کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
جناب پر ریسک بنده در یک مطب عرض کردم که مدتهاست مطالب این سایت رو میخونم و با فروش رانفور و خرید غمارگ به توصیه ی شما کلی سود کردم
الان مشکلم ضرر زیاد فاسمینه
آیا با ضرر بفروشم و غمارگ اضافه کنم یا نگه دارم .راستش حد ضرر نگه نداشته بودم
در مورد معادن بافق هم نظر خود رو بفرمایید .در مطابتون خوندم که معدنیها اوضاع خوبی ندارند دید میان مدت در مورد بافق دارم
ممنونم
با سلام..
گروه روی ومعدنی در روند نزولی هستن ..وقتی میگم روند خوبی ندارن منظور این نیست بنیاید هم بد هستن بلکه خواب سرمایه دارن چون روند نزولی هست باید سهامداری کنید ..دید میان مدت مشکلی ندارن ..مخصوصا گروه روی ..
در مورد گروه غذایی همچنان بنده خرید غمارگ رو صلاحی می بینم حتی از غبشهر هم برا خرید برتر می بینم با حد ضرر 560 تومن....پس حد ضرر 560 ..بعدا کسی نیاد بگه بدبخت شدیم حد ضرر گذاشتم بالاش بمونه در کوتاه مدت تا بالای 1000 خواهد رفت نمونه در میان مدت ..
آقا سيد ميشه در مورد پارسان منو روشن كني. از اطلاعاتي كه گرفتم نميتونم نتيجه گيري كنم كه سهم خوبي هست يا...
همينطور غبهشر
ممنون>:D<
سلام..
پارسان سهم خوبی هست ولی دقت کنید سهم مجمع رفته وتا مجمع بعدی یکسال دیگر وقت هست وسهام بهتری با پی برای کمتر ومجمع نرفته در بازار موجوده بنده خرید انها رو صلاح می بینم ..
در مورد گروه غذایی هم گفتم اول غمارگ بعد غبشهر ..غمارگ حد ضرر 560 ..
جعفرخان سلام و عرض ارادت یه چند وقتی غپاک چشمم رو گرفته نظرتون چیه ؟ در ضمن میخواستم نظرتون رو درباره وصنا هم بدونم هدف ها و نقاط حمایت های سهم؟ با تشکر از شما که واقعا هر چی تو این بورس بدست آوردم از راهنماییهای شما بود .
سلام..
غپاک بنیادی که فعلا حرفی برا گفتن نداره ومن هم چیز خاصی در گروه لبنیات نمی بینم بنیادی ..
تکنیکالی بالای 420 روند صعود داره دوست داشتی با حد ضرر 420 وارد بشو ولی بست تعدیل منفی داد دست خودتان ..
وصنا در 136 وارد روند صعود شده تا وقتی بالای این قیمت باشه صعودی هست اهداف سهم 150 بعد 180 که تقریبا داره میرسه..
جعفر جان سلام
جنابعالی وضعیت مسکن را در سال 92 چگونه ارزیابی می کنید؟
سلام..
مسکن تا همنی جا رشد بسیاری کرده ..از این جا به بعد اگر قصد خرید مسکن دارید گفتم قدرت خرید شهر خودر و لحاظ کیند وسعی کنید زمین در مناطق متوسط شهر ودر قیمتهای ارزان خرید کنید چون این رشد شدید ملک بیشترین فشار رو بر قشر متوسط حقوق بگیر خواهد اورد واین اقشار رو مجبور خواهد کرد از مناطق متوسط به بالای شهر به دلیلی اینکه قدرت خریاشن امده پایین چشم پوشی کنند وحر کت کنند به سمت مناطق متوسط شهر وبه سمت املاک با مترازهای کوچک تر واین خود باعث رشد این مناطق خواهد شد ..
روند رو همچنان در املاک کوچک چه زمین باشه چه خانه چه اپارتمان صعودی می بینم با نقدشونگی مناسب..
بدجوری این روزها ذهنم درگیر وصنا شده...
شاید این حرف الان خنده دار به نظر برسه اما در بلند مدت میتونه تا 305 تومن رو هم ببینه!!!!
تارگت های اولیه 177...210...250...
سهم دیروز مقاومت شکونده و اگه امروز هم بتونه تو مثبت دووم بیاره مقاومت مهمی رو پشت سر گذاشته و بسیار به صعود سریعش تا 177 خوشبین میشم...
در مورد شکل همونطور که میبینید دیروز با موفقیت تونسته روند نزولی بلند مدت خودش رو پشت یر بذاره،یه گیر کوچولو باقیمونه که فیبوی 23 درصد سهمه که با توجه به معاملات سهم حدس میزنم امروز عبور کنه و بعد از اون هم که خطوطی که ممکنه مقاومت کنن مشخص شده که جالبه هم درصدهای فیبو هستن و هم نقاطی که قبلا قیمت نسبت به اونها واکنش نشون داده...
پارسان سهم خوبی هست ولی دقت کنید سهم مجمع رفته وتا مجمع بعدی یکسال دیگر وقت هست وسهام بهتری با پی برای کمتر ومجمع نرفته در بازار موجوده بنده خرید انها رو صلاح می بینم ..
در مورد گروه غذایی هم گفتم اول غمارگ بعد غبشهر ..غمارگ حد ضرر 560 ..
سلام. صبح همگی بخیر
دوستان دقت کنید سید عزیز ما هنوز یکساعت از اولین پست امروزش نگذشته 3 بار روی غمارگ و حد ضرر 560 تاکید کرده ها...
حواستون که هست انشالله !!!
بعدا نیاید بگید نگفتی، ما ندیدیم. شلوغ شد، جا موندیم.... ;)
تو خود حدیث مفصل بخوان ازین مُجمل...
[COLOR="#0000FF"][SIZE=4][B]آنانکه گذشته را به خاطر نمی آورند محکوم به تکرار آنند[/B][/SIZE][/COLOR]
غبشهر توسط پرریسک حدود 1000 تومان معرفی شد ، یه چند روزی معطل کرد ولی بعدش شارپ تا نزدیک 1700 رفت .انتقاد خوبه ولی با اطلاعات دقیق و درست !کاذر 100 تومنی ،دقیقا بعد از اعلان در سایت تا 160 رفت بالاو ده ها سهم دیگه که سودای خوبی دادند...بنده غبشهر رو بعد از شناسایی سود دوباره رو 1500 خریدم و ضرر کردم ، ولی اینقدر رو سهام دیگه ای که جناب پرریسک معرفی کردند سود داشتم که ضرر غبشهر به چشم نمیاد ،که اونم دقیقا تو کف میامگین اوردم پایین و ضرر جبران شد.یه مقدارمنصفانه نقد کنیم .عذر خواهی می کنم.
دوستان دقت کنید سید عزیز ما هنوز یکساعت از اولین پست امروزش نگذشته 3 بار روی غمارگ و حد ضرر 560 تاکید کرده ها...
حواستون که هست انشالله !!!
بعدا نیاید بگید نگفتی، ما ندیدیم. شلوغ شد، جا موندیم.... ;)
تو خود حدیث مفصل بخوان ازین مُجمل...
نظر