چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • پرریسک
    عضو فعال
    • Feb 2012
    • 6797

در اصل توسط aur140 پست شده است View Post
    سلام سيد جان
    بازار دوشنبه رو چطور مي بيني ؟
    امروز آخر وقت حقوقي شيراز و شبريز صف رو كامل دادند نظرت در اين مورد چيه ؟
    ممنون
    سلام..

حد ضرر شبریز 1158 تومان ..مقاومت شکسته ..
    شیراز هم تا وقتی بالای 850 هست روند صعود داره ..

مقامت مهم 986 تومن یعنی سقف قبلی باید دید میتونه بشکنه ..

حد ضرر بزارید چه کار دارید کی میخره کی میفروشه ..

نظر

• mehrdad89
      عضو عادی
      • Dec 2012
      • 104

با سلام جناب پرریسک

با توجه به برگشت امروز شاراک فکر میکنید دوباره اصلاح در راهه یا روند صعودی ا ست ؟

بیشتر پتروها مثبت بودند فقط ما با این شاراک جا موندیم !

بطور کلی لطفا نظرتون راجع به پتروها بفرمایید؟

و به نظر شما شبریز جای رشد بیشتری دارد و خرید در این قیمتها را صلاح میدانید ؟

نظر

• aur140
        عضو عادی
        • Jul 2025
        • 140

سيد جان اگه ميشه يك منبع خوب براي ياد گيري تكنيكال معرفي كنيد
        [B]برنده شدن هميشه به اين معني نيست كه اولين باشي ، بلكه بدين معني است كه بهتر از قبل عمل كرده باشي![/B]

نظر

• پرریسک
          عضو فعال
          • Feb 2012
          • 6797

در اصل توسط mehrdad89 پست شده است View Post
          با سلام جناب پرریسک

با توجه به برگشت امروز شاراک فکر میکنید دوباره اصلاح در راهه یا روند صعودی ا ست ؟

بیشتر پتروها مثبت بودند فقط ما با این شاراک جا موندیم !

بطور کلی لطفا نظرتون راجع به پتروها بفرمایید؟

و به نظر شما شبریز جای رشد بیشتری دارد و خرید در این قیمتها را صلاح میدانید ؟

در مورد شاراک گفتم باید 882 رو بشکنه ..نشکست پس روند صعودی نشد ..با دیتای امروز شنبه بالای 877 اومد صف شد با حد ضرر 877 میتونید وارد بشید وگرنه روند اصلاحی ادامه دار هست ..

در مورد سایر پتروها هم شاراک بخواد بیان پایین اونها رو هم به زیر میکشه زیاد عجله نکنید ...ببینم اونها زور دارن شاراک رو بکشن بالا ..در ضمن مثبت بودن ولی خیلی خوب داشتن میفروختن ..

در مورد شبریز هم فقط تکنیکالی حد ضرر 1158...بنیادی در مورد گروه پالایش در این قیمتها نظری ندارم ..

نظر

• parvaz
            عضو فعال
            • Feb 2010
            • 555

سلام. جعفرخان شپارس رو تازگیها بررسی کردید؟نظرتون چیه؟ با تشکر...

نظر

• پرریسک
              عضو فعال
              • Feb 2012
              • 6797

سيد جان اگه ميشه يك منبع خوب براي ياد گيري تكنيكال معرفي كنيد
              والا من منبعی سراغ ندارم چون خودم کتاب خاصی رو مطالعه نکردم ..چند تا بحث ساده واگرایی وسقف وکف .و....همین ها ..

از نظر من تکنیکال علم بسیار ساده ای هست البته برا اونهایی که میخوان با روند ها همراه بشن وقصد پیش بینی اینده ندارن ..

ولی اونهایی که از ظریق تکنیکال محض قصد دارن قیمت مثال یکسال بعد یک سهم رو پیش بینی کنن اونها بله باید به تمام علوم وفنون تکینال اشنا باشن ..بنده دیدم بخوام پیشگو بشم ممکنه سر از تیمارستان در بیارم قید این قسمت رو زدم ...

با روند همراه شدن خیلی بهتر وسود اورتر هست ..

نظر

• parvaz
                عضو فعال
                • Feb 2010
                • 555

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
                رانت لازم نداشت ..گزارش رو کداله مثل روز روشنه شلعاب حقش خیلی بالاتر هست از 370 در لیست خرید ما بود ..امیدوارم سرافراز کنه..:x
                واقعا حیف شد در صدد خریدش بودم . منتظر بازار دوشنبه بودم که ناغافل بستنش :(

نظر

• پرریسک
                  عضو فعال
                  • Feb 2012
                  • 6797

در اصل توسط parvaz پست شده است View Post
                  سلام. جعفرخان شپارس رو تازگیها بررسی کردید؟نظرتون چیه؟ با تشکر...
                  سلام..

بالای 163 اومد شاید نگاهی کردیم اونم تکنیکالی ..فعلا روند نزولی داره ودرلیست نیست ..البته قبلا هم در لیست ما نبوده ..

نظر

• aur140
                    عضو عادی
                    • Jul 2025
                    • 140

بدست آوردن اين قيمتهايي كه مي فرمائيد كه بالاي اين قيمت روند صعودي است چه آيتم هايي بايد در نظر گرفته شوند ؟
                    من يك سري انديكاتورها و اسيلاتورها را مطالعه كردم و خوشحال ميشم كمي از تجربه شما استفاده كنم .
                    [B]برنده شدن هميشه به اين معني نيست كه اولين باشي ، بلكه بدين معني است كه بهتر از قبل عمل كرده باشي![/B]

نظر

• bari
                      عضو عادی
                      • Jan 2012
                      • 193

پرریسک عزیز روند حرکتی قیمت ملک رو برای بعد از عید و سال 92 چطور ارزیابی می کنید؟

نظر

• آوای بورس
                        عضو عادی
                        • Sep 2011
                        • 44

در اصل توسط bari پست شده است View Post
                        پرریسک عزیز روند حرکتی قیمت ملک رو برای بعد از عید و سال 92 چطور ارزیابی می کنید؟
                        با سلام
                        در مورد سرکه و دلبر هم اگه ممکنه کوتاه میان و بلند مدت بفرمایید ممنون میشم

نظر

• پرریسک
                          عضو فعال
                          • Feb 2012
                          • 6797

در اصل توسط bari پست شده است View Post
                          در اصل توسط آوای بورس پست شده است View Post
                          با سلام
                          در مورد سرکه و دلبر هم اگه ممکنه کوتاه میان و بلند مدت بفرمایید ممنون میشم
                          البته اینها نظر اینجانب هست ممکنه کاملا اشتباه باشه ..پس با افراد باتجربه تر مشورت کنید ..

بنده همیشه قدرت خرید مردم رو سعی می کنم در سرمایه گذاری لحاظ کنم..چون اخر سر این کالا یی که بنده سرمایه میزارم روش باید بفروشم ..باید توان خرید در مردم باشه ..

به همین خاطر همیشه سعی کردم روی مناطق ارزان سرمایه گذاری کنم ..البته در منطقه خوب ومتوسط شهر ..

از نظر خودم ملک همچنان افزایش خواهد بود اونم در مناطق متوسط شهر ها ورو به پایین ..مناطق بالانشین هم رشد می کنن ولی نقدش شوندگی احتمال رکود در ان ماطق بسیار هست وخطر گیر افتادن سرمایه ..

در مناطقی هم که مشکل ساخت دارن همینطور هر چند قیمتها مفت هم باشه احتمال گیر افتادن بسیار هست چون زمین خالی به درد مصرف کننده نمیخروه ..

وقتی قیمت یک پراید قراضه میشه 20 میل که تازه قراره 30 میل هم بشه دیگر اینده ملک از همین حالا روشنه ..وقتی دوستان از بالا رفتن قیمت مصالح وملیگر ودستمزد وهمه چی اینجا بشکن میزنن وسود سهام محاسبه می کنن باید قیمت ملک رو محاسبه کنن ..هر چند شاید هزنه ساخت به اون شدت بالا نرفته باشه ولی خوب مالک فعلا در این اوضاع قیمت تعیین میکنن نه خریدار ها ..

از نظرم روند همچنان صعودی هست ..مگر اینکه خدای ناکرده کشور ناامنی وجنگی و..رخ بده که اون وقت ملک وسهام همه چی ارزش ندارن وکاغذ پاره هستن فقط سرکه ودلبر ..ان زمان ..

دم عید باز نقدینگی در دست مردم زیاد میشه وبعد این دولت داره میره ومسکن مهر هم دیگه تمومه وهمین باعث میشه تقاضا باز شدت بگیره وهزینه ساخت به شدت بالا رفته وبعد عید احتمال اینکه دستمزد هم اینبار با شدت بیشتر افزایش پیدا کنه زیاده وبعد مرحله دوم هدفمندی وباز بالا رفتن هزینه ساخت همه همه باعث میشه قیمت ملک رشد کنه ..با این همه روی املاکی سرمایه بزارید که گفتم قدرت خرید جامعه برسه ..

در مورد سرکه ودلبر هم روند صعودی هست وومگر اتفاقی رخ داده که بخوان افت کنن .هیچ رخ نداده وفقط وفقط حرف میزنن ..با حرف هم مشکلی حل نمیشه ..مهم تحریمهاست که هروز زده میشه واینها یعنی کاهش درامد کسری بودجه بیشتر تورم بیشتر نقدینگی بالا وبرا در امان ماندن از تورم خیلی ها به سرکه دلبر پناه میبرن ..خدا نکنه احساس ناامنی هم بیاد که دیگه واویلا ..

همچنان امیدوار به توافق هستیم ..

نظر

• پرریسک
                            عضو فعال
                            • Feb 2012
                            • 6797

بدست آوردن اين قيمتهايي كه مي فرمائيد كه بالاي اين قيمت روند صعودي است چه آيتم هايي بايد در نظر گرفته شوند ؟
                            من يك سري انديكاتورها و اسيلاتورها را مطالعه كردم و خوشحال ميشم كمي از تجربه شما استفاده كنم .
                            به وقتش اگر عمری باشه خواهم گفت ..

نظر

• داروساز
                              عضو فعال
                              • Mar 2012
                              • 603

:x پر ریسک جان یدونه باشی... شرایط فعلی یکی از گنگ ترین شرایط ممکن که یه کشور می تونه توش قرار بگیره اما چیزی که هست و متاسفانه قبولش خیلی سخته این است که در صورت عدم سازش با امریکا تورم سالیانه 70-80% داریم ... 200 میلیارد کسری در این سال ها مساله که از داخل نظام اقتصادی کشور پودر میکنه... بخدا راضیم سکه 1500000 بشه همون 600000 که خریدم ولی وضع معیشت مردم بهتر بشه....از صمیم قلب ارزو میکنم زودتر شرایط عوض شه وگر نه این روز ها تازه شروع ماجراست... یک نگاه به اثرات تحریم روی عراق از 1992-1997 حتما بندازید....>:D<
                              البته اینها نظر اینجانب هست ممکنه کاملا اشتباه باشه ..پس با افراد باتجربه تر مشورت کنید ..

بنده همیشه قدرت خرید مردم رو سعی می کنم در سرمایه گذاری لحاظ کنم..چون اخر سر این کالا یی که بنده سرمایه میزارم روش باید بفروشم ..باید توان خرید در مردم باشه ..

به همین خاطر همیشه سعی کردم روی مناطق ارزان سرمایه گذاری کنم ..البته در منطقه خوب ومتوسط شهر ..

از نظر خودم ملک همچنان افزایش خواهد بود اونم در مناطق متوسط شهر ها ورو به پایین ..مناطق بالانشین هم رشد می کنن ولی نقدش شوندگی احتمال رکود در ان ماطق بسیار هست وخطر گیر افتادن سرمایه ..

در مناطقی هم که مشکل ساخت دارن همینطور هر چند قیمتها مفت هم باشه احتمال گیر افتادن بسیار هست چون زمین خالی به درد مصرف کننده نمیخروه ..

وقتی قیمت یک پراید قراضه میشه 20 میل که تازه قراره 30 میل هم بشه دیگر اینده ملک از همین حالا روشنه ..وقتی دوستان از بالا رفتن قیمت مصالح وملیگر ودستمزد وهمه چی اینجا بشکن میزنن وسود سهام محاسبه می کنن باید قیمت ملک رو محاسبه کنن ..هر چند شاید هزنه ساخت به اون شدت بالا نرفته باشه ولی خوب مالک فعلا در این اوضاع قیمت تعیین میکنن نه خریدار ها ..

از نظرم روند همچنان صعودی هست ..مگر اینکه خدای ناکرده کشور ناامنی وجنگی و..رخ بده که اون وقت ملک وسهام همه چی ارزش ندارن وکاغذ پاره هستن فقط سرکه ودلبر ..ان زمان ..

دم عید باز نقدینگی در دست مردم زیاد میشه وبعد این دولت داره میره ومسکن مهر هم دیگه تمومه وهمین باعث میشه تقاضا باز شدت بگیره وهزینه ساخت به شدت بالا رفته وبعد عید احتمال اینکه دستمزد هم اینبار با شدت بیشتر افزایش پیدا کنه زیاده وبعد مرحله دوم هدفمندی وباز بالا رفتن هزینه ساخت همه همه باعث میشه قیمت ملک رشد کنه ..با این همه روی املاکی سرمایه بزارید که گفتم قدرت خرید جامعه برسه ..

در مورد سرکه ودلبر هم روند صعودی هست وومگر اتفاقی رخ داده که بخوان افت کنن .هیچ رخ نداده وفقط وفقط حرف میزنن ..با حرف هم مشکلی حل نمیشه ..مهم تحریمهاست که هروز زده میشه واینها یعنی کاهش درامد کسری بودجه بیشتر تورم بیشتر نقدینگی بالا وبرا در امان ماندن از تورم خیلی ها به سرکه دلبر پناه میبرن ..خدا نکنه احساس ناامنی هم بیاد که دیگه واویلا ..

همچنان امیدوار به توافق هستیم ..
                              آخرین ویرایش توسط داروساز؛ 2013/02/10, 00:15.

نظر

• ron
                                عضو عادی
                                • Aug 2012
                                • 243

به وقتش اگر عمری باشه خواهم گفت ..
                                سید جان این نکته روهم در نظر بگیرید که انتظار همیشه کشنده هست بخصوص وقتی اشتیاق هم در کار باشه
                                [COLOR="#800080"][SIZE=1][CENTER]نیما یوشیج در جشن یک سالگی فرزندش : پسرم یک بهار تابستان پاییز و زمستان را دیدی از این پس همه چیز جهان تکراری است جز مهربانی کردن[/CENTER][/SIZE][/COLOR]

نظر

در حال کار...
                                X