چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Aiming
    ستاره دار(18)
    • Jul 2012
    • 2641

در اصل توسط محمد حسن پست شده است View Post
    این صحبتهای کاظم نادرعلی واقعیت دارد بی تفاوت از کنارش نگذرید

آقا مصطفی ایشون کجا مطلب می نویسند؟
    ایشون یکی از تحلیلگرای قوی بورس هستن که من سالهاست از نظراتشون استفاده می برم..... واقعا رو دست نداره

یه جورایی وقتی پرریسک عزیز قلم میزنن یاد ایشون میافتم .

دوست عزیز ایشون بعد از فرابورسیان تو یکی از شبکه های مجازی پر مخاطب;) نظراتشون رو اعلام میکنن....
    وارن بافت :برای بدست آوردن بازدهی های فوق العاده نیازی نیست کارهای فوق العاده انجام بدیم.

نظر

• Aiming
      ستاره دار(18)
      • Jul 2012
      • 2641

در اصل توسط eslami پست شده است View Post
      بازار در عين خنگيش به نوعي باهوشه..............بگذريم بحثش طول و دراز..........
      نميدونم چرا بازار به غاذر دوزاري و قنديها توجه ميكنه ولي به روغنيهاي مظلوم نگاهي نداره!!!
      جدا خيلي ..............شايد خبري توي اين دوسهم هست از ما بهترون خبر دارن...........
      انصافا ديگه كف كردم از بس صورتهاي مالي غبشهر و خوندم.
      نميدونم:(
      دوست من نظر من اینه که میتونه مربوط به در نظر گرفتن ارز مرجع 1226 تومانی در صورتهاش برای خرید مواد اولیه وارداتیش باشه که بازار میبینه عملا داره ارز مرجع به فراموشی سپرده میشه و این ایثر مستقیم تو هزینه تمام شدش میذاره و این باعث یه حس بدبینی تو بازار به شرکتهای دارای واردات شده...
      وارن بافت :برای بدست آوردن بازدهی های فوق العاده نیازی نیست کارهای فوق العاده انجام بدیم.

نظر

• mmis
        عضو عادی
        • Sep 2012
        • 235

در اصل توسط Aiming پست شده است View Post
        دوست من نظر من اینه که میتونه مربوط به در نظر گرفتن ارز مرجع 1226 تومانی در صورتهاش برای خرید مواد اولیه وارداتیش باشه که بازار میبینه عملا داره ارز مرجع به فراموشی سپرده میشه و این ایثر مستقیم تو هزینه تمام شدش میذاره و این باعث یه حس بدبینی تو بازار به شرکتهای دارای واردات شده...
        ارز مرجع به فرآموشی سپرده شه قیمت کنونی روغن هم به فراموشی سپرده می شه قیمت مواد اولیه گرون شد قیمت محصول افزایش می یابد تنها دلیلارزندگی این سهامها افزایش تولید است قیمت ها در بورس واقعا مسخره شده اگر سنگ می خریدم تا حالا سه برابر شده بود ولی قیمت سهامها هر روزپایین می آید به نظر من در حال حاضر خروج از این بازار ووارد شدن به بازارهای دیگر خیلی پرریسک است خرید در اوج قیمت و قیمت کاذب مساوی است با زیان فراوان
        درضمن هدفمندی یارانه به تاریخ پیوست یه فاتحه براش برفستید
        خوشبختی یافتنی نیست ساختنی است------برای کشتیهای بی حرکت موجها تصمیم می گیرند

نظر

• Aiming
          ستاره دار(18)
          • Jul 2012
          • 2641

در اصل توسط mmis پست شده است View Post
          ارز مرجع به فرآموشی سپرده شه قیمت کنونی روغن هم به فراموشی سپرده می شه قیمت مواد اولیه گرون شد قیمت محصول افزایش می یابد تنها دلیلارزندگی این سهامها افزایش تولید است قیمت ها در بورس واقعا مسخره شده اگر سنگ می خریدم تا حالا سه برابر شده بود ولی قیمت سهامها هر روزپایین می آید به نظر من در حال حاضر خروج از این بازار ووارد شدن به بازارهای دیگر خیلی پرریسک است خرید در اوج قیمت و قیمت کاذب مساوی است با زیان فراوان
          درضمن هدفمندی یارانه به تاریخ پیوست یه فاتحه براش برفستید
          در ارزندگی این دو سهم هیچ شکی نیست ولی عملا بازار به این دو کلمه واکنش شدیدی نشون میده...

نظر

• شفاف سازی
            عضو فعال
            • Nov 2012
            • 2880

فروش شاراک همراه با سود ( 780 خرید 940 تومان فروش )
            دومین پله ورود به غمارگ ( خرید 328 تومان )
            با توجه به نزدیکی انتشار صورت های مالی 12 ماهه غمارگ و غبشهر اگر اتفاق خاصی می خواد بیفته تو همین زمان انتشار صورت های مالی خواهد افتاد
            گزاراشات 12 ماهه همراه با تعدیلات بالای 20 % می تونه منجر به بسته شدن نماد و بازگشائی همراه با جهش قیمتی همراه باشه

نظر

• alizare1982
              عضو فعال
              • Sep 2012
              • 590

من به شخصه نظرم اينه كه قندي ها ديگه بالايي ندارن! يه مقدار پيش خوري براي خبر افزايش قيمت شكر بوده، كه فكر كنم آخرشه. چون قطعي نشده ديگه تا خود واقهيت خبر نياد رفتن توي قندي ريسكه.
              فعلا بايد منتظر گزارش 12 ماهه غبشهر و غمارگ بود! حسم كيگه بايد كولاك كنه!
              پرفسور حسابي : جهان سوم جایی است كه هر كس بخواهد مملكتش را آباد كند،خانه اش خراب می شود و هر كس كه بخواهد خانه اش آباد گردد به ناچار باید در تخریب مملكتش بكوشد.

نظر

• parvaz
                عضو فعال
                • Feb 2010
                • 555

در اصل توسط شفاف سازی پست شده است View Post
                با توجه به نزدیکی انتشار صورت های مالی 12 ماهه غمارگ و غبشهر اگر اتفاق خاصی می خواد بیفته تو همین زمان انتشار صورت های مالی خواهد افتاد
                گزاراشات 12 ماهه همراه با تعدیلات بالای 20 % می تونه منجر به بسته شدن نماد و بازگشائی همراه با جهش قیمتی همراه باشه
                یه سوال شما با کسی تو شرکت ارتباط دارید؟؟

نظر

• Dr.boursi
                  عضو فعال
                  • Oct 2012
                  • 1348

چه جالب من هم امروز از شاراک با اون افتضاح هفته پیششون خارج شدم. خروج به قصد خروج از بازار بود نه به قصد خرید سهم دیگر. به قول معروف بای ذنب قتلت! به چه جرمی دارن هر جور که دوست دارن با سرمایه های ما بازی می کنن!!!! به جرمی سرمایه گذاری در مملکتمون. به جرم دوست داشتن بالندگی اقتصادمون. بورسشون ارزونیشون. گفته پرریسک را اجرا خواهم کرد. خروج سرمایه و باقی گذاشتن اون تنها به میزان 5-10%.
                  بعد از گرفتن دکترا من دارم ماهی گیر میشم !!!

لذتی که در خرید سهم در منفی هست، در بخشش هم نیست!!! /.:biggrinsmiley.:/

نظر

• اشکبوس کهنه سوار
                    ستاره دار (2)
                    • Jul 2012
                    • 1281

سلام شفاف سازی عزیز!
                    شایعاتی از تعدیل منفی در غبشهر و غمارگ توسط امور سهام غبشهر و غمارگ به بیرون درز کرده که اگه حقیقت داشته باشه اونوقت سهم از اینی که هست پایین تر می ره.
                    ...بنا به نظر کارشناسان امور سهام این شرکت ها، مدیران این شرکت در عدم شفافیت و پنهان کردن سود و خیلی کارای کثیف دیگه استادن و هرچقدر سود دوست داشته باشن اعلام می کنن ...
                    ...برای اینکه مهر تاییدی بر شفاف سازی های اخیرشون بزنن حتماً به حقه ی کثیفی متوصل می شن...
                    .................................................. .............
                    یادآوری مهم: غبشهر سهمی بود که به آینده آن معتقد بوده و هستم اما به بی شرف بودن مدیران شرکت بیشتر اعتقاد دارم. قصدم تخریب سهم نیست...
                    آخرین ویرایش توسط اشکبوس کهنه سوار؛ 2013/01/28, 17:34.
                    در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.

نظر

• Dr.boursi
                      عضو فعال
                      • Oct 2012
                      • 1348

ایشون یکی از تحلیلگرای قوی بورس هستن که من سالهاست از نظراتشون استفاده می برم..... واقعا رو دست نداره

یه جورایی وقتی پرریسک عزیز قلم میزنن یاد ایشون میافتم .

دوست عزیز ایشون بعد از فرابورسیان تو یکی از شبکه های مجازی پر مخاطب;) نظراتشون رو اعلام میکنن....
                      دوست عزیز لینک ادرس رو بذارید ما هم از نظراتشون استفاده کنیم. اسم ایشون رو بیش از 1 سال در بورس می شنوم.
                      بعد از گرفتن دکترا من دارم ماهی گیر میشم !!!

لذتی که در خرید سهم در منفی هست، در بخشش هم نیست!!! /.:biggrinsmiley.:/

نظر

• اشکبوس کهنه سوار
                        ستاره دار (2)
                        • Jul 2012
                        • 1281

در اصل توسط Dr.boursi پست شده است View Post

چه جالب من هم امروز از شاراک با اون افتضاح هفته پیششون خارج شدم. خروج به قصد خروج از بازار بود نه به قصد خرید سهم دیگر. به قول معروف بای ذنب قتلت! به چه جرمی دارن هر جور که دوست دارن با سرمایه های ما بازی می کنن!!!! به جرمی سرمایه گذاری در مملکتمون. به جرم دوست داشتن بالندگی اقتصادمون. بورسشون ارزونیشون. گفته پرریسک را اجرا خواهم کرد. خروج سرمایه و باقی گذاشتن اون تنها به میزان 5-10%.
                        بنده هم همسو با بزرگان بازار، سرمایه مو از بورس بیرون می کشم و تا اطلاع ثانوی عطای بورس رو به لقایش می بخشم...
                        ...فراموش نکنید که در چند روز اخیر بسیاری از بزرگانی که در تالار بورس حضور فعال دارند، با توجه به اوضاع بازار، سرمایه شون رو از بورس خارج کرده اند...
                        آخرین ویرایش توسط اشکبوس کهنه سوار؛ 2013/01/28, 17:36.

نظر

• eslami
                          عضو فعال
                          • Apr 2012
                          • 789

در اصل توسط کهنه سوار پست شده است View Post
                          سلام شفاف سازی عزیز!
                          شایعاتی از تعدیل منفی در غبشهر و غمارگ توسط امور سهام غبشهر و غمارگ به بیرون درز کرده که اگه حقیقت داشته باشه اونوقت سهم از اینی که هست پایین تر می ره.
                          ...بنا به نظر کارشناسان امور سهام این شرکت ها، مدیران این شرکت در عدم شفافیت و پنهان کردن سود و خیلی کارای کثیف دیگه استادن و هرچقدر سود دوست داشته باشن اعلام می کنن ...
                          ...برای اینکه مهر تاییدی بر شفاف سازی های اخیرشون بزنن حتماً به حقه ی کثیفی متوصل می شن...
                          چه جالب من برعكس شنيدم.
                          البته به شنيده ها و در پاره ايي از موارد به نظر خودم هم تعصبي ندارم.
                          اميدوارم شنيده خودم درست باشه!!!!
                          اگه ميشد فهميد سكاب چرا خروج كرده!!! شايد بيشتر سر از كار شون در مياورديم.

نظر

• اشکبوس کهنه سوار
                            ستاره دار (2)
                            • Jul 2012
                            • 1281

در اصل توسط eslami پست شده است View Post
                            چه جالب من برعكس شنيدم.
                            البته به شنيده ها و در پاره ايي از موارد به نظر خودم هم تعصبي ندارم.
                            اميدوارم شنيده خودم درست باشه!!!!
                            اگه ميشد فهميد سكاب چرا خروج كرده!!! شايد بيشتر سر از كار شون در مياورديم.
                            اسلامی عزیز، بنده عین صحبت یکی از کارشناسان امور سهام غبشهر رو نقل قول کردم که ایشون گفتن که شنیدن تعدیل غبشهر منفیه.... بار قبل هم اگه بنده توصیه ی ایشون رو جدی گرفته بودم و لج نمی کردم در قیمت بالا وارد این سهم نمی شدم...

نظر

• Aiming
                              ستاره دار(18)
                              • Jul 2012
                              • 2641

در اصل توسط Dr.boursi پست شده است View Post
                              دوست عزیز لینک ادرس رو بذارید ما هم از نظراتشون استفاده کنیم. اسم ایشون رو بیش از 1 سال در بورس می شنوم.
                              سایت" ف ی س ب و ک " که ف.ی.ل.ت.ر هست.

من با ایشون از 2-3 سال پیش که تو فروم فرابورس قلم میزدن آشنا هستم.

موفق باشید

نظر

• hector
                                عضو فعال
                                • Jan 2013
                                • 1764

در اصل توسط کهنه سوار پست شده است View Post
                                بنده هم همسو با بزرگان بازار، سرمایه مو از بورس بیرون می کشم و تا اطلاع ثانوی عطای بورس رو به لقایش می بخشم...
                                ...فراموش نکنید که در چند روز اخیر بسیاری از بزرگانی که در تالار بورس حضور فعال دارند، با توجه به اوضاع بازار، سرمایه شون رو از بورس خارج کرده اند...

نا امیدمون کردی کهنه سوار جان
                                واقعا مسئولین یه کار کردن که سرمایه داره از بورس خارج میشه میره به سمت دلارو سکه و مسکن.و این واسه کشور مضره
                                اما چه کنیم!فغان از دست این مسئولین

نظر

در حال کار...
                                X