چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mehrdad89
    عضو عادی
    • Dec 2012
    • 104

سلام جناب پرريسك

به نظر شما فردا امكان برگشت شرانل وجود داره ؟ و اگر فردا برنگرده روند سهم رو چگونه پيش بيني ميكنيد ؟

تشكر

نظر

• mojtaba.h
      عضو جدید
      • Feb 2013
      • 12

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
      قبلا هم گفتم 20 درصد سبد باید سرکه باشه ..کاری به دلبر ندارم ..
      چون شرایط کشور حساس هست وهر اتفاقی ممکنه رخ بده ..

حالا توافق هم بشه کل این 20 درصد نابود هم بشه قابل جبران خواهد بود ..

1- ..بنده حد ضرر دارم ..حد ضررم را بشکند میفروشم نشکند نمی فروشم ...حالا حد ضرر چند گفتیم ؟؟؟اولین اصل برا بنده رعایت حد ضرر است ..مگر اینکه دیدیم بلند مدت باشه که بنده اکثرا دیدم خرید در ابتدای روند صعودی وفروش در ابتدای روند نزولی هست ..مثال غمارگ در 340 روند صعود گرفت ..فکر کنم 20 باری گفتم ..از 340 تا اینجا 100 درصد داد ..در کمتر از یک ماه ..

2- ..اثری ندارد ..دولت مواد اولیه رو خود تامیین می کنه بعد اینها کارمزدی کار می کنن وبا قیمت سازمان حمایت میفروشن ..دلیل رشد این سهام رشد تولید بالای 50 درصدی هست ..تنهای گروهی که واقعا رشد تولید داشتن ورشد سودشان واقعی بوده ودر سایه رشد دلبر واین چیزها نبوده واینها لیاقت این رو دارن که دو واحد پی برای بالاتر از بازار بگیرن ولی خوب بورس ایران هست دیگه ..

سلام..

بنده نمی دانم شما دید کوتاه مدت داری یا میان مدت ..ولی خود بنده اکثرا گفتم دیدیم خرید در روندهاست ..پس تا روند صعوید باشه سهامدار هستم نزولی باشه خارج میشم حتی اگر اون سهم طلا باشه ..

1- شیران حد ضرر اول 5150 هست بشکنه خروج ..2- غمارگ حد ضرر 570 بشکنه خروج ..3-فاراک حد ضرر بره رو 250 بشکنه خروج 4-شلعاب حد ضرر 505 بشکنه خروج ...

تا وقتی نشکسته نگهداری کنید ..

سلام..

بنده کاری ندارم بازار چه می کند ولی به سهمی اعتقاد نداشته باشم عنوان می کنم ..بنده به قچار قپیرا قثابت قنقش اعتقادی ندارم وخرید اینها رو طلاح نمی بینم ..

ولی خوب دوستان اصرار می کنن بنده هم تنیکالی گفتم قپیرا بالیا 1920 باید صف بشه وبعد گفتیم بالیا 1850 که نشد ...یک حقیقی هم معلوم نبود پولش رو از سر راه پیدا گکرده بیخود بی جهت در قیمت بالا هی میخرید ..بخره ..حتما پولها رو دستش باد کرده بخره ...

تک سهمی اشتباه هست ..

گفتم فعلا گروههای که روند صعودی دارن ..

کاشی ها ..

وایران با حد ضرر 110 ..خبهمن با حد ضرر 145 ..مپنا با حد ضرر 270 اگر فردا بشکنه حد ضرر مپنا بره رو 270 وهدف بالیا 350 ..

غمارگ بالای 570 ...کچینی بالیا 300-- کسعدی بالیا 237 کساوه بالیا 380 شلعاب بالیا 505 ..بان تجارت بالای 130 ..وصنا بالای 164 ..

از یلست بالا هر کدام قبل ساعت 10 صف خرید شد بخرید حد ضرر بزارید حالشو ببرید ..
      سلام و خسته نباشید خدمت پرریسک قبلا درخواست کرده بودم که اگر مقدور بود نظرتون را بفرمایید.
      یه لطفی بکنید اگر زحمتی نیست نظرتون را در مورد سبد من بفرمایید.
      فاسمین
      بترانس
      فخوز
      این سهم ها را نگه دارم یا بفروشم با توجه به این که در صورت فروش فاسمین کمی ضرر می کنم چون بالاتر از قیمت کنونی خریدم. واگر بفروشم جاش چی جایگزین کنم
      بنده این سهم ها را با دید بلند مدت خریم.
      زندگی سخت زیباست

نظر

• صداقت2
        عضو فعال
        • Sep 2012
        • 704

انشا ا..... از فردا 40 در صد زیان قزوین را با خرید سهام های : خبهمن - وایران - شلعاب - کچینی - مپنا - وتجارت و..... جبران می کنم.

تازه مسکن از حالا به رکود می رود و بورس باید یکه تازی کند.

فجام هم قابل بررسی است.
        صداقت همیشه بهترین است.

نظر

• mehrdad89
          عضو عادی
          • Dec 2012
          • 104

سلام جناب پرريسك

به نظر شما فردا امكان برگشت شرانل وجود داره ؟ و اگر فردا برنگرده روند سهم رو چگونه پيش بيني ميكنيد ؟
          راجع به حفاري با توجه به حجم معاملات امروز چطور ميبينيد ؟
          و ورود به فاراك رو صلاح ميدانيد ؟

تشكر

نظر

• خودشکوفا
            عضو فعال
            • Aug 2025
            • 1134

عرض سلام و خسته نباشید دارم خدمت جعفر عزیز:x
            انشالله صد سال زنده باشی و سایه ات مستدام.
            جعفر جان می شه بفرمایی از نظر خودت آینده بازار تا برگزاری انتخابات به چه صورت خواهد بود؟؟
            ؟
            "سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
            (نيچه)

نظر

• hass
              عضو عادی
              • Nov 2012
              • 20

درود بر پرریسک گرامی
              به نظر شما چند سهم در سبد مناسب است؟
              ضمناً در صورت امکان نظرتان را در مورد تسه بفرمایید.
              با سپاس

نظر

• Controller
                عضو عادی
                • Aug 2025
                • 127

سلام میشه نظرتون راجع به واتی و فاذر بگید؟
                تا نگردی آشنا زین پرده رمزی نشنوی

نظر

• HSC
                  عضو فعال
                  • Feb 2013
                  • 316

سلام جعفر جان.

اول : تشكر بي پايان و اينكه من بعنوان يك همكار و هموطن بهت افتخار مي كنم.

دوم : امروز اخبار اعلام كرد دولت خودروسازها رو تهديد كرده كه يا 40% قيمت هاتونو پايين ميارين يا تعرفه ي واردات رو به شدت پايين ميارم !

گفتم شايد بچه هايي كه مي خوان برن رو خودرويي ها لازم باشه بدونن و با احتياط وارد شن.

گذشته از اين حرفها عجب دولت قالتاغي داريم ما ...

بازم همون داستان هميشگي ... اينا به مرگ ميگيرن كه مردم به تب راضي بشن.

پرايد 8تومني شد 20 تومن حالا 40% كم ميكنن ميشه 12 تومن. (يعني بازم 4تومن بالاتر از قبل يعني 50% گرونتر! )

تازه مردم هم هورا ميكشن كه خودرو ارزون شده !

در هر صورت بنظرم اين باعث ميشه خودرويي ها دوباره زيان شناسايي كنن مگر اينكه تحريمهاي پژو و سيتروئن هم برداشته شه.

نظر

• Moradad
                    عضو فعال
                    • Mar 2011
                    • 355

در اصل توسط HSC پست شده است View Post
                    سلام جعفر جان.

اول : تشكر بي پايان و اينكه من بعنوان يك همكار و هموطن بهت افتخار مي كنم.

دوم : امروز اخبار اعلام كرد دولت خودروسازها رو تهديد كرده كه يا 40% قيمت هاتونو پايين ميارين يا تعرفه ي واردات رو به شدت پايين ميارم !

................................
                    با سلام و پوزش از جناب پرریسک
                    بلا نسبت شما باید گفت اوه اوه ........ دولت خوب میداند اگر تعرفه ها را بیارد پایین .... بلافاصله قیمت دلار میره روی 5000 تومان و حمله پولهای آنچنانی برای ورود خودرو و ......... خیل عظیم کارگران بیکار و ......
                    بنابراین خودروسازها هم خیالشان راحت است و ...... این جنگ زرگری فقط جهت جا انداختن قیمتهای جدید ... و نهایتا با 5 تا 7 درصد کمتر است.

نظر

• HSC
                      عضو فعال
                      • Feb 2013
                      • 316

نظرتون چيه دوستان !!

اخبار جالب و سيگنال هايي از لابلاي آن :

-1-
                      وزیر خارجه آمریکا در ریاض گفت زمان برای گفتوگو با ایران محدود است

جان کری، وزیر خارجه آمریکا که به عربستان سعودی رفته است، از محدودیت زمانی برای گفت و گو بر سر برنامه اتمی ایران خبر داد.

جان کری در یک کنفرانس مشترک مطبوعاتی با همتای سعودی خود این اظهارنظر را بیان کرد.

به گزارش خبرگزاری رویترز، سعودالفیصل، وزیر خارجه عربستان نیز در این کنفرانس گفته است که ایران در مذاکرات اتمی آلماتی در هفته گذشته، «جدیت کافی» نشان نداده است.

آقای کری در سفر به ریاض، قرار است با سایر وزرای خارجه کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس و همچنین محمود عباس رییس تشکیلات خودگردان فلسطینی دیدار کند.

----------------
                      -2-
                      درخواست بازديد از سايت پارچين فراقانوني است
                      الف:عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: خواسته مدير كل سازمان بينالمللي انرژي اتمي مبني بر بازديد از سايت پارچين فراقانونی بوده و در چارچوب قوانین این سازمان نیست.

اسماعیل کوثری در گفتگو با باشگاه خبرنگاران، به درخواست اخیر دبیر کل سازمان بینالمللی انرژی اتمی مبنی بر بازدید سریع بازرسان این آژانس از سایت پارچین واکنش نشان داد و گفت: این خواسته فراقانونی بوده و در چارچوب قوانین این سازمان نیست.

لازم به ذکر است؛ يوكيا آمانو رئيس سازمان بينالمللي انرژي اتمي امروز دوشنبه ١٤ اسفند در جلسه شورای حکام آژانس با اعلام آن که «نمیتوان گفت مذاکرات با ايران پيشرفت داشته» از جمهوری اسلامی خواست تا «بدون تاخير بيشتر» امکان بازرسی از تاسيسات هسته ای پارچين را فراهم کند.

ظاهرا اين مذاكرات فقط خوراك داخلي داشته و دولت از نتايج اين مذاكرات فقط براي آزادسازي دلارهاي دپو شده مردم و خريد اون استفاده كرد !

الان داره دلار 3000تومني جمع ميكنه تا 3ماه بعد دوباره 4000تومن بندازه به همين مردم !

به اميد روزي كه واقعا عخ با دژمن مذاكره كنه... .
                      آخرین ویرایش توسط HSC؛ 2013/03/05, 01:25.

نظر

• tarannom
                        عضو جدید
                        • Jan 2013
                        • 10

پرریسک عزیز نظرت در مورد فخوز همچنان صعودی هست؟
                        و همچنان بالای 3500 را براش می بینی یا ...؟

نظر

• HSC
                          عضو فعال
                          • Feb 2013
                          • 316

جعفر جان ، حد ضرر شرانل بره روي چند ؟

نظر

• h00mi
                            عضو فعال
                            • Aug 2012
                            • 504

در اصل توسط HSC پست شده است View Post
                            جعفر جان ، حد ضرر شرانل بره روي چند ؟
                            دوست عزیز شما اصلا حد ضرر نیاز ندارید...
                            حد ضرر جلو شما لنگ میندازه...
                            شما هر چی داری نگه دار بازار حتما مسیر خودشو با شما هماهنگ می کنه...
                            بازاری که مسیرشو با شما تنظیم نکنه به درد نمی خوره..
                            خودرویی ها به قول شما ورشکستن... و نباید رشد کنن...
                            پتروشیمی ها هم که کلا از نظر شما استاد بزرگوار دوران افولشون رسیده و یه جورایی اینا هم ورشکستن ولی صداشو در نیوردن که ریا نشه...
                            وگرنه پتروشیمی هم آخه شد صنعت...
                            وضع قندی ها هم که کلا خرابه !
                            بانکی ها هم که احتمالا می گویید خیلی وقته ورشکستن و کارش با سویفت و این چیزا درست نمیشه... و الکی 1 روز مثبت خوردند...
                            والا گروه کاشی هم که می شکنه !
                            سیمان هم که بلا نسبت با هدقمندی قهوه ای می شه..
                            الان یه مرکز مطالعاتی از آمریکا یه تحقیقی انجام داده که کلا فقط صنعت پالایشگاه خوبه و به خصوص سهم شرانول...
                            تا اون جایی که من اطلاع دارم باراک اوباما هم از سهامدارای عمده شرانول هست ولی صداشو در نمیارن... :D
                            استاد امیدوارم از نظرات گران بهای شما فیض ببریم بازم... آمین...

هر لحظه ی با تو بودنم محبوب است.. دور از تو همیشه در دلم آشوب است...
                            هر وقت قرار است به من سر بزنی.. "اهواز" برای راه رفتن خوب است...

نظر

• samadi1973
                              Banned
                              • Dec 2012
                              • 21

در اصل توسط h00mi پست شده است View Post
                              دوست عزیز شما اصلا حد ضرر نیاز ندارید...
                              حد ضرر جلو شما لنگ میندازه...
                              شما هر چی داری نگه دار بازار حتما مسیر خودشو با شما هماهنگ می کنه...
                              بازاری که مسیرشو با شما تنظیم نکنه به درد نمی خوره..
                              خودرویی ها به قول شما ورشکستن... و نباید رشد کنن...
                              پتروشیمی ها هم که کلا از نظر شما استاد بزرگوار دوران افولشون رسیده و یه جورایی اینا هم ورشکستن ولی صداشو در نیوردن که ریا نشه...
                              وگرنه پتروشیمی هم آخه شد صنعت...
                              وضع قندی ها هم که کلا خرابه !
                              بانکی ها هم که احتمالا می گویید خیلی وقته ورشکستن و کارش با سویفت و این چیزا درست نمیشه... و الکی 1 روز مثبت خوردند...
                              والا گروه کاشی هم که می شکنه !
                              سیمان هم که بلا نسبت با هدقمندی قهوه ای می شه..
                              الان یه مرکز مطالعاتی از آمریکا یه تحقیقی انجام داده که کلا فقط صنعت پالایشگاه خوبه و به خصوص سهم شرانول...

تا اون جایی که من اطلاع دارم باراک اوباما هم از سهامدارای عمده شرانول هست ولی صداشو در نمیارن... :D
                              استاد امیدوارم از نظرات گران بهای شما فیض ببریم بازم... آمین...

جناب hoomi طرز صحبتتون خیلی جالب نیست و بهتر نیست به توصیه جعفر خان که فرمودند هر کسی ازاده نظر خودشو بیان کنه عنایت بفرمایید

نظر

• farhad894
                                عضو عادی
                                • Oct 2012
                                • 251

سلام دوستان عزیز صبح همگیتون بخیر امیدوارم همیشه سالم و سرحال باشید سبدتون هم سبز سبز باشد

نظر

در حال کار...
                                X