امیر جان من که میگم از خودروییها دوری کن ..نمیدونم ...من زامیاد داشتم با ضررر اومدم بیرون ... خود ماشین و بخریم سودش از سهمش بهتره:D
چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
حیوانات بیگناه را حمایت کنید...برای کمک به نگهداری از حیوانات آسیب دیده و بی سرپناه www.Cal.ir :x
-
با سلام
پر ریسک خان
در صورت اعلام سود 350 تا400 تومانی شپنا برای سال 92 نظرتان نسبت به شپنا عوض می شود؟
جو بسیار خوب پالایشگاهی ها و اعلام نرخ ارز مرجع بالاتر و مطرح کردن طرح توسعه در مجمع چند روز آینده و p/e کمتر از گروه و....
تکنیکال شپنا چگونه است؟ برای خرید باید تا بالای 2000 تومان صبر کنیم یا .....
شلعاب با رشد اخیرش تا چه قیمتی برای خرید ارزنده است ؟ روندش نزولی شده؟
ممنون
ورود به صفحه 2500 مانند 2400 مبارک باشد.صداقت همیشه بهترین است.
نظر
-
در اصل توسط mehdi tanha پست شده است View Postامیر جان من که میگم از خودروییها دوری کن ..نمیدونم ...من زامیاد داشتم با ضررر اومدم بیرون ... خود ماشین و بخریم سودش از سهمش بهتره:D
البته من 120 هزار سهم خودرو رو 928 خريدم كه شايد تقديم كنم به صف نشينان عزيزwww.mahak-charity.org
نظر
-
اين گزارش فوق العاده خوب، مبارک سهامداران قپيرا
133 درصد پوشش سود در 6 ماهه
قپیرا بهترین گزارش در بین قندی ها تا به امروز اعلام کرده!
امسال بین 400 تا 500 تومان سود خواهد ساخت. اگر این موجودی انبار و بر اساس نرخ جدید بفروشه که سودش تصاعدی بالا خواهد رفت.
نظر
-
در اصل توسط aminian پست شده است View Postفلامی پدیده سال 92
. . .
این سهم برا امسال میتونه یکی از زیر خاکیها باشه که بعدا از اون خیلی میتونیم بشنویمسلامتی و برکت بزرگترین نعمت ها هستند. بزرگترین آرزو هم عاقبت بخیری است. انشالله نصیبمان شود.
نظر
-
آقا یعنی من داغون داغونم ها
خورد خاک شیر شدم
له له هستم
کلی ضرر کردم
برو کنار بزار ما با پر ریسک بریم به ضرر شما هم حالشو ببر
مرد حسابی اینهمه حرف زدی یکی اومد بگه که من بخاطر پرریسک ضرر کردم شما درست میگی؟
مشکل نداره از فردا بیا شما هم یه تاپیک را بنداز کم ریسک سهم معرفی کن اصش من خودم نوچگیتو می کنم
ولی وای به حالت یکیش ضرر بدهبه سلامت خانواده می اندیشم
نظر
-
به به , آفرین دوست عزیز بگو ببینم از کجا چوب خوردی که اینجوری داغونی
به جناب پرریسک چه می رسه که دوستان ضرر کنند
ضرر دوستان به خود خودشان مربوط می شه
به طمع به زیاد خواهی به اینکه یک شبه ره صد ساله را طی کنند
بعضی ها می خواهند فقط در صف خرید باشند یا صف فروش براشون تجزیه و تحلیل مهم نیست براشون نوع سهم مهم نیست نوع صنعت مهم نیست و...
روخوانی از دست دیگران همین گرفتاریها داره کسی که خودش تحلیل بلد نیست و از رو دست دیگران خرید وفروش می کنه محکوم به شکسته
جناب پرریسک شاید برای یک سهم هزارتا اما واگر می زاره شما می ایی بدون تحلیل می خری دیگران چه کنند
پس دوست عزیز اگر نظرات پرریسک را قبول نداری کسی مجبورت نکرده بیایی اینجا سهم مورد نظر ایشون بخری
و الان اینجوری جو خراب کنی و ایشون ناراحت
من به شخصه اقای پرریسک را تحلیل گری توانا وبا علم می دانم وهمیشه بطور غیرمستقیم از نظرات ایشون استفاده می کنم برای تکمیل داشته های خودم
نظر
-
سلام و احترام
....فقط یک جمله...در کل این پنج سال غرق شدن در بورس و گشتن کل سایت های بورسی و فرومها بی هیچ تردیدی چناب پرریسک بهترین ،قوی ترین و ضمنا صادق ترین و پاک ترین تحلیل گری بوده است که دیدم...با احترام به همه دوستان با فاصله بسیار زیاد با بقیه.....
نظر
-
در اصل توسط سعید پور احمدی پست شده است View Postدوست عزیز مگر در روش سید جعفر حد ضررها رو ندیدید؟؟خوب حد ضرر شکست چرا خروج نکردید؟؟؟ما داریم با همون روش سید سود میکنیم و برترین شیوه و قالب بورس ایران میدونیم!!!
از مدیریت سایت بورسی تقاضا دارم برای حفظ شخصیت سید جعفر فورا این پست آقای علی رو که خارج از ادبه و خارج از معرفت رو به خاطر طرفداران ایشون شده بخاطر خارج از ادب بودن متن حذف کنن....
تحلیلهای آقای پرریسک برای همه شناخته شده هست و همه میدونن که چقدر صادقانه نظر میده و نسبت به هیچ سهمی حب و بغض نداره.
توصیه میکنم جواب اون دوستی رو که توهین آمیز حرف زده ندید تا به مرور فیتیلش بره پایین. اما پیشنهاد سانسور ندید که اصلا خوب نیست. صدای مخالف همیشه باید شنیده بشه و قضاوت با کاربران خواهد بود. سانسور همیشه بلای مملکت ما بوده. اینجا هم اگه یقمون رو بگیره که واویلا
نظر
-
من هم به نوبه خودم از جناب پرریسک نهایت تشکر رودارم یک ماهی هست با این تاپیک اشنا شدم و از غبشهر سود خوبی گرفتم اقای پر ریسک دستتون درد نکنه یاوه گویان بسیارند باز هم به شیوه و پیشنهاد ایشون خرید میکنیم ممنون ممنون ممنون..........................................
نظر
-
صراحت آقای پرریسک در پاسخگویی به سوال یکی از دوستان در خصوص خرید قپیرا (فارغ از ارزندگی یا عدم ارزندگی آن) موجب بروز مخالفتهایی در نحوه تحلیل ایشان از سوی سهامداران قپیرا شده است. این دوستان برای زیر سوال بردن توانایی های وی از هیچ تلاشی فروگذار نکردند. فقط سوالی که برای بنده مطرح است این است که چرا تا وقتی منافع شخصی ما به خطر نمی افتد ، از ذکر ایرادات طفره می رویم و حرفی نمی زنیم ولی به محض اینکه تحلیلی با منافع ما منافات پیدا می کند چشم ها را بسته و تمامی زحمات افراد را زیر پا له می کنیم؟
نظر
-
پرریسک یه دونه ست
بدون اغراق و بی تعارف
نظیر چنین تحلیلگر موفق و با نظرات کارشناسی شده عالی و مطمئنی را کمتر دیده ام
پرریسک غرورش هم برای من دوست داشتنیه چون ریشه در اطمینان بحقش به تحلیلهاش داره
قدر این دوست ارزشمند را بیشتر بدانیمآخرین ویرایش توسط sourena؛ 2013/02/21, 18:18.سال 1392 می تونه یک سال طلایی و فراموش نشدنی برای بورس وبازار سرمایه باشه.
نظر
نظر