چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • najafi613
    عضو عادی
    • Nov 2012
    • 62

با سلام
    جناب پر ریسک عزیز همان طور که اطلاع دارید هفته آینده قراره شتران بازگشایی بشه با توجه به سود اعلام شده شتران به نظر شما چند باز میشه و خرید اون تا چه قیمتی به صلاح هست؟
    در ضمن با توجه به باز شدن نماد شتران و تاثیر جو مثبت شتران بر گروه پالایشگاهی باز هم خرید شپنا را توصیه نمی کنید؟

جناب پرریسک از حرف های بعضی آدمهای ........ هم ناراحت نشوید من و بقیه همکارانم از نوشته های شما استفاده می کنیم و از صمیم قلب دوستون داریم
    :x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x
    آخرین ویرایش توسط najafi613؛ 2013/02/21, 18:17.
    [B][CENTER][COLOR="#008000"][COLOR="#006400"]فقر شب را بی غذا سر کردن نیست فقر روز را بی اندیشه سر کردن است[/COLOR][/COLOR][/CENTER][/B]

نظر

• MOSTAFA
      عضو فعال
      • Aug 2025
      • 989

سید جعفر

با این گزارشهای گروه پترو نظرت چیه؟
      حمایت کرماشا چند میتونه باشه؟

نظر

• گل آقا
        عضو عادی
        • Mar 2011
        • 63

جناب پر ریسک قابل احتراما .
        میگم سید شما دلت صافه دعا کن شاه برگرده ;)
        استفاده کنید از ایشان در این فرومها کم هستند این عزیزان

نظر

• sinashavandi
          عضو فعال
          • Feb 2013
          • 364

بنده بنا به پیشنهاد آقای پرریسک (آقای سیدجعفر) و گروه اداف در هفته ی جاری مپنا و پسهند را با آرامش خاطر خرید کردم و در عرض کمتر از پنج روز در ده درصد سودم و این در حالی هستش که این سهام ها فعلا در صف خریدن و جای رشد تا حداقل 13 درصد در عرض یک هفته را خواهند داشت. و همواره دعا گوی ایشان و گروه اداف خواهم بود

نظر

• ائلشن
            عضو فعال
            • Oct 2012
            • 993

با سلام

اونایی که تحلیلهای پر ریسکو قبول ندارند هر شب ( یا هفته ، ماه )یک لیست خرید با اهداف و حد ضرر ها معرفی کنند و تا بازده سهمای معرفی شده توسط پر ریسک و آنها را مقایسه کنیم.

ما منتظریم

پر ریسک عزیز سخنی از بزرگان است که میگه :

به كساني كه به شما حسادت مي كنند، احترام بگذاريد،

اينها كساني هستند كه از صميم قلب معتقدند شما بهتر از آنها هستيد...

نظر

• ffhamzeh31
              عضو جدید
              • Jan 2012
              • 17

استاد گرامی فقط یک کلام تشکر تشکرتشکرتشکر وباز هم تشکر

نظر

• hector
                عضو فعال
                • Jan 2013
                • 1764

به نظر منم پر ریسک جان تحلیلشو میکنه و کارشم خوبه،و هر کسی قدرت انتخاب داره و میتونه خودش تصمیم بگیره!ومهم اینه که وقتشو به ما میده بدون هیچ چشم داشتی،پس خوبه که اگر از سهم ماهم بد میگه،جبهه نگیریم

نظر

• امید
                  عضو عادی
                  • May 2011
                  • 123

به نظرم بعضی ها مغرضانه و آگاهانه میخواهند حو رو به سمتی ببرند تا پرریسک عزیز رو از نوشتن منصرف و دوستان را از تخلیلهای ارزنده و هدفدار پرریسک

عزیز محروم کنند. امیدوارم پرریسک عزیز هم اسیر این جو کثیف پیش آمده توسط یکعده مغرض نشوند و همچنان به حضور پر رنگشون ادامه دهند .

از ناظرین محترم سایت هم تقاضا دارم اقدمات مقتضی رو در این زمینه انجام دهند .

نظر

• parvaz
                    عضو فعال
                    • Feb 2010
                    • 555

همه ایرانیا کلاً فقــط نیگا میکنن ..
                    اعدام باشه نیگا میکنن...
                    دعوا باشه نیگا میکنن...
                    تصادف باشه نیگا میکنن...
                    دختر 4 ساله تا پیرزن 80 ساله باشه نیگا میکنن ...
                    طرف با زنش باشه نیگا میکنن....
                    ماشین قراضه سوار باشی نیگا میکنن....
                    ماشین آخرین سیستم سوار باشی نیگا میکنن....
                    گرونی میشه نیگا میکنن...
                    دلار 4000 تومن میشه نیگا میکنن ...
                    کلا هرچی باشه نیگا میکنن..

نظر

• paiezan
                      عضو فعال
                      • May 2012
                      • 317

مهم نیست کی چی میگه
                      مهم نیست کی کجا چی مینویسه
                      مهم نیست کی چه فکر ی میکنه
                      مهم واقعیته که مثل روز روشنه .بدون هیچ نقطه اضافی .همه دارن میبینن که حرفهای جناب پرریسک اشتباه دراومده یا درست.
                      مهم اینه که همه ما که اینجاییم میدونیم یکی از صادق ترین افراد ی که دانسته های خودش رو بی هیچ منتی در اختیار دیگران قرار میده جناب پرریسک هستش
                      پس بیاین فقط به این فکر کنیم که چه طور قدردان ایشون باشیم و خودمون رو درگیر حاشیه ها نکنیم .

نظر

• siamak777
                        عضو عادی
                        • Jan 2011
                        • 64

استاد گرامی پر ریسک جان.......... تشکر تشکرتشکرتشکر وباز هم تشکر

نظر

• masood5173
                          عضو عادی
                          • Oct 2012
                          • 71

دوستان همتالاری
                          هرکی قصد خرید در روز شنبه داره یک باره دیگه گزارش غبشهر رو بخونه و با 9 ماهه مقایسه کنه .
                          غبشهر تا بیستم 1650 رو رد میکنه .
                          ...........
                          با سپاس فراوان
                          الملک ا...

نظر

• BETA
                            عضو فعال
                            • Jan 2013
                            • 447

سید جان دوست داریم
                            ارزش کار شما خیلی بالاتراز این حرفاست.
                            من که شخصا از تحلیل و نگاهت به اقتصاد و جومثبتی که تو این تاپیک وجود داره لذت میبرم.
                            تار و پود هستي ام بر باد رفت اما نرفت / عاشقي ها از دلم ديوانگي ها از سرم

نظر

• Jamshidyar
                              كاربر فعال
                              • Oct 2011
                              • 556

سید جعفر رو یک کلمه خیلی تاکید داره. اونم حد ضرره. نمیدونم اون آقایون منتقد اصلا این تاپیک رو درست مطالعه کردن؟؟؟
                              موسسه خیریه حمایت از کودکان سرطانی (محک)
                              www.mahak-charity.org/main/fa

نظر

• 313
                                عضو عادی
                                • Feb 2013
                                • 196

سلام خدمت جناب پر ریسک و همه ی دوستان . بنده خیلی وقته که مطالب اتاق رو مطالعه میکنم . ولی این اولین مطلبیست که میگذارم در چی و چرا ؟
                                البته در یکی دیگه در قسمتهای سایت از دیروز مطلب گذاشتم .

حقیقتا وقتی با جناب پر ریسک آشنا شدم اومدم رانفورم رو که در 1280 خریده بودم در قیمت 1515 فروختم و غمارگ خریدم هنوز رانفور در همون قیمتها داره دست و پا میزنه گاه کمتر و گاه بیشتر ولی غمارگ 70 درصد به من سود داد .

به نظر من کار جناب پر ریسک عالیه چون ایشون
                                ا. حد ضرر رو مشخص میکنن
                                2.هدف قیمتی رو با بازه ی زمانی معرفی میکنند ,مثلا در یکی از سایتها به ما میگفتند وملت به 100 میرسه ولی به قول یکی از دوستان کی؟5 سال دیگه یا یک ماه دیگه ؟این مشخص نمیشد
                                3.در مورد غمارگ بارها جناب پر ریسک میگفتند که اگر حوصله ندارید خارج بشید این سهمیه که یکدفعه بسته میشه میره برای تعدیل و نجومی باز میشه
                                4.درضمن باز در یک سایت آقایی هستند که می آیند چند سهم معرفی میکنند و کلی هم مرید دارند ولی در زمانی که بازار ریزش دارد و افراد مبتدی نیاز به لیدر دارند ایشون همیشه به دلیل مسافرت یا به دلیل مشغله حضور ندارند و همه ی افرادی که با سیگنالهای ایشون معامله کردن در اون برهه از زمان هاج و واج هستند , بعد که ابها از آسیاب افتاد اون آقا دوباره میرسند با سیگنالای جدید یا اگه یکی از قبلیاش به هدف خورده باشه شروع میکنه به گفتن دیدید گفتم و...ولی در مدتی که من با جعفر خان آشنا شدم ایشون همیشه پاسخ گوی بچه ها بودن و در ریزش اخیر بازار دورادور میدیدم که چطوری از بچه ها حمایت میکردند

البته بنده گاه با پیشنهاد نقد شدن ایشون یا اینکه خبرهای اقتصادی تند و تیزی میدهند دچار دلهره میشدم ولی باز با یک پیشنهاد خرید یا راهنمایی ایشون خیالم راحت میشد .
                                گاها هم سوالاتی از طریق دوستان از ایشون پرسیده میشد که دلهره را کم میکرد

واما
                                در مورد دوستی که نسبت به جناب پر ریسک کمی عجولانه قضاوت کردند .ای کاش سایر دوستان در برخورد با ایشان کمی ریلکس تر برخورد میکردند .شاید ایشون واقعا دچار مشکلی شده ویا ضرر کرده .ای کاش همه به جای تو بیخ اون فرد فقط به برجسته کردن کارها ی پرریسک میپر داختند و جبهه گیری نمیکردند .
                                گذشت زمان بهترین داور است

نظر

در حال کار...
                                X