چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • future
    عضو فعال
    • Nov 2012
    • 437

ادبیات و پیشبینی یک تازه کار!!!!!!!!!
    در اصل توسط HSC پست شده است View Post
    دوران پتروشيمي ها گذشته .

روندشون نزولي شده.

من پيشگويي نميكنم فقط از روي نمودار حرف ميزنم.

نمودارشونو ببينيد يه كم باهاش ور بريد ميبينيد كه روند نزولي رو بهتون نشون ميده.

الان فعلا پالايشگاهيها رو دورند. فقط از روي نمودار ميگم. پيش گويي بلد نيستم. شما هم به دنبال پيش گويي نريد تا ضرر نكنيد.

اين همه جعفر بي چاره ميگه بريد تو روند صعودي ، خب بريد ديگه !

فعلا پالايشگاهي، غذايي ، تجهيزاتي .

شراز-شرانل

غمارگ-غپينو

فاذر-حتايد

نظر

• future
      عضو فعال
      • Nov 2012
      • 437

در کمتر از 24 ساعت از پیشبینی جناب hsc اکثر سهام های گفته شده ایشان صف فروش شده اند
      و پتروشیمی ها در آستانه .........
      عجیبا قریبا ......
      !!!!!!!!
      ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
      در اصل توسط HSC پست شده است View Post
      عزيزم شما فكر كن نگذشته. بمون توشون. وقتي مثل قنديهاي پاييز اذيت شدي اونوقت خودت تصميم بگير.

جعفر هم با من موافقه حالا شما قبول نكن. نتيجه اش رو خودت ميبيني هومي جان.

من هم اميدوارم پتروها برن بالا ولي مگه با اميد و آرزو چيزي حل ميشه؟

ضربه ي اصلي رو دولت با اون داستان نرخ خوراك به پتروشيمي ها زد و كمرشون رو شكست .

وگرنه من كه حرفي ندارم ! اصلا بيا اميدوار باشيم زاگرس دوبرابر شه قيمتش... :-B

نظر

• MOSTAFA
        عضو فعال
        • Aug 2025
        • 989

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post

در مورد بانکی ها بنده تجارت رو پیشنهاد میدم با حد ضرر 130 تومن واز اون برتر بنده وایران رو می بینم با حد ضرر 110 ..این سهم هم بنیادی پی برای زیر 4 هست وهم در این مدت رشد نکرده وریسک نداره وتکنیکال هم چیزی در حد فاذر ومپنا وخبهمن هست ....

ه ...
        سلام
        سید منم بات موافقم
        امروز و ایران فرصت خریدی خوبی بود سهم خوبیه من خریدم

خگستر هم از 120 کنده شده و یک رالی خوب با بانکیها و خودرویی ها

نظر

• پرریسک
          عضو فعال
          • Feb 2012
          • 6797

در اصل توسط future پست شده است View Post
          در کمتر از 24 ساعت از پیشبینی جناب hsc اکثر سهام های گفته شده ایشان صف فروش شده اند
          و پتروشیمی ها در آستانه .........
          عجیبا قریبا ......
          !!!!!!!!
          ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
          اگر امکان داره دوستان اختلاف هاشون رو در جای دیگری حل کنند وتاپیک رو منحرف نکنند ..

هر کس نظر خودش رو بدهد ونظر همه دوستان محترم هست ..به شرط اینکه بی احترامی نباشه ..

در گروه پترو اکثرذ سهام روند نزولی گرفتن سه سهم پترو زاگرس پترو مارون پترو ابادان همچنان در روند صعودی هستن ..تا وقتی که زاگرس بالای 1838 باشه وابادن بالای 926 ومارون بالای 2130 تومن ..

دوستان که سهام پترو دوست دارن تکنیکالی زاگرس بالای 1950اومد با حد ضرر 1950 می تونن خرید کنن ..

در ضمن مراقب 1838 باشید نشکنه ..

نظر

• "heydar"
            عضو فعال
            • Sep 2012
            • 7493

سلام جناب پرریسک
            گروه خودرویی فقط خبهمن مورد تایید است؟

نظر

• نیکا
              ستاره‌دار (۲)
              • Nov 2011
              • 2131

در اصل توسط نیکا پست شده است View Post
              سلام چناب پرریسک باانتقال فازدوم هدفمندی به 3ماه دوم بعداز انتخابات . حامل های انرزی اصافه نیافته وسود اوری سهام صادراتی با ارز مبادله ای که دربودجه اکثر انان است کاهش نمییابد ونباید نگران ان سهام بود . نیاز بارز احساس میشود سقوط دلار تا حد درصدی بالاتر از مبادله ای است و 2روز دیگر توقف میکند . سرمایه بطرف بورس درراه است . زمانی توافق حاصل شد تجهزاتی ها صعود کامل خواهندداشت فعلا 2روز ه است .غذایی نیاز داخل است . پترو نیاز ارزی است . پالایشگاه نیاز مصرف است . خودرو برای شب عیداست وبس .وجه کمک بانان برای پرداخت های شب عید است نه برای سهامداران . باتشکر و اعلام نظر شما
              سلام جناب پرریسک . منتظر نظر شما

نظر

• شاهین محلوجی
                عضو فعال
                • Jun 2011
                • 2050

پرریسک عزیز بنظرت این روزها و دلار 3000 فرصت خرید است که هست:D یا فروش:->
                جهــــان هــر کــــس بـــه وســــعت فــــــکر اوســـت...

نظر

• بابک 52
                  ستاره‌دار (27)
                  • Mar 2011
                  • 17028

با سلام و احترام و عرض ادب و خسته نباشيد

جناب آقای پر ریسک دو تا سوال داشتم از حضورتون در خصوص غمارگ

1) می خواستم بدونم شما خودتون به شخصه اگه سهم غمارگ را داشته باشید با سهم به مجمع می روید ؟ یا اینکه می فروشید و مجددا" بعد مجمع می خرید؟ و اصلا" توصیه شما رفتن با این سهم به مجمع هست يا فروش و خريد مجدد بعد مجمع؟

2)تاثیر افزایش یا کاهش نرخ دلار ارز مرجع را بر روغنیها میخواستم به صورت شفاف بدونم ؟ یعنی به فرض اگه نرخ ارز مرجع بشه 2100 تومان ، چه تاثیری بر سودآوری غمارگ خواهد ساخت؟

با سپاس فراوان
                  The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• m2075
                    عضو عادی
                    • May 2012
                    • 53

جعفر آقا سلام وشب بخيربنده تعداد(5) سهم در سبد دارم لطفا بفرماييد اولا تعداد ودر صد سهمها مناسب است؟وثانيااگر سبدم احتياج به اصلاح داردكدام سهمها را نگه دارم وكدام را تعويض كنم1-شيران2-غمارگ3-شپنا(بسته)4-فاراك5-شلعاب هر كدام حدود17درصد***+15در صدنقدولطف كنيد بفرماييد با نقدي چكار كنم؟
                    آخرین ویرایش توسط m2075؛ 2013/03/04, 22:26.
                    خدايا مارا در راه كسب روزي حلال وسيع وراحت ياري فرما

نظر

• پرریسک
                      عضو فعال
                      • Feb 2012
                      • 6797

در اصل توسط hey پست شده است View Post
                      سلام جناب پرریسک
                      گروه خودرویی فقط خبهمن مورد تایید است؟
                      سلام..
                      بله خبهمن فعلا تایید هست بقیه بنده کاری ندارم ..خبهمن تا زیر 160 همچنان دوستان میتون خرید کنند واز نظر من سهمی که قراره بشه 250 تومن رو 160 هم ارزش خرید داره وحتی بالاتر ..

اگر فرصت رخید نداد گفتم وایران با حد ضرر 110 در لیست خرید هست واز خودرویی ها به مراتب ارزنده تر هست ..

در اصل توسط نیکا پست شده است View Post
                      سلام جناب پرریسک . منتظر نظر شما
                      دوست من بازار رشد می کنه ...ولی خوب اونی بنده هست که روند رو درست تشخیص بده وسرمایه خود رو ببره روی گروههای پیشرو بازار ..وگرنه قبلا گفتم بازم میگم سهام با پی برای زیر 4 وسهامی که دلبر رو زیر 2500 دیدین حالا میخواد دلار ازاد بشه 2500 بازم چیزی از دست نمیدن بلکه در صورت توافق واین نرخ دلار منفجز میشن ..ولی خوب تکنیکالی هم باید روند صعود داشته باشن ..فعلا ندارن وما هم از لیست خارج کردیم ولی نه تا ابد ..هر وقت روند صعود بگینر باز هم اعلام خواهد شد ..

دقت کندی در این دو سال سهام دلبری رشد کردن وباز هم خواهند کرد ولی سهام غیر دلبری که از تحریم صدمه دیدن اکثرا بالیا 100 درصد افت هم کردن اونم در بازاری که شاخص کل اون از زیر 20000 شده بالای 35000..پس توافقی در کار باشه سهام غیر دلبری چند برا سهام دلبری رشد خواهند کرد ..دلیلی اقبال بازار بر روی سهام غیر دلبری فعلا همینه ..

در اخر 70 درسد از سبد ملکی امروز در کمتر از دو ماه با حدود 100 درصد سود نقد شد ..دلیل نقد شدن هم رسیدن به سود مورد نظر وسیو وشناسایی سود وجلوگیری از بلوکه شدن سرمایه به دلیل مشاهده نشاه نه هایی از اغاز رکود ...

نظر

• صداقت2
                        عضو فعال
                        • Sep 2012
                        • 704

با سلام

پرریسک خان

گزارش قزوین و تعدیل منفی 91 و اعلام سود 60 تومانی 92 بسیار نا امید کننده بود و مشکوک!!!!!

سازمان دفعه قبل 800 بست و 1200 تومان باز کرد.همزمان با فروش قچار 600 تومانی قزوین 1200 تومانی خریدم و با ایمان به توصیه شما و برتری قزوین به قچار این 2 را عوض کردم.

2 تا قچار دادم و یکی قزوین گرفتم و....

به هر حال سوای موضوع حد ضرر را رعایت نکردم یه مقداری هم باید به برتری اقبال بازار به قچار نسبت به قزوین توجه می کردم. با قیمت 700 تومانی امروز قزوین اگه قچار 350 تومان شود تازه به شرایط زمان خرید
                        می رسم.

قندی ها و مخصوصا قزوین زیان و درس بزرگی به ما داد. حداقل قچار چند بار می توانست سود و نوسان دهد ولی قزوین.....

به نظرتان این ضرر 40 در صدی را با تعویض کدام سهم جبران کنم؟

واقعا دلم از این همه دروغ گویی مسوولان مالی قزوین و تعمد در ذلیل کردن سهمشان گرفت . مثلا قرار بود با اعلام سود 100 تومانی و اعمال افزایش نرخ فروش محصولات نسبت به سایر قندی ها - بازار را سوپرایز

کنند!!!!!

به هر حال باز هم می شود قزوین 400 تومانی را خرید و 1400 تومانی فروخت؟
                        کی؟

فعلا که 3 بر هیچ از حریف عقبیم و داور هم 2 بازیکن از تیم را اخراج و 9 نفره تا دقیقه 89 داریم به بازی ادامه می دهیم.

ممنون
                        صداقت همیشه بهترین است.

نظر

• alirezasa
                          عضو فعال
                          • Jun 2012
                          • 508

سلام سید جان
                          من سبم کلا قندی هستش
                          چه توصیه ای میکنی ؟
                          چی جا گزین کنم؟
                          ممنون میشم راهنمایی کنی
                          چون میخوام فردا خارج بشم

نظر

• mobin
                            عضو فعال
                            • Jan 2011
                            • 590

پرریسک جان آیا شفارس هم درگروه پترو قرار میگیره یا جزء تک سهم هاست

نظر

• fatima
                              عضو عادی
                              • Oct 2012
                              • 54

سلام و شب بخیر خدمت پرریسک عزیز
                              درمورد سهام های شراز شاوان شپاس و غمارگ (با توجه به برخورد به قله تاریخی و صف فروش امروز) در شرایط فعلی سهامداری مناسب است یا تعویض با سهام دیگر؟
                              تشکر فراوان

نظر

• پرریسک
                                عضو فعال
                                • Feb 2012
                                • 6797

در اصل توسط شاهین محلوجی پست شده است View Post
                                پرریسک عزیز بنظرت این روزها و دلار 3000 فرصت خرید است که هست:D یا فروش:->
                                قبلا هم گفتم 20 درصد سبد باید سرکه باشه ..کاری به دلبر ندارم ..
                                چون شرایط کشور حساس هست وهر اتفاقی ممکنه رخ بده ..

حالا توافق هم بشه کل این 20 درصد نابود هم بشه قابل جبران خواهد بود ..

در اصل توسط بابک 52 پست شده است View Post
                                با سلام و احترام و عرض ادب و خسته نباشيد

جناب آقای پر ریسک دو تا سوال داشتم از حضورتون در خصوص غمارگ

1) می خواستم بدونم شما خودتون به شخصه اگه سهم غمارگ را داشته باشید با سهم به مجمع می روید ؟ یا اینکه می فروشید و مجددا" بعد مجمع می خرید؟ و اصلا" توصیه شما رفتن با این سهم به مجمع هست يا فروش و خريد مجدد بعد مجمع؟

2)تاثیر افزایش یا کاهش نرخ دلار ارز مرجع را بر روغنیها میخواستم به صورت شفاف بدونم ؟ یعنی به فرض اگه نرخ ارز مرجع بشه 2100 تومان ، چه تاثیری بر سودآوری غمارگ خواهد ساخت؟

با سپاس فراوان
                                1- ..بنده حد ضرر دارم ..حد ضررم را بشکند میفروشم نشکند نمی فروشم ...حالا حد ضرر چند گفتیم ؟؟؟اولین اصل برا بنده رعایت حد ضرر است ..مگر اینکه دیدیم بلند مدت باشه که بنده اکثرا دیدم خرید در ابتدای روند صعودی وفروش در ابتدای روند نزولی هست ..مثال غمارگ در 340 روند صعود گرفت ..فکر کنم 20 باری گفتم ..از 340 تا اینجا 100 درصد داد ..در کمتر از یک ماه ..

2- ..اثری ندارد ..دولت مواد اولیه رو خود تامیین می کنه بعد اینها کارمزدی کار می کنن وبا قیمت سازمان حمایت میفروشن ..دلیل رشد این سهام رشد تولید بالای 50 درصدی هست ..تنهای گروهی که واقعا رشد تولید داشتن ورشد سودشان واقعی بوده ودر سایه رشد دلبر واین چیزها نبوده واینها لیاقت این رو دارن که دو واحد پی برای بالاتر از بازار بگیرن ولی خوب بورس ایران هست دیگه ..

در اصل توسط m2075 پست شده است View Post
                                جعفر آقا سلام وشب بخيربنده تعداد(5) سهم در سبد دارم لطفا بفرماييد اولا تعداد ودر صد سهمها مناسب است؟وثانيااگر سبدم احتياج به اصلاح داردكدام سهمها را نگه دارم وكدام را تعويض كنم1-شيران2-غمارگ3-شپنا(بسته)4-فاراك5-شلعاب هر كدام حدود17درصد***+15در صدنقدولطف كنيد بفرماييد با نقدي چكار كنم؟
                                سلام..

بنده نمی دانم شما دید کوتاه مدت داری یا میان مدت ..ولی خود بنده اکثرا گفتم دیدیم خرید در روندهاست ..پس تا روند صعوید باشه سهامدار هستم نزولی باشه خارج میشم حتی اگر اون سهم طلا باشه ..

1- شیران حد ضرر اول 5150 هست بشکنه خروج ..2- غمارگ حد ضرر 570 بشکنه خروج ..3-فاراک حد ضرر بره رو 250 بشکنه خروج 4-شلعاب حد ضرر 505 بشکنه خروج ...

تا وقتی نشکسته نگهداری کنید ..

در اصل توسط صداقت2 پست شده است View Post
                                با سلام

پرریسک خان

گزارش قزوین و تعدیل منفی 91 و اعلام سود 60 تومانی 92 بسیار نا امید کننده بود و مشکوک!!!!!

سازمان دفعه قبل 800 بست و 1200 تومان باز کرد.همزمان با فروش قچار 600 تومانی قزوین 1200 تومانی خریدم و با ایمان به توصیه شما و برتری قزوین به قچار این 2 را عوض کردم.

2 تا قچار دادم و یکی قزوین گرفتم و....

به هر حال سوای موضوع حد ضرر را رعایت نکردم یه مقداری هم باید به برتری اقبال بازار به قچار نسبت به قزوین توجه می کردم. با قیمت 700 تومانی امروز قزوین اگه قچار 350 تومان شود تازه به شرایط زمان خرید
                                می رسم.

قندی ها و مخصوصا قزوین زیان و درس بزرگی به ما داد. حداقل قچار چند بار می توانست سود و نوسان دهد ولی قزوین.....

به نظرتان این ضرر 40 در صدی را با تعویض کدام سهم جبران کنم؟

واقعا دلم از این همه دروغ گویی مسوولان مالی قزوین و تعمد در ذلیل کردن سهمشان گرفت . مثلا قرار بود با اعلام سود 100 تومانی و اعمال افزایش نرخ فروش محصولات نسبت به سایر قندی ها - بازار را سوپرایز

کنند!!!!!

به هر حال باز هم می شود قزوین 400 تومانی را خرید و 1400 تومانی فروخت؟
                                کی؟

فعلا که 3 بر هیچ از حریف عقبیم و داور هم 2 بازیکن از تیم را اخراج و 9 نفره تا دقیقه 89 داریم به بازی ادامه می دهیم.

ممنون
                                سلام..

بنده کاری ندارم بازار چه می کند ولی به سهمی اعتقاد نداشته باشم عنوان می کنم ..بنده به قچار قپیرا قثابت قنقش اعتقادی ندارم وخرید اینها رو طلاح نمی بینم ..

ولی خوب دوستان اصرار می کنن بنده هم تنیکالی گفتم قپیرا بالیا 1920 باید صف بشه وبعد گفتیم بالیا 1850 که نشد ...یک حقیقی هم معلوم نبود پولش رو از سر راه پیدا گکرده بیخود بی جهت در قیمت بالا هی میخرید ..بخره ..حتما پولها رو دستش باد کرده بخره ...

در اصل توسط alirezasa پست شده است View Post
                                سلام سید جان
                                من سبم کلا قندی هستش
                                چه توصیه ای میکنی ؟
                                چی جا گزین کنم؟
                                ممنون میشم راهنمایی کنی
                                چون میخوام فردا خارج بشم
                                تک سهمی اشتباه هست ..

گفتم فعلا گروههای که روند صعودی دارن ..

کاشی ها ..

وایران با حد ضرر 110 ..خبهمن با حد ضرر 145 ..مپنا با حد ضرر 270 اگر فردا بشکنه حد ضرر مپنا بره رو 270 وهدف بالیا 350 ..

غمارگ بالای 570 ...کچینی بالیا 300-- کسعدی بالیا 237 کساوه بالیا 380 شلعاب بالیا 505 ..بان تجارت بالای 130 ..وصنا بالای 164 ..

از یلست بالا هر کدام قبل ساعت 10 صف خرید شد بخرید حد ضرر بزارید حالشو ببرید ..

نظر

در حال کار...
                                X