کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
با صف قزوین دارن بازی می کنن یک سری افراد صف ظاهری درست می کنند و بعد وقتی افراد ساده لوح در صف فروش می ایستند فروش خودشان را حذف می کنند و اقدام به خرید سهام همان بنده خداهای ساده لوح میکنند
کار سفته باز معروف تالار بورسه
امروز فروشی نیست قزوین
سلام پرريسك عزيز. خسته نباشي. ممنون ميشو يه تحليل از شفن ارائه بدي. با توجه به معاملات چند روز گذشته و خريدهاي مكرر حقوقي و گروهي. استارتش كي ميتونه باشه. با تشكر ;;)
با سلام و احترام
جعفر خان به نظرت شاراك رو نگه داريم يا با يه سهم ديگه عوضش كنم( با 12 درصد ضرر- خريد 940)
ممنون.اگه نظرت مثبته- سهم جايگزين رو هم اعلام فرمائيد
البته جسارته- شرمنده
...دوستان عزیز، از بین این همه قندی چرا قنیشا؟
اگه این حقوقی بی انصاف قنیشا اجازه افزایش قیمت در این سهم به سهام کسی داده، بیاد و از من یه شیرینی بگیره. ورود به سهم قنیشا مطلقا ممنوع
ورود به قنیشا=خروج با ضرر
در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.
[B][COLOR=#0000ff]
[/COLOR][B][COLOR=#0000ff]If you don’t build your dream, someone else will hire you to help them build theirs[/COLOR][B]
[COLOR=#0000ff]
[/COLOR][/B][/B][/B]
خب بسلامتی شاخص رو با شپنا پروندند. انصافا الان کسی میتونه تحلیل کنه که 23 بهمن بازار چجوریه. من که امروز هر چی با خودم کلنجار رفتم که سهمی بخرم، نتونستم!! ببینیم دوشنبه چی میشه. بعید میدونم شپنا گند بزنه به شاخص. چون هر چی باشه، پی به ای 6 داره که در قیاس با همگروهی هاش، خیلی پائینه. اما بعید میدونم بازار منفی هم باشه. یعنی یجورایی فکر میکنم بازار گیج و متعادل باشه. مگه اینکه توی این دو روز اتفاق خاصی بیفته!!!<):)
من با امور سهام شرکت تماس گرفتم گفتند که ما گزارش شرکت را به سازمان بورس ارسال کرده ایم و بورس داره بررسی میکنه بعد از بررسی روی کدال میاد اما کی به نفع سازمان است که بررسیش کنه بمانه اما اگه یک زحمتی بکشند و بررسی کنند شاید اوضاع گروه قند به طرز عجیبی فرق کند؟ اما کی بررسی می کنند؟
با توجه به در پیش بودن اعلام نرخ ارز رسمی در بودجه 92 و تاثیر این نرخ بر برخی از سهام ها ( گروه قندی)
سوالی که برای من پیش اومده اینه که آیا سازمان به محض مشخص شدن نرخ ارز مرجع سهام های این گروه را برای برای تعدیل پیش بینی خواهد بست و یا اینکه بصورت معمولی معامله خواهند شد و در زمان ارسال گزارش های خود تعدیل را نیز اعلام خواهند کرد.
نظر