چی .......چرا؟؟؟؟

جمع کردن
X

• زمان
  • نمایش
پاک کردن همه
پست‌های جدید
  • najafi613
    عضو عادی
    • آبان ۱۳۹۱
    • ۶۲

با سلام
    جناب پر ریسک عزیز همان طور که اطلاع دارید هفته آینده قراره شتران بازگشایی بشه با توجه به سود اعلام شده شتران به نظر شما چند باز میشه و خرید اون تا چه قیمتی به صلاح هست؟
    در ضمن با توجه به باز شدن نماد شتران و تاثیر جو مثبت شتران بر گروه پالایشگاهی باز هم خرید شپنا را توصیه نمی کنید؟

جناب پرریسک از حرف های بعضی آدمهای ........ هم ناراحت نشوید من و بقیه همکارانم از نوشته های شما استفاده می کنیم و از صمیم قلب دوستون داریم
    :x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x
    آخرین ویرایش توسط najafi۶۱۳؛ ۱۳۹۱/۱۲/۰۳، ۱۸:۱۷.
    [B][CENTER][COLOR="#۰۰۸۰۰۰"][COLOR="#۰۰۶۴۰۰"]فقر شب را بی غذا سر کردن نیست فقر روز را بی اندیشه سر کردن است[/COLOR][/COLOR][/CENTER][/B]

نظر

• MOSTAFA
      عضو فعال
      • مرداد ۱۴۰۵
      • ۹۸۹

سید جعفر

با این گزارشهای گروه پترو نظرت چیه؟
      حمایت کرماشا چند میتونه باشه؟

نظر

• گل آقا
        عضو عادی
        • اسفند ۱۳۸۹
        • ۶۳

جناب پر ریسک قابل احتراما .
        میگم سید شما دلت صافه دعا کن شاه برگرده ;)
        استفاده کنید از ایشان در این فرومها کم هستند این عزیزان

نظر

• sinashavandi
          عضو فعال
          • بهمن ۱۳۹۱
          • ۳۶۴

بنده بنا به پیشنهاد آقای پرریسک (آقای سیدجعفر) و گروه اداف در هفته ی جاری مپنا و پسهند را با آرامش خاطر خرید کردم و در عرض کمتر از پنج روز در ده درصد سودم و این در حالی هستش که این سهام ها فعلا در صف خریدن و جای رشد تا حداقل ۱۳ درصد در عرض یک هفته را خواهند داشت. و همواره دعا گوی ایشان و گروه اداف خواهم بود

نظر

• ائلشن
            عضو فعال
            • مهر ۱۳۹۱
            • ۹۹۳

با سلام

اونایی که تحلیلهای پر ریسکو قبول ندارند هر شب ( یا هفته ، ماه )یک لیست خرید با اهداف و حد ضرر ها معرفی کنند و تا بازده سهمای معرفی شده توسط پر ریسک و آنها را مقایسه کنیم.

ما منتظریم

پر ریسک عزیز سخنی از بزرگان است که میگه :

به كساني كه به شما حسادت مي كنند، احترام بگذاريد،

اينها كساني هستند كه از صميم قلب معتقدند شما بهتر از آنها هستيد...

نظر

• ffhamzeh31
              عضو جدید
              • دی ۱۳۹۰
              • ۱۷

استاد گرامی فقط یک کلام تشکر تشکرتشکرتشکر وباز هم تشکر

نظر

• hector
                عضو فعال
                • دی ۱۳۹۱
                • ۱۷۶۴

به نظر منم پر ریسک جان تحلیلشو میکنه و کارشم خوبه،و هر کسی قدرت انتخاب داره و میتونه خودش تصمیم بگیره!ومهم اینه که وقتشو به ما میده بدون هیچ چشم داشتی،پس خوبه که اگر از سهم ماهم بد میگه،جبهه نگیریم

نظر

• امید
                  عضو عادی
                  • اردیبهشت ۱۳۹۰
                  • ۱۲۳

به نظرم بعضی ها مغرضانه و آگاهانه میخواهند حو رو به سمتی ببرند تا پرریسک عزیز رو از نوشتن منصرف و دوستان را از تخلیلهای ارزنده و هدفدار پرریسک

عزیز محروم کنند. امیدوارم پرریسک عزیز هم اسیر این جو کثیف پیش آمده توسط یکعده مغرض نشوند و همچنان به حضور پر رنگشون ادامه دهند .

از ناظرین محترم سایت هم تقاضا دارم اقدمات مقتضی رو در این زمینه انجام دهند .

نظر

• parvaz
                    عضو فعال
                    • بهمن ۱۳۸۸
                    • ۵۵۵

همه ایرانیا کلاً فقــط نیگا میکنن ..
                    اعدام باشه نیگا میکنن...
                    دعوا باشه نیگا میکنن...
                    تصادف باشه نیگا میکنن...
                    دختر ۴ ساله تا پیرزن ۸۰ ساله باشه نیگا میکنن ...
                    طرف با زنش باشه نیگا میکنن....
                    ماشین قراضه سوار باشی نیگا میکنن....
                    ماشین آخرین سیستم سوار باشی نیگا میکنن....
                    گرونی میشه نیگا میکنن...
                    دلار ۴۰۰۰ تومن میشه نیگا میکنن ...
                    کلا هرچی باشه نیگا میکنن..

نظر

• paiezan
                      عضو فعال
                      • اردیبهشت ۱۳۹۱
                      • ۳۱۷

مهم نیست کی چی میگه
                      مهم نیست کی کجا چی مینویسه
                      مهم نیست کی چه فکر ی میکنه
                      مهم واقعیته که مثل روز روشنه .بدون هیچ نقطه اضافی .همه دارن میبینن که حرفهای جناب پرریسک اشتباه دراومده یا درست.
                      مهم اینه که همه ما که اینجاییم میدونیم یکی از صادق ترین افراد ی که دانسته های خودش رو بی هیچ منتی در اختیار دیگران قرار میده جناب پرریسک هستش
                      پس بیاین فقط به این فکر کنیم که چه طور قدردان ایشون باشیم و خودمون رو درگیر حاشیه ها نکنیم .

نظر

• siamak777
                        عضو عادی
                        • دی ۱۳۸۹
                        • ۶۴

استاد گرامی پر ریسک جان.......... تشکر تشکرتشکرتشکر وباز هم تشکر

نظر

• masood5173
                          عضو عادی
                          • مهر ۱۳۹۱
                          • ۷۱

دوستان همتالاری
                          هرکی قصد خرید در روز شنبه داره یک باره دیگه گزارش غبشهر رو بخونه و با ۹ ماهه مقایسه کنه .
                          غبشهر تا بیستم ۱۶۵۰ رو رد میکنه .
                          ...........
                          با سپاس فراوان
                          الملک ا...

نظر

• BETA
                            عضو فعال
                            • دی ۱۳۹۱
                            • ۴۴۷

سید جان دوست داریم
                            ارزش کار شما خیلی بالاتراز این حرفاست.
                            من که شخصا از تحلیل و نگاهت به اقتصاد و جومثبتی که تو این تاپیک وجود داره لذت میبرم.
                            تار و پود هستي ام بر باد رفت اما نرفت / عاشقي ها از دلم ديوانگي ها از سرم

نظر

• Jamshidyar
                              كاربر فعال
                              • مهر ۱۳۹۰
                              • ۵۵۶

سید جعفر رو یک کلمه خیلی تاکید داره. اونم حد ضرره. نمیدونم اون آقایون منتقد اصلا این تاپیک رو درست مطالعه کردن؟؟؟
                              موسسه خیریه حمایت از کودکان سرطانی (محک)
                              www.mahak-charity.org/main/fa

نظر

• 313
                                عضو عادی
                                • بهمن ۱۳۹۱
                                • ۱۹۶

سلام خدمت جناب پر ریسک و همه ی دوستان . بنده خیلی وقته که مطالب اتاق رو مطالعه میکنم . ولی این اولین مطلبیست که میگذارم در چی و چرا ؟
                                البته در یکی دیگه در قسمتهای سایت از دیروز مطلب گذاشتم .

حقیقتا وقتی با جناب پر ریسک آشنا شدم اومدم رانفورم رو که در ۱۲۸۰ خریده بودم در قیمت ۱۵۱۵ فروختم و غمارگ خریدم هنوز رانفور در همون قیمتها داره دست و پا میزنه گاه کمتر و گاه بیشتر ولی غمارگ ۷۰ درصد به من سود داد .

به نظر من کار جناب پر ریسک عالیه چون ایشون
                                ا. حد ضرر رو مشخص میکنن
                                ۲.هدف قیمتی رو با بازه ی زمانی معرفی میکنند ,مثلا در یکی از سایتها به ما میگفتند وملت به ۱۰۰ میرسه ولی به قول یکی از دوستان کی؟۵ سال دیگه یا یک ماه دیگه ؟این مشخص نمیشد
                                ۳.در مورد غمارگ بارها جناب پر ریسک میگفتند که اگر حوصله ندارید خارج بشید این سهمیه که یکدفعه بسته میشه میره برای تعدیل و نجومی باز میشه
                                ۴.درضمن باز در یک سایت آقایی هستند که می آیند چند سهم معرفی میکنند و کلی هم مرید دارند ولی در زمانی که بازار ریزش دارد و افراد مبتدی نیاز به لیدر دارند ایشون همیشه به دلیل مسافرت یا به دلیل مشغله حضور ندارند و همه ی افرادی که با سیگنالهای ایشون معامله کردن در اون برهه از زمان هاج و واج هستند , بعد که ابها از آسیاب افتاد اون آقا دوباره میرسند با سیگنالای جدید یا اگه یکی از قبلیاش به هدف خورده باشه شروع میکنه به گفتن دیدید گفتم و...ولی در مدتی که من با جعفر خان آشنا شدم ایشون همیشه پاسخ گوی بچه ها بودن و در ریزش اخیر بازار دورادور میدیدم که چطوری از بچه ها حمایت میکردند

البته بنده گاه با پیشنهاد نقد شدن ایشون یا اینکه خبرهای اقتصادی تند و تیزی میدهند دچار دلهره میشدم ولی باز با یک پیشنهاد خرید یا راهنمایی ایشون خیالم راحت میشد .
                                گاها هم سوالاتی از طریق دوستان از ایشون پرسیده میشد که دلهره را کم میکرد

واما
                                در مورد دوستی که نسبت به جناب پر ریسک کمی عجولانه قضاوت کردند .ای کاش سایر دوستان در برخورد با ایشان کمی ریلکس تر برخورد میکردند .شاید ایشون واقعا دچار مشکلی شده ویا ضرر کرده .ای کاش همه به جای تو بیخ اون فرد فقط به برجسته کردن کارها ی پرریسک میپر داختند و جبهه گیری نمیکردند .
                                گذشت زمان بهترین داور است

نظر

در حال کار...