چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • bashash
    كاربر فعال
    • Sep 2012
    • 580

در اصل توسط parvaz پست شده است View Post

همه ایرانیا کلاً فقــط نیگا میکنن ..
    اعدام باشه نیگا میکنن...
    دعوا باشه نیگا میکنن...
    تصادف باشه نیگا میکنن...
    دختر 4 ساله تا پیرزن 80 ساله باشه نیگا میکنن ...
    طرف با زنش باشه نیگا میکنن....
    ماشین قراضه سوار باشی نیگا میکنن....
    ماشین آخرین سیستم سوار باشی نیگا میکنن....
    گرونی میشه نیگا میکنن...
    دلار 4000 تومن میشه نیگا میکنن ...
    کلا هرچی باشه نیگا میکنن..

پرواز جان سلام
    نوشته ات رو هم ما نيگا كرديم :D
    .......خداوند فرمودند :شادی ها را برای جمع کردن دوست آفریده ام ولی غم را برای انتخاب بهترین دوست...!

نظر

• bashash
      كاربر فعال
      • Sep 2012
      • 580

زندگي بي ريسك با پرريسك @};-

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

.......خداوند فرمودند :شادی ها را برای جمع کردن دوست آفریده ام ولی غم را برای انتخاب بهترین دوست...!

نظر

• امیر حسین1342
        عضو عادی
        • Mar 2012
        • 21

سلام لطفا دوستان نظرشون در رابطه با سفته بازی و جو دادن تو بورس بگن.
        اصلا چطوری گروهی جو میدن و گروهی دنباله روی میکنن؟

نظر

• rasaunited
          عضو عادی
          • Oct 2012
          • 58

در اصل توسط امیر حسین1342 پست شده است View Post
          سلام لطفا دوستان نظرشون در رابطه با سفته بازی و جو دادن تو بورس بگن.
          اصلا چطوری گروهی جو میدن و گروهی دنباله روی میکنن؟
          به به سلام امیرحیسن جان.
          داداش بچه های اینجا نظری در مورد این چیزا ندارند چون واقعا خودشونم معنی شو نمیدونن
          شما میتونی این نظراتو از سایت همسایه و آقا مهدی بپرسی.خوب میشناسیش که.اون معنی شو خوب بلده تو غاذر و قندی زیاد انجام داد و فقط خودش سود کرد
          ممنون میشم نظراتتو و تجربتون رو به بچه های اینجا هم انتقال بدید تا ما هم از این چیزا سر در بیاریم.ممنون.>:)
          [FONT=Arial][SIZE=3][/SIZE][/FONT][COLOR="#0000CD"][B][FONT=Arial][FONT=Arial Black]گر زمین و زمان به هم دوزی ........... ندهندت اضافه بر روزی[/FONT][/FONT][/B][/COLOR];)

نظر

• خودشکوفا
            عضو فعال
            • Jul 2025
            • 1134

با درود و آرزوی بامدادی خجسته
            دیروز اتفاقی در عرصه تحلیل نویسی در تاپیک اداف و تاپیک پدرش (چی چرا) نیفتاد و حتی کلمه ای علمی و اقتصادی از خامه دوستان ارزشمندم و اساتید گرامیم صادر نشد..... در عوض چندین پست در پاسخ به انتقاد تند شخصی که نمی شناسیمش, در تاپیک ها نوشته شد.
            این اتفاق از نگاه من نکاتی داره که شاید درسهاش به کار بیاد.

۱. انتقاد کردن و ابراز عقیده مخالف نه تنها خوب , بلکه واجبه.. اما ایرادی که به پست مورد بحث وارده عدم رعایت ادبه... مشخصه که کاربر فوق, تحت تاثیر هیجانات و احساسش قرار گرفته و نتونسته در گفتگو پا از مرز عدالت بیرون نگذاره... حتی اگه استاد و تحلیلگری اشتباهی هم داشته باشند , زیبنده فحش و دشنام نیست... حتما همین دلیل هست که خیلی از بزرگان این عرصه از معرفی نماد به کاربران خودداری می کنند. سری که درد نمی کنه رو دستمال نمی بندند دیگه.. حالا که جعفر با پشتکار و اخلاص همه داشته هاش رو در اختیار مردم می گذاره باید بیشتر قدرشو دونست و حرمتش رو حفظ کرد... بماند که ما شاهدیم در مورد خاص روغنی ها, ایشان حد ضرر را معرفی کرده بودند و در کل حرف غلطی نزده بودند. استاد معتقدند حتی با نزول و روند اصلاحی هم , بعد از یک سال بازدهی این نماد صد در صد خواهد بود و این حرف بیراهی نیست... ایراد از سهامدار کمتر صبوری هست که فقط انتظار صعود داره و تحمل و بردباری لازم جهت این عرصه رو نداره...

۲. کاربر مذکور ادعاهایی تند علیه سید جعفر مطرح کرد که بعضی هاش حتی در کشورهای قانونمند می تونه منجر به شکایت در دادگاه علیه این کاربر محترم بشه... جدا جای تاسفه که ما مردم هر چه می شنویم رو دربست قبول می کنیم و اینجا و آنجا نقل می کنیم , بدون این که از صحت اون مطمئن باشیم. کاش آن کاربر محترم هم کمی به بار حقوقی ادعاهای خویش فکر می کرد و بعد آنها را به زبان می آورد.

۳. نکته عجیب بعدی کثرت پست های جواب هست. واقعا نیاز به این همه پست بود؟ بارها شاهد بوده ام سید جعفر در آرامش و متانت جواب پست های این چنینی را با یکی دو پست داده و آب از آب تکان نخورده است...

. گمان می کنم ما گاهی فراموش می کنیم مفهوم آیتم تشکر پای پست ها یعنی با این مفهوم موافقم و مورد تاییدم است. کافی بود پای اولین پاسخ محکم و صحیح یکی از کاربران , تشکر های فراوان ثبت شود تا هر غریبه ای بفهمد نظر عمومی کاربران سایت چیست... شاید ریشه این رفتار در ناخوداگاه جمعی ما ایرانیان نهفته باشه که فکر می کنیم بهترین سخن همیشه سخن ماست و مثلا دوست من نمی تونه مثه خود من حق مطلب رو ادا کنه... با توجه به همین دلیل دیروز خودم نیاز احساس نکردم پست بزنم.. چون حرف دلم رو اکثر دوستان گفته بودند....
            آخرین ویرایش توسط خودشکوفا؛ 2013/02/22, 10:58.
            "سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
            (نيچه)

نظر

• arash boursy
              عضو عادی
              • Aug 2012
              • 96

غبشهر توسط پرریسک حدود 1000 تومان معرفی شد ، یه چند روزی معطل کرد ولی بعدش شارپ تا نزدیک 1700 رفت .انتقاد خوبه ولی با اطلاعات دقیق و درست !کاذر 100 تومنی ،دقیقا بعد از اعلان در سایت تا 160 رفت بالاو ده ها سهم دیگه که سودای خوبی دادند...بنده غبشهر رو بعد از شناسایی سود دوباره رو 1500 خریدم و ضرر کردم ، ولی اینقدر رو سهام دیگه ای که جناب پرریسک معرفی کردند سود داشتم که ضرر غبشهر به چشم نمیاد ،که اونم دقیقا تو کف میامگین اوردم پایین و ضرر جبران شد.یه مقدارمنصفانه نقد کنیم .عذر خواهی می کنم.
              [B][COLOR=#0000ff]
              [/COLOR][B][COLOR=#0000ff]If you don’t build your dream, someone else will hire you to help them build theirs[/COLOR][B]
              [COLOR=#0000ff]
              [/COLOR][/B][/B][/B]

نظر

• حسینی
                عضو عادی
                • Mar 2011
                • 137

نمایه هایی از استقلال سیاسی و اقتصادی مورد ادعای حاکمیت:
                دیپلمات روسی گفت: "ما مخالف چنین گفتگویی نیستیم اما می خواهیم این گفتگو شفاف باشد. این به معنای آن است که ما می خواهیم ماهیت توافقات را بدانیم تا مطمئن شویم که هیچ چیزی در این زمینه به ضرر روسیه و به ضرر منافع روسیه انجام نمی شود". وی خاطرنشان ساخت فعلا واشنگتن در خصوص انجام گفتگوی مستقیم با تهران به توافق نرسیده است".

http://aftabnews.ir/vdcb0zb8frhbw9p.uiur.html
                و
                پول چینی و روسی، جای دلار آمریکایی

متقاضیان سرگردان و اعتراضی که نتیجه اعلام جایگزینی پول چینی با دیگر ارزهای مورد نیاز واردکنندگان بود؛ دیروز مرکز مبادلات برخلاف روزهای دیگر که «نداریم» یا «فعلا خبری نیست» را تحویل مراجعان میدادند، با خبرهای خوش و ناخوشی همراه بود. خبر خوش، یوان و یورو هفته آینده میرسد؛ ناخوش دلار و روبل فعلا نداریم. مسئولان بانک مرکزی اما خبر دیگری داشتند و آن هم اینکه متقاضیان دیگر ارزها میتوانند معادل ارز مورد نظر پول چینی بگیرند. بسیاری از متقاضیان البته خوشحال از دریافت پول چینی و خارجشدن از بلاتکلیفی چندین ماهه. جایگزینی پول چینی با ديگر ارزهای دنیا امروز وابستگی ایران به چین را بیش از هر زمان دیگر میکند تا بازار واسطههای چینی نقدی شود. کالای چینی، پول چینی، ماشین چینی، پوشاک چینی و البته کارگران چینی. بیتعارف شاید دیگر بتوان ایران را از نظر اقتصادی یکی از استانهای چین نامید. دلبر هم که دیگر گفتن ندارد نبودنش و جابهجایی آن در بازارهای جهانی برای تجار ایرانی. مدیران هم پذیرفتهاند تاثیر تحریمها بر اقتصاد را و مشکلات فعلی در تجارت خارجی ایران را. شاید صحبتهای مقام مسئولی که در گفتوگو با مهر خبر از عرضه یورو و یوان در هفته آینده و جایگزینی سایر ارزها با یوان را داده است، در نگاه اول خوشحالکننده باشد اما واقعیت این است که اقتصاد ایران به تنگی نفس دچار شده است و تحریمها گلوی تجارت خارجی ایران را میفشارند.
                http://www.boursenews.ir/fa/pages/?cid=89632

نظر

• تاران
                  عضو فعال
                  • Jan 2012
                  • 958

بیا تا قدر یکدیگر بدانیم
                  من از برخی از دوستان تعجب میکنم که چقدر قدر نشناس هستند و سریع جبه گیری میکنند...
                  در مورد قپیرا نظر بنده با نظر جناب پرریسک متفاوته.. ولی خوب نظر ایشون کجا و نظر بنده کجا..
                  سایتهای پولی رو شما اگه نگاه کنید بازدهی های 5 الی 10 درصدی رو تو بوق کرنا میکنند ..هزار جا تبلیغ میکنند..
                  ولی ایشون اینجا کاملا زایگان دارند به همه اونایی که خواننده این فروم هستند سود دهی میکنند
                  اونم نه 5 الی 10 درصد
                  بالای 50 درصد..
                  بهتره نظرات همدیگر رو تحمل کنیم و بهمدیگه احترام بزاریم..
                  یه زمانی شدوص صف فروش بود با قیمت 420 تومن
                  ایشون تو همون زمان پیشنهاد خربد دادند
                  بنده هم تعجب کردم و البته شک نکردم..
                  چون قزوین رو با ایشون بودم
                  از 340 میگفتند بخرید اومد تا 270 بازم گفت بخرید
                  بازدهی 300 درصدی دو 2 ماه
                  کجا و چه کسی همچین پیشنهادی و میده؟
                  الان شدوص چنده؟
                  قدری بیاندیشم....

نظر

• bahane
                    Banned
                    • Feb 2013
                    • 76

سلام بر سیییییدددد عزیییییز

من که اگر یه روز 1 حرف از سید نشنوم سریع "ویتامین پرریسک" خونم میفته و میرم تو کمای سردرگمی در بورس...حتی اگر نه قبول داشته باشم نه عمل کنم !

دلم نمیخاد همه چی رو رو کنم اما حالا که اقا علی 2000 مخالف ایشونه منم نقطه نظرات حکیمانه!! خودمو در مورد این تاپیک و سید گل بیان میکنم

1- اولا اینجا یقه کسی رو نمیگیرن که فلان سهم رو بخر یا فلان سهم رو نخر...اگر کسی سیگنالهای اینجا رو قبول نداره ؛ خب عمل نکنه!

2- شاید علی میخاد جلوی ضرر خوانندگان تاپیک رو بگیره...خب دوستان بیان با احترام نظراتشون رو زیر نظر سید بگن تا رفقا هردو تا رو بخونن و بررسی کنن. فقط جوانمردانه و محترمانه پست بزنید کافیه!

3-بنده چون دیرعمل میکنم و باتردید و وسواس بعد از رشد بعضی از سهام معرفی شده از سید واردشون شدم و ضرر کمی کردم و خارج شدم اما مهم اینه که سهم رو شناخته بودم و از پتانسیل صعودش آگاه بودم و وقتی اصلاح کرد در همین غمارگ وارد شدم

4-فرموده شد بعضی از دوستان تو آراد با خرید قپیرا نابود شدن...بنده تعجب میکنم چون
                    سید حدضرر 5% رو که با کارمزد 6.5% میشه در استراتژی خرید و فروش در ابتدای این تاپیک ذکر کرده...اگر به حرفهای سید عمل کنیم چطور با 6.5% نابود میشیم

5-اسم سید پرریسک هست...بسیاری از سیگنالهایی که میده واقعا پرریسکه اگرنمیتونی ریسک کنی وارد نشو برادر...اگرم شدی جواب نداد حداقل راضی شو به حدضرر و الفرار...چرامقاومت تا حد نابودی؟؟!

6-کسانی که اینجا هستند 1 دلبستگی به سید دارن که میان و میخونن و سوال و جواب میکنن و قبولش دارن...خدا تو اون قرآن به تو جوانمرد گفته به بت بت پرست فحش نده...چرا برای هدایت من و بقیه و جلوگیری از ضرر امثال من جسارتهایی بر زبان میاری که دوستان سید همه بیان مقابلت موضع بگیرن. محترمانه بگو حرفت رو قبول ندارم دلیل تکنیکال . بنیادیمم ایناس.اونجور رفتار نکن جوامرد!

7-به دوستان جعفرخان که دوستان منم هستن میگم برادرای عزیز در مقابل صدای مخالف موضع تند نگیرید...بذارید صدای مخالف همیشه باشه...شاید هم گاهی اتفاقی که اون مخالف میگه عملی بشه و ما حرفی نداشته باشیم...چون این اقتصاد رو هزار تحلیلگر نتونستن تحلیل کنن و در هر مقطعی تحلیل بعضیها راست و بعضیها نادرست شد. نه بخاطر اینکه راستگو یا دروغگو بودن بلکه به خاطر تغییرلحظه به لحظه پارامترهای موثر بر اقتصاد خصوصا در کشور پر تب و تاب ما!

8- علی اقا شما برای من نامه نانوشته ای...نامه نانوشته غلط نداره...اگر 1 تاپیک زدی و تحلیلات رو نوشتی و من سیگنالات رو دیدم و جواب گرفتم خودم میام لاگین میکنم زیر پات تشکر میریزم...کی بدش میاد دوستی داشته باشه که بهش سود برسونه اونم جاش 1 تشکر خشک و خالی بزنه زیر پستش! از حالا 1 تحلیل بده رو عشقت قپیرا بعد از بازگشایی اگر 3 کندل رفت بالا و روندش ادامه داشت از من 1 آفرین داشته باش چون ملاکم برا همین سید هم همینه!

9-حرفی برا گفتن ندارم چون از عدد 9 خوشم میاد حیفم اومد حرفام بند 9 نداشته باشه :-) ==D به افتخارش...

-----------------------------------------------------------------------

من همیشه این تاپیک رو میخونم و چون خیلی وقتا لاگین نمیکنم شاید تشکر نزنم اما از همینجا از سید بخاطر تاپیک پرثمرش که زحمات بی دریغش رو بی توقع به ما تقدیم میکنه و از دوستان بخاطر حضور گرمشون صمیمانه تشکر میکنم

سلامت و شاد و موفق باشید

نظر

• aniant
                      عضو عادی
                      • Apr 2012
                      • 52

من از پرریسک "ریسک کردن" را یا گرفتم نه فقط سود و زیان کردن.

نظر

• behruz
                        عضو عادی
                        • Nov 2012
                        • 44

در اصل توسط خودشکوفا پست شده است View Post
                        با درود و آرزوی بامدادی خجسته
                        دیروز اتفاقی در عرصه تحلیل نویسی در تاپیک اداف و تاپیک پدرش (چی چرا) نیفتاد و حتی کلمه ای علمی و اقتصادی از خامه دوستان ارزشمندم و اساتید گرامیم صادر نشد..... در عوض چندین پست در پاسخ به انتقاد تند شخصی که نمی شناسیمش, در تاپیک ها نوشته شد.
                        این اتفاق از نگاه من نکاتی داره که شاید درسهاش به کار بیاد.

۱. انتقاد کردن و ابراز عقیده مخالف نه تنها خوب , بلکه واجبه.. اما ایرادی که به پست مورد بحث وارده عدم رعایت ادبه... مشخصه که کاربر فوق, تحت تاثیر هیجانات و احساسش قرار گرفته و نتونسته در گفتگو پا از مرز عدالت بیرون نگذاره... حتی اگه استاد و تحلیلگری اشتباهی هم داشته باشند , زیبنده فحش و دشنام نیست... حتما همین دلیل هست که خیلی از بزرگان این عرصه از معرفی نماد به کاربران خودداری می کنند. سری که درد نمی کنه رو دستمال نمی بندند دیگه.. حالا که جعفر با پشتکار و اخلاص همه داشته هاش رو در اختیار مردم می گذاره باید بیشتر قدرشو دونست و حرمتش رو حفظ کرد... بماند که ما شاهدیم در مورد خاص روغنی ها, ایشان حد ضرر را معرفی کرده بودند و در کل حرف غلطی نزده بودند. استاد معتقدند حتی با نزول و روند اصلاحی هم , بعد از یک سال بازدهی این نماد صد در صد خواهد بود و این حرف بیراهی نیست... ایراد از سهامدار کمتر صبوری هست که فقط انتظار صعود داره و تحمل و بردباری لازم جهت این عرصه رو نداره...

۲. کاربر مذکور ادعاهایی تند علیه سید جعفر مطرح کرد که بعضی هاش حتی در کشورهای قانونمند می تونه منجر به شکایت در دادگاه علیه این کاربر محترم بشه... جدا جای تاسفه که ما مردم هر چه می شنویم رو دربست قبول می کنیم و اینجا و آنجا نقل می کنیم , بدون این که از صحت اون مطمئن باشیم. کاش آن کاربر محترم هم کمی به بار حقوقی ادعاهای خویش فکر می کرد و بعد آنها را به زبان می آورد.

۳. نکته عجیب بعدی کثرت پست های جواب هست. واقعا نیاز به این همه پست بود؟ بارها شاهد بوده ام سید جعفر در آرامش و متانت جواب پست های این چنینی را با یکی دو پست داده و آب از آب تکان نخورده است...

. گمان می کنم ما گاهی فراموش می کنیم مفهوم آیتم تشکر پای پست ها یعنی با این مفهوم موافقم و مورد تاییدم است. کافی بود پای اولین پاسخ محکم و صحیح یکی از کاربران , تشکر های فراوان ثبت شود تا هر غریبه ای بفهمد نظر عمومی کاربران سایت چیست... شاید ریشه این رفتار در ناخوداگاه جمعی ما ایرانیان نهفته باشه که فکر می کنیم بهترین سخن همیشه سخن ماست و مثلا دوست من نمی تونه مثه خود من حق مطلب رو ادا کنه... با توجه به همین دلیل دیروز خودم نیاز احساس نکردم پست بزنم.. چون حرف دلم رو اکثر دوستان گفته بودند....
                        صحبت شما کاملا" متین
                        اینکه جامعه ما در برخورد با مسائل مختلف احساسی عمل میکنه و دچار افراط و تفریط میشه بحثی در آن نیست که متاسفانه یکی از دلائل مشکلات عدیده ما همین طرز برخود و تصمیم گیری های آنی و عجولانه با مشکلات ماست و لی انتظار از دوستان فرهیخته که ماشاالله در این فروم تعدادشون هم کم نیست اینه که لا اقل در اینجا بعنوان یک جامعه مجازی از تهیج افکار عمومی در برخورد با این مسائل خودداری کنند
                        چه بسا اگر تایپیک روز گذشته یکی از دوستان که اتفاقا" از اساتید و صاحبنظران این فروم هم هست نبود مسئله به این شکل پیش نمی رفت
                        اینم متن دعوت دوست گرامیمون مبنی بر دعوت از اعضا برای .....
                        دوستان برای حمایت از استاد جعفر پرریسک این زحمت کش مظلوم لطفا به تاپیک چی چرا رفته پاسخ کاربر ali2000رو که با بی حرمتی تمام به جعفر پریده با اعتراض پاسخ بدید.....
                        [B][COLOR="#0000FF"]افراد سست اراده همیشه بر گذشته تأسف می خورند، حال را فراموش كرده و درباره آینده نگرانند.[/COLOR][/B]

نظر

• bahane
                          Banned
                          • Feb 2013
                          • 76

در اصل توسط حسینی پست شده است View Post
                          نمایه هایی از استقلال سیاسی و اقتصادی مورد ادعای حاکمیت:

و
                          اگر تاحالا که دلار داشتیم یک استان امریکا بودیم غم و غصه ای نیست که استان چین و روسیه هم بشیم

نظر

• مدیر نظارت
                            ناظر کل سایت
                            • Feb 2011
                            • 159

درود

با توجه به ادبیات نامناسب و متشنج کردن فضای تاپیک، حساب کاربری "ali2000" محدود شد.
                            با احترام - مدیریت سایت بورسی

نظر

• amir_s_75
                              عضو عادی
                              • Oct 2012
                              • 30

من اولین صفحه بوکمارک موبایلم
                              و صفحه اصلی مرورگر کامپیوترم این تاپیکه
                              من تو سایتهای پولی عضوم
                              ولی فقط با تحلیل های سید خرید میکنم

سید ازت ممنونم
                              جعفر خان به خاطر ما که قبولت داریم به کارت ادامه بده مطمئن باش شما سود دو دنیا خواهید داشت

نظر

• amir_s_75
                                عضو عادی
                                • Oct 2012
                                • 30

تاکید میکنم من تو سایتهای پولی عضوم
                                ولی فقط و فقط با تحلیل های سید خرید میکنم

نظر

در حال کار...
                                X