در اصل توسط بچه کف بازار پست شده است
View Post
چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Postدر ضمن دوستان توجه کنید این سود وقتی نصیب شیران میشه که سهمش رو بفروشه که نمیفروشه،به نظر من بررسی این سود میتونه ارزنده بودن شیران رو نشون بده و زیاد تاثیری رو قیمتش نداره...
ولی در صورتهای مالی سود شپنا رو نود و خورده ای اعلام کرده و سود تقسیمی رو برای امسال چهل و خورده ای.
شما یه اعداد جدید تغییر دهید ای ارقام رو تا ببینید سود تقسیمی سال آینده اش برای شیران چند در میاد.
شمنا اون دوستمون هم محاسباتشون درسته من یه 0 زیاد گذاشتم.
نظر
-
در اصل توسط Nightwolf پست شده است View Postپارسال نصف این مقدار داشته و این مقدار رو تو هنگامی که سهم بسته بوده فکر کنم خریده.
ولی در صورتهای مالی سود شپنا رو نود و خورده ای اعلام کرده و سود تقسیمی رو برای امسال چهل و خورده ای.
شما یه اعداد جدید تغییر دهید ای ارقام رو تا ببینید سود تقسیمی سال آینده اش برای شیران چند در میاد.
شمنا اون دوستمون هم محاسباتشون درسته من یه 0 زیاد گذاشتم.
در ضمن به نظرتون این سود تقسیمی چقدر رو سود شیران تاثیر میزاره؟!
من بعید میدونم بیشتر از 100 باشه...
پ.ن:راستی فک کنم اشتباه میکنی،سود شپنا رو 200 تومن تو اخرین گزارشش اورده...آخرین ویرایش توسط m.r_moradi؛ 2013/02/12, 11:12.تمام سال من بی تو...
نظر
-
در اصل توسط msrezayi پست شده است View Postسلام به دوستان و اساتید عزیز
امروز یه نگاهی به نمودار پارسان انداختم خیلی عجیب بود
از 1200 به 700 امروز پرواز کرده بود
میشه یه نفر بگه در پارسان چه اتفاقی افتاده
من بیخبرم البته من سهامدارش هم نیستم ولی خیلی تعجب کردمشاید زندگی آن جشنی نباشدکه آرزویش راداشتی ،اما حال که به آن دعوت شده ای ،تامیتوانی زیبا برقص
نظر
-
در اصل توسط mohsen kaveh پست شده است View Postدوست عزیز چه رابطه ای بین وپترو ووملت وجود داره:-w
- - - Updated - - -
w
اصولا بین سهام های ارزان و هم رده در قیمت در یک گروه همبستگی مستقیمی وجود دارد ، وقتی سهامداران می بینند که وپترو 85 تومانی مثبت شده نا خدا آگاه می روند سمت سهام های ارزان سرمایه گذاری و وملت یکی از آنهاست ، در ضمن در شاخص RSI هم وملت واگرایی مثبت زده است ، جعفر جان تایید می شود ؟؟
نظر
-
در اصل توسط گلاب خان پست شده است View Postعرض سلام و شب بخیر خدمت هم تالاریهای عزیز.
آقا دیدم خیلی ها با توجه به بودجه و اعلام نرخ احتمالی ارز مرجع توسط وزیر اقتصاد، شاید دست به خرید یا فروش هیجانی بزنند. همه اساتید بهتر ازمن میدونن که بدترین کار توی بازار سرمایه، هیجانی و احساسی عمل کردنه. درسته افزایش نرخ ارز مرجع روی گروههایی مثل قند و پالایشگاهی تاثیر زیادی داره و بنده خودم در مورد گروه قند بسیار تشویق کرده بودم؛ اما همواره بیاد داشته باشید که هرگز هیجانی خرید نکنید. یعنی اول خوب خودتون برید بررسی کنید و استراتژیتون رو تعیین کنید، بعد از گروههای مورد نظر، بهترین سهامشون رو بخرید و به استراتژیتون پایبند باشید. برخی افراد ممکنه فکر کنن حالا که ارز مرجع توسط وزیر تقریبا اعلام شد، از فردا باید قندیها بترکونن یا پالایشگاهی ها موشک بشن برن هوا و لذا اگر به هر دلیلی این تصوراتشون درست در نیاد، ممکنه دوباره همونطور که احساسی خریدن، احساسی هم بفروشن و لذا شاید ( تاکید میکنم شاید) حتی فردا گروههای فوق منفی هم بشن و این منفی شدن بخاطر فروش احساساتی یک عده باشه. در صورتی که اگر وارد این گروهها شدید، حداقل تا اردیبهشت دست به سهامتون نزنید تا نتیجه تحلیلتون رو ببینید.
شب همگی بخیر<):)
نظر
-
در اصل توسط msrezayi پست شده است View Postسلام به دوستان و اساتید عزیز
امروز یه نگاهی به نمودار پارسان انداختم خیلی عجیب بود
از 1200 به 700 امروز پرواز کرده بود
میشه یه نفر بگه در پارسان چه اتفاقی افتاده
من بیخبرم البته من سهامدارش هم نیستم ولی خیلی تعجب کردم
افزایش سرمایه شرکت از مبلغ 000ر6 میلیارد ریال به مبلغ 000ر10 میلیارد ریال (معادل 67/66 درصد)
برگزاری مجمع و تصویب سود نقدی هر سهم سال مالی منتهی به 30/09/1391 به مبلغ 810ر1 ریاللا اله الا انت سبحانک انى کنت من الظالمین
نظر
-
من متعصب ترين فرد تو سهام پالايشگاهي هستم زماني که شبندر 114توماني را خريدم و تارگت 1000توماني دادم يک عده گفتند اين مرديکه چه مزخرف داره ميگه.
شبندر شراز شتران شپنا دارم.
....................................
در سال 1392
شپنا 650تومان
شراز 550تومان
قمرو900تومان
قزوين 600تومان
خواهند ساخت.
پي به اي 5بدهيم.
شپنا 3250تومان
شراز 2750تومان
قمرو 4500تومان
قزوين 3000تومان
پس قنديها بسيار ارزنده هستند.
چرا پالايشگاه صف خريدند و قنديها نه.
چون محصولات پالايشگاهها الان دارند تو بورس کالا بسيار ملموس دو برابر بودجه معامله ميشوند ولي قيمت شکر همچنان تو بقالي 1500تومان هست.و شرکتهاي قند و شکر دارند 1300تومان مي فروشند.و هنوز افزايش نرخ شکر ارز 2000توماني نيامده است.
پس بايد صبور بود.
نظر
نظر