چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postکانال مانال رو ول کنید ..
بالای قیمتهای که میگم اگر خواستن مثبت بشن با حد ضرر هر که دوست دشات وارد بشه ..مثبت نشدن نگاه کنید ..مجبور به خرید نیستید ..
قزوین بالای 1070 تومن ..قثابت بالای 580 تومن ..قشرین بالای 690 تومن ..قشکر بالای 725 تومن ..قشیر بالای 1100 تومن..قنیشا بالای 1370 تومن ..قند اصفهان بالای 3980 تومن..قمرو بالای 1720 تومن ..قشهد بالای 1820 تومن ..
حالا بالای این قیمتها با حد ضرر های گفته شده اگر خواستن صف خرید بشن وارد بشید ..نشدن هم نخرید ..
باقی قضایا باد هواست ..بالای قیمتهای گفته شده طبق روش گفته شده با حد ضرر گفته شده هر که دوست داشت بخره ..
نظر
-
در اصل توسط آوای بورس پست شده است View Postهفته پیش یه سر رفتم بنگاه املاک یکی از دوستان ببینم اوضاع چطوره با اجازتون حتی یه فایل فروش نداشت
طرف میگفت تمام سازنده ها فایلهاشون خالی کردن واسه سال بعد در عوض تقاضا زیاده مخصوصا متراژ پایین
و اگه کسی مورد فروشی داشته باشه ظرف حد اکثر 48 ساعت فروخته میشه .
دوستان اگه شما آپارتمانی رو بخواید اجاره بدید رهن و اجاره میدید یا رهن کامل و با اون پول میرید سراغ سرکه و
دلبر ؟ با توجه به اینکه بیشتر مستاجرین هم تمایل به رهن کامل دارند.(البته اینوز به خاطر وضعیت فعلی بورس گفتم )
در ضمن میتونی اپارتمان هم پیش خرید کنی اگر قدرت برسه...
نظر
-
در مورد قيمت دلار به نظر مي رسد افزايش كنوني قيمت در بازار آزاد به دليل فراهم كردن نقدينگي توسط دولت براي دادن عيدي كارمندان و هديه اي كه دولت قول داده است، مي باشد.
انتخاب جان كري به عنوان وزير امور خارجه و ابراز اميدواري ايران هم نشان از برنامه بزرگي است كه مي تواند براي توافق در مورد برنامه هسته اي صورت گيرد.
تعويق مذاكرات هم براي مشخص شدن تيم مذاكره آمريكايي هم نكته ديگري بود، كه در چند وقت پيش اتفاق افتاد.
اينقدر مذاكرات مستقيم مهم بوده كه اوباما جان كري معتدل را پيشنهاد كرده تا حسن نيت خود را به ايران نشان دهد.
مذاكرات هم تا قبل انتخابات ايران برگزار نخواهد شد، اما شرايطش آماده مي شود.
در ماه آذر و دي فروش نفت ايران افزايش يافته كه باز هم پالس مثبت از طرف آمريكاست.
ديدگاه خودم مثبت است.
و اما در مورد بورس:
دلار 4000 توماني، روي 2154$ ، مس 8267$، سرب 2458$ افزايش قيمت سنگ آهن، همه و همه نشاندهنده سودآوري سهام شاخص ساز مهم است.
باز هم تاكيد مي كنم، تحليلگران بازار بورس ايران يه سر و گردن از تحليلگران بورس زيمباوه بالاتر هستند، اين تحليلگران نخواهند گذاشت، كه بورس ايران از تورم و نمي دونم بازار ارز و سكه عقب بيافتد.
هرچه از تاخير رشد بازار بگذرد، رشدهاي انفجاري رو در پي خواهد داشت. بنابراين اگر از فردا بازار مثبت بازار شروع شود، سه ماه رشد را انتظار دارم، بصورت پيوسته. هرچه ديرتر شروع شود اين رشد انفجاري تر خواهد بود.
بعضي از دوستان قندي هم آسمان رو به ريسمان مي بافند، تا بازار منفي شود و چهار تا قندي مثبت.
بازار مثبت شود قندي و غير قندي ندارد. همه با هم بالا مي رود. بخصوص الان كه نرخ مرجع در هفته آينده تعيين تكليف مي شود.
سهام پيشنهادي براي خريد فردا: سهام معدني دلاري: گروه روي، سنگ آهني، مس
موفق و پرسود باشيد.آهاي آهاي يكي بياد يه شعر تازه تر بگه....
کانال تلگرامی: STOCKMARKET100@
نظر
-
در مورد مفت بودن قیمت سهام فقط این بگم اگه شما بتونید بیشتر از 50 درصد سهام یک شرکت تو بورس بخرید عملا مالک آن شرکت شدید درحالی که برای ساخت همان شرکت با این وضعیت دلار ، زمین . ملک باید 5 برابر اون پولو هزینه کنید البته با کلی دردسر و دوندگی
شما فقط قیمت زمین پرداخت می کنید
به گفته جناب پرریسک دولت دیگر چیزی را مجانی واگذار نمی کنددر این شرایط تنها فرصتی که برای حفظ ارزش پول باقی مانده سهام هست بازار به زودی متوجه این موضوع خواهدشدآخرین ویرایش توسط mmis؛ 2013/02/02, 08:18.خوشبختی یافتنی نیست ساختنی است------برای کشتیهای بی حرکت موجها تصمیم می گیرند
نظر
-
وی به توقف نماد شرکتهای پالایشگاهی و پتروشیمی در روز 9 دی ماه اشاره کرد و در مورد این اقدام سازمان بورس گفت: چند نماد پتروشیمی و پالایشگاهی که در روز نهم دیماه بسته شدند، پيشرو بازار شده بوده و بازار روی این چند نماد حرکت میکرد؛ به این ترتیب فضایی که در مورد وضعیت این شرکتها و نیز صنعت پتروشیمی و پالایشگاهی وجود داشت، سازمان بورس را ناچار کرد تا با توقف و بازگشایی نماد بتواند نظر بازار را به بررسی بیشتر اطلاعات و تحلیل و آیندهنگری در مورد این شرکتها و صنعت مربوطه جلب کند.
معاون سازمان بورس با بیان اینکه توقف نمادها به هیچ وجه تنبیه سهامداران نیست، عنوان کرد: در توقف نمادهای پتروشیمی و پالایشگاهی بحث شوک دادن به بازار مطرح نبود بلکه موضوع به روز شدن اطلاعات بود زیرا این شرکتها با تغییر اطلاعات مواجه بودند. از سوی دیگر سازمان بورس قصد داشت تا با توقف نماد این شرکتها توجه کسانی که فقط روی این چند سهم حرکت میکنند به آنها جلب کرده تا سهامداران با
آیندهنگری بیشتری نسبت به وضعیت نمادها حرکت کنند. سه نماد پالایشگاهی اصفهان، تهران و بندرعباس در حال حاضر متوقف هستند اما مسوولان بازار سهام قصد دارند روز دوشنبه سهام پالایشگاه جدیدی را در فرابورس عرضه کنند که شرایطی مشابه پالایشگاههای متوقف و حتی بدتر از آنها به واسطه زیان انباشته موجود در صورتهای مالی این شرکت دارد. انتظار میرود 5درصد از سهام پالايشگاه لاوان روز دوشنبه به روی تابلو رود.www.mahak-charity.org
نظر
-
در اصل توسط mmis پست شده است View Postدر مورد مفت بودن قیمت سهام فقط این بگم اگه شما بتونید بیشتر از 50 درصد سهام یک شرکت تو بورس بخرید عملا مالک آن شرکت شدید درحالی که برای ساخت همان شرکت با این وضعیت دلار ، زمین . ملک باید 5 برابر اون پولو هزینه کنید البته با کلی دردسر و دوندگی
شما فقط قیمت زمین پرداخت می کنید
به گفته جناب پرریسک دولت دیگر چیزی را مجانی واگذار نمی کنددر این شرایط تنها فرصتی که برای حفظ ارزش پول باقی مانده سهام هست بازار به زودی متوجه این موضوع خواهدشد
در ضمن با این تورم کسی نمیاد در تولید سرمایه گذاری کنه ..خرید سهام شرکت یعنی سرمایه گذاری در تولید ..فعلا با این همه ابهام ومشکل تولید صرف نمی کنه ..درسته ارزش دلاری شرکتها بالا رفته ولی خوب سود سازی اونها به شدن افت کرده ..
اونهایی هم که افت نکرده ورشد داشته مثل پتروها وفولاد و....گفتم سهامدار جز وجقیقی تا صد سال دیگه هم نمی تونه صاحب این شرکتها بشه وتازه همین الانش دولت برا سود اون شرکتها کلی نقشه کشیده ...باز هم خرید وتصاحب شرکتها توجیه نداره ..
فقط تقسیم سود بالا واینده روشن سودسازی به درد سهامدار جز میخوره ..
نظر
-
در اصل توسط آوای بورس پست شده است View Postهفته پیش یه سر رفتم بنگاه املاک یکی از دوستان ببینم اوضاع چطوره با اجازتون حتی یه فایل فروش نداشت
طرف میگفت تمام سازنده ها فایلهاشون خالی کردن واسه سال بعد در عوض تقاضا زیاده مخصوصا متراژ پایین
و اگه کسی مورد فروشی داشته باشه ظرف حد اکثر 48 ساعت فروخته میشه .
دوستان اگه شما آپارتمانی رو بخواید اجاره بدید رهن و اجاره میدید یا رهن کامل و با اون پول میرید سراغ سرکه و
دلبر ؟ با توجه به اینکه بیشتر مستاجرین هم تمایل به رهن کامل دارند.(البته اینوز به خاطر وضعیت فعلی بورس گفتم )ذرت ها نیاز به باران بیشتری دارند ولی کنگر ها نه ذرت ها در شرق هستند و کنگرها در غرب شما از هر دو بخرید و به باران کاری نداشته باشید
نظر
-
شاراک داران عزیز چی شد از صف اومدید بیرون ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
برید تو صف من جمع می کنم...
بذارید مردم به نفس راحت از دست این جماعت صف نشین بکشن....
هر لحظه ی با تو بودنم محبوب است.. دور از تو همیشه در دلم آشوب است...
هر وقت قرار است به من سر بزنی.. "اهواز" برای راه رفتن خوب است...
نظر
نظر