چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • پرریسک
    عضو فعال
    • Feb 2012
    • 6797

در اصل توسط امید 110 پست شده است View Post
    جعفر جان نظرت در مورد فولاژ چیه ؟ گویا 100 تا 110 تومن اعلام کرده . به نظرت بالای 700 باز میشه یا رشدشو پیشخور کرده .
    رو 676 مقاومت داره ..بستگی به جو گروه داره ..

پی بریا بالای 5 یعنی سودها پیشخور شده ...ولی خوب باید دید اینده باز هم جای تعدیل دارن اگر داشتن بعد مدتی گیج شدن دوباره رشد خواهند کرد یا دم مجمع پی بریا سهامی که بالیا 70 درصد تقسیم سود دارن تا 6-7 هم میتونه بیاد بالا ..

نظر

• پرریسک
      عضو فعال
      • Feb 2012
      • 6797

در اصل توسط masood5173 پست شده است View Post
      سلام سید جان
      هدف و حد ضرر مپنا و فاذر و میفرمایید ؟
      اگر برا شنبه پیشنهاد دارید گوش به فرمانیم
      باتشکر
      سلام..

حد ضرر مپنا 240 تومن وهدف سهم فعلا 270 وبعد 300...تکنیکالی..

حد ضرر فاذر هم بره روی 234 تومن در صورت شکست این مقاومت بنده هدف فاذر رو 300 می بینم وحتی بالاتر اونم تکنیکالی..

نظر

• پرریسک
        عضو فعال
        • Feb 2012
        • 6797

در اصل توسط shahmir پست شده است View Post
        سيد جان

با راهنمايي شما فاذر با ميانگين206 خريد . هدف كوتاه مدت رو 240 گفته بودي كه شنبه بهش ميرسه . ميخواستم بپرسم در صورتيكه شنبه روي 240 با صف خريد بسته شد حد ضررو رو بزارم روي 240 با هدف 300 . در غير اينصورت نصفش رو براي سيو سود بفروشم.
        بنظر شما كاري كه گفتم صحيحه ؟ ممنونم
        فاذر بالای 234 بتونه دوام بیاره بنده هدف رو بالیا 300 می بینم فقط فقط تکنیکالی ..

شنبه اگر قبل ساعت 10 نتونست صف خرید رو حفظ کنه میتونید 50 درصد رو شناسایی کنید وبقیه رو با حد ضرر 234 نگهداری کنید ..

نظر

• "heydar"
          عضو فعال
          • Sep 2012
          • 7493

سید جعفر به نظرتان قیمت امروز سرکه فرصت خریده؟

نظر

• ali2000
            كاربر فعال
            • Aug 2011
            • 175

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
            خیر مثبت نیست ..بنده خود سود این سهم رو 250 تا300 گفتم که همون رو میسازه ..حالا شما سهمی با این سود رو مخوای بری 2000 بخری یا 1500 خود دانی؟؟؟

بنده همانطور که پارسان بالای 1200 رو گران می دیدم وکگل وکچاد رو گران دیدم وبارها گفتم نخرید این رو هم برا خرید صلاح نمی بینم حالا میخواد صد برابر بشه ..کسی قصد خرید داره فقط تکنیکالی ..تمام ..

همه فولاد 500 خریدن ما گفتیم غمارگ 320 بخرید وخیلی ها هم غمارگ رو ول کردن قندی خریدن ..حالا بازدهی رو مقایسه کنید ..باز هم در اینده بازدهی رو مقایسه خواهیم کرد تازه فک بازار باید بیاد پایین..

در ضمن این بازار خیلی اشتباه می کنه واز اشتباه بازار بیاد استفاده کرد وسهام بی ارزش رو فروخت ودر رفت وسهام با ارزش ورشد نکرده رو خرید ..
            واقعاً متاسفم که نسبت به این سهم یعنی قپیرا اینهمه دشمنی داری!

جناب پر ریسک دوست عزیز، من همیشه نسبت به مطالب و شخصیت شما ارادت داشتم.
            اما این کینه ورزی که جدیداً نسبت به قپیرا داری برایم قابل هضم نیست.

آیا این همان پرریسک سابق است که سال گذشته در سایت آراد و همچنین چند ماه پیش در همین سایت، از خوبی ها و ارزندگی های قپیرا میگفت و بارها و بارها در جملاتش میگفت که بهترین سهم قندی قپیراست و اگه قپیرا بالا نره، هیچ سهمی بالا نخواهد رفت.

جناب پر ریسک دوست عزیز، این همان قپیرای سابق است با پوشش 133 درصدی در شش ماهه!! این همان قپیرای سابق است که تا الان بهترین گزارش در بین قندی ها را داده است. این همان قپیرای است که نزدیکی محل زندگی شماست که همیشه از افق بالا و خوبی آن میگفتید.

دوستانه بهتون پیشنهاد میکنم که در خلوت خودتون کمی در مورد بعضی از نگرشهایی که دارید،تجدید نظر فرمایید.

در ضمن از شما بعید است که قصد مقایسه گروه قندی را با گروه فولادی و پتروشیمی دارید!! و ارزندگی آنها را فقط بر اساس p/e میسنجید.

P/E و ماهیت فعالیت و سودآوری گروه قندی و فولادی و پتروشیمی با یکدیگر متفاوت است که شما مثلا قصد مقایسه آن را دارید.

در پایان برای شما آرزوی موفقیت میکنم و از شما دوستانه تقاضا دارم که این عینک بدبینی نسبت به بعضی از سهم ها را از چشم بردارید.
            آخرین ویرایش توسط ali2000؛ 2013/02/21, 12:58.

نظر

• پرریسک
              عضو فعال
              • Feb 2012
              • 6797

در اصل توسط ali2000 پست شده است View Post

آیا این همان پرریسک سابق است که سال گذشته در سایت آراد و همچنین چند ماه پیش در همین سایت، از خوبی ها و ارزندگی های قپیرا میگفت و بارها و بارها در جملاتش میگفت که بهترین سهم قندی قپیراست و اگه قپیرا بالا نره، هیچ سهمی بالا نخواهد رفت.

جناب پر ریسک دوست عزیز، این همان قپیرای سابق است با پوشش 133 درصدی در شش ماهه!! این همان قپیرای سابق است که تا الان بهترین گزارش در بین قندی ها را داده است. این همان قپیرای است که نزدیکی محل زندگی شماست که همیشه از افق بالا و خوبی آن میگفتید.

دوستانه بهتون پیشنهاد میکنم که در خلوت خودتون کمی در مورد بعضی از نگرشهایی که دارید،تجدید نظر فرمایید.

در ضمن از شما بعید است که قصد مقایسه گروه قندی را با گروه فولادی و پتروشیمی دارید!! و ارزندگی آنها را فقط بر اساس p/e میسنجید.

P/E و ماهیت فعالیت و سودآوری گروه قندی و فولادی و پتروشیمی با یکدیگر متفاوت است که شما مثلا قصد مقایسه آن را دارید.

در پایان برای شما آرزوی موفقیت میکنم و از شما دوستانه تقاضا دارم که این عینک بدبینی نسبت به بعضی از سهم ها را از چشم بردارید.
              شما برای خودت متاسف باش..

با حرف بنده این سهم نه بالا میره نه پایین میره ..

از بالیا 1200 مخالف خرید بودم ایا سهم پایین اومد ؟؟؟؟برعکس رشد هم کرد ولی رشد سهم دلیل نمیشه بنده خلاف تحلیل خودم عمل کنم ..گفتم فقط تکنیکالی ...

شما هنوز خیلی مانده تا متوجه بشی بنده چه گفتم ..در لیست خرید گروه قند همین الان با همین قیمتها باز هم بنده قشهد قمرو هگمتان وقزوین رو برتر می بینم برا خرید ..تا وقتی اینها رو بشه خرید خرید قپیرا رو توصیه نمی کنم ..

حالا برید ببیند اونها چقدر رشد کردن ..اگر قپیرا رشد کرد اونها رشد نکردن بنده تحلیلم اشتباه بوده ..

در اخر به حای این کلمات احساسی نظرتان رو بگوید وتحلیلتان رو بزارید ونظر مخالف رو هم سعی کنید بشنوید ..

نظر بنده ..همچنان قپیرا رو برا خرید صلاح نمی بینم ..شما دوست داری برو بخر .قندی هر که دوست داشت همچنان قشهد قمرو هگمتان وقزوین در صدر هستن ..قشهد رو 1600 گفتم الان 2100هست فعلا..برید خوش باشید..

نظر

• محمد حسن
                عضو فعال
                • Apr 2011
                • 423

در اصل توسط ali2000 پست شده است View Post

دوست عزیز آخه با این سهم دشمنی داشته باشد چه کسی ضرر می کند غیر از خودش
                ما وقتی سهم زیر 1000 تومان بود می گفتیم بخرید می گفتند سفته بازیه
                اینطوری میشه سود از دست میره پول هم میره در نمی دونم شفن و شاراک و شخارک و امسال آن گیر میکنه
                آخه سهمی رو که قبل از بسته شدن با وجود درجا زدن گروه 50 درصد بالاتر می خرند معلومه خبرهایی توش هست حالا سود 320 تومانی را با شکر 1300 تومان قطعی می سازد شکر هم عنقریب بالای 1600 -1700 رفته است باقی سود را هم دیگه خودتون حساب کنید
                این پوشش سود امسال تازه با سرمایه جدید است که در مقایسه با سال گذشته افزایش بیش از 140 درصدی دارد

در ضمن این حرفها الان احساسیه و به خاطر جاماندگی از روند سهم

در گروه قند بهترینها به ترتیب همچنان قپیرا قشهد قلرست قصفها و قهگمت

نظر

• پرریسک
                  عضو فعال
                  • Feb 2012
                  • 6797

در اصل توسط hey پست شده است View Post
                  سید جعفر به نظرتان قیمت امروز سرکه فرصت خریده؟
                  بدون توافق سرکه همچنان فرصت خرید هستن ..

تازه با این افت انس وافت قیمت نفت وکاهش در امدهای کشور باید منتظر روزهای بدتر هم باشیم وشاهد جهش در دلبر ..خود دلبر خریدش بر همه چی برتر هست ولی خوب چون خرید ونگهداری دلبر ضرر به مردم میزنه توصیه نمیشه همون سرکه رو بچسبید وکاری هم به بالا پایین نداشته باشید ...درصدی از سبد بیاد سرکه باشه ..

گفتم کلا قیمتهای جهانی ول کنید رو کشور ما هیچ اثری نداره ..تو دنیا شکر میاد پایین تو ایران 50 درصد میره بالا ..تو دینا مس روی واهن همه چی میاد پایین در ایرانب الیا 100 درصد رشد می کنن .دلیلش هم فقط فقط رشد دلبر هست اونم معلومه که بدون توفاق پایین نخواهد امد ..

نظر

• پرریسک
                    عضو فعال
                    • Feb 2012
                    • 6797

در اصل توسط محمد حسن پست شده است View Post
                    دوست عزیز آخه با این سهم دشمنی داشته باشد چه کسی ضرر می کند غیر از خودش
                    ما وقتی سهم زیر 1000 تومان بود می گفتیم بخرید می گفتند سفته بازیه
                    اینطوری میشه سود از دست میره پول هم میره در نمی دونم شفن و شاراک و شخارک و امسال آن گیر میکنه
                    آخه سهمی رو که قبل از بسته شدن با وجود درجا زدن گروه 50 درصد بالاتر می خرند معلومه خبرهایی توش هست حالا سود 320 تومانی را با شکر 1300 تومان قطعی می سازد شکر هم عنقریب بالای 1600 -1700 رفته است باقی سود را هم دیگه خودتون حساب کنید
                    این پوشش سود امسال تازه با سرمایه جدید است که در مقایسه با سال گذشته افزایش بیش از 140 درصدی دارد

در ضمن این حرفها الان احساسیه و به خاطر جاماندگی از روند سهم

در گروه قند بهترینها به ترتیب همچنان قپیرا قشهد قلرست قصفها و قهگمت
                    والا ما ضرر می کینم اقا بزارید ما ضرر کنیم:D

از بس ضرر دادیم تو این مدت داریم سکته میزینم :D

والا دوستان برن سود کنن انگاری ما کردیم از سود کردن دوستان خوشحالیم وبه نظرات همه احترام میزاریم :x

در مورد این قسمت هم میگم خوبه همین یکی دو هفته غمارگ 100 درصد داد ..
                    جاماندن ..از چی جاماندن ..قشهد قمرو این همه قندی..

نظرتان رو بگید وبه نظرات دیگران هم احترام بزارید ...تو رغنی ها خیلیها مخالف بودن ودم ازعدم رشد میزدن وما به نظرشان احترام گذاشتیم وحرفهای بچه گانه تحویل ندادیم ..

ای جا ماند میخواد پایین بخره ..فلان وبهمان و....

نظر

• محمد حسن
                      عضو فعال
                      • Apr 2011
                      • 423

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
                      والا ما ضرر می کینم اقا بزارید ما ضرر کنیم:D

از بس ضرر دادیم تو این مدت داریم سکته میزینم :D

والا دوستان برن سود کنن انگاری ما کردیم از سود کردن دوستان خوشحالیم وبه نظرات همه احترام میزاریم :x
                      انشالله شما هم سود می کنید ولی خودمونیم قبول کن دیگه در مورد قپیرا ......

نظر

• پرریسک
                        عضو فعال
                        • Feb 2012
                        • 6797

شما حرف بنده رو جور دیگر متوجه میشید چه کنم ..
                        قبلا هم فگتم بنده قندی بخریم اول قشهد بعد قمرو بعد هگمتان بعد قزوین میخریم واگر اینها رو نتونستیم بخرم شاید قپیرا خریدم ..

حالا گذشت زمان ثابت می کنه این قنیدها معرفی شده ما سود بالاتری میدن یا قپیرا ..اگر قپیرا بازدهی بیشتر داد حق با شماست بنده اشتباه کردم ولی اگر اینها بیشتر بازدهی دادن باید اشتباه خود رو بپذیرید ..

در ضمن همین الان هم بنده یک سهم قپیرا در این قیمت خرید نمی کنم میخواد 100 برابر بشه ..

نظر

• Controller
                          عضو عادی
                          • Jul 2025
                          • 127

چه اصراریه آقا ...نمیخواد قپیرا بخره دست از سرش بردارید
                          عجبا....
                          تا نگردی آشنا زین پرده رمزی نشنوی

نظر

• محمد حسن
                            عضو فعال
                            • Apr 2011
                            • 423

قلرست هم گزارش شش ماهه داد خیلی عالی پوشش سود 82% 3498 ریال

نظر

• mehdi tanha
                              عضو عادی
                              • Dec 2012
                              • 86

سلام پر ریسک جان دست طلا
                              ایشالله شنبه میرم برای خرید غمارگ الان قیمت نزدیکه 600 هست حدضررم همونو بزارم واسش؟ راستش بهم پیشنهاد شپنا هم شده بود که اگه بالای 1900 دوم اورد تا2200 هم میتونه بره ولی الان با خوندن مطالبتون در مورد شپنا تردید دارم ...
                              امیدوارم این غمارگ شنبه از دستم در نره ... پسهند که فعلا" قسمت نشد... راستی فاراک با این تعدیلی که داد 300 رو همچنان میبینه؟ و اینکه من خواهر بموتو یعنی بسوییچ را دارم تاسفانه خریدم سه ماه پیش و بالای 205 بوده نظرت در مورد این چیه؟ بخدا خودم خجالت میکشم اینقدر سئوال پرسیدم:D
                              حیوانات بیگناه را حمایت کنید...برای کمک به نگهداری از حیوانات آسیب دیده و بی سرپناه www.Cal.ir :x

نظر

• سعید پور احمدی
                                عضو فعال
                                • Sep 2011
                                • 1339

دوست عزیز مگر در روش سید جعفر حد ضررها رو ندیدید؟؟خوب حد ضرر شکست چرا خروج نکردید؟؟؟ما داریم با همون روش سید سود میکنیم و برترین شیوه و قالب بورس ایران میدونیم!!!
                                از مدیریت سایت بورسی تقاضا دارم برای حفظ شخصیت سید جعفر فورا این پست آقای علی رو که خارج از ادبه و خارج از معرفت رو به خاطر طرفداران ایشون شده بخاطر خارج از ادب بودن متن حذف کنن....
                                سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.

نظر

در حال کار...
                                X