟؟

به نظرم نوبتی باشه نوبت بورس هست ..ولی خوب روند صعود بخریم بهرته ..
            من دیروز یه سر به کارخونه زدم نزدیک منزلمون هست. از پرسنل پرس و جو کردم راجع به اوضاع شرکت میگند از چهار خط تولیدشون دوتاش کار میکنه و اون دوتا هم مشکل داره و نمیتونند کامل تولید بگیرند . میگفتند به نسبت اول تابستون تولید خیلی کمتر شده و علت رو کمبود روغن و حلب ابراز میکنند . در ضمن بعضیاشون میگند شرکت دروغ میگه وانباراشون پره تا نرخ رو زیاد کنند اما چیزی که واضح و آشکاره کم شدن تولیده .

نظر

• Asadirad
              عضو عادی
              • Jan 2013
              • 24

کاظم نادرعلی

درباره گروه قندي بحثهاي مختلفي ميشه بنظرم رشد اصلي اين گروه عمدتا اونور سال با شكر1700-1600خواهد بود اينور سال فعلا بيشتر نوساني خواهند بود.

يك شركت قندي 7كيلو چغندر ميگيره تبديل به1كيلو شكر -400گرم تفاله -350گرم ملاس ميكنه
              پارسال چغندر110تومان -ملاس170تومان-تفاله خشك250تومان-شكر1100تومان بود.
              الان چغندر130تومان-ملاس220تومان-تفاله خشك540تومان-شكر1350تومان

حساب كنيد پارسال 7كيلو چغندر ميخريد770تومان
              در مقابل1كيلو شكر1100توماني+400گرم تفاله في250تومان(100تومان)+350گرم ملاس في170تومان(60تومان)جمعا1260تومان محصول توليد ميكرد.
              770تومان چغندر خريداري شده در مقابل1260تومان محصول فروخته شده اختلاف490تومان در7كيلو چغندر

اما الان
              7كيلو چغندر ميخرد130تومان يعني910تومان
              در مقابل1كيلو شكر1350تومان+400گرم تفاله في540تومان(216تومان)+350گرم ملاس في220تومان(77تومان) جمعا1643تومان محصول توليد ميكند.
              910تومان چغندر خريداري شده در مقابل1643تومان محصول فروخته شده اختلاف 733تومان در7كيلو چغندر
              خب سود حاصله نسبت به سال قبل چند درصد رشد داشته؟

در ضمن 95%بهاي تمام شده چغندر و5%بهاي تمام شده سربار و دستمزد است.
              لذا امسال همين رشد قيمت تفاله و ملاس چون ضريب رشدش خصوصا تفاله خيلي بيشتر از ضريب رشد قيمت چغندر بود باعث شد علي رغم تورم سنگين شاهد افزايش بهاي تمام شده در اين صنعت نباشيم.

در حاليه در اغلب صنايع همگام با رشد قيمت فروش محصولات شاهد رشد بهاي تمام شده محصولات نيز بوديم.
              بعنوان مثال قپيرا سال قبل با شكر1100تومان 22%حاشيه سود داشت امسال با شكر1350تومان 242تومان اعلام كرده(رانتي) يعني حاشيه سود33% درحاليكه تنها22%افزايش قيمت فروش داشت حاشيه سود50%بالا رفته
              صنايعي بودند70%افزايش قيمت فروش گرفتند ولي حاشيه سودشون تنها15-20%بالا رفته (بجز پتروشيميهاي گازي كه خوراكشان امسال ثابت بود)
              حال سال بعد دلار بالا بره يا ارز مرجع تبديل به مبادله اي بشه شكر بشه1700-1800اونوقت تفاله ميشه650-ملاس ميشه300تومان و...
              فروش تفاله خشك و ملاس با قيمت بالاتر باعث ميشه افزايش قيمت چغندر و افزايش هزينه سربار و دستمزد خنثي بشه لذا بهاي تمام شده شركت را نميگذاره بالا بره
              در عوض افزايش قيمت شكر هم حاشيه سود شركت تصاعدي بالا ميبره

در اين گروه به ترتيب
              قپيرا-قمرو-قلر-قصفها بنيادي بهتري دارند
              قپيرا اول سال114تومان اعلام كرد الان بخاطر جذب بيشتر چغندر در نتيجه افزايش توليد شكر و افزايش توليد ملاس و تفاله خشك بست تعديل كه242تومان داده بورس ولي فعلا قرار شده يك مرحله تعديل بزارن براي افزايش سرمايه
              با اين حال اين تعديل 120%فقط از محل رشد توليد بود اگه شكر ميشد1700تومن سود شركت به بيش از500تومان ميرسيد
              اين شركتهايي كه الان تعديل ميدن عمدتا بابت افزايش جذب چغندر و افزايش قيمت تفاله و ملاس است
              قيمت شكر تا پايان امسال افزايش نخواهد داشت ولي سال بعد با شكر1600تومان قپيرا-قمرو بالاي450سود خواهند داشت

پيشبيني من اينه رشد اصلي اين گروه سال بعد خواهد بود و تا عيد يه10-15%نوسان خواهند داشت ولي اونور سال يكسري از شركتهاي اين گروه ميتونند با افزايش قيمت دلار و شكر سودهاي خوبي بسازند.

در ضمن بايد توجه داشت در سبد سهام از صنايع با بنيادي مناسب يه سهم قوي انتخاب نمود تعصب داشتن فقط روي يك صنعت اشتباه است
              از صنعت فولادي يك سهم قوي-از صنعت قندي يه سهم قوي-از صنعت پالايشگاهي و سنگ اهني و...هم همچنين
              آخرین ویرایش توسط Asadirad؛ 2013/01/30, 20:17.

نظر

• نیکا
                ستاره‌دار (۲)
                • Nov 2011
                • 2129

سلام دوستان و شب همه بخیر . من در این تاپیک جهت صحبتها بطرف سیاسی کشیده شده که چیزی دران نیست شما همه کاراقتصادی میکنید بیایید برای بحث ها باین جهت سوق دهیم ازان دیگ ابی نجوشد : حالا 1- ایا بابالا رفتن دلار تاکجا تحمل جامعه است 2- باتوقف دلار ویا خبری درجهت ریزش ان برای بورس چه خواهدشد 3- شرکتهای بنیادی که در9ماه سود خوبی ساخته پس در3ماه اخرهم توان ان رادارند درهرشرایط پس مشکل سود در انهانیست 4- ایا حواس بازار و جامعه رامنحرف نمیکنند شما دران گرفتارنشوید .
                اما : 4ماه پیش سهام ارزان راخریدند واطاق مبادله وزمزمه افزایش دلارراه انداختند تا سهام ها گران شود بدلیل سود بادلار بالا و سپس در20روز پیش سهام گران رافروختند وبدلارتبدیل کردند پس باید دلار بالارود تا خالی کنند واین سهام ارزان رابخرند . این کل ماجرابود که همه دردام ان افتاده اند پس منتظر اوج دلار باشید تا خالی وسپس دوباره سهام ارزان اکنون راجمع کنند چراباید این سناریو تکرارشود ؟؟؟؟؟؟ همشه تاریخ تکرارمیشود . لطفا دقیقا بررسی و اظهارنظر فرمایید تا نقط مشترک که مطلوب همه است برسیم باعرض معذرت بخاطر انبساط خاطر و تشکر از همه .

نظر

• محمود گرگانی
                  عضو فعال
                  • Sep 2012
                  • 973

سید جان نظر تو درباره ذوب نگفتی اگه بگی ممنون میشم ضمن اینکه اگه مقدوره یه سهم معرفی کن واسه خرید
                  بس عمارت که بود خانهٔ رنج
                  بس خرابی که شود پردهٔ گنج

نظر

• Hamidkhann
                    Banned
                    • Dec 2012
                    • 476

دوستان چند تا سهم معتبر رو انتخال کردم و بازدهی اونها رو توی چند سال گذشته بررسی کردم نتیجه شده این:

نکات قابل توجه:
                    1- بهترین عملکرد مال ومعادنه. پولی رو که 12 سال پیش باهاش ومعادن میخریدیم الان شده 251 برابر. واقعاً نجومی نیست؟
                    2- وبانک که صاحب شاراک هم هست ببینید که چقد بی عرضس. 12 ساله 8 برابر

نتیجه: بیخود نیست که بزرگان همیشه روی افق بلند مدت تاکید دارن و همیشه میگن قسمتی از سبدتون بلند مدت باشه.

نظر

• parvaz
                      عضو فعال
                      • Feb 2010
                      • 555

در اصل توسط کهنه سوار پست شده است
                      ...سلام دوست عزیز...لطف می کنین جمله تونو کامل کنین؟
                      من دیروز یه سر به کارخونه زدم نزدیک منزلمون هست. از پرسنل پرس و جو کردم راجع به اوضاع شرکت میگند از چهار خط تولیدشون دوتاش کار میکنه و اون دوتا هم مشکل داره و نمیتونند کامل تولید بگیرند . میگفتند به نسبت اول تابستون تولید خیلی کمتر شده و علت رو کمبود روغن و حلب ابراز میکنند . در ضمن بعضیاشون میگند شرکت دروغ میگه وانباراشون پره تا نرخ رو زیاد کنند اما چیزی که واضح و آشکاره کم شدن تولیده .

نظر

• HSC
                        عضو فعال
                        • Feb 2013
                        • 316

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
                        دوستانی که سرکه نخریدن اگر توانشو دارن ملک خرید کنن ..

چون ملک در اثر رشد دلبر وسرکه جو روانی بیشتر تاثیر گرفته واگر سرکه 100 درصد رشد کنه ملک 150 درصد میره بالا ..این هم بر می گرده به فرهنگ ایرانی ها که ملک رو مطمئن تر از هر کالایی برا سرماه گذاری می بینن..

مثال هم زیاد زده شد ..همین شهر ما ملکی بود 20 تومن الان طرف 90 تومن هم حاضر به فروش نیست مشتری هم دست به نقد براش هست ..بالای 400 درصد رشد ..در حالی که سرکه 800 تومنی هنوز 1600 هم نشده ..
                        جعفرجون بخدا فقط شهر شما و بعضي استاناي ديگه اونم جاهاي خاصش اينجوره. بقيه ي جاها ديگه به سقف رسيدن.
                        تو تهران يه جاهايي به متري 8-9 تومن رسيده يا مثلا تهرانپارس كه تا ديروز ملت خونه رو متري 1 تومنم به زور ميخريدن الان شده 5 تومن!!!! جل الخالق!
                        ديگه بالاتر از اين نميتونه بره. اگرم بره به قول اقتصاددانا بخاطر ركوده تورميه. (( يعني قيمت ميره بالا ولي معامله نميشه اگرم بشه خيلي خيلي كمه))

نظر

• شفاف سازی
                          عضو فعال
                          • Nov 2012
                          • 2880

در اصل توسط شفاف سازی پست شده است View Post
                          فروش شاراک همراه با سود ( 780 خرید 940 تومان فروش )
                          دومین پله ورود به غمارگ ( خرید 328 تومان )
                          با توجه به نزدیکی انتشار صورت های مالی 12 ماهه غمارگ و غبشهر اگر اتفاق خاصی می خواد بیفته تو همین زمان انتشار صورت های مالی خواهد افتاد
                          گزاراشات 12 ماهه همراه با تعدیلات بالای 20 % می تونه منجر به بسته شدن نماد و بازگشائی همراه با جهش قیمتی همراه باشه

امروز رو بدون شاراک راحت بودم بدون استرس بدون نگرانی
                          نه به خاطر اینکه شاراک سهم بدیه , به خاطر اینکه بی صاحبه مالک درست حسابی نداره
                          با انکه 50 % پرتفویم را پارسان تشکیل می ده و این سهم در روز سراسر قرمز بازگشائی می شد اما نگران نبودم هرچند در قیمت های منفی 4% بازگشائی شد اما سر کله صاحبش پیدا شد و به خوبی از سهم حمایت کرد وسهم را از منفی خارج کرد.
                          شپدیس - کرماشا همین طور
                          من نمی دانم این مسئله قیمت خوراک مگر چیز جدیدیه
                          به نظر من اینا همش دسیسه است فریب سهامداران است از آب گل آلو ماهی گرفتن است
                          شیران که نرخ خوراکشو بالاتر از ارز مبادله ای گرفته سودش 1000 تومان
                          پس این خبر اصلا" نیاز به تایید و تکذیب نداره اتفاقا " هر چقدر این خبر بخواهد تایید و سپس تکذیب بشه به ضرر بازار هر روز با این خبر احساسات سهامداران را به بازی خواهند گرفت
                          اخرش که نرخ خوراک به ارز مبادله ای خواهد شد پس نیازی به تایید و تکذیب نیست
                          تاثیرش روی شپدیس معلومه اگر نرخ گاز دو برابر بشه 90 تومان و اگر سه برابر بشه 180 تومان از سودش کم می شه در عوض 500 - 600 تومان از سایر عوامل سودش زیاد می شه سود 92 مساوی 1400 - 1500 با خوراک ارز مبادله ای ---- کرماشا هم همینطور
                          هر چقدر بر احساساتمون غلبه کنیم اونقدر راحتریم امروز همه تو شاراک در صف فروش فردا اگه صف فروش جمع بشه و بره صف خرید بشه دوباره همه در صف خرید اینکه نشد
                          روز دوشنبه غمارگ رو در منفی 3 % خریدم راحت بدون دغدغه هر چقدر می خواستی در منفی بدون لحظه ای انتظار بهت می دادند
                          مگر بیکارم واسم صف خرید بشه برم تو صف خرید و هی انتظار بکشم به بدند یا نددند
                          خوب امروز غمارگ 340 تومان منفیه 3% خرید امروز +3
                          این روز سهم های خوبتان را انتخاب کنید در منفی کامل بخرید و بعد لذتشو ببرید فرار از بازار معنی نداره اونم زمانی که همه چیز در بیرون از بورس 100% - 200 % در این چند ماهه رشد کرده اینجا با ضرر خارج شو برو تو صف خرید ماشین و .... اگر قبل اینچنین رشدی می رفتید سراغ ماشین - ملک توجیه داشت ولی الان یه کمی دیر شده هرچند در ایرانه همهههههههههههههههههههههه چیز امکان داره
                          بهترین استراتژی فرار از صفوف خرید و فروش است نه فرار از بازار

نظر

• farhad894
                            عضو عادی
                            • Oct 2012
                            • 251

فاذر امروز با صف خرید بسته شد ارزشش را داره که روش تحقیق کنیم این سهم به صبر نیاز داره تا رشد کند از انظر بنیادی خوبه و هر کس خواست بخره

نظر

• سعید پور احمدی
                              عضو فعال
                              • Sep 2011
                              • 1339

در اصل توسط parvaz پست شده است View Post

این اطلاعات واسه من بار علمی نداره من برای اینکه بفهم وضع شرکت چه جوره به چندتا توضیح دیگه نیاز دارم شما بگو تفسیربامن:
                              1.چرا این موضوع که از اول تابستون اتفاق افتاده رو من تو گزارش فصلی 9 ماهه نه تنها میبینم که عکسش رو دارم میبینم
                              2.دو خط از چهار خط تولید برای چی تعطیله؟برای افزایش تولید قبلی یا مشکل دسترسی به پالم؟
                              3.چرا در بازار کاهش موجودی روغن در بازار آشکار نیست؟
                              سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.

نظر

• امیران
                                عضو عادی
                                • Jan 2013
                                • 242

نا امیدی تو تاپیک موج میزنه و جو اقتصادی تاپیک شده سیاسی......همه میدونیم شرایط خراب و وخیمه ولی با گفتن درسته نمیشه......اینجا جمع شدیم که با همفکری و همکاری به سود برسیم پس بهتره یکم مثبت تر نگاه کنیم...........

نظر

در حال کار...
                                X