چی .......چرا؟؟؟؟

جمع کردن
X

• زمان
  • نمایش
پاک کردن همه
پست‌های جدید
  • پرریسک
    عضو فعال
    • بهمن ۱۳۹۰
    • ۶۷۹۷

در اصل توسط امید ۱۱۰ پست شده است مشاهده پست
    جعفر جان نظرت در مورد فولاژ چیه ؟ گویا ۱۰۰ تا ۱۱۰ تومن اعلام کرده . به نظرت بالای ۷۰۰ باز میشه یا رشدشو پیشخور کرده .
    رو ۶۷۶ مقاومت داره ..بستگی به جو گروه داره ..

پی بریا بالای ۵ یعنی سودها پیشخور شده ...ولی خوب باید دید اینده باز هم جای تعدیل دارن اگر داشتن بعد مدتی گیج شدن دوباره رشد خواهند کرد یا دم مجمع پی بریا سهامی که بالیا ۷۰ درصد تقسیم سود دارن تا ۶-۷ هم میتونه بیاد بالا ..

نظر

• پرریسک
      عضو فعال
      • بهمن ۱۳۹۰
      • ۶۷۹۷

در اصل توسط masood۵۱۷۳ پست شده است مشاهده پست
      سلام سید جان
      هدف و حد ضرر مپنا و فاذر و میفرمایید ؟
      اگر برا شنبه پیشنهاد دارید گوش به فرمانیم
      باتشکر
      سلام..

حد ضرر مپنا ۲۴۰ تومن وهدف سهم فعلا ۲۷۰ وبعد ۳۰۰...تکنیکالی..

حد ضرر فاذر هم بره روی ۲۳۴ تومن در صورت شکست این مقاومت بنده هدف فاذر رو ۳۰۰ می بینم وحتی بالاتر اونم تکنیکالی..

نظر

• پرریسک
        عضو فعال
        • بهمن ۱۳۹۰
        • ۶۷۹۷

در اصل توسط shahmir پست شده است مشاهده پست
        سيد جان

با راهنمايي شما فاذر با ميانگين۲۰۶ خريد . هدف كوتاه مدت رو ۲۴۰ گفته بودي كه شنبه بهش ميرسه . ميخواستم بپرسم در صورتيكه شنبه روي ۲۴۰ با صف خريد بسته شد حد ضررو رو بزارم روي ۲۴۰ با هدف ۳۰۰ . در غير اينصورت نصفش رو براي سيو سود بفروشم.
        بنظر شما كاري كه گفتم صحيحه ؟ ممنونم
        فاذر بالای ۲۳۴ بتونه دوام بیاره بنده هدف رو بالیا ۳۰۰ می بینم فقط فقط تکنیکالی ..

شنبه اگر قبل ساعت ۱۰ نتونست صف خرید رو حفظ کنه میتونید ۵۰ درصد رو شناسایی کنید وبقیه رو با حد ضرر ۲۳۴ نگهداری کنید ..

نظر

• "heydar"
          عضو فعال
          • شهریور ۱۳۹۱
          • ۷۴۹۳

سید جعفر به نظرتان قیمت امروز سرکه فرصت خریده؟

نظر

• ali2000
            كاربر فعال
            • مرداد ۱۳۹۰
            • ۱۷۵

در اصل توسط پرریسک پست شده است مشاهده پست
            خیر مثبت نیست ..بنده خود سود این سهم رو ۲۵۰ تا۳۰۰ گفتم که همون رو میسازه ..حالا شما سهمی با این سود رو مخوای بری ۲۰۰۰ بخری یا ۱۵۰۰ خود دانی؟؟؟

بنده همانطور که پارسان بالای ۱۲۰۰ رو گران می دیدم وکگل وکچاد رو گران دیدم وبارها گفتم نخرید این رو هم برا خرید صلاح نمی بینم حالا میخواد صد برابر بشه ..کسی قصد خرید داره فقط تکنیکالی ..تمام ..

همه فولاد ۵۰۰ خریدن ما گفتیم غمارگ ۳۲۰ بخرید وخیلی ها هم غمارگ رو ول کردن قندی خریدن ..حالا بازدهی رو مقایسه کنید ..باز هم در اینده بازدهی رو مقایسه خواهیم کرد تازه فک بازار باید بیاد پایین..

در ضمن این بازار خیلی اشتباه می کنه واز اشتباه بازار بیاد استفاده کرد وسهام بی ارزش رو فروخت ودر رفت وسهام با ارزش ورشد نکرده رو خرید ..
            واقعاً متاسفم که نسبت به این سهم یعنی قپیرا اینهمه دشمنی داری!

جناب پر ریسک دوست عزیز، من همیشه نسبت به مطالب و شخصیت شما ارادت داشتم.
            اما این کینه ورزی که جدیداً نسبت به قپیرا داری برایم قابل هضم نیست.

آیا این همان پرریسک سابق است که سال گذشته در سایت آراد و همچنین چند ماه پیش در همین سایت، از خوبی ها و ارزندگی های قپیرا میگفت و بارها و بارها در جملاتش میگفت که بهترین سهم قندی قپیراست و اگه قپیرا بالا نره، هیچ سهمی بالا نخواهد رفت.

جناب پر ریسک دوست عزیز، این همان قپیرای سابق است با پوشش ۱۳۳ درصدی در شش ماهه!! این همان قپیرای سابق است که تا الان بهترین گزارش در بین قندی ها را داده است. این همان قپیرای است که نزدیکی محل زندگی شماست که همیشه از افق بالا و خوبی آن میگفتید.

دوستانه بهتون پیشنهاد میکنم که در خلوت خودتون کمی در مورد بعضی از نگرشهایی که دارید،تجدید نظر فرمایید.

در ضمن از شما بعید است که قصد مقایسه گروه قندی را با گروه فولادی و پتروشیمی دارید!! و ارزندگی آنها را فقط بر اساس p/e میسنجید.

P/E و ماهیت فعالیت و سودآوری گروه قندی و فولادی و پتروشیمی با یکدیگر متفاوت است که شما مثلا قصد مقایسه آن را دارید.

در پایان برای شما آرزوی موفقیت میکنم و از شما دوستانه تقاضا دارم که این عینک بدبینی نسبت به بعضی از سهم ها را از چشم بردارید.
            آخرین ویرایش توسط ali۲۰۰۰؛ ۱۳۹۱/۱۲/۰۳، ۱۲:۵۸.

نظر

• پرریسک
              عضو فعال
              • بهمن ۱۳۹۰
              • ۶۷۹۷

در اصل توسط ali۲۰۰۰ پست شده است مشاهده پست

آیا این همان پرریسک سابق است که سال گذشته در سایت آراد و همچنین چند ماه پیش در همین سایت، از خوبی ها و ارزندگی های قپیرا میگفت و بارها و بارها در جملاتش میگفت که بهترین سهم قندی قپیراست و اگه قپیرا بالا نره، هیچ سهمی بالا نخواهد رفت.

جناب پر ریسک دوست عزیز، این همان قپیرای سابق است با پوشش ۱۳۳ درصدی در شش ماهه!! این همان قپیرای سابق است که تا الان بهترین گزارش در بین قندی ها را داده است. این همان قپیرای است که نزدیکی محل زندگی شماست که همیشه از افق بالا و خوبی آن میگفتید.

دوستانه بهتون پیشنهاد میکنم که در خلوت خودتون کمی در مورد بعضی از نگرشهایی که دارید،تجدید نظر فرمایید.

در ضمن از شما بعید است که قصد مقایسه گروه قندی را با گروه فولادی و پتروشیمی دارید!! و ارزندگی آنها را فقط بر اساس p/e میسنجید.

P/E و ماهیت فعالیت و سودآوری گروه قندی و فولادی و پتروشیمی با یکدیگر متفاوت است که شما مثلا قصد مقایسه آن را دارید.

در پایان برای شما آرزوی موفقیت میکنم و از شما دوستانه تقاضا دارم که این عینک بدبینی نسبت به بعضی از سهم ها را از چشم بردارید.
              شما برای خودت متاسف باش..

با حرف بنده این سهم نه بالا میره نه پایین میره ..

از بالیا ۱۲۰۰ مخالف خرید بودم ایا سهم پایین اومد ؟؟؟؟برعکس رشد هم کرد ولی رشد سهم دلیل نمیشه بنده خلاف تحلیل خودم عمل کنم ..گفتم فقط تکنیکالی ...

شما هنوز خیلی مانده تا متوجه بشی بنده چه گفتم ..در لیست خرید گروه قند همین الان با همین قیمتها باز هم بنده قشهد قمرو هگمتان وقزوین رو برتر می بینم برا خرید ..تا وقتی اینها رو بشه خرید خرید قپیرا رو توصیه نمی کنم ..

حالا برید ببیند اونها چقدر رشد کردن ..اگر قپیرا رشد کرد اونها رشد نکردن بنده تحلیلم اشتباه بوده ..

در اخر به حای این کلمات احساسی نظرتان رو بگوید وتحلیلتان رو بزارید ونظر مخالف رو هم سعی کنید بشنوید ..

نظر بنده ..همچنان قپیرا رو برا خرید صلاح نمی بینم ..شما دوست داری برو بخر .قندی هر که دوست داشت همچنان قشهد قمرو هگمتان وقزوین در صدر هستن ..قشهد رو ۱۶۰۰ گفتم الان ۲۱۰۰هست فعلا..برید خوش باشید..

نظر

• محمد حسن
                عضو فعال
                • فروردین ۱۳۹۰
                • ۴۲۳

در اصل توسط ali۲۰۰۰ پست شده است مشاهده پست

دوست عزیز آخه با این سهم دشمنی داشته باشد چه کسی ضرر می کند غیر از خودش
                ما وقتی سهم زیر ۱۰۰۰ تومان بود می گفتیم بخرید می گفتند سفته بازیه
                اینطوری میشه سود از دست میره پول هم میره در نمی دونم شفن و شاراک و شخارک و امسال آن گیر میکنه
                آخه سهمی رو که قبل از بسته شدن با وجود درجا زدن گروه ۵۰ درصد بالاتر می خرند معلومه خبرهایی توش هست حالا سود ۳۲۰ تومانی را با شکر ۱۳۰۰ تومان قطعی می سازد شکر هم عنقریب بالای ۱۶۰۰ -۱۷۰۰ رفته است باقی سود را هم دیگه خودتون حساب کنید
                این پوشش سود امسال تازه با سرمایه جدید است که در مقایسه با سال گذشته افزایش بیش از ۱۴۰ درصدی دارد

در ضمن این حرفها الان احساسیه و به خاطر جاماندگی از روند سهم

در گروه قند بهترینها به ترتیب همچنان قپیرا قشهد قلرست قصفها و قهگمت

نظر

• پرریسک
                  عضو فعال
                  • بهمن ۱۳۹۰
                  • ۶۷۹۷

در اصل توسط hey پست شده است مشاهده پست
                  سید جعفر به نظرتان قیمت امروز سرکه فرصت خریده؟
                  بدون توافق سرکه همچنان فرصت خرید هستن ..

تازه با این افت انس وافت قیمت نفت وکاهش در امدهای کشور باید منتظر روزهای بدتر هم باشیم وشاهد جهش در دلبر ..خود دلبر خریدش بر همه چی برتر هست ولی خوب چون خرید ونگهداری دلبر ضرر به مردم میزنه توصیه نمیشه همون سرکه رو بچسبید وکاری هم به بالا پایین نداشته باشید ...درصدی از سبد بیاد سرکه باشه ..

گفتم کلا قیمتهای جهانی ول کنید رو کشور ما هیچ اثری نداره ..تو دنیا شکر میاد پایین تو ایران ۵۰ درصد میره بالا ..تو دینا مس روی واهن همه چی میاد پایین در ایرانب الیا ۱۰۰ درصد رشد می کنن .دلیلش هم فقط فقط رشد دلبر هست اونم معلومه که بدون توفاق پایین نخواهد امد ..

نظر

• پرریسک
                    عضو فعال
                    • بهمن ۱۳۹۰
                    • ۶۷۹۷

در اصل توسط محمد حسن پست شده است مشاهده پست
                    دوست عزیز آخه با این سهم دشمنی داشته باشد چه کسی ضرر می کند غیر از خودش
                    ما وقتی سهم زیر ۱۰۰۰ تومان بود می گفتیم بخرید می گفتند سفته بازیه
                    اینطوری میشه سود از دست میره پول هم میره در نمی دونم شفن و شاراک و شخارک و امسال آن گیر میکنه
                    آخه سهمی رو که قبل از بسته شدن با وجود درجا زدن گروه ۵۰ درصد بالاتر می خرند معلومه خبرهایی توش هست حالا سود ۳۲۰ تومانی را با شکر ۱۳۰۰ تومان قطعی می سازد شکر هم عنقریب بالای ۱۶۰۰ -۱۷۰۰ رفته است باقی سود را هم دیگه خودتون حساب کنید
                    این پوشش سود امسال تازه با سرمایه جدید است که در مقایسه با سال گذشته افزایش بیش از ۱۴۰ درصدی دارد

در ضمن این حرفها الان احساسیه و به خاطر جاماندگی از روند سهم

در گروه قند بهترینها به ترتیب همچنان قپیرا قشهد قلرست قصفها و قهگمت
                    والا ما ضرر می کینم اقا بزارید ما ضرر کنیم:D

از بس ضرر دادیم تو این مدت داریم سکته میزینم :D

والا دوستان برن سود کنن انگاری ما کردیم از سود کردن دوستان خوشحالیم وبه نظرات همه احترام میزاریم :x

در مورد این قسمت هم میگم خوبه همین یکی دو هفته غمارگ ۱۰۰ درصد داد ..
                    جاماندن ..از چی جاماندن ..قشهد قمرو این همه قندی..

نظرتان رو بگید وبه نظرات دیگران هم احترام بزارید ...تو رغنی ها خیلیها مخالف بودن ودم ازعدم رشد میزدن وما به نظرشان احترام گذاشتیم وحرفهای بچه گانه تحویل ندادیم ..

ای جا ماند میخواد پایین بخره ..فلان وبهمان و....

نظر

• محمد حسن
                      عضو فعال
                      • فروردین ۱۳۹۰
                      • ۴۲۳

در اصل توسط پرریسک پست شده است مشاهده پست
                      والا ما ضرر می کینم اقا بزارید ما ضرر کنیم:D

از بس ضرر دادیم تو این مدت داریم سکته میزینم :D

والا دوستان برن سود کنن انگاری ما کردیم از سود کردن دوستان خوشحالیم وبه نظرات همه احترام میزاریم :x
                      انشالله شما هم سود می کنید ولی خودمونیم قبول کن دیگه در مورد قپیرا ......

نظر

• پرریسک
                        عضو فعال
                        • بهمن ۱۳۹۰
                        • ۶۷۹۷

شما حرف بنده رو جور دیگر متوجه میشید چه کنم ..
                        قبلا هم فگتم بنده قندی بخریم اول قشهد بعد قمرو بعد هگمتان بعد قزوین میخریم واگر اینها رو نتونستیم بخرم شاید قپیرا خریدم ..

حالا گذشت زمان ثابت می کنه این قنیدها معرفی شده ما سود بالاتری میدن یا قپیرا ..اگر قپیرا بازدهی بیشتر داد حق با شماست بنده اشتباه کردم ولی اگر اینها بیشتر بازدهی دادن باید اشتباه خود رو بپذیرید ..

در ضمن همین الان هم بنده یک سهم قپیرا در این قیمت خرید نمی کنم میخواد ۱۰۰ برابر بشه ..

نظر

• Controller
                          عضو عادی
                          • مرداد ۱۴۰۵
                          • ۱۲۷

چه اصراریه آقا ...نمیخواد قپیرا بخره دست از سرش بردارید
                          عجبا....
                          تا نگردی آشنا زین پرده رمزی نشنوی

نظر

• محمد حسن
                            عضو فعال
                            • فروردین ۱۳۹۰
                            • ۴۲۳

قلرست هم گزارش شش ماهه داد خیلی عالی پوشش سود ۸۲% ۳۴۹۸ ریال

نظر

• mehdi tanha
                              عضو عادی
                              • آذر ۱۳۹۱
                              • ۸۶

سلام پر ریسک جان دست طلا
                              ایشالله شنبه میرم برای خرید غمارگ الان قیمت نزدیکه ۶۰۰ هست حدضررم همونو بزارم واسش؟ راستش بهم پیشنهاد شپنا هم شده بود که اگه بالای ۱۹۰۰ دوم اورد تا۲۲۰۰ هم میتونه بره ولی الان با خوندن مطالبتون در مورد شپنا تردید دارم ...
                              امیدوارم این غمارگ شنبه از دستم در نره ... پسهند که فعلا" قسمت نشد... راستی فاراک با این تعدیلی که داد ۳۰۰ رو همچنان میبینه؟ و اینکه من خواهر بموتو یعنی بسوییچ را دارم تاسفانه خریدم سه ماه پیش و بالای ۲۰۵ بوده نظرت در مورد این چیه؟ بخدا خودم خجالت میکشم اینقدر سئوال پرسیدم:D
                              حیوانات بیگناه را حمایت کنید...برای کمک به نگهداری از حیوانات آسیب دیده و بی سرپناه www.Cal.ir :x

نظر

• سعید پور احمدی
                                عضو فعال
                                • شهریور ۱۳۹۰
                                • ۱۳۳۹

دوست عزیز مگر در روش سید جعفر حد ضررها رو ندیدید؟؟خوب حد ضرر شکست چرا خروج نکردید؟؟؟ما داریم با همون روش سید سود میکنیم و برترین شیوه و قالب بورس ایران میدونیم!!!
                                از مدیریت سایت بورسی تقاضا دارم برای حفظ شخصیت سید جعفر فورا این پست آقای علی رو که خارج از ادبه و خارج از معرفت رو به خاطر طرفداران ایشون شده بخاطر خارج از ادب بودن متن حذف کنن....
                                سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.

نظر

در حال کار...