چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • آوای بورس
    عضو عادی
    • Sep 2011
    • 44

در اصل توسط DOKE پست شده است View Post
    با سلام :

دوستان مشکلی برایم پیش امده میخواستم از دوستانیکه در زمینه ملک فعال هستند بپرسم :

اپارتمانهایی که در تهران سند ششدانگ برایش صادرشده و 10 سال از ساخت ان گذشته امکان دارد توسط دادگاه رای به ابطال اسناد تمام اپارتمانهای ان ملک داده شود ؟
    با پوزش
    سلام
    اگه سند مالکیت به طریق قانونی صادر نشده باشه با رای قطعی دادگاه باطل میشه ولو صد سال از صدورش گذشته باشه

مثلا سند شما معارض صادر شده باشه و اگه ایراد مربوط به سند اولیه ملک باشه که بعد از تفکیک تبدیل به چند آپارتمان شده باشه بازم امکان ابطال اسناد هست
    اگه اسناد صادره به

نظر

• داروساز
      عضو فعال
      • Mar 2012
      • 603

با مرورگر opera راحت مثل لپ تاپ وارد سایت کارگزاری میشم انلاین جوابم میده عزیز با همین gprs...
      در اصل توسط behruz پست شده است View Post
      سلام
      یک سئوال داشتم نمیدونم جاش اینجا هست یا نه؟
      کسی هست که با موبایل ترید کنه؟
      من بدلیل شرایط کاریم مجبورم که گاهی اوقات با موبایل معامله کنم منتها نمیدونم با این سرعت اینترنت جواب میده یا نه ؟
      لطفا" اگه کسی تجربشو داره جواب بده در ضمن میخوام بدونم با چه موبایلی و چه خطی و نرم افزار کدام کارگزاری؟
      ممنون از همکاری شما

نظر

• پرریسک
        عضو فعال
        • Feb 2012
        • 6797

در اصل توسط AVIN 8861 پست شده است View Post
        سلام
        کاملااشتباه متوجه شدید.
        ایشان هرگز این ارقام رو براى نه ارومیه و نه تهران نگفتند
        سلام..

تمام قیمتها مربوط به ارومیه بود ..

نظر

• پرریسک
          عضو فعال
          • Feb 2012
          • 6797

در اصل توسط boorsy پست شده است View Post
          نه دوست عزیز سید راجع به تهران گفت 700-800 میشه گیر آورد ارومیه رو که گفت متری 300 هست....
          ارومیه بود ..واقعا پست ها من این قدر مبهم هستن ..

بنده تهران هیچ اشنایی ندارم ونمی دونم اوضاع چطوره اونجا..

نظر

• پرریسک
            عضو فعال
            • Feb 2012
            • 6797

در اصل توسط تاران پست شده است View Post
            بابا ایول
            بنگاه معاملات ملکی راه بندازید دوستان!
            اول اینکه در دو روزی این پستها زده شد که بورس تعطیل بود ..

دوم اینکه این پستها خوبه تا دوستان کمی حوش وحواس رو بیشستر جمع کنن وبدونن بیرون چه خبره..

سوم اینکه تو بورس طرف 10 درصد سود کرد ذوق مرگ نشه:Dچون بیرون 200-300 درصد قیمتها رشد کرده اونوقت اونها باید چه حالی باشن >:)

چهارم اینکه چشم وگوش مسئولان سازمان با دیدن این رشدهای عجیب غریب در بازار بیرون شاید بوق حباب حباب رو زمین بزارن ودست از سر بورس بردارن بزارن حبای که سهله بالن بشه تا سهامدارها لااقل کمی قدرت خریدشون بیاد سرجاش:x

نظر

• parvaz
              عضو فعال
              • Feb 2010
              • 555

سلام . جعفرخان فردا اگه پسهند نتونست برگرده به نظرتون باید چیکار کنیم؟؟ باتشکر...

نظر

• هامون
                عضو عادی
                • Apr 2012
                • 91

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
                اول اینکه در دو روزی این پستها زده شد که بورس تعطیل بود ..

دوم اینکه این پستها خوبه تا دوستان کمی حوش وحواس رو بیشستر جمع کنن وبدونن بیرون چه خبره..

سوم اینکه تو بورس طرف 10 درصد سود کرد ذوق مرگ نشه:Dچون بیرون 200-300 درصد قیمتها رشد کرده اونوقت اونها باید چه حالی باشن >:)

چهارم اینکه چشم وگوش مسئولان سازمان با دیدن این رشدهای عجیب غریب در بازار بیرون شاید بوق حباب حباب رو زمین بزارن ودست از سر بورس بردارن بزارن حبای که سهله بالن بشه تا سهامدارها لااقل کمی قدرت خریدشون بیاد سرجاش:x
                درود بر پریسک عزیز
                فکر کنم تحلیل شما از رشد بازار ملک در مجموع درسته و همه جا این اتفاقات رخ داده. امروز برای خرید باغ برای یکی از دوستان به اطراف تهران رفته بودیم باغ 60 تومنی سه ماه پیش کمتر از 130 تا 180 نبود. باغی که دو سال پیش متری 35 هم می شد خرید فقط با دیوار کشی بدون برق و گاز قیمت های باور نکردنی می دادن. در شهرهای دیگه هم دورا دور اینطوره.
                ولی فکر می کنم بر خلاف شما که فعلا به بازار بورس خوشبین نیستی الان تنها بازاری که از بازارهای دیگه عقبه بازار بورسه و شاید الان زمان خروج از بازارهای موازی و شروع به خرید در بورس باشه. گرچه مدیران ابله مانع رشد بورس شدند ولی سرمایه معمولا راه خودشو باز می کنه و با این تغییرات دلاری و ملکی باید رشدهای عجیب در سهام بنیادی باشیم.

نظر

• سهراب 1
                  عضو عادی
                  • Jun 2012
                  • 159

در اصل توسط اسمان پست شده است
                  دوستان بايد قدر شركتهاي صادرات محور را بيشتر بدانيم

احمدی نژاد قیمت جدید دلار را اعلام کرد:2730 تومان!
                  این اظهارات احمدی نژاد را می توان اینگونه تفسیر کرد که دولت هم در مبادلات خود نرخ مرجع را مبنا قرار نمی دهد و حتی قیمت مورد نظر دولت نزدیک به 300 تومان بالاتر از نرخ مبادله ای است.
                  پارسینه نوشت: احمدی نژاد در سخنرانی خود در مراسم افتتاح و بهرهبرداری از پروژه تبدیل گازی انرژی در جزیره سیری،به صورت غیر مستقیم قیمت جدید دلار را اعلام کرد.

احمدی نژاد که در بخش از سخنرانی خود که بیشتر با ارائه آمار، پیشرفتهای کشورمان در عرصه صنعت نفت را گزارش می کرد،خطاب به وزیر نفت گفت:«آقای قاسمی هر مترمکعب گاز را با چه قیمتی صادر میکنید؟ و ادامه داد: حدود 55 سنت که میشود همان 1500 تومان خودمان، براساس میزان صادرات در روز حدود 60 میلیارد تومان میشود که در سال نیز به حدود 21 هزار میلیارد تومان میرسد اگر این را به 76 میلیون تقسیم کنیم به ازای هر ایرانی 300 هزار تومان در سال می شود «

به این ترتیب و آنطور که احمدی نژاد گفته،اگر هر 55 سنت را معادل 1500 تومان بگیریم،قیمت هر یک دلار یعنی 100 سنت 2726 تومان خواهد بود.

این در حالی است که هم اکنون بر اساس اعلام بانک مرکزی قیمت هر دلار بر اساس نرخ مرجع 12260 و بر اساس نرخ مبادله ای 2452 تومان است.این اظهارات دکتر احمدی نژاد را می توان اینگونه تفسیر کرد که دولت هم در مبادلات خود نرخ مرجع را مبنا قرار نمی دهد و حتی قیمت مورد نظر دولت نزدیک به 300 تومان بالاتر از نرخ مبادله ای است.
                  آیا باید منتظر افزایش رسمی قیمت نرخ مبادله دلار باشیم؟ افزایشی که ظاهرا در مبادلات دولت اعمال شده و در آینده به صورت رسمی اعلام خواهد شد.
                  زياد به حرفهاي اين آدم استناد نكنيد . هر روز يه چيزي ميگه . حرفي رو كه امروز زده فردا خيلي راحت ميزنه زيرش .

نظر

• آریو
                    عضو فعال
                    • Mar 2011
                    • 4834

در اصل توسط ائلشن پست شده است View Post
                    جناب آریو با سلام

با تشکر از تحلیلای دقیقتون

به نظر بنده برای تصمیم گیری بهتر در مورد خرید نقدی سکه و یا ثبت نام محاسبه نقطه سر به سر قیمت نقدی و ثبت نامی میتونه کمک زیادی در تصمیم گیری دوستان داشته باشه. هر کس با توجه به پیش بینی که از قیمت سکه در آینده داره میتونه تصمیم گیری کنه.

همانطور که شما محاسبه نمودید اگر قیمت سکه 6 ما بعد 2 میلیون باشه خرید نقدی بازدهی بیشتری داره ولی اگه به فرض 1.6 میلیون باشه بازدهی ثبت نامی بیشتر خواهد بود.
                    ببخشید ما تاپیک جناب پر ریسک رو شلوغ کردیم

اگه سکه به فرض بعد 6 ماه بشه 1600

نقدی :تمام شده 1450 تومنی های امروز میشه 1600 یعنی بدون سود
                    پیش فروش:تمام شده سکه های پیش فروش میشه 1530تومن که به 1580 تومن میشه حدود 3.5 درصد سود

به نظرم قابل چشم پوشیه

البته باید منتظر اعلام شرایط نهایی باشیم
                    ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• PULP
                      عضو عادی
                      • Jan 2013
                      • 162

در اصل توسط آریو پست شده است View Post
                      ببخشید ما تاپیک جناب پر ریسک رو شلوغ کردیم

اگه سکه به فرض بعد 6 ماه بشه 1600

نقدی :تمام شده 1450 تومنی های امروز میشه 1600 یعنی بدون سود
                      پیش فروش:تمام شده سکه های پیش فروش میشه 1530تومن که به 1580 تومن میشه حدود 3.5 درصد سود

به نظرم قابل چشم پوشیه

البته باید منتظر اعلام شرایط نهایی باشیم
                      آریو جون ، داداش من شما اشتباه میکنی توی محاسبات(از نظر من)
                      من نمی دونم چرا نمی تونم پیغام خصوصی بدم ؟؟؟ موندم....

شما 1 تومن میدی بعد 6 ماه اگه سکه شد 1600 از شما 290 تومن می خوان تا سکه رو تحویل بدن
                      100-(1600*0.82*1.06)
                      این یعنی حدود 31 درصد سود
                      شما فکر میکنم روی سود بانکی اشتباه میکنین
                      خوشحال میشم اگه اشتباه میگم واضح تر توضیح بدین ما هم متوجه شیم...

-----------
                      به گزارش فارس، قیمت سکه در این دوره علیالحساب یک میلیون تومان خواهد بود و در زمان تحویل سکه که شش ماه پس از پیش خرید خواهد بود، 18 درصد نسبت به قیمت روز سکه به خریدار تخفیف داده و پس از کسر این مقدار، مابقی قیمت سکه از مشتری دریافت میشود.سود در نظر گرفته شده برای این 6 ماه به صورت علی الحساب 18 درصد تعیین شده است.
                      آخرین ویرایش توسط PULP؛ 2013/02/16, 00:10.

نظر

• HSC
                        عضو فعال
                        • Feb 2013
                        • 316

در اصل توسط DOKE پست شده است View Post
                        با سلام :

دوستان مشکلی برایم پیش امده میخواستم از دوستانیکه در زمینه ملک فعال هستند بپرسم :

اپارتمانهایی که در تهران سند ششدانگ برایش صادرشده و 10 سال از ساخت ان گذشته امکان دارد توسط دادگاه رای به ابطال اسناد تمام اپارتمانهای ان ملک داده شود ؟
                        با پوزش

بله امكانش هست. به دلايل مختلف ميتواند اين اتفاق بيفتد.

يكي از آن دلايل اين است كه بنياد مستضعفان دست بزاره رو ملك و بخاد اونو بالا بكشه.

مثلا ميگه صاحب قبلي اين زمين طاغوتي بوده بنابر اين ملك بنام بنياد سند ميخوره... (اين رو گفتم چون خودم تجربه دارم)

احتمالا دلايل ديگري هم پيدا مي شوند .

اگر مشكل ملكت حل نشد بيار شايد بتونيم روش وام بگيريم از بانك. دست و بالم بازه كجاي تهران هست؟

اگر ارزش داشته باشه ميتونم يه كارايي برات بكنم كه به پول برسي. تو خصوصي پيام بده.
                        آخرین ویرایش توسط HSC؛ 2013/02/16, 00:13.

نظر

• پرریسک
                          عضو فعال
                          • Feb 2012
                          • 6797

در اصل توسط PULP پست شده است View Post

شما 1 تومن میدی بعد 6 ماه اگه سکه شد 1600 از شما 290 تومن می خوان تا سکه رو تحویل بدن
                          100-(1600*0.82*1.06)

-----------
                          به گزارش فارس، قیمت سکه در این دوره علیالحساب یک میلیون تومان خواهد بود و در زمان تحویل سکه که شش ماه پس از پیش خرید خواهد بود، 18 درصد نسبت به قیمت روز سکه به خریدار تخفیف داده و پس از کسر این مقدار، مابقی قیمت سکه از مشتری دریافت میشود.سود در نظر گرفته شده برای این 6 ماه به صورت علی الحساب 18 درصد تعیین شده است.

دوست من مشکل محاسبات شما در اونجاست که شما وقتی اون 18 درصد رو کم میکنی مثال از 1600 قیمت روز سکه میشه حدود چند همون سکه حدود 1300 ..

خوب شما برا اینکه سکه رو بهت تحویل بدن باید اون 300 تومن رو واریز کنی به حساب دولت محترم ..یک میل هم 6 ماه قبل واریز کردی ..بعد مالیات 6 درصد هم باید واریز کنی با قیمت روز 1300 که میشه حدود 80 تومن ...تا اینجا سکه برا شما چند در میاد 1380 تومن ...حالا 1600-1380 تومن میشه 220 تومان ....

حالا این 220 در قبال اون یک میل سپرده شما در عرض 6 ماه میشه چند درصد سود 22 درصد سود خالص ..حالا بانک برا این 6 ماه به شما میده 10 درصد سود اینم کسر کنیم 12 درصد سود خالض شما برا این 6 ماه هست ...

در ضمن هر قدر قیمت سکه در 6 ماه اینده بیشتر بالا بره این پیشن خرید با ضرر بیشتری همراه میشه وبازار نقدی سود بیشتر می کنه ولی هر قدر قیمت سکه در جابزنه یا پایین بره سود کسی که پیش خرید کرده بیشتر میشه ..

مثال قیمت سکه باشه 3 میل 6 ماه دیگه عملا پیش خریدها نابود میشن ...

نظر

• گلاب خان
                            Banned
                            • Dec 2012
                            • 166

سلام خدمت دوستان.
                            شب همگی بخیر.
                            حرفی نداشتم بزنم گفتم یه سلامی عرض کنم و تشکر کنم از دوستانی که تحلیل میکنن و نظرات مثبت و سازنده ای میدن تا همگی با هم سود کنیم. بخصوص جناب پرریسک که ماشاالله توی همه زمینه های سرمایه گذاری، بالاخره دستی بر آتش دارند و بچه ها رو راهنمایی میکنن.
                            راستی فردا شاخص گروه قند یه حمایت درست و حسابی داره و اگه سازمان لعنتی دست از سر این گروه بر داره، انشاالله مثبت هستند اکثر سهام این گروه. مواظب هکمتان هم باشید که اگه احتمالا زیر 2300 بازش کردند، واقعا ارزندس برای خرید.<):)

نظر

• آریو
                              عضو فعال
                              • Mar 2011
                              • 4834

در اصل توسط PULP پست شده است View Post

100-(1600*0.82*1.06)

-----------
                              PULP عزیز
                              (1600*0.82*1.06) این مبلغ میشه چقد دوست عزیز ؟؟؟
                              ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• گل آقا
                                عضو عادی
                                • Mar 2011
                                • 63

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
                                ارومیه بود ..واقعا پست ها من این قدر مبهم هستن ..

بنده تهران هیچ اشنایی ندارم ونمی دونم اوضاع چطوره اونجا..
                                کم لطفی میکنید .
                                قابل باشیم یکی از دوستان تهرانیتون باشیم .;)

نظر

در حال کار...
                                X