در اصل توسط پرریسک پست شده است
View Post
چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
ﺟﻌﻔﺮ ﻋﺰﻳﺰ ﺳﻼﻡ.ﻳﮏ ﺳﻮﺍﻝ ﺍﺑﺘﺪﺍﻳﯽ.ﺣﺪ ﺿﺮﺭ ﺭﻭ ﮐﻪ ﻋﻨﻮﺍﻥ ﻣﻴﮑﻨﻴﺪ ﺑﺮﺍﯼ ﮐﻮﺗﺎﻩ ﻣﺪﺕ و ﻣﻴﺎﻥ ﻣﺪﺗﻪ.ﮐﺴﺎﻧﯽ ﮐﻪ ﻫﺪﻑ ﺑﺎﻼﯼ ﺷﺶ ﻣﺎﻩ ﺩﺍﺭﻥ ﺁﻳﺎ ﺭﻋﺎﻳﺘﺶ ﺿﺮﻭﺭﻳﻪ ﻳﺎ ﺣﺪ ﺿﺮﺭ ﻭﺍﺳﻪ ﺍﻭﻧﺎ ﻣﻘﺪﺍﺭ ﺩﻳﮕﻪ ﺍﯼ ﺗﻌﺮﻳﻒ ﻣﻴﺸﻪ
- - - Updated - - -
ﺟﻌﻔﺮ ﻋﺰﻳﺰ ﺳﻼﻡ.ﻳﮏ ﺳﻮﺍﻝ ﺍﺑﺘﺪﺍﻳﯽ.ﺣﺪ ﺿﺮﺭ ﺭﻭ ﮐﻪ ﻋﻨﻮﺍﻥ ﻣﻴﮑﻨﻴﺪ ﺑﺮﺍﯼ ﮐﻮﺗﺎﻩ ﻣﺪﺕ و ﻣﻴﺎﻥ ﻣﺪﺗﻪ.ﮐﺴﺎﻧﯽ ﮐﻪ ﻫﺪﻑ ﺑﺎﻼﯼ ﺷﺶ ﻣﺎﻩ ﺩﺍﺭﻥ ﺁﻳﺎ ﺭﻋﺎﻳﺘﺶ ﺿﺮﻭﺭﻳﻪ ﻳﺎ ﺣﺪ ﺿﺮﺭ ﻭﺍﺳﻪ ﺍﻭﻧﺎ ﻣﻘﺪﺍﺭ ﺩﻳﮕﻪ ﺍﯼ ﺗﻌﺮﻳﻒ ﻣﻴﺸﻪ
نظر
-
در اصل توسط mmis پست شده است View Postبله از نظر من هم شرایط قیمت دلار رابالا برده دلال ها سرعت آن را چند برابر کردند و برخی ها نیز استفاده وخیلی ها ضرر
ما که در این مدت از دلبر سقوط ازاد ندیدیم ..نوسان می کنه ولی سقوط نکرده واین رشد واقعی بوده نه دلال گونه ..
در مورد ضرر هم کل مردم ایارن ضرر کردن هم دلالها وهم غیر دلالها ...فکر می کنن سود کردن..
نظر
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postدر این چند روز فقط یک قندی بنده اشاره کردم اونم قزوین بود ..
1115 رو بشکنه روند صعود کوتاه مدت احتمال زیادبه مشکل خواهد خوزد ولی میان مدت تا وقتی زیر 1040 نره مشکلی نداره
گفتم حد ضرر شکست خروج باید کرد حتی اگر سهم برگشت ومثبت شد و10 برابر هم رشد کرد مهم نیست ..
امروز اصفهان هم منفی باشه حد ضرر میشکنه در کنار قند شیرین وقند ثابت ...
فعلا قشیر قشهد قمرو اوضاع بهتری دارن ..البته باید دید تا اخر بازار امروز چی میشه شاید کل بازار برعکس شد..
قچار که پشتش محکمه تا 800تومان خريدار پشتش هست.
دلار 1226تومان تو بودجه 1392 حذف شد و دلار اتاق بازرگاني يعني 2450تومان مبناي همه مبادلات کالاها هست.اين يعني قنديها مرگ ندارند.
نظر
-
در اصل توسط ebi1352 پست شده است View Postﺟﻌﻔﺮ ﻋﺰﻳﺰ ﺳﻼﻡ.ﻳﮏ ﺳﻮﺍﻝ ﺍﺑﺘﺪﺍﻳﯽ.ﺣﺪ ﺿﺮﺭ ﺭﻭ ﮐﻪ ﻋﻨﻮﺍﻥ ﻣﻴﮑﻨﻴﺪ ﺑﺮﺍﯼ ﮐﻮﺗﺎﻩ ﻣﺪﺕ و ﻣﻴﺎﻥ ﻣﺪﺗﻪ.ﮐﺴﺎﻧﯽ ﮐﻪ ﻫﺪﻑ ﺑﺎﻼﯼ ﺷﺶ ﻣﺎﻩ ﺩﺍﺭﻥ ﺁﻳﺎ ﺭﻋﺎﻳﺘﺶ ﺿﺮﻭﺭﻳﻪ ﻳﺎ ﺣﺪ ﺿﺮﺭ ﻭﺍﺳﻪ ﺍﻭﻧﺎ ﻣﻘﺪﺍﺭ ﺩﻳﮕﻪ ﺍﯼ ﺗﻌﺮﻳﻒ ﻣﻴﺸﻪ
- - - Updated - - -
نظر
-
-
سلام دوستان.
از نحوه معاملات امروز گروه قندی احساس خوبی دارم. امروز، روز پولبک شاخص گروه قندیه. هر لحظه امکان داره یه خبرایی بشه. میدونید یکی از فانتزیام چیه؟؟!! اینه که بعد از 7 ماه شصفها بالای 2500 باز بشه بعد من بفروشم برم همشو قندی بخرم. اونم قمرو روی 1800.<):)
نظر
نظر