چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • شفاف سازی
    عضو فعال
    • Nov 2012
    • 2880

در اصل توسط m_r_anari پست شده است View Post
    شما چرا فقط گیر دادید به پی به ای. واقعا سوادتون در همین حده یا ما رو گرفنی. ارزش جایگزینی که از زمان بسته شدن شبندر بقیه پالایشگاهی ها رو تا 2 برابر افزایش داده کجا رفته. شما اصلا میدونی ارزش جایگزینی شبندر چنده که نظر میدی؟ بزار من بهت بگم 700 تومان. یه خورده مطالعه نمائید تا اشتباه تحلیل نکنید. اصلا میخوای برای شادی دل شما به حقوق بگم 100 تومن بازکنه تا شما هم سوار شی ؟

دوست عزیزم
    ما هم مثل شما اعتقاد به ارزش جایگزینی داریم
    ولی در این بازار اصلا" به ارزش جایگزینی شرکت ها بهایی داده نمی شود
    تنها چیزی که است سود شرکت و آینده سودآوری شرکت هاست و لاغیر

شبندر در 110 صف فروش نشد مگر ارزش جایگزینی نداشت
    شبریزدر 140 تومان عرضه اولیه روی میز فروش نماندمگر ارزش جایگزینی نداشت
    ذوب در 130 تومان صف فروش نشد مگر ارزش جایگزینی نداشت
    آنچیزی موجب اقبال بازار و رشد قیمتی گروه پالایشگاهی شده فقط توقع از رشد سودآوری فوق العاده این شرکت هاست و لاغیر
    توصیه می کنم در این بازار به ارزش جایگزینی و از این جور مسائل پول ندید

سود سال آینده این گروه رو تحلیل کنید و در p/e مساوی 4 ضرب کنید ببنید قیمتش چقدر درمی اید

مگر گروه سیمان ارزش جایگزینی ندارند ارزش جایگزینی اونا 4 برابر قیمت های فعلی اوناست
    مگر گروه فولاد وفلزات و پتروها و.. ارزش جایگزینی ندارند
    ارزش جایگزینی مپنا بالای 2000 تومان است ولی سهم در 250 صف فروش

پس دوست من در این بازار به ارزش جایگزینی اصلا" توجه نکنید

نظر

• اسمان
      عضو فعال
      • Sep 2012
      • 760

در اصل توسط شفاف سازی پست شده است View Post
      به نظر من بازار در خصوص پالایشگاهی ها داره به سمت یک توهم پیش می ره
      با قیمت های الان سهام های دیگه قیمت گروه پالایشگاهی به مرز نابرابری با گروه های دیگر رسیده است
      شبریز 1500 تومانی یعنی انکه این سهم برای سال آینده باید 350 سود بسازه یا قیمت 2000 تومان یعنی اینکه 500 تومان سود بسازه
      قرار بر این نیست p/e الان این گروه را به سود سال آینده این سهم ها تعمیم داد

الان p/e بهترین سهم بازار مثل شاراک - شپدیس - کرماشا - زاگرس - فولاد - پارسان - شیران - شیراز - فملی - و... حدود 3و 4 است
      شاراک 800 تومان سود امسال 250 تومان با فرض تقسیم 200 تومان و سود 200 تومان برای سال آینده p/e آن می شود 3
      فولاد 400 تومان سود امسال 80تومان با فرض تقسیم 80تومان و سود 100تومان برای سال آینده p/e آن می شود 3

شاوان 900 تومانی یعنی اینکه سال بعد 250 سود بسازه
      شبریز 1500 تومانی یعنی اینکه سال بعئ 350 سود بسازه
      شراز 1500 تومانی یعنی اینکه سال بعئ 350 سود بسازه

این درحالی است که ما داریم به چیزی داریم پول می پردازیم که توقع داریم در سال آینده به وقوع بپیونده و در سال 93 تقسیم بشه و در سال 94 پرداخت بشه؟؟؟؟

کرماشا 200 الان ساخته 3-4 ماه دیگه تقسیم می شه سهم الان با p/e برابر 3 معامله می شه شاراک - شپدیس - کرماشا - زاگرس - فولاد - پارسان - شیران - شیراز - فملی - و... همین طور

اگر شبریز بتونه برای سال 92 سود 500 تومانی شراز سود 500 تومانی شاوان سود 300 تومانی شبریز سود 250 تومانی بسازند ارزش خرید را نسبت به شاراک - شرانل - شپدیس - کرماشا - زاگرس - فولاد - پارسان - شیران - شیراز - فملی - و... دارند واگر نتوانند بسازند دیگه هیچ
      مگر اینکه p/e سایر گروه های ارزشمند نیز بالابره

من الان به سهمی رو با p/e برابر 10 می خرم که در آینده با سود جدیدش p/e اون بشه 4
      نه اینکه من سود سال ایندش با p/e مساوی 10 در هم ضرب کنم و به قیمت های خیالی برسم
      با درود

دوست گرامي در زماني هم كه شبندر از 210 استارت زد اگر كسي قيمت 300 را عنوان ميكرد رويا پرداز تلقي ميشد

و خيلي از كاربران قيمت شبندر را 150 تومن اعلام و اعتقاد داشتند و زماني هم كه 300 شد قيمت 400 تومن براي خيلي ها

رويا بود و مجدد همان كاربران اعتقاد به شبندر 280 پيدا كردند

حالا هم با توجه به صنعت پالايشگاهي و اينده بسيار روشن انها قيمتهاي شاوان و شبريز و شراز در حال حاضر نه تنها گران نيستند بلكه

ارزش خريد در اين قيمتها را دارند بازار در حال حاضر به دنبال شركتهاي ارزشمند براي سال 92 است و به مسايل ديگر از قبيل پي بر اي توجه زيادي ندارد

ضمنا هميشه قرار نيست كه سهام شركتها با دلار 1000 و شاخص 23000هزار معامله شوند

نظر

• ebi1352
        عضو عادی
        • Mar 2012
        • 151

جالبه پنجشنبه جمعه ها این تایپک میشه میدون جنگ.بابا تو رو خدا بحث میکنید به هم توهین نکنید.چرا ما ایرونیها اینطوری هستیم

همه عزیزین.نظر همتونم محترمه.مخالف نظر هم اگه هستین بابا این لطافت نوشتار و کلام رو که از ما نگرفتن.همه اعصابمون خرده و

خواهش میکنم بیاین با هم بهتر از اینی که بودیم باشیم.من که مخلص همتونم.
        آخرین ویرایش توسط ebi1352؛ 2013/03/07, 23:25.

نظر

• HSC
          عضو فعال
          • Feb 2013
          • 316

در اصل توسط ebi1352 پست شده است View Post
          جالبه پنجشنبه جمعه ها این تایپک میشه میدون جنگ.بابا تو رو خدا بحث میکنید به هم توهین نکنید.چرا ما ایرونیها اینطوری هستیم

همه عزیزین.نظر همتونم محترمه.مخالف نظر هم اگه هستین بابا این لطافت نوشتار و کلام رو که از ما نگرفتن.همه اعصابمون خرده و

خواهش میکنم بیاین به هم بهتر از اینی که بودیم باشیم.من که مخلص همتونم.

ما هم مخلص توييم ابي جان.

نظر

• yahya
            عضو فعال
            • Dec 2012
            • 334

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
            سلام..

همینکه اسمش درج شد بازار رو قرمز می کنه ..

هفته های اخر بورس وسر ماه ومردم هم پول لازم ..روند هم نزولی ..چه شود بازار ..

دوستی در مورد قندیها پرسید ..بنده از نظر بنیاید از این گروه نامید شدم تاحدودی ودر این یکسال نتونستن مطلابق با پی برای بالایی که گرفته بودن سود بسازن واز این فرصت طلایی تحریم نتونستن استفاده کنن وتولید رو بالا ببرن ..

حالا سال بعد با این تورم در اقلام کشاورزی ایا کشاورزان حاضر میشن با قیمت زیر 200 تومن چغندر بکارن ..خدایی هر کشاورزی بکاره بیاد بهش مدال طلا داد ..

اکثر کارخانوه های شکر افزایش تولید نداشته ..بلکه تولید در حد همون سال قبل واکثرا سعی کردن با احتکار کردن شکرهاشون با توجه به اینکه چغند ر رو مفت خریدن وانتقال این موجودی به سال بعد سود شناسایی کنن ..خوب اینم اسمش معلومه احتکار ..اونم در روز روشن ..

گروه قند از این به بعد فقط فقط تکنیکالی برا خرید پیشنهاد خواهد شد وبنیادی از لیست بنده خط خوردن اکثرشون

خوب برسیم به بررسی بازار سهام ..ملک ..ارز..طلا..

کنور 3300 تومن ..دلبر 3650 تومن ..سرکه 1445 تومن ..ملک ؟؟؟قیمت نگرفتم ولی صعود دلبر ادامه داشته باشه باید منتظر جهش باشیم ..فعلا صبر می کنم..

در لیست خرید هم قشهد قمرو قزوین هگمتان هست وقپیرا هم فقط تکنیکالی ..
            با سلام و احترام به محضر پسر عموی گرامی جعفر عزیز
            استاد ارجمند عارضم خدمتتان؛ چیزی که می تونه محرکی برای قندیها باشه افزایش سرمایه با تجدید ارزیابی دارایی ها ست
            (*) همين الآن كمك كنيد. @};-@};- http://www.sosapoverty.org/payment.aspx&[]

نظر

• m_r_anari
              عضو فعال
              • Aug 2012
              • 881

در اصل توسط شفاف سازی پست شده است View Post
              دوست عزیزم
              ما هم مثل شما اعتقاد به ارزش جایگزینی داریم
              ولی در این بازار اصلا" به ارزش جایگزینی شرکت ها بهایی داده نمی شود
              تنها چیزی که است سود شرکت و آینده سودآوری شرکت هاست و لاغیر

شبندر در 110 صف فروش نشد مگر ارزش جایگزینی نداشت
              شبریزدر 140 تومان عرضه اولیه روی میز فروش نماندمگر ارزش جایگزینی نداشت
              ذوب در 130 تومان صف فروش نشد مگر ارزش جایگزینی نداشت
              آنچیزی موجب اقبال بازار و رشد قیمتی گروه پالایشگاهی شده فقط توقع از رشد سودآوری فوق العاده این شرکت هاست و لاغیر
              توصیه می کنم در این بازار به ارزش جایگزینی و از این جور مسائل پول ندید

سود سال آینده این گروه رو تحلیل کنید و در p/e مساوی 4 ضرب کنید ببنید قیمتش چقدر درمی اید

مگر گروه سیمان ارزش جایگزینی ندارند ارزش جایگزینی اونا 4 برابر قیمت های فعلی اوناست
              مگر گروه فولاد وفلزات و پتروها و.. ارزش جایگزینی ندارند
              ارزش جایگزینی مپنا بالای 2000 تومان است ولی سهم در 250 صف فروش

پس دوست من در این بازار به ارزش جایگزینی اصلا" توجه نکنید
              دوست عزیز همونطور که خودتون میدونید p به e یکی از فاکتورهای سنجش هست فاکتورهای مهم دیگری هم برای خرید باید در نظر گرفت. مثلا بازی حقوقی ها که از پی به ای هم مهمتره . فرمایش شما متین برای خرید سهم به p/e نگاه میکنیم پس شایسته است شما و تمام بازار بسوی گروه بانکی و خودروئی بروند. پس چرا اسقبال نمیشود. ؟ گروه خودرو و بانکی با این سود بایستی هر رور مورد استقبال باشند ولی اینطور نییست بنابرانی p/e درحال حاضر گویای ارزشمند بودن سهم نیست. بهتره واقع بین بود و از شرایط نهایت سود را برد.
              اگر فقیر به دنیا آمدی تقصیر خودت نیست ولی اگر فقیر از دنیا رفتی خودت مقصر هستی

نظر

• آرش و نوید
                ستاره دار(16)
                • Oct 2011
                • 778

شیران روز 21 همین ماه مجمع عادی سالیانه برای تقسیم سود داره
                خودش تا الان مبلغ 750 تومنو پیشنهاد داده
                ولی شاید تا 1000 تومن ببرنش بالا
                5 روز بعدش مجمع فوق العاده برای تصویب افزایش سرمایه 200 % داره
                فکر کنم فقط فردا سهم باز باشه تا بشه خرید کرد

از طرفی وآتی سهامدار عمده شیرانه
                یکبار با رشد شیران ، واتی هم از حدود 120 تومن تا 317 رشد یکضرب کرد . که موج 3 شارپ سهم بود
                بعد از بازگشایی در محدوده 315 تومن و اصلاحی که تا محدوده235 داشته تشکیل الگوی مثلث داده و موج4

ولی الآن

در ابتدای شروع موج 5 و رشد سهم هستیم .
                مکدی هم تا حدود صفر پائین اومده

هدف اول 365 تومن و هدف دوم ...

دستهایی که کمک میکنند مقدّستر از لبهایی هستند که دعا میخوانند

نظر

• پرریسک
                  عضو فعال
                  • Feb 2012
                  • 6797

دوستان به جای دعوا در مورد قیمت شبندر وپالایشی ها به روندها توجه کنن همین ..

در مورد پالایشی ها فقط میشه گفت در این قیمتها از نظر من سهام بهترنی موجوده در بازار ورشد پالایشی ها خود به خود باعث رشد بقیه بازار خواهد شد ولی افت پالایشی ها نمی تونه باعث افت بقیه بازار بشه ..چون بقیه بازار هم پی برای پایین تر داره وهم ریسک کمتر ودر این مدت هم افت کرده ..

مثل قندیها که رشدشون باعث رشد روغنی ها شد ولی افت قندیها هیچ تاثری در افت روغنی ها نداشت وبرعکس روغنی بالای 50 درصد هم رشد کردن چون روغنی ها هیچ حباب قیمتی نداشتن وندارن وهیچ رشدی ر پیشخور نکردن ..

پس دوستان توجه داشته باشن سهام بهتر موجوده یعنی شنبدر مثال بشه 1000 تومن اونقوت قیمت فولاد فخوز وپترو وبقیه بازار باید چند بشه ؟؟؟؟

دوستانی که میگن ربطی نداره اینها به هم ..فقط کافیه زمان ورود شنبدر به بازار رو به یاد بیارن ..تو بازار همه سهام ریخته بودن کسی نگاه هم نمی کرد ..ولی وقتی شنبدر اون رشد رو کرد بقیه بازار هم پا به پای شبندر بالا اومد ..از ذوب زیر 130 تومن گرفته تا فولاد 200 تومن وکرمانشاه زیر 450 تومن ..

الانم همون قضیه هست ..

نظر

• پرریسک
                    عضو فعال
                    • Feb 2012
                    • 6797

در اصل توسط yahya پست شده است View Post
                    با سلام و احترام به محضر پسر عموی گرامی جعفر عزیز
                    استاد ارجمند عارضم خدمتتان؛ چیزی که می تونه محرکی برای قندیها باشه افزایش سرمایه با تجدید ارزیابی دارایی ها ست
                    سلام..
                    هنزوم میگم سهام بهتری موجوده مخصوصا دوقولهای روغنی ..

این رو از زمانی گفتم که غمارگ 250 بود وغبشهر 1000 ...هنزو هم سر حرفم هستم ..

با این همه هر که قندی دوست داست تکنیکالی لیست رو گفتم ..هر چند فعلا نزولی هستن ..

در مورد اون قسمت تجدید واینها هم نظری ندارم ..برا بنده سود مهمه ..تو این یکسال اونقدر روغنی ها جهش سود دادن وهیچ س انتظار این جهش رو نداشت قنیدها نسبت به پی برای بالایی که گرفته بودن تعدیل انچنانی ندارن واین یک نکته منفی براشون بود ..

باز هم صبر ..ولی بنده بنیاد از لیستم دارم خطشون میزنم وتکینکالی در لیست باقی می مونن..

نظر

• abtinsalari
                      عضو فعال
                      • Nov 2012
                      • 306

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
                      دوستان به جای دعوا در مورد قیمت شبندر وپالایشی ها به روندها توجه کنن همین ..

در مورد پالایشی ها فقط میشه گفت در این قیمتها از نظر من سهام بهترنی موجوده در بازار ورشد پالایشی ها خود به خود باعث رشد بقیه بازار خواهد شد ولی افت پالایشی ها نمی تونه باعث افت بقیه بازار بشه ..چون بقیه بازار هم پی برای پایین تر داره وهم ریسک کمتر ودر این مدت هم افت کرده ..

مثل قندیها که رشدشون باعث رشد روغنی ها شد ولی افت قندیها هیچ تاثری در افت روغنی ها نداشت وبرعکس روغنی بالای 50 درصد هم رشد کردن چون روغنی ها هیچ حباب قیمتی نداشتن وندارن وهیچ رشدی ر پیشخور نکردن ..

پس دوستان توجه داشته باشن سهام بهتر موجوده یعنی شنبدر مثال بشه 1000 تومن اونقوت قیمت فولاد فخوز وپترو وبقیه بازار باید چند بشه ؟؟؟؟

دوستانی که میگن ربطی نداره اینها به هم ..فقط کافیه زمان ورود شنبدر به بازار رو به یاد بیارن ..تو بازار همه سهام ریخته بودن کسی نگاه هم نمی کرد ..ولی وقتی شنبدر اون رشد رو کرد بقیه بازار هم پا به پای شبندر بالا اومد ..از ذوب زیر 130 تومن گرفته تا فولاد 200 تومن وکرمانشاه زیر 450 تومن ..

الانم همون قضیه هست ..
                      سلام پرریسک عزیز شیران رو به دید مجنع چه طور میبینی؟با توجه به افزایش سرمایه قیمت پس از تقسیم سود و افزایش سرمایه رو چقدر حدس میزنید؟به نظرت چه سهمی خوبه باهاش بریم تو مجمع؟این آخر سالی؟
                      ممنون از جواب های ارزشمندتون
                      ذرت ها نیاز به باران بیشتری دارند ولی کنگر ها نه ذرت ها در شرق هستند و کنگرها در غرب شما از هر دو بخرید و به باران کاری نداشته باشید

نظر

• پرریسک
                        عضو فعال
                        • Feb 2012
                        • 6797

در اصل توسط abtinsalari پست شده است View Post
                        سلام پرریسک عزیز شیران رو به دید مجنع چه طور میبینی؟با توجه به افزایش سرمایه قیمت پس از تقسیم سود و افزایش سرمایه رو چقدر حدس میزنید؟به نظرت چه سهمی خوبه باهاش بریم تو مجمع؟این آخر سالی؟
                        ممنون از جواب های ارزشمندتون
                        سلام..

شیران بارها اشاره شد 5130 تومن فکر کنم بالاش بمونه روند صعودی داره ..

در مورد مجمع هز سهمی که با پی برای زیر 5 وارد مجمع بشه ورد مجمع بالای 70 درصد تقسیم سود داشته باشه برا رفتن به مجمع خوبه وریسک چندانی نداره ..البته بنیاید خوبی هم داشته باشه که شیران داره ..

نظر

• s400
                          عضو عادی
                          • Oct 2012
                          • 78

سلام پرریسک جان نظرت درخصوص خریدغمارک درقیمت کنونی چیست بادید میان مدتی باتشکر

نظر

• جواد مهرابی
                            عضو فعال
                            • May 2012
                            • 543

با درود نظرتون درباره گروه ساختمانی چیه؟
                            ثباغ و آس پ با پی بر ای 2؟
                            بي آزاري بهترين دين است.((مثل سانسكريتي))

نظر

• پرریسک
                              عضو فعال
                              • Feb 2012
                              • 6797

در اصل توسط s400 پست شده است View Post
                              سلام پرریسک جان نظرت درخصوص خریدغمارک درقیمت کنونی چیست بادید میان مدتی باتشکر
                              سلام..

این سهم به نظرمن سال بعد بالیا 300 هم توان ساخت سود داره ..حالا بنده 100 تومن هم می کنم همون 200 تومن میزارم ..پی برای 5 بدم قیمت سهم در میاد 1000 تومن 4 بدم 800 تومن ..

حالا یک ملکی داره که سال قبل از فروش اون بالای 130 سود میساخت با این رشد ملک حداقل 200 تومن هم اونجا داره ..

160 هم همنی الان سودش هست که 80 تومن تقسیم می کنه ..خدایی طلاست این سهم ..

حد ضرر اول سهم 580 وحد ضرر دوم 515 هست ..اگر به دید میان مدت قصد خرید داری وقصد خرید در روند نزولی در صورت واردن شدن هم داری تا 500 میتونی خرید کنی وحالشو ببری ..مثل دوستاین که از 390 تا 320 خریدن ومیانگین شد 350 والان رو 600 دارن حالشو میبرن ..

اگر هم دید کوتاه مدت داری با حد ضرر 580 وارد بشو وتا 580 نشکسته این سهم در کوتاه مدت همچنان توان رسیدن به بالیا 1000 که گفتم رو داره وهدف ما بالیا 1200 هست در این سهم ..

حالا تصمیم با شما..؟؟

نظر

• parvaz
                                عضو فعال
                                • Feb 2010
                                • 555

جعفرخان میگن با شروع هدفمندی یارانه ها شرکتهای کاشی متضرر میشند به علت انرژی بری زیاد اما شما چرا کاشیها رو مناسب برای خرید میدونید؟ باتشکر...

نظر

در حال کار...
                                X