دوستان به نظرتون سکه شد 1500 نفروشیم که بعدا آمد پایین باز بخریم؟ دوستان لطفا نظر بدن
چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
-
یه آبادانیه و غصنفر میرن شبونه دیوار بانک رو خراب کنند. برن دزدی !آبادانیه میگه: تو چراغ رو بگیر من پتک میزنم.آبادانیه یک پتک که میزده یک آجر می افتاده.غصنفر میگه: بیا تو چراغ بگیر تا من پتک بزنم.آبادانیه میره چراغ بگیره و غصنفر با یک ضربه تمام دیوارو میریزه پایین !آبادانیه میگه : ولک حال کردی....اینطوری چراغ میگیرن :D
نظر
-
در اصل توسط s400 پست شده است View Postسلام جناب پرريسك دركدام منطقه اروميه مي توان زمين با قيمت هاي اعلامي خريد(با تشكر)
دوست من اون زمان گذشت دیگه ..الان اون قیمتها رو باید در خواب دید ..
فعلا یکی دو منطقه هست که اونم به نظرم دیگه داره قیمتهاش برا این برهه زمانی پر میشه ولی برا بلند مدت همچنان جای رشد دارن ویا اگر تورم همینطور پیش بره شاید کوتاه مدت هم رشدشون ادامه دار باشه ..
زمینهای زیباشهر ..ثبت احوال وبهداری در همون منطقه ..
این املاک در 5 ماه پیش بودن یک قطعه 200 متری زیر 20 میل سند شش دانگ والان فعلا دارن 60 میل رو میزنن ..این 60 رو برا عید هدف گذاشته بودم ..حالا اگر رگانی همینطور ادامه پیدا کنه شاید اهداف باز هم ببریم بالا ..فعلا در این قیمتها بنده پیشنهاد خرید نمیدم به کسی ..ولی خوب واقعا مفت بودن حتی اگر این تورم هم نبود باز هم واقعا از نظر خودم مفت بودن ...
نظر
-
در اصل توسط arak_bourse پست شده است View Postدوستان به نظرتون سکه شد 1500 نفروشیم که بعدا آمد پایین باز بخریم؟ دوستان لطفا نظر بدن
کی گفته اصلا میاد پایین :-/
حالا که میاد پایین چقدر قرراه بیاد پایین ارزش فروختن وخرید مجدد رو داره :-/
از نظر خودم فعلا با شرایط کشور 20 تا 30 درصد سبد باید سرکه باشه ..حالا میخواد افت کنه یا رشد مهم نیست ..اگر بیش از این مقدار داردی میتونید نوسان بگیرید اگر نه به نوسان اون توجه نکنید ..
نظر
-
سید جان خدا قوت
یک سوال تو ذهن من نشسته شما توی تمام مدت که غبشهر و غمارگ داشتن افت می کردن با ایمان کامل به این دوتا نگاه می کردید و توصیه شدیدی هم داشتید که اگر با سهم هستید بمونید و معدل بگیرید خوب ما هم استفاده کردیم و الحمدلله توی نقطه مناسبی وارد شدیم اما درمورد شاراک توصیه به معدل ندارید و فعال شدن حد ضرر رو خروج از سهم می دونید چه عاملی چنین تفاوتی رو در این سهم ها ایجاد کرده که که اونجا با قاطعیت امید به برگشت داشتید و نتیجه رو هم همه دارن می بینن اما برگشتی برای شاراک در نظر نمی گیرید یا شاید هم استنباط من از نوشته ها به این شکل هست
- - - Updated - - -[COLOR="#800080"][SIZE=1][CENTER]نیما یوشیج در جشن یک سالگی فرزندش : پسرم یک بهار تابستان پاییز و زمستان را دیدی از این پس همه چیز جهان تکراری است جز مهربانی کردن[/CENTER][/SIZE][/COLOR]
نظر
-
در اصل توسط ron پست شده است View Postسید جان خدا قوت
یک سوال تو ذهن من نشسته شما توی تمام مدت که غبشهر و غمارگ داشتن افت می کردن با ایمان کامل به این دوتا نگاه می کردید و توصیه شدیدی هم داشتید که اگر با سهم هستید بمونید و معدل بگیرید خوب ما هم استفاده کردیم و الحمدلله توی نقطه مناسبی وارد شدیم اما درمورد شاراک توصیه به معدل ندارید و فعال شدن حد ضرر رو خروج از سهم می دونید چه عاملی چنین تفاوتی رو در این سهم ها ایجاد کرده که که اونجا با قاطعیت امید به برگشت داشتید و نتیجه رو هم همه دارن می بینن اما برگشتی برای شاراک در نظر نمی گیرید یا شاید هم استنباط من از نوشته ها به این شکل هست
- - - Updated - - -
سید جان خدا قوت
تصمیم گرفتم سهم طلا هم باشه اگر روند نزول رو گرفت به دوستان بگم خروج کنن چون نمی خوام در روند نزولی طرف خسته بشه بفروشه بعد سهم مجدد روند صعودش اغاز شد چون از سهم ضربه دیده خرید نکنه وسود از دستش پره ..
برا همین بود ..
در مورد شاراک ایا یک نفر شنید بنده گفته باشم بنیادی بده ..فقط گفتم تکنیکایل روند نزول گرفته اونم حد ضرر ما 977 بع 920 بود هر دو شکست ..دوستاین که با سهم ماندن حوالی 770 میتونن یک پله دیگر خرید کنن برا میان مدت هیچ مشکلی نداره وگروه پترو همشون رشد خوبی خواهند کرد ..بنده هیچ وقت نگفتم پتروها بنیاید مشکل دارن فقط گفتیم روند صعودی بشه مجدد در خدمت هستیم ..
نظر
-
سلام سید جان.
میتونم نظرتو در مورد شفارا بدونم؟؟؟فکر می کنم نزدیک روند صعودی باشه .به نظرت زیر نظر بگیریمش؟
راجب ششمواد هم ممنون میشم نظرتو بگی
بازم ممنون[FONT=Arial][SIZE=3][/SIZE][/FONT][COLOR="#0000CD"][B][FONT=Arial][FONT=Arial Black]گر زمین و زمان به هم دوزی ........... ندهندت اضافه بر روزی[/FONT][/FONT][/B][/COLOR];)
نظر
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postدر مورد غمارگ وغبشهر بنده گفتم بنیادی هیچ مشکلی ندارن وتکنیکالی روند نزولی گرفتن ..در روند نزولی ماندن کار هر کسی نیست ..خیلی ها کم اوردن ..
تصمیم گرفتم سهم طلا هم باشه اگر روند نزول رو گرفت به دوستان بگم خروج کنن چون نمی خوام در روند نزولی طرف خسته بشه بفروشه بعد سهم مجدد روند صعودش اغاز شد چون از سهم ضربه دیده خرید نکنه وسود از دستش پره ..
برا همین بود ..
در مورد شاراک ایا یک نفر شنید بنده گفته باشم بنیادی بده ..فقط گفتم تکنیکایل روند نزول گرفته اونم حد ضرر ما 977 بع 920 بود هر دو شکست ..دوستاین که با سهم ماندن حوالی 770 میتونن یک پله دیگر خرید کنن برا میان مدت هیچ مشکلی نداره وگروه پترو همشون رشد خوبی خواهند کرد ..بنده هیچ وقت نگفتم پتروها بنیاید مشکل دارن فقط گفتیم روند صعودی بشه مجدد در خدمت هستیم ..
زنده باشی سید جان[COLOR="#800080"][SIZE=1][CENTER]نیما یوشیج در جشن یک سالگی فرزندش : پسرم یک بهار تابستان پاییز و زمستان را دیدی از این پس همه چیز جهان تکراری است جز مهربانی کردن[/CENTER][/SIZE][/COLOR]
نظر
-
در اصل توسط MOSTAFA پست شده است View Postیه آبادانیه و غصنفر میرن شبونه دیوار بانک رو خراب کنند. برن دزدی !آبادانیه میگه: تو چراغ رو بگیر من پتک میزنم.آبادانیه یک پتک که میزده یک آجر می افتاده.غصنفر میگه: بیا تو چراغ بگیر تا من پتک بزنم.آبادانیه میره چراغ بگیره و غصنفر با یک ضربه تمام دیوارو میریزه پایین !آبادانیه میگه : ولک حال کردی....اینطوری چراغ میگیرن :Dوقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
در اصل توسط mehrdad89 پست شده است View Postبا سلام جناب پرریسک
تعویض شاراک رو با شپنا یا شرانل چطور میبینید برای جبران ضرر ؟
به خدا جعفر راست ميگه. روند اگه صعودي نموند حتي يك روز هم صبر نكنيد. چقدر ما مونديم با اين شاراك هي حرص خورديم.... :-&
بنظر من پالايشگاهي ها خيلي كم ريسك اند. شنبه بيا تو شپنا همون قيمتي م كه ميخري حد ضرر بزار.
البته شاراك تكنيكال شايد شنبه برگرده، از من ميشنوي تا ساعت 10:30 صبركن اگه پاياني منفي بود بده بره .
فكر ميكنم تا قبل عيد 3000 تومن بشه اين شپنا.
شبندر رو كه باز كنند تازه همه ي پالايشگاهيها ميپرن بالا ...
( شنيده شده مارگير تو پالايشگاهيها فعاله ! )
:D
=))
نظر
-
در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Postخواهشا ادبو رعایت کن اخوی جوک قومیتی نگو
شما که اینجا نمیومدین !!!
احسنت تذکر و مراقبت از هم خوبه :)
توهین و مسخره کردن قومیتها گناهه نه حرف معمولی ...چیزی که عرض کردم با دقت به این نکته بوده عزیزم
اگه سوالی بود خصوصی بیاد که اینجا به حاشیه نره :)
نظر
-
در اصل توسط arak_bourse پست شده است View Postدوستان به نظرتون سکه شد 1500 نفروشیم که بعدا آمد پایین باز بخریم؟ دوستان لطفا نظر بدن
اراک جان با طلا نوسان نگیر دوست عزیز ...ذات طلا نگهداریه
اگر درصد بالایی دارید کمی حجمش را کم کنید ...
یادتون باشه شما با اون طلا دارید نقش ضربه گیر تورم رو رو بازی میکنید هر چند چون 20 درصد سبد شما طلا هست باز هم ممکنه از تورم عقب بمونید !ریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
نظر
-
ایا واقعا بازار منفی فرصت خروج است ؟
ایا تا به حال فکر نکرده ایم برخی سهمها را فقط در این بازار ها منفی میتوان با حجم و قیمت دلخواه خرید ؟
ایا تا به حال فکر کرده اید اگر سهم شما در شاخص منفی اصلاح زیادی میکند
احتمال دارد شما سهم مناسب این دوران را نخریده باشید ؟
ایا میدانید در بازار منفی توسط برخی سهمها حادث می شود و باید از انها دوری کرد ؟
نظر
-
۶ ماه خواب سرمایه برای ۱۸ درصد؟؟؟!!!! تازه ۶درصد هم مالیات کسر میشه.... 8-}
در اصل توسط داود پست شده است View Postاین یعنی افزایش قیمت سکه
یه اصلاحی هم که چندروزه انجام داده بود وبقمت حدودا1400رسیده بود انتظار میرود دوباره قیمتها سیر صعودی بگیرندتار و پود هستي ام بر باد رفت اما نرفت / عاشقي ها از دلم ديوانگي ها از سرم
نظر
نظر