چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
-
اوباما: به زودی هشداری جدی به ایران خواهم داد! / ایران ملتی قدیمی است، نمی خواهم این کشور را تحقیر کنم!
نظر
-
-
در اصل توسط samie پست شده است View Postاین شکلها نمادی از حال و روز تمام سهام داران ایران در روزهای قبل از باز گشایی نماد خلیجه
یادتون بمونه
ولی اونهایی که حد ضرر رعایت نکردن وتعصب بیخود وبیجهت داشتن الان این حال روز اونهاست :((
شاخص فعلا تا 36400 رو میره بشکنه افت تا 34000 هم ممکنه ..ولی کمی بعید به نظر میرسه شکست این حمایت فعلا ....
نظر
-
من میخوام بدونم یکی که از لیست شما قبل ساعت 10 که وایران خواست صف بشه رو 119 خرید و فرداش اونجوری شد و این هم از امروزش ... چجوری حدضرر بذاره ؟؟؟ مگه صف فروش اجازه خروج میده ؟؟؟؟؟؟
اصلا این حد ضرر تعریفش خیلی مسخره است . فقط یه جور دررفتن از جواب بعضی سوالاست .
حاضرم قسم بخورم خیلی ها که وارد سهم شدن گیر افتادن و سود رو اونایی کردن که رو 119 تومان سهم بنجل رو به ملت انداختند و نقد شدند .
نظر
-
در اصل توسط Perfect پست شده است View Postمن میخوام بدونم یکی که از لیست شما قبل ساعت 10 که وایران خواست صف بشه رو 119 خرید و فرداش اونجوری شد و این هم از امروزش ... چجوری حدضرر بذاره ؟؟؟ مگه صف فروش اجازه خروج میده ؟؟؟؟؟؟
اصلا این حد ضرر تعریفش خیلی مسخره است . فقط یه جور دررفتن از جواب بعضی سوالاست .
حاضرم قسم بخورم خیلی ها که وارد سهم شدن گیر افتادن و سود رو اونایی کردن که رو 119 تومان سهم بنجل رو به ملت انداختند و نقد شدند .
بعد همون روز کل بازار به فنا رفت دیگه یک بچه 10 ساله هم متوجه میشد که بازار جای ماندن نیست همون روز باید خروج میکرد اینم درست ..
خروج نکرد ..بالا چه گفتم بنده ..گفتم 70 تا80 درصد نقد ..یعنی دوستانی که حد ضرر داشتن 20 تا30 درصد سبد سهم دارن اونم به خاطر همین گیر افتادن در اینگونه سهام هست ..
حالا یکی رفته 100 درصد رو وایارن تک سهم شده ..هر قدر ضرر کنه نوش جانش ..بند ه گفتم فوق فوق فوقش 20 درصد سبد بیاد باشه یک سهم ..
در اخر حد ضرر کشکه شما رعایت نکن ولی تا اونجایی که بنده یادم میاد در 80 تا 90 درصد موارد وقتی حد ضرر شکست فرصت خروج داد ..از فولاد با حد ضرر 470 تا فملی با حد ضرر 700 تا فخوز با حد ضرر 2700 تا قزوینب ا حد ضرر 1115 تا فولاژ با حد ضرر 620 تا غپینو با حد ضرر 333 وکلی سهام دیگر ...
در ضمن صدرا ورشکسته معرفی نشده ..وایارن سهمی بدون هیچ رشدی ..کسی درصد رعایت کرده باشه ..گیر هم افتاده باشه با یک پله خرید میانگین میاد پایین در اولین برگشت ضرر حبران میشه ..در ضمن بقیه بازارت هم مثل موشک داره میاد پایین ..
ودر اخر اونایی که با صحبتهای قبلی ما 100-200 -300 درصد سود کردن ..10 درصد ضرر فکر نکنم در برابر این همه سود رقمی باشه ..البته کسی صبر کنه اون 10 درصد ضرر رو هم نمی کنه .
همین چند روز قبل غمارگ 100 درصد بازدهی داد /..
موفق باشید ..ضرر وایرانتون هم جبران میشه شما ناراحت نباشید ..
نظر
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postاونایی که حد ضرر داشتن ...الان بالای 70 تا80 درصد نقد هستن والان این شکلک حال روز اونهاست :D
ولی اونهایی که حد ضرر رعایت نکردن وتعصب بیخود وبیجهت داشتن الان این حال روز اونهاست :((
شاخص فعلا تا 36400 رو میره بشکنه افت تا 34000 هم ممکنه ..ولی کمی بعید به نظر میرسه شکست این حمایت فعلا ....
این سهم ها امروز دقیقا رو نقاط حمایت مهم و حد ضرر مهم قرار دارند...
پیش بینی شما چیه پر ریسک جان
با توجه به جو بازار احتمال شکست سطوح حمایتی از نظر شما وجود داره ؟؟
ممنون با تشکرریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
نظر
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postاونایی که حد ضرر داشتن ...الان بالای 70 تا80 درصد نقد هستن والان این شکلک حال روز اونهاست :D
شاخص فعلا تا 36400 رو میره بشکنه افت تا 34000 هم ممکنه ..ولی کمی بعید به نظر میرسه شکست این حمایت فعلا ....[FONT=Arial][SIZE=3][/SIZE][/FONT][COLOR="#0000CD"][B][FONT=Arial][FONT=Arial Black]گر زمین و زمان به هم دوزی ........... ندهندت اضافه بر روزی[/FONT][/FONT][/B][/COLOR];)
نظر
-
و حال من X-(:(:D
این اخریش چون بسویچ عزیزم سبز بود امروز بقیه هم که ....حیوانات بیگناه را حمایت کنید...برای کمک به نگهداری از حیوانات آسیب دیده و بی سرپناه www.Cal.ir :x
نظر
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postخوشگل پسر گفتم از لیست تا ساعت 10 صف بشه ..درست ..
بعد همون روز کل بازار به فنا رفت دیگه یک بچه 10 ساله هم متوجه میشد که بازار جای ماندن نیست همون روز باید خروج میکرد اینم درست ..
خروج نکرد ..بالا چه گفتم بنده ..گفتم 70 تا80 درصد نقد ..یعنی دوستانی که حد ضرر داشتن 20 تا30 درصد سبد سهم دارن اونم به خاطر همین گیر افتادن در اینگونه سهام هست ..
حالا یکی رفته 100 درصد رو وایارن تک سهم شده ..هر قدر ضرر کنه نوش جانش ..بند ه گفتم فوق فوق فوقش 20 درصد سبد بیاد باشه یک سهم ..
در اخر حد ضرر کشکه شما رعایت نکن ولی تا اونجایی که بنده یادم میاد در 80 تا 90 درصد موارد وقتی حد ضرر شکست فرصت خروج داد ..از فولاد با حد ضرر 470 تا فملی با حد ضرر 700 تا فخوز با حد ضرر 2700 تا قزوینب ا حد ضرر 1115 تا فولاژ با حد ضرر 620 تا غپینو با حد ضرر 333 وکلی سهام دیگر ...
در ضمن صدرا ورشکسته معرفی نشده ..وایارن سهمی بدون هیچ رشدی ..کسی درصد رعایت کرده باشه ..گیر هم افتاده باشه با یک پله خرید میانگین میاد پایین در اولین برگشت ضرر حبران میشه ..در ضمن بقیه بازارت هم مثل موشک داره میاد پایین ..
ودر اخر اونایی که با صحبتهای قبلی ما 100-200 -300 درصد سود کردن ..10 درصد ضرر فکر نکنم در برابر این همه سود رقمی باشه ..البته کسی صبر کنه اون 10 درصد ضرر رو هم نمی کنه .
همین چند روز قبل غمارگ 100 درصد بازدهی داد /..
موفق باشید ..ضرر وایرانتون هم جبران میشه شما ناراحت نباشید ..
ولی وایرانی که الان چندین ماهه بین 100 تا 110 نوسان میکنه خیلیا دوس داشتن روی 120 تومان از شرش خلاص شن .
جالب اینجاست که همین وایران چقد زود بین همه تالارها افتاد و جو مثبتی براش درست شد و ...
من حرفم اینه که نباید از اعتماد اطرافیان سو استفاده شود ! همین .
سهمی مثل فولاد رو خیلی راحت حدضرر میشه گذاشت ولی سهم بنجل مثل این ها رو حدضرر معنا نداره ! وقتی میتونی حدضرر بذاری که 20% ضرر کرده باشی !!!!!!!!!!!!!!!!!!
درضمن خیلی خوبه که آدم اشتباه خودشو قبول کنه و مغرور نشه !
نظر
-
دوستان حتما عکسا رو نگاه کنید خالی از لطف نیست>:D<
یاد اون ماجرای ملا نصرالدین افتادم....................که خانوم برا بقیه گفتم نه خودمون!!!!!!!!!
تنها سایت آپلود عکس و فایل و آهنگ و فیلم رایگان و دائمی با لینک مستقیم و حجم بالا و بدون نیاز به ثبت نام و با ماندگاری مادام العمر آپلود سنتر عکس و فایل
تنها سایت آپلود عکس و فایل و آهنگ و فیلم رایگان و دائمی با لینک مستقیم و حجم بالا و بدون نیاز به ثبت نام و با ماندگاری مادام العمر آپلود سنتر عکس و فایل
از جعفر خان هم معذرت میخوام که تو تایپیکشون این مطلب رو میزارم=((
راستی یادم رفت عکسا مربوط به مراسم خاکسپاری چاوزه(مادر و دختر چاوز و ...خودتون ببینید)
آخرین ویرایش توسط cyrus؛ 2013/03/09, 14:07.
نظر
-
عرضه شخلیج فارس (وفارس) به تعویق افتاد. گول نخورید سهامتون رو برای خرید این غول مفت از دست بدید. مراقب باشید. این دفعه سوم هست که عرضه عقب میافته و هر دفعه هم چندین درصد شاحص رو منفی کرده.
زمان عرضه هلدینگ خلیج فارس وپتروشیمی خراسان
مدیر عامل شرکت بورس اوراق بهادار تهران در حاشیه مراسم افتتاح بورس انرژی پیرامون زمان عرضه اولیه سهام هلدینگ خلیج فارس به خبرنگار بورس نیوز گفت که این شرکت هنوز گزارش های تلفیقی خود را به بورس ارایه نکرده است.
حسن قالیباف اصل افزود: تا زمان ارایه این گزارش ها از سوی این مجموعه، عرضه سهام آن انجام نخواهد شد. هرچند تلاش داریم تا پایان هفته جاری سهم مذکور عرضه شود، اما تحقق این امر بستگی به تلاش مدیران هلدینگ برای تکمیل مدارک و گزارش های درخواستی دارد. بدین ترتیب در حال حاضر نمی توان روز دقیق عرضه اولیه این سهم را اعلام کرد.
محمودرضا خواجه نصیر نیز در گفتگو با خبرنگار ما طی این مراسم عرضه اولیه سهام پتروشیمی خراسان را تا پایان سال جاری بعید دانست و گفت: طبق برنامه زمان بندی شده، عرضه سهام "شخاس" به سال آینده موکول خواهد شد.
منبع : بورس نیوز - 91/12/19
لینک : http://www.boursenews.ir/fa/pages/?cid=91021اگر فقیر به دنیا آمدی تقصیر خودت نیست ولی اگر فقیر از دنیا رفتی خودت مقصر هستی
نظر
-
در اصل توسط Perfect پست شده است View Postمن سنگین وارد این سهم نشدم خوشگل دادا
ولی وایرانی که الان چندین ماهه بین 100 تا 110 نوسان میکنه خیلیا دوس داشتن روی 120 تومان از شرش خلاص شن .
جالب اینجاست که همین وایران چقد زود بین همه تالارها افتاد و جو مثبتی براش درست شد و ...
من حرفم اینه که نباید از اعتماد اطرافیان سو استفاده شود ! همین .
سهمی مثل فولاد رو خیلی راحت حدضرر میشه گذاشت ولی سهم بنجل مثل این ها رو حدضرر معنا نداره ! وقتی میتونی حدضرر بذاری که 20% ضرر کرده باشی !!!!!!!!!!!!!!!!!!
درضمن خیلی خوبه که آدم اشتباه خودشو قبول کنه و مغرور نشه !
تازه خدایی توی این اتاق و از جمله من اینقدر خواهش کردیم تا بالاخره سید یکدونه سهام بانکی وتجارت و وایران رو معرفی کرد
ببخشید من جسارت کردم
ولی توصیه می کنم بچه هایی که توی اون روز کذایی وارد این سهم شدن اگه نیازی به پولش ندارن از صف فروش بیان بیرون تا حداقل اونایی که می خوان نقد بشن بتون نقد شن
نظر
-
مطمن باشید اگه سید وایرانو معرفی کرد فقط برای سود بردن بیشتر بچه ها بود با کمترین ضرر
با نیت پاک و خالصانه ای که سید داره من به این حرفم معتقدم از ته قلبم
نظر
نظر